Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

laptoplarin yaninda gelen isletim sistemi VISTA HOME PREMIUM 32 bit lik versiyon mu
  • arkadaşlar t7700 kullanıcıları bu kadarmı yaw 3-5 kişimi aldı sadece bu modelden.!!
  • benim menteşelerde problem yok tertemiz..

ayrıca ses de hiç çıkmıo yani ben o kadar hassas değilim beni hiç rahatsız etmiyor
  • Bende 4-5 gün kadar aldım bu ürünü, şu ana kadar memnunum ve alet gayet hızlı. 2 sorunla karşılaştım, onları paylaşayım sizinle;

1. Vista oturum & bilgisayar kapanmalarında aşırı yavaştı. Sonunda bunun ürünle gelen acer empowering yazılım paketi ile ilgili olduğunu anladım (alet her araca bir servis açmış var mı böyle şey). aslında esas sorun çıkartan process acer empowering framework .... onu kaldırınce bütün bu tool'lar da kalkıyor tabii. neyse, bunları kaldırınca sorun düzeldi.
    2. Bir türlü TV-Out alamıyorum, s-video'dan evdeki CRT televisyona bağlantı yaptım ama alet bir türlü görmüyor TV'yi. DVD player'ım ise gayet güzel çalışıyor s-video kanalından. Ayrıca s-video kanalını açmaya zorlayamıyorum aleti, illa ki TV'yi görecekmiş. Görmüyor işte, bu sorunu aşabilen varsa lütfen bizimle de paylaşsın.

Güncelleme : Meğer sıfır aldığım s-video ara kablosu bozukmuş... Kabloyu değiştirince sorun çözüldü, TV'yi bilgisayara bağlayınca 5-10sn içinde vista TV'Yi algılıyor. Bilgisayarın kapalı olmasına gerek yok. Algılamadan sonra size bir soru yöneltiyor, ekran yönetimi için. Dolayısıyla 1. sorun artık sorun değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyubvolkan -- 8 Kasım 2007; 8:59:21 >

• arkadaşlar ekran kartı ddr2 mi ddr3 mü ekran kalitesini merak ediyorum ve de xp de tüm driverları sorunsuz çalışıyormu bluetooth vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyyubvolkan

Bende 4-5 gün kadar aldım bu ürünü, şu ana kadar memnunum ve alet gayet hızlı. 2 sorunla karşılaştım, onları paylaşayım sizinle;

1. Vista oturum & bilgisayar kapanmalarında aşırı yavaştı. Sonunda bunun ürünle gelen acer empowering yazılım paketi ile ilgili olduğunu anladım (alet her araca bir servis açmış var mı böyle şey). aslında esas sorun çıkartan process acer empowering framework .... onu kaldırınce bütün bu tool'lar da kalkıyor tabii. neyse, bunları kaldırınca sorun düzeldi.
    2. Bir türlü TV-Out alamıyorum, s-video'dan evdeki CRT televisyona bağlantı yaptım ama alet bir türlü görmüyor TV'yi. DVD player'ım ise gayet güzel çalışıyor s-video kanalından. Ayrıca s-video kanalını açmaya zorlayamıyorum aleti, illa ki TV'yi görecekmiş. Görmüyor işte, bu sorunu aşabilen varsa lütfen bizimle de paylaşsın.

acer ın hangi programlarını kaldırdın bende kaldırmayı düşünüyorum dediğin aşırı yavaşalatıyor.
    nu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim. eğer lazım olursa tekrar kurablirmiyiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fguner88
    acer ın hangi programlarını kaldırdın bende kaldırmayı düşünüyorum dediğin aşırı yavaşalatıyor.
    nu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim. eğer lazım olursa tekrar kurablirmiyiz.

Program Ekle/Kaldır'da Acer ile ilgili birçok kurulu program gözüküyor. Ama "Acer Empowering..." isimli (tam ismini hatırlayamadım şimdi, Acer Empowering Framework olabilir) ana programı kaldırırsan bütün alt programlar da kaldırılmış oluyor. Yalnız bilgisayarı bir kaç kez kapatıp açman gerekebilir. Eğer kapatıp açarsan ana programı tekrar kaldır diyerek devam etmen gerekiyor, otomatik olarak kaldırım işlemine devam etmiyor. (diğer alt programların isimleri Acer eLock, Acer eAudio felan gibi...)

Bu programları daha sonra kurabilirsin, ama bunların kurulumlarını bulman lazım ki bunu da 2 şekilde elde edebilirsin;
    1. kendi sitesinde bu programların son versiyonları var (tek tek indirmen gerekiyor, ana programı ve alt programları)
    2. Acer eRecovery ile, "Application & Drivers" yedek DVD'si oluşturabilirsin. Bu DVD'ye tüm driver ve application'lar kaydediliyor. İçerisinde Acer Empowering paketi de oluyor.

umarım yardımcı olmuştur...

• quote:

Orjinalden alıntı: eyyubvolkan

quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

Program Ekle/Kaldır'da Acer ile ilgili birçok kurulu program gözüküyor. Ama "Acer Empowering..." isimli (tam ismini hatırlayamadım şimdi, Acer Empowering Framework olabilir) ana programı kaldırırsan bütün alt programlar da kaldırılmış oluyor. Yalnız bilgisayarı bir kaç kez kapatıp açman gerekebilir. Eğer kapatıp açarsan ana programı tekrar kaldır diyerek devam etmen gerekiyor, otomatik olarak kaldırım işlemine devam etmiyor. (diğer alt programların isimleri Acer eLock, Acer eAudio felan gibi...)

Bu programları daha sonra kurabilirsin, ama bunların kurulumlarını bulman lazım ki bunu da 2 şekilde elde edebilirsin;
    1. kendi sitesinde bu programların son versiyonları var (tek tek indirmen gerekiyor, ana programı ve alt programları)
    2. Acer eRecovery ile, "Application & Drivers" yedek DVD'si oluşturabilirsin. Bu DVD'ye tüm driver ve application'lar kaydediliyor. İçerisinde Acer Empowering paketi de oluyor.

umarım yardımcı olmuştur...

teşekkurler anladığım kadarıyla bir problem olmaz

• Ben de bu gun 13:30 da aldım ve ok memnunum da sesi çok açınca hoş olmuyo
  • ddr2...valla ben kurdum geri vistaya geçtim hepsi çalışıyo ama uğraşmak ölüm gibi...bazı ark sorunsuz kullandıklarını sölüyo demek kullanan var..
    quote:

Orjinalden alıntı: onurdia

arkadaşlar ekran kartı ddr2 mi ddr3 mü ekran kalitesini merak ediyorum ve de xp de tüm driverları sorunsuz çalışıyormu bluetooth vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoLHulK_

Ben de bu gun 13:30 da aldım ve ok memnunum da sesi çok açınca hoş olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiklacafe

ddr2...valla ben kurdum geri vistaya geçtim hepsi çalışıyo ama uğraşmak ölüm gibi...bazı ark sorunsuz kullandıklarını sölüyo demek kullanan var..
    quote:

arkadaşlar ekran kartı ddr2 mi ddr3 mü ekran kalitesini merak ediyorum ve de xp de tüm driverları sorunsuz çalışıyormu bluetooth vs...

teşekkürler arkadaşım benim kafamda bi soru var novada hdd den 4200 rpm olarak bahsediyor eğer 4200 ise çok kötü 160 5400 olsun yeğlerim baya bi engel olur pc ye özellikle pc nin açılmasında hdd ye düşen uygulamanlarda
  • Acer 5920 topiğindeki son sayfalarını okursan Force_User'in hd tach testinde hdd 5400 rpmdir..yani bu biraz açıklayıcı olur sanırım

quote:

teşekkürler arkadaşım benim kafamda bi soru var novada hdd den 4200 rpm olarak bahsediyor eğer 4200 ise çok kötü 160 5400 olsun yeğlerim baya bi engel olur pc ye özellikle pc nin açılmasında hdd ye düşen uygulamanlarda
  • arkadaşlar, kızılötesi bağlantısınının nasıl kullanıldığını bilen varmı acaba, girder tarzı programlarla com çıkışı üzerinden bil. bağlanan kızıl ötesi alıcı yardımıyla herşey kumanda edilebiliyor.. anacak bizim cihazlarda hem com çıkışı yok hemde zaten kızılötesi çıkış var... bu benzer işi yapan program biliyormusunuz.. ben girder 3 deki plug inleri denedim olmadı...

birde bu bataryanın kaç hücreli olduğunu nasıl anlıyoruz, 8 hücreli diyoruz ama nasıl anlıyacağız bunu?
  • merhaba arkadaşlar,
    2 gün önce bir arkadaşım aldı ve gayet güzel ve şık bir notebook (7700 2,4Ghz, 8600 GT modeli)...
    genelde çoğu kullanıcıda bulunan sol tarafta lcd nin kenar bant açıklığı bunda da var ama çok hafif ve rahatsız etmeyecek bir düzeyde.
    ayrıca yine bazı kullanıcıların bahsettiği klavye tuşlarına basınca hafif göçme problemi de mevcut ama aslında çok da sorun edilecek bir durum değil...
    bir de fanı çok yüksek devirde çalıştığı için biraz ses yapıyor sürekli...F2 den setup menüsüne girip fan devir sayısını düşürecek herhangi bir menü olup olmadığına baktık ama fazla bir seçenek yok bios ekranında...
    acaba başka özel bir yerden daha farklı ayarlara giriş olma ihtimali var mı?
    yalnız sizinle paylaşmak istediğim bir husus var...
    Test Drive Unlimited oyununu yükledik ve 1024x768 çözünürlükte oynamaya başladıktan 5 dakika kadar bir süre sonra mavi ekran hatası meydana geldi ve sistem kendisini restart etti.
    bu esnada sol üst tarafta ekran kartının bulunduğu kısım aşırı derecede ısınmış ve fanlar son sürat çalışmaktaydı.
    biraz soğumasını bekledikten sonra yine oyunu açıp aynı ayarlarda başlattık ve bir süre sonra yine mavi ekran hatası meydana geldi ama bu sefer sistem kendini restart edemeden kilitlenip kaldı.
    size sormak istediğim husus aynı olayın başka bir arkadaşta da meydana gelip gelmediği...
    ayrıca ekran kartı driverı notebook ta geldiği şekilde yani update edilmedi...
    acaba ekran kart driver update i ile bu sorun çözülebilir mi veya kart ısınması bir nebze de olsa azaltılabiliyor mu?
    daha önce bu sorular sorulup da cevaplar verildi ise şimdiden özür dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 8 Kasım 2007; 11:14:32 >

• Merhaba arkadaşlar...

Yaklaşık 10 gün önce acer 5920g 7700 aldım. 10 gündür vista işletim sistemini kullanıyorum. Gerçekten alanların pişman olmayacaklarını düşündüğüm bir notebook...

Benim bir sorum olacak. Bu alete xp kurmam gerekiyor. Xp driverlarını indirdim. Acer recovery'dan yedekleme dvdlerini yazdırdım. Xp cdsini taktım. Format ekranına geldiğinde

-kur, bilgisayarınızda takılı hiçbir sabir disk bulamadı.

sabit disklerin açık ve bilgisayarınıza doğru şekilde bağlanmasını, diskle ilgili donanım yapılandırılmasının doğru olmasını sağlayın. Bu işlem, üreticinin sağladığı tanılama yada kur programınıı çalıştırmayı içerebilir.
    ı- hatası verdi.

Acaba bu sorunu nasıl giderip xp kurulumunu başlatabilirim? Çok acele şekilde Xp kurmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unknovvvn

Merhaba arkadaşlar...

Yaklaşık 10 gün önce acer 5920g 7700 aldım. 10 gündür vista işletim sistemini kullanıyorum. Gerçekten alanların pişman olmayacaklarını düşündüğüm bir notebook...

Benim bir sorum olacak. Bu alete xp kurmam gerekiyor. Xp driverlarını indirdim. Acer recovery'dan yedekleme dvdlerini yazdırdım. Xp cdsini taktım. Format ekranına geldiğinde

sabit disklerin açık ve bilgisayarınıza doğru şekilde bağlanmasını, diskle ilgili donanım yapılandırılmasının doğru olmasını sağlayın. Bu işlem, üreticinin sağladığı tanılama yada kur programınıı çalıştırmayı içerebilir.
    ı- hatası verdi.

Acaba bu sorunu nasıl giderip xp kurulumunu başlatabilirim? Çok acele şekilde Xp kurmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum

aşağıdaki işlemi yapmanız gerekiyor;
    http://notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18&sid=52aa333645a693075c1bbb8f0c659097

• quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

quote:

Orjinalden alıntı: Unknovvvn

Merhaba arkadaşlar...

ı- hatası verdi.

aşağıdaki işlemi yapmanız gerekiyor;
    http://notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18&sid=52aa333645a693075c1bbb8f0c659097

Çok teşekkür ederim...

• bende yeni aldım recoverysini falan yaptı ilk açılırken ses vardı şimdi kapatıp açtım ve ses gitti denetim masasında baktım herhangi bi sorun yok gibi görünüyor ancak ses yok şu anda sınama yaptırırken seste hoparlorler desına dediğimde bilgisayardan ses verio onun dışında ses yok bilgisayarda bi yardım etseniz
    edit:Driveri tekrar yükledim sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsene -- 8 Kasım 2007; 22:46:22 >
  • Arkadaşlar, bu notebookla beraber taşıma çantasını da hediye veren nereler var?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.