Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmaya başlayalı 6 gün oldu bende yorumlarımı yapabilirim sanırım performansı konusunda hiç bi sıkıntı yok gerçi şimdiye kadar en çok fm konusunda zorladım onun dışında 24 saat açık herhangi bi sorun oluşmadı

şu ekran açıklığı menteşe sorununu anlamadım ancak bendeki ekran kapalıyken ekrana bastırınca hafif sallanıyor ayrıca pil dede aynı şekilde tam oturmuyormuş gibi sallantı var sinir bozucu bende bi kaç ay sonra servise vermeyi düşünüyorum onun dışında sol köşede fazlaca ısınma oluyor fişte kullanırken sanırım fan orda (tabi bu durumlarda koltuk üstünde oluyor notebook belkide fanın hava almasını engelliyorumdur bilmiyorum )olduğundan birde mouse tuşları çöktüki oda sıkıntı verici bunlar benim gözlemdiklerim en sevmediğim yönü fazla kalın olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesaba

Arkadaşlar merhabalar, 13 gün önce bu ürünü aldım gayet güzel kullanıyordum fakat bugün şöyle bir problem oldu. Bilgisayar bi türlü açılmadığından dolayı power'a basılı tutup kapatmak zorunda kalmıştım sonra da yattım uyudum. Uyandım bilgisayarı açmaya çalışıyorum, fakat açmıyor bilgisayarı. Windows ekranı bir türlü çıkmıyor. Safe mode'da başlatmaya çalışıyorum. Loaded: \windows\system32\drivers\crcdisc.sys diyor ve ekren öyle kalıyor. Altta please wait yazıyor ama bekle bekle biz de insanız canım:) Velhasıl sizce problem nedir arkadaşlar? Tahmin edersiniz ki inanılmaz kötü hissediyor insan kendini böyle durumlarda. Umarım yardımcı olabilrsiniz.

çözümü alt+f10 aracılığı ile format atarak buldum, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: arsene

kullanmaya başlayalı 6 gün oldu bende yorumlarımı yapabilirim sanırım performansı konusunda hiç bi sıkıntı yok gerçi şimdiye kadar en çok fm konusunda zorladım onun dışında 24 saat açık herhangi bi sorun oluşmadı

şu ekran açıklığı menteşe sorununu anlamadım ancak bendeki ekran kapalıyken ekrana bastırınca hafif sallanıyor ayrıca pil dede aynı şekilde tam oturmuyormuş gibi sallantı var sinir bozucu bende bi kaç ay sonra servise vermeyi düşünüyorum onun dışında sol köşede fazlaca ısınma oluyor fişte kullanırken sanırım fan orda (tabi bu durumlarda koltuk üstünde oluyor notebook belkide fanın hava almasını engelliyorumdur bilmiyorum )olduğundan birde mouse tuşları çöktüki oda sıkıntı verici bunlar benim gözlemdiklerim en sevmediğim yönü fazla kalın olması

pil sallantısı herkeste varmış bende sorun sandım ama değil..

lcd'nin açıklığı sol tarafta var genelde orada bakınca biraz açıklık görüyorsanız sizde de bu sorun var demektir.
    Ben dün servise verdim hallediceklerini söylediler burdan sonucunu yazıcam.

ayrıca sol üstte ekran kartı var aşağıda da işlemci o yüzden ısınması normal ki cpu 100 ekran kartıda 110 dereceye kadar dayanıyor.. laptoplar her zaman ısınan aletlerdir hemde bu kadar iyi özellikleri olan bir laptop'ta biraz ısınsın dimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentin86 -- 15 Kasım 2007; 11:15:46 >

• Ben de artık 2.4 işlemcili bir BMW notebook sahibiyim arkadaşlar. Çok da memnunum. :) Tüm forum ahalisine yönlendirmeleri ve bilgilendirmeleri açısından teşekkür ediyorum. Hepimiz güle güle kullanırız uzun yıllar inşallah.
  • Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de cumartesi günü aranıza katılıyorum. ürünü vatan dan card finansa 12 taksit olarak alacağım. Son olarak bana tavsiyelerde bulunacak arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Ayrıca vatan alan arkadaşlar sanırım 3 çeşit çantadan birini seçebiliyormuşuz hangisini tavsiye edersiniz?
  • Arkadaslar bgn sipariş verdim bende tam 1 haftadır forumda araştırma yapıyordum dell 1520 alıcaktım bunu almaya karar verdim.. Bir kaç sorum olucak belki saçma gelebilir heyecanımdan dolayı mazur görün :)

1.si Kablosuz İnternette sorun çıkıyo demiş galiba arkadaslar sizde modemden kaynaklanıyo demişssiniz..Benim masaüstü bilgisayarım win-xp,laptop vista olucak yrn gelirse.. Bana bi modem tavsiye edermisiniz?

2.si Bluetooth çalışmıyo demiş bazı arkadaşlar böle bişey var mı?

3. olarakta kutusu hiç açılmamış olarak gelicek kurulumda bi sorunla karşılaşmam heralde dimi? Şarj olayı var mı 12 saat yoksa bilg sarjdayken kullanmaya başlayabilir miyim? Ve son olarak kurduktan sonra yedekleme olayı nedir? nasıl yapılır?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaen

Arkadaslar bgn sipariş verdim bende tam 1 haftadır forumda araştırma yapıyordum dell 1520 alıcaktım bunu almaya karar verdim.. Bir kaç sorum olucak belki saçma gelebilir heyecanımdan dolayı mazur görün :)

1.si Kablosuz İnternette sorun çıkıyo demiş galiba arkadaslar sizde modemden kaynaklanıyo demişssiniz..Benim masaüstü bilgisayarım win-xp,laptop vista olucak yrn gelirse.. Bana bi modem tavsiye edermisiniz?

2.si Bluetooth çalışmıyo demiş bazı arkadaşlar böle bişey var mı?

3. olarakta kutusu hiç açılmamış olarak gelicek kurulumda bi sorunla karşılaşmam heralde dimi? Şarj olayı var mı 12 saat yoksa bilg sarjdayken kullanmaya başlayabilir miyim? Ve son olarak kurduktan sonra yedekleme olayı nedir? nasıl yapılır?

Teşekkürler.

1. Airties rt-210 modemimle beraber vista'ta WPA şifrelemeyle çalışmadı. Vista SP1'de düzeltileceğini umuyorum. Ancak WPA2 şifrelemen varsa modeminde bununla girebiliyorsun.

2. Bende çalıştı.

3. Türkçe / İngilizce seçenekli Vista kurabiliyorsun sana kalmış. Öncelikle şarjı bitirdim daha sonra şarja 8 saat taktım.. açıp tekrar bitirdim.. bu sefer 12 saatlik şarja taktım ve daha sonra kullanmaya başladım.

Recovery DVD'si hazırlaman gerek çünkü Vista dvd'si ve Recovery dvd'si çıkmıyor.. Recovery programına girerek Factory settings'den yedek alıyorsun zaten laptop'un ulaştığında ve kurulumu yaptığında programdan görürsün.

Hayırlı olsun.

• teşekkür ederim dostum recovery dvd si hazırlamak çok zor bişey olmasa gerek sanırım yapamazsam ben sizi tekrar rahatsız ederim :)

bu recovery dvdlerinin tam olarak işlevi nedir?
  • quote:

teşekkür ederim dostum recovery dvd si hazırlamak çok zor bişey olmasa gerek sanırım yapamazsam ben sizi tekrar rahatsız ederim :)

bu recovery dvdlerinin tam olarak işlevi nedir?

tabiki zor birşey değil.
    Eğer windows'un göçerse yaptığın recovery dvd'lerle sistemi ilk haline yani alıp kurduğun ilk haline getiriyor.
  • Anladım yani istediğim zaman hiç korkmadan format atabilirim.. Şuanda masaüstü bilgisayarıma format atmak istiyorum ama çekiniyorum sürücüleri tanıtamazsam diye :)
  • quote:

Anladım yani istediğim zaman hiç korkmadan format atabilirim.. Şuanda masaüstü bilgisayarıma format atmak istiyorum ama çekiniyorum sürücüleri tanıtamazsam diye :)

recovery ile notebook için gereken tüm driver'lar ve programlarda yüklenmiş olur o yüzden bir sorun olunca komple ilk haline geri döner..
  • Teşekkürler aldım laptop umu :) ilk olarak acer ürününü internet üzerinden etkinleştirdim sanırım öle bişi yaptım işte.. sonra vistayı etkinleştir dedim ama tıklar tıklamaz etkinleştirme başarılı yazdı benden bi şifre falan istemesi gerekmiomuydu ?

yrnda recovery dvdleri hazırlıcam işalah
  • quote:

Teşekkürler aldım laptop umu :) ilk olarak acer ürününü internet üzerinden etkinleştirdim sanırım öle bişi yaptım işte.. sonra vistayı etkinleştir dedim ama tıklar tıklamaz etkinleştirme başarılı yazdı benden bi şifre falan istemesi gerekmiomuydu ?

yrnda recovery dvdleri hazırlıcam işalah

hayırlı olsun çok doğru bir tercih yaptın.
    hayır şifre gerekmiyor..

sana tavsiyem önce pili sonuna kadar bitir daha sonra 8 saat şarja koy laptop'u kapatarak.. daha sonra tekrar aç pili sonuna kadar bitir ve 12 saat daha şarj et.

daha sonra istediğin gibi kullanmaya başla:)
  • teşekkür ederim ama sanırım bi hata yaptım.. recovery dvd si hazırlıcakken sarj bitti bende sarja takarak devam ettim işlemi bitirmeye

bu arada ynlş bişi ypmadıımdan emin olmak için soruorm recovery dvd si oluşturmak demek fabrika ayarlarına geri dönüş dvdsi oluşturmak deil mi?

yani sürücüler içinde ayrı bi dvd oluşturucak mıyım?

şuanda dvd yi yazıo mu emin diilim bilgisayar dondu kaldı resmen mouse harekt etmio ble
  • quote:

teşekkür ederim ama sanırım bi hata yaptım.. recovery dvd si hazırlıcakken sarj bitti bende sarja takarak devam ettim işlemi bitirmeye

bu arada ynlş bişi ypmadıımdan emin olmak için soruorm recovery dvd si oluşturmak demek fabrika ayarlarına geri dönüş dvdsi oluşturmak deil mi?

yani sürücüler içinde ayrı bi dvd oluşturucak mıyım?

şuanda dvd yi yazıo mu emin diilim bilgisayar dondu kaldı resmen mouse harekt etmio ble

tekrar kapatıp açın ve başka boş dvdlerle tekrar yazmayı deneyin birşey olmaz..

factory settings dvd diye yazması gerek şu an laptop serviste o yüzden adımları yazamıyorum kusura bakmayın:)

fabrika ayarlarına geri dönüyor evet ve bende tam olarak 2 dvd tutmuştu sizden diğer dvd'yi takmanızı isteyecektir.

ama tavsiyem kaliteli markalı (verbatim gibi) bir dvd'ye yazın ki ilerde birşey olmasın. Hatta dvd'lerin kopyalarını çıkartın sağlama alın ne olur ne olmaz.

• Anladm çok teşekkür ederim..Bilemiorm lien yada bien öle bi marka dvd kullanıyorum iyi mi degil mi bilmiyorum.. Ama sanırım forumdaki arkadaşlar yardımcı olabilir eger ki ileride bi sorun oluşursa? dvdleri kargoya falan verebilirler heralde ehe :) umarım gerek kalmaz öyle bişeye ama yaklaşık 1.30-2 saattir bilgisayar dondu kaldı yaa daha 2.cd yi istemedi bile bilmiyorum ne yapsam bi sorun mu var acaba bu kadar sürer mi ya
  • ya quentin dün gece dvd taktım yedeklemeye başlasın diye bilgisayar kitlendi ama dvd nin ışığı da yanıp sönüyodu heralde yapıyodur falan dedim gece sarja taktım uyudum sabaha hala kitliydi bilgisayar.. reset attım şimdi dvd diil boş cd ye yazdırıyorm 2.cd deyim :(
  • quote:

ya quentin dün gece dvd taktım yedeklemeye başlasın diye bilgisayar kitlendi ama dvd nin ışığı da yanıp sönüyodu heralde yapıyodur falan dedim gece sarja taktım uyudum sabaha hala kitliydi bilgisayar.. reset attım şimdi dvd diil boş cd ye yazdırıyorm 2.cd deyim :(

sanırım dvd yüzünden olmuş cd yapma çünkü çok fazla tutuyor.. başka kaliteli verbatim gibi dvd al ve onla dene yarım saat kadar sürmesi gerek en fazla o yüzden sanırım dvd'den olmuş öyle.
  • ya uff bu yedek cdleri yollayabilicek kimse var mı cd ile yazıyodum 5. cd de kitlendi yine makina en baştan başlatamam wala :D
  • yapamazsan göndeririz nsorun olmaz..dvdde yap uğraşma cdle filan...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.