Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altugkutluca ve tiklacafe ,cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ,saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriekim -- 30 Kasım 2007; 22:04:33 >
  • 1.900 aldım bende..çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_OkaN -- 1 Aralık 2007; 19:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinG_OkaN

1.900 aldım bende..çok memnunum

Süper fiyata almışsın, güle güle kullan.
    Kampanyadan falan almadın heralde ?
  • Valla arkadaşım sağolasın söylediğin için ama kaçırdım ne yazık ki.
  • abi biay daha bekleseymişim keşke yaa,ama dayanamadım valla aleti görünce..
  • Merhabalar,

Ben de uzun araştırmlaradan sonra acer 5920 g 7700 almaya karar verdim... Ancak sizlere almadan önce sormak istediğim bir soru var:
    * Yabancı sitelerde acer 5920'nin çalışırken çıkardığı sesin rahatsız edici boyutta olduğu söyleniyor... Özellikle dvd izlerken keyif kaçırdığı söyleniyor. Bu konuda bana kendi bilgisayarlarınızda karşılaştıklarınızı yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Kampanyadan aldım
    teknosadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_OkaN -- 2 Aralık 2007; 15:18:04 >

• * arkadaşlar bende 5920g t7700 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim...

* ram ı 4 gb ye çıkaran var mı? performansta artış bariz mi?

* en yüksek performanslı olan t7700 mü daha üstü var mı?

* ekranla aranız nasıl ? ekran kartı zaten iyide ekran iyi mi ?

* bunları merak ettim ... yardım ederseniz sevinirim :)

* birde ram ı 4 gb ye çıkarma olayı satışta opsiyonel mi acaba?

* birde core 2 duo t7700 2.4 ghz (mimari santa rosa yongası sanırım) + 4 gb ram ne kadara patlar tahminen fikri olan var mı?

* son bir soru? :) bluray opsiyonel olarak var mı?

* yardım ederseniz sevinirim :)
  • Ram'i 4 gb a çıkartman masraflı olacaktır, bildiğim kadarıyla cihazda 2 slot var yani 2*1 gb ram var. 2gb ram'i bulman başlı başına bir problem üstüne bir de ücreti el yakan cinstendir heralde.

Neye göre en yüksek performanslı ? T7700 den üst işlemciler var bunu soruyorsan, ama bence T7700 gayet yeterli, artar bile.

Son olarak Blu ray opsiyonel olduğunu düşünmüyorum çünkü blu ray sürücüsü başlı başına 400$ - 500$ civarına patlıyor bildiğim kadarı ile.

Ekran konusunu cihazı kullanmadığım için cevaplayamayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-livnat

* arkadaşlar bende 5920g t7700 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim...

* ram ı 4 gb ye çıkaran var mı? performansta artış bariz mi?

* en yüksek performanslı olan t7700 mü daha üstü var mı?

* ekranla aranız nasıl ? ekran kartı zaten iyide ekran iyi mi ?

* bunları merak ettim ... yardım ederseniz sevinirim :)

* birde ram ı 4 gb ye çıkarma olayı satışta opsiyonel mi acaba?

* birde core 2 duo t7700 2.4 ghz (mimari santa rosa yongası sanırım) + 4 gb ram ne kadara patlar tahminen fikri olan var mı?

* son bir soru? :) bluray opsiyonel olarak var mı?

* yardım ederseniz sevinirim :)

ben bi kaç soruna cvp veriyim ram sorusuna cvp vermişler zaten katılıyorum
    ekran crystalbrite ama mükemmel değil hap toshiba sony kadar değil yani ekran kartı için de sli ekran kartli laptoplar gelecek yakında türkiyeye toshibadan onu önerrim
    işlemci içinse çift çekirdekte t7700den yüksek görmedim ama 4 çekirdekli işlemci gördüm

bence bu laptıpun en önemli avantaji fiyat- performans olayı yani bu performans 4 milyarlık ama sen 2600 e alıyosun

• Dis hoporlerin ses cikisi nasil bununla ilgili kimse bir sey yazmamis cevaplariniz icin simdiden tesekurler.
  • merhaba arkadaşlar..

ben de 5920g t7700 almayı düşünenlerdenim.. perşembe akşamı vatan bilgisayar'ın internet sitesinde ürünün hangi mağazalarda olduğuna baktım, adana ankara ve topkapı yazıyordu. yarın gider alırım diye düşündüm, sabah kalktım tekrar baktım bu sefer sadece ankara ve adana görünüyordu neyse aradım call center'ı daha güncel bilgi verirler diye onlarla konuşurken sayfayı yeniledim bu sefer ankara adana ve konya diyordu call center'daki arkadaş ise ankara ve adana'da teşhir amaçlı 1er ürün olduğunu, konya'da olmadığını, topkapı'da ise depoda bolca bulunduğunu söyledi.. atladım hemen otobüse gittim topkapı'ya ama sonuç hayal kırıklığı.. topkapı'da depoda 1 tane varmış onu da birine ayırmışlar, eli boş döndük anlayacağınız.

hala araştırıyorum en ucuz nerede bulurum ya da bulabilir miyim diye tavsiyelerinizi bekliyorum..

• vatan yalan söylüyor benim arkadaşımada aynı yalanı söylemişler bu modellerde
    şu sıralar gayet güzel indirimler var notebook alacaklar kaçırmasın derim
  • Bu ürünün güncel test programlarıyla yapılmış test sonuçları nelerdir?uygulayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asercanbasak

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Kampanyadan aldım
    teknosadan

arkadaşım teknosa da acer 5920g T7700 yokki sen hangi modelini aldın bu 5920g nin teknosadan
    iyi araştır istersen

• pardon
    2.4 işlemci var
    2048 ram
    120gb hdd
    1280 mb da ekran kartı 8600m gs ?
    izmir çiğli carrefour un içindeki teknosadan aldım

yalan sölüyorum demi
    ben nerden aldığımı bilmicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_OkaN -- 4 Aralık 2007; 13:16:22 >

• quote:

Dis hoporlerin ses cikisi nasil bununla ilgili kimse bir sey yazmamis cevaplariniz icin simdiden tesekurler.
  • tamam uzatmayalım ben yalan sölüyorum :S
    sen haklısın
  • beyler benim sorumada cevap verirseniz sevinirim >>>>Dis hoporlerin ses cikisi nasil? <<<<
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

evet pazarlık ettim iki bin küsür ytl lik alet alıyoruz tabi pazarlık edicez ben biraz daha inmelerini istemiştim ama daha bişey yapamam diyince tamam diyip aldım eksenin sitesinde 1800 dolar +kdv yazıyor ordanda 2200 fiyat aldım

şimdi olsa almam çünkü;

özellikle kasasının kalınlığını beğenmedim düzgün bi çanta bulamıyorum

mouse tuşları içine çöktü parmaklarım incedir :D

klavyesi bi garip yani yazarken çat çut ediyor birde mouse tuşları çökünce ve burdan klavyede sorun olduğu yazılınca ben evham yapmış olabilirim yada ben alışamadığım için bundan önce asus kullanmıştım

ses açma düğmesi çok basit ne o radyo gibi

pil sallantısı sorun olmasada çan sıkıcı

aynı şekilde ekrandada bi sallantı var gibi bastırınca titriyor gibi geldi

ufak tefek şeyler yani hepsi ama bir araya gelince :? bunun dışında performanstan çok memnunum

arkadaşım söylediğin herşeyi bende servise aynen ilettim ancak o dediklerinin bir sürü makinada olduğunu gördüm özellikle pil sallantısı sıcaklık için öyle bırakılmış bu kesin.. herkeste aynı yani.

bu arada servisi aradım ve bana lcd'nin soldaki açıklığını düzelttiklerini gelip alabileceğimi söylediler.

Yarın 5'e kadar almış olurum sanırım size sonucunu bildireceğim.

Quentin hocam noldu senin laptop gerçekten düzeltebilmişler mi?
    DÜzeltmişlerse nasıl yapmışlar biz de götürelim mi ne dersin?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.