Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende bugün ACER Aspire 5920G sahibi oldum.

Açıkçası çok ilginç bir şekilde aldım, hemde hiç aklımda yokken. Babam ile geziniyorduk, öylesine laptoplara bakınıyorduk, birden laptop alasım geldi ama aklımda Asus vardı, satıcı kanıma girdi, bende 2.300'e yanında PLM çanta ve laptop mausu ile aldım. İyi ettim mi bilmiyorum, ama özellikleri güzel, görünüşüde... Babamın oğluyum galiba, esiveriyor, annem ve müstakbel sözlüm kızdı.

Şu an yanımda güncellemelerini yapıyor. Acer Launch diye birşey var ekranda kapatamadım gitti uyuz oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

Merhaba arkadaşlar, bende bugün ACER Aspire 5920G sahibi oldum.

Açıkçası çok ilginç bir şekilde aldım, hemde hiç aklımda yokken. Babam ile geziniyorduk, öylesine laptoplara bakınıyorduk, birden laptop alasım geldi ama aklımda Asus vardı, satıcı kanıma girdi, bende 2.300'e yanında PLM çanta ve laptop mausu ile aldım. İyi ettim mi bilmiyorum, ama özellikleri güzel, görünüşüde... Babamın oğluyum galiba, esiveriyor, annem ve müstakbel sözlüm kızdı.

Şu an yanımda güncellemelerini yapıyor. Acer Launch diye birşey var ekranda kapatamadım gitti uyuz oldum.

hayırlı olsun

• bütün sürüceleri güncellemek için bi adres varmıdır
  • hayırlı olsun.memnun kalacağına eminim.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

Merhaba arkadaşlar, bende bugün ACER Aspire 5920G sahibi oldum.

• Arkadaşlar bende aldım t7700 den 2300 lira 12 taksit world karta şimdilik memnunum bi problem yok.
  • peşin alacaksanız exa ya gidin derim 2160 a aldım ben

ama şimdi alacak olsam bunu almazdım diyebilirim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsene -- 19 Kasım 2007; 9:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsene

peşin alacaksanız exa ya gidin derim 2160 a aldım ben

Neden acaba ?
  • quote:

Exa'nın sitesine baktım oradan 1699$+KDV yazıyor siz nasıl 2160'a aldınız merak ettim.Ayrıca şimdi olsanız neden almazsınız.
  • 2 hafta önce exa dan arkadaşıma 7700 modelini aldık.
    1550$+kdv bonus karta 6 taksit, yaklaşık 2180 YTL ye geldi kdv dahil ve taksitli fiyatı...
    siz sitesine bakmayın gidin pazarlık yaparak alın...
    peşine de sanırım 1530$+kdv fiyat veriyorlar.
    ayrıca şunu da belirteyim, klavyenin sağ tarafının fazla esnemesi (sanki pot var gibi) probleminden dolayı yenisiyle değiştirdik, orada iyice açın bakın inceleyin...
    yalnız yenisiyle değişim için teknik servis onayı istiyorlar, exa nın binasında 3.kattaki kendi teknik servislerinin sorumlusu Murat isimli genç bir arkadaş var... kendisi küstah ve terbiyesiz yaklaşımları olan biri...bariz problemli olan cihazı değiştirmemek için elinden gelen terbiyesizliği ve engellemeleri yaptı fakat biz mağaza sorumlusu Kaan beyin iyi niyetli ve ilgili yaklaşımları neticesinde notebook u yenisiyle değiştirdik. zira kaan bey görür görmez değiştirin talimatı verdi.
    netice itibari ile exa dan alışveriş yapılabilir fakat herhangi bir problemde teknik servisindeki o arkadaşa pabuç bırakmadan ve hakkınızı sonuna dek arayarak...

• 2300 ytl ye 12 worldtaksit alan arkadaş nerden aldın acaba yazabilir mi?
  • exa'nın fiyatı için ;
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=323&pid=3102

Hiçte 1550+kdv demiyor ya neyse

Eğer peşine cidden 1530+KDV istiyorsan benimde aldığım yer olan Sistemnet'i tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19140547/tm.htm

Ve herşeyiyle süper!

• quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

quote:

Orjinalden alıntı: 07 s.o.s

quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

servise götürdüm ve lcd'nin açıklığının düzeltileceğini söyledier.. 2-3 güne alabilirmişim.

Selam Quentin86

Ben merak ediyorum nasıl düzelteceklerini
    -ilk aklıma gelen yapıştırcı bu bir çözüm olabilir fakat ekranı kapatıp açarken ekran camını altan öne dogru
    çekecektir bunun menteşeye vercegi kasılma gibi bir durum sözkonusu olabilir.
    ben açıp bakmadım ama tahminimce menteşe ekran çerçevesine degil ekran camına monta edilmiş olması lazım
    -ikincisi Ekran degiştirmek bu bence acerin pek işine gelmeye bilir çünkü maliyeti çok....
    -üçüncüsü ise en uygun çözüm yeni hatasız bir alet vermesi bence bu en uygun çözüm

eger yapıştırmak isterlerse alet hatalı üretim (ikici sınıf )olur budurumda fiyatında indirim yaptıra bilirsin
    benim kanımca ekran tutarı neredeyse aletin tutarının yarısı kadar

Önemli : Bazı satıcılar bu tür aletleri bilerek alır .Bazıları sonradan çıkan sorunlarda aldıgı üretci fabrikaya
    olayı bildirir ve fiyat indirimi yapmasını ister ancak bu şekilde sata bilecegini söyler kendisi %25 veya %50
    alır fakat bunu önceden satın alan müşteriye yansıtmaz

Saygılarımla

merhabalar,
    ürün 1 aydır bende olduğundan ve yeni farkettiğimden değişim yapamıyorum ancak biliyorsunuz ki Türkiye'de böyle şeyler sadece tamir ediliyor yani yurtdışı gibi müşteri memnuniyeti önemsenmiyor.

onlara şu anda böyle bir sorun için gelen olmamış yani bu forumda bende bu sorun var diye yazıpta götüren olmamış.

bunun dışında ordaki teknik servise çok direttim bu bir sorun diye halledilir mi kolay diye ... çok emin bir şekilde halledilir dendi.

Hatta 2 güne kadar ararız dedi.

Selam Quentin86

Ekran açıklıgı problemmini halettinmi merakla belkliyoruz

Sayaygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07 s.o.s -- 20 Kasım 2007; 3:22:32 >

• henüz geri dönmediler bana bekliyorum.
    Arıycaklarını söylemişlerdi. Zaten vize dönemindeyim cuma günü sınavlarım bitiyor perşembe sabahı arıycam bakalım ne olmuş.
  • quote:

sitesinde 2291 yazıyo havale ile gidip orda pazarlık mı ettin :)
  • sitesine bakmayın arkadaşlar fiyat farklı olabiliyor gidip yerinde pazarlık yapın derim exa hertürlü çok makul biryer ben masaüstünü ordan aldım ve topladığım parça bazında en uygun fiyatı vermişlerdi
  • evet pazarlık ettim iki bin küsür ytl lik alet alıyoruz tabi pazarlık edicez ben biraz daha inmelerini istemiştim ama daha bişey yapamam diyince tamam diyip aldım eksenin sitesinde 1800 dolar +kdv yazıyor ordanda 2200 fiyat aldım

şimdi olsa almam çünkü;

özellikle kasasının kalınlığını beğenmedim düzgün bi çanta bulamıyorum

mouse tuşları içine çöktü parmaklarım incedir :D

klavyesi bi garip yani yazarken çat çut ediyor birde mouse tuşları çökünce ve burdan klavyede sorun olduğu yazılınca ben evham yapmış olabilirim yada ben alışamadığım için bundan önce asus kullanmıştım

ses açma düğmesi çok basit ne o radyo gibi

pil sallantısı sorun olmasada çan sıkıcı

aynı şekilde ekrandada bi sallantı var gibi bastırınca titriyor gibi geldi

ufak tefek şeyler yani hepsi ama bir araya gelince :? bunun dışında performanstan çok memnunum

• quote:

evet pazarlık ettim iki bin küsür ytl lik alet alıyoruz tabi pazarlık edicez ben biraz daha inmelerini istemiştim ama daha bişey yapamam diyince tamam diyip aldım eksenin sitesinde 1800 dolar +kdv yazıyor ordanda 2200 fiyat aldım

şimdi olsa almam çünkü;

özellikle kasasının kalınlığını beğenmedim düzgün bi çanta bulamıyorum

mouse tuşları içine çöktü parmaklarım incedir :D

klavyesi bi garip yani yazarken çat çut ediyor birde mouse tuşları çökünce ve burdan klavyede sorun olduğu yazılınca ben evham yapmış olabilirim yada ben alışamadığım için bundan önce asus kullanmıştım

ses açma düğmesi çok basit ne o radyo gibi

pil sallantısı sorun olmasada çan sıkıcı

aynı şekilde ekrandada bi sallantı var gibi bastırınca titriyor gibi geldi

ufak tefek şeyler yani hepsi ama bir araya gelince :? bunun dışında performanstan çok memnunum

arkadaşım söylediğin herşeyi bende servise aynen ilettim ancak o dediklerinin bir sürü makinada olduğunu gördüm özellikle pil sallantısı sıcaklık için öyle bırakılmış bu kesin.. herkeste aynı yani.

bu arada servisi aradım ve bana lcd'nin soldaki açıklığını düzelttiklerini gelip alabileceğimi söylediler.

Yarın 5'e kadar almış olurum sanırım size sonucunu bildireceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aamemo

arkadaşlar kullananlar belki bilir,

şimdi bu notebook ta recovery cd sini oluşturduktan sonra bilg. da hdd partition u sıfırdan tekrar kendi kafamıza göre oluştursak ( acer ın kendine ayırdığı özel partititon da silinecek, yani oda dahil) sonra recovery cd sinden tekrar sistemi kurmak istesek kurabilirmiyiz? yani burda asıl sormak istediğim bu recovery cd si norton ghost gibi partition ı mı kopyalıyor, yoksa hdd de istediğimiz gibi partition oluşturup istediğimiz yere bu recovery cd leri ile yeniden kurabilirmiyiz?

burdaki amaç hdd nin kapasitesinin tamamını kullanabilmek yani acer ın kendine ayırdığı bölümü de kendi kullanımıma dahil etmek...

1.evet arkadaşlar ben de bu sorunun cewabını merak ediyorum.çünkü hdd 111+108=229 oluyor ve 21 gb lık bi kayıp war bizim için.

2.ayrıca şu recovery muhabbetine kaç dvd gidiyor?

3*****bir msjda okudum sanırım ,arkadaş f10+alt yapıp sistem açılırken format atmış,bu işlemden sonra bilgisayar ilk gününe mi dönüyor,yoksa bilgisayarı ilk gününe döndürmek için e-recovery mi gerekiyor????????????eğer cevap e-recovery ise sadece c mi ilk güne dönüyor d: deki arşivimiz yada müziklerimiz filan da mort oluyor mu?????????????????????

4.geçen gün yanlişlıkla xp teması kurdum we yüklendkten sonra xp için olduğunu anladım.programı kaldırdım regedit olaylrına filan girdim,tamamen temizlendi ama şuan aletin kenarından ses açarken ya da kısarken yada wireless i açarken filan ekranın altındaki işaretler çıkmıyor wireless etkin yada değil gibi?bu sorunu nasıl çözebilirim sizce?

5.bu tema olayı olmadan önce lcd yi kapattığımda alet kendiliğinden uyku moduna geçerdi,turuncu ışıklar filan,ama artık kapattığımda bilgisayar uyku moduna geçmiyor ve çalışmaya devam ediyor.daha kötüsü kapağı tekrar açtığımda ekrar kararmış oluyor ve neyaparsam yapıyım ekran gelmiyor.ancak power a basılı tutup kapatıyorum ve tekrar açıyorum????????neden kaynaklanıyor olabilir????

arkadaşlar walla bu kadar soru sormak istemezdim ama malesef yaşadığım sorunlar bunlar,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriekim -- 24 Kasım 2007; 13:25:21 >

• Fifa08de veya pes08 de sol çaprazdan kaleye yüklendiğimde şuta basmıyor ? yani 4. tuş işlemiyor gıcık bi durum demek istediğim aynı anda 3 tuşa basılı iken 4.tuşu yemiyor bir çaresi var mıdır bunun ?
  • T7700 modelinin vista puanı kaç bir arkadaş buraya SS koysa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.