Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KADOM

biraz oyun oynayinca COD4 bu sicakliklari görüyorum.kirmizi ile isaretli olanlar.. ne olacak bu laptop un hali. extra fan falan care olurmu yoksa oynamak yasak mi

Bu program mı yoksa pc nin neresinde bulabilirim bu göstergeyi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hdmi scart girişinin yerini alıyor abi. eski tv.ler scartlı yeniler hdmi lı

Sanırım şu altı resim sorumuzu yanıtlayacaktır.

• Diğer resimlere ne oldu anlamadım

• Bak bu resimlerin birinde bir ayrıntı var

• hiçbir yerde bu model yok. bende araştırdım dün izmir de. acer 5920g-933g25mn modelini yani T9300 modelini $2050 kadv dahil buldum. bunu almaya karar verdim. şimdi gün sayıyorum. evdekiler hadi alalım desinler diye. umarım 1 hafta içinde alırım....
  • quote:

hiçbir yerde bu model yok. bende araştırdım dün izmir de. acer 5920g-933g25mn modelini yani T9300 modelini $2050 kadv dahil buldum. bunu almaya karar verdim. şimdi gün sayıyorum. evdekiler hadi alalım desinler diye. umarım 1 hafta içinde alırım....

hadi hayırlısı imzana da bir el at o zaman
  • quote:

hiçbir yerde bu model yok. bende araştırdım dün izmir de. acer 5920g-933g25mn modelini yani T9300 modelini $2050 kadv dahil buldum. bunu almaya karar verdim. şimdi gün sayıyorum. evdekiler hadi alalım desinler diye. umarım 1 hafta içinde alırım....

Umarım istediğin gibi bir notebook alırsın. Bize de resimlerini gönderirsin.
  • inşallah kavuşursun tez zamanda.ben bu 702 ye ulaşmak için 3 ay bekledim.tabi ilk başlarda hedef 602 idi ama 3 ay bekleyince de 702 oldu.1ay daha beklesem 933 olacaktı ki 4 ayda beklenmez ki kardeşim:)birini beklerken diğeri çıkıyor;)
  • Valla ben de bilseydim belki 933'ü beklerdim. Ama neyse böyle de iyi.
  • Zaten performans farkı olmayacaktır arkadaşlar merak etmeyin 933 modelini alamadınız diye Bu bilgisayarda farkı belirleyen unsur ekran kartı ve 2sindede kart GT, ama kalkıp gddr3 bellek kullanırlarsa yeni serilerde o zaman iş değişir
  • Çok onemlı lutfen yardım edın ilk başta herkese hayırlı ugurlu olsun laptop bende bi acer 5920G T7700 kullanıcısıyım.Fakat arkadaslar bı sorunum war babam sagolsun .jeefo vırusu soktu laptop a we ben daha recovery cd sı alamadan acer framework acılmıo webcam uygulaması calısmıo fakat msnden webcam ı actıgımda calısıo bı kac tane daha bole acılmayan sey war.sımdı olayı anlatıyım benım ark da 5920G T7500 war o recovery cd sı yapmıs ben de ondan aldım cd lerı fakat daha format atmayı beceremıorum o yzuden bı yardım edın allah aşkına. ayrıca T7500'un recovery cdsını taksam bı sorun olur mu? herseyımı yedekledım sadece sızden cewap beklıorum we nası format atıcagımı anlatın lutfen yalwarıyorum msn den de konusablırız arkadaslar bı yardımcı olun lutfen msn:samisarpsen@hot...

• quote:

Orjinalden alıntı: samisarp

Çok onemlı lutfen yardım edın ilk başta herkese hayırlı ugurlu olsun laptop bende bi acer 5920G T7700 kullanıcısıyım.Fakat arkadaslar bı sorunum war babam sagolsun .jeefo vırusu soktu laptop a we ben daha recovery cd sı alamadan acer framework acılmıo webcam uygulaması calısmıo fakat msnden webcam ı actıgımda calısıo bı kac tane daha bole acılmayan sey war.sımdı olayı anlatıyım benım ark da 5920G T7500 war o recovery cd sı yapmıs ben de ondan aldım cd lerı fakat daha format atmayı beceremıorum o yzuden bı yardım edın allah aşkına. ayrıca T7500'un recovery cdsını taksam bı sorun olur mu? herseyımı yedekledım sadece sızden cewap beklıorum we nası format atıcagımı anlatın lutfen yalwarıyorum msn den de konusablırız arkadaslar bı yardımcı olun lutfen msn:samisarpsen@hot...

Arkadaşım pc eğer orjinal hali gbi vista ise, ve hiç bölmelerle oynamadıysan pc açılırken acer yazısı karşına geldiğinde Alt ve F10 a aynı anda bas, yönergeleri takip et. O kendi halleder. Hiç 7500 recovery le uğraşma. Ne zaman formarı attın kendi 7700 recovery ni kendin al derim ben sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxable -- 19 Şubat 2008; 13:28:10 >

• @ taxable

CPUID seklinde google da yazarsan karsina cikar. zaten kurulum falanda gerektirmiyor.cok kullanisli
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

quote:

Çok onemlı lutfen yardım edın ilk başta herkese hayırlı ugurlu olsun laptop bende bi acer 5920G T7700 kullanıcısıyım.Fakat arkadaslar bı sorunum war babam sagolsun .jeefo vırusu soktu laptop a we ben daha recovery cd sı alamadan acer framework acılmıo webcam uygulaması calısmıo fakat msnden webcam ı actıgımda calısıo bı kac tane daha bole acılmayan sey war.sımdı olayı anlatıyım benım ark da 5920G T7500 war o recovery cd sı yapmıs ben de ondan aldım cd lerı fakat daha format atmayı beceremıorum o yzuden bı yardım edın allah aşkına. ayrıca T7500'un recovery cdsını taksam bı sorun olur mu? herseyımı yedekledım sadece sızden cewap beklıorum we nası format atıcagımı anlatın lutfen yalwarıyorum msn den de konusablırız arkadaslar bı yardımcı olun lutfen msn:samisarpsen@hot...

Arkadaşım pc eğer orjinal hali gbi vista ise, ve hiç bölmelerle oynamadıysan pc açılırken acer yazısı karşına geldiğinde Alt ve F10 a aynı anda bas, yönergeleri takip et. O kendi halleder. Hiç 7500 recovery le uğraşma. Ne zaman formarı attın kendi 7700 recovery ni kendin al derim ben sana.

taxable cok tesekkurler yardımın ıcın yok hıc bır bolmeye falan ugrasmadım onla orj vısta duruyo yedeklerımı d ye aldım formattan sonra yok olmazlar dımı?

• Merhaba arkadaşlar,

Önceki sayfada (http://forum.donanimhaber.com/m_18720859/mpage_8/key_//tm.htm#20981050 ) dizüstü bilgisayarımı servise verdiğimi belirtmiştim. Sizlere konuyla alakalı son durumu aktarayım.

Ürünümü teslim edeli 15 iş günü, toplamda 19 gün oldu. Bugün bir arayayım artık dedim...

Ürünümü 1 Şubat tarihinde teslim etmeme rağmen an itibariyle hiçbir gelişme olmamıştır. Şaka yapmıyorum laptopun kılına dahi dokunulmamıştır, nasıl verdiysem öyle duruyor.

Zaten verdiğim gün kontrolleri yapıldı ve parça değişimi olarak sisteme geçildi. Yani ilk gün herşey tamam, geri kalan 19 gündür laptopu nadasa yatırdılar. Peki nedenmiş? İlginçtir ki zaten 19 gün önce aldığım cevabı yine aldım, yurtdışından parça gelmesi bekleniyormuş. Bende aptalım zaten ve yedim.

Bu kısmı geçtik, ilk gün bana parça değişimi demişlerdi, değişecek parça harddisk(miş) bunuda bugün söyleme zahmetinde bulundular. Üstelik teslim ederken not alınmıştı, eğer harddisk değişimi yapılacaksa beni bilgilendireceklerine dair... (Verdiği hatadan dolayı harddiskin gittiğini tahmin etmiştim, ama bir ihtimal başka sorunlarda olabilirdi, yerinden çıkmıştır, bağlantı sorunu vardır, vs...) Zahmet edipte harddisk değişimini söylemediler bile, ben ise 19 gündür başka bir parça herhalde diye derin bir oh çekmiştim. Benim harddiskimin gönderilmesinden falan bahsetti müşteri temsilcisi, bende o an kontak attığı için ne dediğini tam hatırlamıyorum.

Sevgili insanoğlu TPM Teknoloji çalışanı, ben oraya not düşmedim mi, harddisk değiştirilecekse bilgim olsun, verilerin kurtarılması gerek diye? Bu not hiç dikkate alınmadan nasıl kafanıza göre iş yaparsınız? Demedim, diyemedim, sadece sakin sakin konuşmamı sürdürdüm.

Kafalarına göre iş yapmaları bir yana, 19 gündür bir Allah'ın kulu o notu okumadı mı? Zahmet edip beni aramak akıllarına gelmedi mi?

Neyse;

O kafayla, 15 iş günü geçtiğide aklımda, dedim "Kullanmak üzere bir laptop talep ediyorum.". Bakalım bu laptop temini ne kadar zaman alacak, yada temin edilebilecek mi? Hoş bunun yerine kendi cihazımı almayı tercih ederim, 19 gün olmuş boru mu? Ama uyuzluk değil mi talep ediyorum, daha durun neler talep edeceğim.

İçinde 2002 yılından bu yana üzerinde çalıştığım tezlerim ve belgelerim vardı. Bende eski halleri mevcut, yeni bütün yazılarım, hatıralarım, herşeyim o laptopta... Ben acaba verileri kurtarmak için ne kadar talep edecekler diye düşünürken 19 gün önce, şu an verilerimin yerinde olup olmadığını merak ediyorum.

Bunlar zaten apayrı bir olay... Esas olay 19 gün olması, millete soruyorum 1 haftada işlerini halletmişler, hemde inanılmaz arızalar giderilmiş, parça değişimleri yapılmış. Benimki kıytırık 250GB bir hard disk, 19 gün mü sürüyor yurt dışından gelmesi? İlginç... Milletin neredeyse laptopu yenileniyor birkaç gün içerisinde... Sadece bir harddisk değişimi mi bu kadar süren? Zaten akıl erdiremiyorum, arkadaşlarımda bulunamaz dediğim parçalar 3-4gün içerisinde takılıyor ve teslim ediliyor, benim kıytırık harddisk 19 gündür yurtdışından gelecek... Çok ilginç yahu...

Neyse yolu yarılamışız 30 gün geçsin bari yenisini alayım, soğudum laptoptan... Bakalım verilerim ne olacak?!

Kısaca arkadaşlar TPM Teknoloji benden feci kötü notlar aldı. İlgili gözükmeleri beni ilgilendirmez, ben Hatice'ye değil, neticeye bakarım...

İlerleyen günlerde olup bitenler hakkında sizi bilgilendireceğim. Servisi hakkında bilginiz olur bari, benim düştüğüm hatalara düşmez, işi kovalarsınız.

Ayrıca laptopu teslim ettiğimde jelatini bile üzerindeydi, en ufak bir çizik, iz dahi yoktu. Bu kadar beklemeden sonra bana ne halde geleceğini çok merak ediyorum.

• arkadaşlar F10 ve F11 tuşları çalışmıyor bende daha doğrusu direk tepki vermiyor yani mesela alt+F10 yapınca falan görüyor alt+F11 numlock falan oluyor hep ama sadece F11 ve F10 çalışmıyor sanki bu tuşlar tanımlanmamış gibi nasıl düzeltebilirim bunu
  • örnek olarak f11 i verecem.diğerleri için de geçerli bu.yani zaten bu tuşlar heryerde çalışmaz.bazı programlarda atanmışsa kullanılır.mesela firefox ta f11 yapınca tam ekran oluyo ama masaüstünde f11 bir işe yaramıyor.tarayıcından dene istersen f11 e basmayı tek başına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manoffuture

örnek olarak f11 i verecem.diğerleri için de geçerli bu.yani zaten bu tuşlar heryerde çalışmaz.bazı programlarda atanmışsa kullanılır.mesela firefox ta f11 yapınca tam ekran oluyo ama masaüstünde f11 bir işe yaramıyor.tarayıcından dene istersen f11 e basmayı tek başına.

kastettiğim oydu zaten firefox kullanıyorum ve f11 tam ekran yapma çalışmıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taxable

quote:

taxable cok tesekkurler yardımın ıcın yok hıc bır bolmeye falan ugrasmadım onla orj vısta duruyo yedeklerımı d ye aldım formattan sonra yok olmazlar dımı?

Hayır olmaz birşey. Sen alt f10 ile c yi formalıyacağın için d nin içindekiler kalacaktır merak etme. Ama d nin içinde virüs olmamasına dikkat et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxable -- 20 Şubat 2008; 0:16:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

@ taxable

CPUID seklinde google da yazarsan karsina cikar. zaten kurulum falanda gerektirmiyor.cok kullanisli

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.