Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asercanbasak

quote:

Orjinalden alıntı: skaralar

asercanbasak merhaba sana birkaç şey sormak istiyorum cevaplarsan beni sevindirirsin. ben geçen sene hp marka bi laptop almıştım. acaip radyo dalgaları gibi harddiskinden gelen inanılmaz bi rahatsız edici sesi vardı ve geri verdim. şuan elimde hp compaq var süper sessiz sadece arada bir fan çalışıyo o kadar. ama bu laptop bana yetmediği için yeni bir laptop almaya karar verdim ve max. verebileceğim tutar 2500 ytl ile sınırlı. tek düşündüğüm model acer t7700 olan. fakat alıp da pişman olmak istemiyorum. performans yönünden nasıldır. işte makinadan tuhaf sesler geliyo mu? bunun haricinde pille çalışrken haliylen yavaşlıcak ama aşırı derecede yavaşlayan modelller var bu onlardan mıdır? HDMI girişi benim için önemli kriterlerdendir. bu girişin pek başarılı yapımadığını duydum. doğru mudur? valla biraz fazla sordum da kusurabakma öğrenciyiz işte para biriktirerek alıyoruz deysin istiyoruz. şimdiden tşkler...

skaralar ben laptoptan gayet memnunum hoşuma giderek kullanıyorum..
    makinadan tuhaf sesler gelmiyor ara ara laptopu yordum bi gün 8-9 saat kadar açık kaldı dosya aktarımı internet program falan kullandım ama rahatsız edici herhangi bi ses gelmedi.. ayrıyetten sesi çok hoşusı ama gitti müzik dinlerken.. bi arkadaşım daha önce acer in daha düşük bi modelini kullanmıştı ve bilgisayara hayran kaldı bir diğer arkadaşım 3000lü yılların bilgisayarını aldın falan diye takılmıştı
    pille çalışırken gözle görülebilecek aşırı bi yavaşlama olmuyor bana bi sorun yaratmadı.. pil dengeli durumda iken en fazla 3 saat kadar gidiyor, ortalama 2-2.5 saat kadar gidiyor bu da laptoplar için normal sanırsam..
    evimde hd girişli tv olmadığı için kullanmıyorum ama ileriye dönük olarak kullanmayı düşünüyorum, laptopu alırken bi 3-4 sene kullanayım diye düşünerek aldım ve hd çıkışı olsun istedim ama bu durumun perfonması veya başarısı nedir bilmiyorum..
    bende öğrenciyim.. inşaat mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim; laptopu alırken ileride grafik, çizim programlarını kullanacağım için ekran kartı benim için önemliydi ve piysadaki laptoplar içinde ekran kartı performansı en yüksek olanı.. şuan programları amatörce kullanıyorum ama profesyonelce kullanmaya başladığım zamanlarda da bana herhangi bi sorun çıkartabileceğini düşünmüyorum..
    ayrıca bilgisayara xp yüklesem belki bilgisayar şuanki durumuna göre uçacak ama orjinalini bozmak istemedim halen vista yüklü ve vista normalde bilgisayarları yavaşlatmasına rağmen ben bi sorunla karşılaşmadım bi yavaşlam bi sorun çıkarmadı
    bilgisayarda pek oyun oynamadığım için oyun performansı hakkında bişey diyemeyecem.. ama bu konu hakkında okuduğum yorumlara göre crysis oyununu medium ayarda gayet iyi oynayabiliyormuşsun high ayarda kastığı durumlar olabiliyormuş ama laptoplar içinde çok üstün oyun performansını beklemek olmaz sanırsam.. ama bu laptopun oyun performanslarını ölçen arkadaşlar olmuş bu forumda Acer 5920'liler Derneğinde oyun karşılaştırmalarını bulabilirsin
    ayriyetten ben bu bilgisayarı almadan önce Asus F3SA ile Acer 5029G T7700 arasında kalmıştım.. ikiside aynı özelliklere sahip, sadece Asus'un ekran kartı Ati.. ama görünüş olarak dizayn olarak tabiki Acer
    benim bilgisayarımda fiziksel olarak hiç bir sorun yok ne ekran açıklığı nede klavye göçmesi hiç bir sorunum yok fiziksel olarak.. anladığım kadarıyla bu bi parti malda ortaya çıkmış diğer partilerde sorun yok sanırsam..
    benim tek sorunum c bölümünde sürekli bi azalma oluyor neden olduğunu tam olarak anlamış değilim, sistem geri yüklemeyi kapattım bide gereksiz dosyaları silen program yükledim geçici olarak kontrol altına almıştım ama hergün gereksiz dosyaları silme işlemini yapmayınca gene azalma oluyor sanırsam bu vista nın özelliğinden kaynaklanan bi sorun.. böyle bi sorun belirten olmamış forumda bende bunu daha detaylı araştıracam..
    ben kampanyaları takip ederek aldım laptopu.. Acer Vatan Bilgisayarda Asus'ta Bimeks'te var ikiside bu aralar kampanya yapıyorlar.. ben Vatan'ın Öğretmenler Gününe özel yaptığı %25 indirimden aldım.. acelen yoksa sende firmaları takip et bence ve birde gidip yerinde görmeni tavsiye ederim..
    sanırsam çok uzun yazdım umarım yardımcı olabilirim aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

ya dostum öle süper anlatmışsın ki gelde alma :) gerçekten dediğin kadar varsa bu cuma almaya gidiyorum. açıkçası kampanya bekleyemicem çünkü sabırsızlanıyorum. yardımcı olduğun için çok teşekkürler. herhangi bir sorunum olursa cevaplarsan sevinirim.

• arkadaşlar crysisi full ayarlarda çalıştırmak için bence ekran kartı değil xp lazım :) kaliteli bir biçimde xp yüklenirse bu makinaya makina "asercanbasak" ın dediği gibi uçar :D

bu arada almayı düşünen kullanıcılar için :

bence en güzel tasarlanmış laptop..beyaz renk iç açıyor..

aletten saçma sapan sesler gelmiyor..

şarjı çok idareli..en yüksek lcd parlaklığında 2 saati geçen bir filmi izledim yolculuk sırasında..

ayrıca acer arcade delux şarjı idare etmek için muhteşem birşey..

yalnız arcade deluxte kulaklığa ses verdiremedim yapabilenler varsa bi anlatsınlar=)
  • valla benim bendede aynı model var ve hd den çok cızırtı geliyo ve alalı daha 15 gün olmadı geri göndermeyi düşünüyorum bakalım nolacak...birde crysis mediumda bile çok kasıyo Call of duty 4 de sorun yok ama sadece bendemi böyle bu :S
  • @asercanbasak

vatandan ne kadara aldınız bi arkadaşımda almayı düşünüyor da bi konuşalım vatanla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

@asercanbasak

vatandan ne kadara aldınız bi arkadaşımda almayı düşünüyor da bi konuşalım vatanla

vatandan öğretmenler gününe özel %25 indirimli aldım.. kdv dahil 1910 ytl ye aldım.. zaten vatan bilgisayardaki fiyata bakıp hesaplayınca ortaya çıkar

t7700 olanimi?
  • bir arkadaşım bu laptopdan almak istiyordu fakat dış hoparlor sesinin cızırtılı cıktıgını soylediler

laptopun dış hoparlor sesi ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;

1. T7700 modeli diyorsunuz galiba birkaç modeli var işlemci dışında başka farkları warmı bu modellerin ?
    2. Entegre webcam 0.3 mp diyor bundan şikayetçi olan varmı çoksa güzel mi ?
    3. Servisi nasıl bu markaya güvenebilirmiyim ?
    4. Ben online oyunlarda uzun süreli kalabiliyorum bu ısınma problemi yaratır mı yaratırsa nasıl çözerim ?
    5. Yine oyun performansı iyi midir oyun oynamak için alınır mı ?

Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ilk defa notebook alacağım pişman olmak istemiyorum.
    İlginize teşekkürler.
  • ya arkadaşlar çoğu kişi sesi sonuna kadar açınca rahatsız edici bir cızırtıdan şikayet ediyor ,ben bilgisayarımı her açtığımda e-audio dan music/rock ı seçiyorum ve 2 aydır kullanan biri ve genelde sesi sonuna kadar açan biri olarak ses kalitesinden de gayet memnunum ,e-audio olayına girmeyen varsa girmesini tavsiye ederim..
  • bence kameranın 0.3mp olması iyi olmuş
    msn ve diğer uygulamalarda hız kazandırıyor
    sanki türkiyede internet çok hızlıymış hd video upload etmek hayal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orodreth Elanesse

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak;

1. T7700 modeli diyorsunuz galiba birkaç modeli var işlemci dışında başka farkları warmı bu modellerin ?
    2. Entegre webcam 0.3 mp diyor bundan şikayetçi olan varmı çoksa güzel mi ?
    3. Servisi nasıl bu markaya güvenebilirmiyim ?
    4. Ben online oyunlarda uzun süreli kalabiliyorum bu ısınma problemi yaratır mı yaratırsa nasıl çözerim ?
    5. Yine oyun performansı iyi midir oyun oynamak için alınır mı ?

Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ilk defa notebook alacağım pişman olmak istemiyorum.
    İlginize teşekkürler.

1-ekran kartları farkediyor ,bildiğim kadarıyla sadece bizimkinde yani T7700 işlemcisi olanlarda 512lik 8600gt vga var.diğerleri de 8400gs ,8400gt filan olması lazım..
    2-entegre kamera 0.3 diolar ama çok kötü değil(süper de değil)örnek bir foto koyayım.
    3-bu konu da pek bilgim yok 2 yıl garantisi var biri uluslarası olması lazım
    4-5-ben de uzun süre oyunun başından kalkamayan biriyim.total war ve battlefield2 gibi oyunlar oynuorum ve ekran kartı baya fazla ısınıyor,aletin sol üst tarafındaki yer.ama oyunu kapattıktan 3-5 dakika içinde ekran kartı eski sıcaklığına dönüyor.ama bilmeni isterimki oyun oynarken hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum.

benim de ilk dizüstüm bu oldu 1 ay araştırdım karar verdim almaya ama ist-yalova-izmit de hiçbir merkezde bulamadım ben araştırırken t7700 işlemcinin bahsi de hiçbiryerde geçmiyordu.yani 2.2 T7500 işlemcili olanı bulsam direk alacaktım ama işte bi süre bekledikten sonra ist/küçükyalıda bulabildim ve direk aldım ve alırken de işlemcinin 2.4 olduğunu öğrenince baya sevinmiştim.2ay önce 2330a almıştım şimdi de pek bir değişiklik yok sanırım fiyatta ama sağda solda kampanyalar oluyordur mutlaka,pişman olmayacağın bir seçim diyebilirim,umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriekim -- 15 Aralık 2007; 14:24:49 >

• ben de bugun sonunda laptop u aldım :) açıkçası şimdiye kadar herşey güzel aman nazar deymesin. bu arada laptop u eksen den 2200 ytl ye aldım exa da 2160 dı fakat onların sattıkları model de ekran kartının GS olduğunu öğrendim ve 40 mil. fazladan vererek GT alırım daha iyi dedim. 1200 ytl peşin 1000 ytl axess e özel 6 taksit martta ödemeli aldım.
  • teknosaya gelmiş bitane ucuz 5920 8600 gs 256 mb var nasıldır acep..
  • ya dün akşam arkadaşlarla toplandığımız için laptop u adam gibi inceleyememiştim. sadece recoveryleri yaptım ve kapadım. bugun baktım ses çıkmıyo. ses te bi problem var. ben buyuk ihtimalle driver in da problem olduğunu düşünüyorum umarım laptop un haporlör bağlantıların da bi sorun yoktur.
  • şimdi driver ını yükledim arkadaşlar düzeldi. ses sistemi çok hoşuma gitti ya bence harika bu arada bazı arkadaşlar en yüksek ses te cızırtı yapıyo falan demişler bence alakası yok şarkı kalitesi ile ilgili die düşünüyorum
  • Arkadaşlar, Bu aleti yeni aldım şu ana kadar hiç bir sorunum yok ama Creative 4+1 Ses sistemi aldım ama bağlayabıyorum, nasıl kombinasyon yaparsam yapayım sadece 2tanesinden ses geliyor, Yardımcı olabilcek var mı?
  • selam arkadaşlar aranızda yeniyim 5920-101G16Mİ sizce nasıl bir lap-top??
  • herkes pilin açıklığı salladığından bahsetmiş fazla ısınmaması için yapılmış falan demişler. ben de pilde en ufak bi açıklık ve sallanma yok acaba benim laptop da sorun olmasın arkadaşlar :P bu arada pil performansını inanılmaz beğendim
  • 16.12.2007 tarihi ile bende aranıza katıldım acer 5920g t7700 ile şunu söylemek isterimki bu makina hakkında tarafsız yorum yapan ve alet hakkında müthiş bir paylaşım içinde olan siz acer kullanıcılarına gönülden teşekkür ederim. Alet hakkında yorum yapmıcam herşey ortada zaten az biraz forumu okuyan hemen herkezin zaten bir acer sahibi olmuş durumda tekrar hepinize teşekkürü bir borç biliorum.Alet vistada bile beklediğimin üstünde performans veriyor :D daha program kurmadan ilk işim crysis oynamak oldu 1024*768 low detail oynadım kendimi oyuna kaptırdıımdan medium falan denemedim bide süperpi yaptım 1M=21sn bitirdi.Şiimdilik bu kadar yanlız bi ricam olucak heyecandan aletin büyüsünden hangi update yapmam gerektini bilmeme ramen unuttum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• benim bildiğim laptoplara 4+1 bağlamak mümkün deil tam anlamıyla verim alınmaz die tahmin ediorum. ama creative in notebokklar için kart anlamında ses kartı var die duymuştum onunla bu sorunu çözebilirsin. geçenler de de gittigidiyorda görmüştüm değişik bir marka usb den bağlanıyo ve 4+1 i bağlanman mümkün ama markasını unuttum :)
    ben şuan bir ses sistemi alsam laptop için 2+1 sistem alırdım en mantıklısı o bence
    quote:

Orjinalden alıntı: delena

Arkadaşlar, Bu aleti yeni aldım şu ana kadar hiç bir sorunum yok ama Creative 4+1 Ses sistemi aldım ama bağlayabıyorum, nasıl kombinasyon yaparsam yapayım sadece 2tanesinden ses geliyor, Yardımcı olabilcek var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

@asercanbasak

vatandan öğretmenler gününe özel %25 indirimli aldım.. kdv dahil 1910 ytl ye aldım.. zaten vatan bilgisayardaki fiyata bakıp hesaplayınca ortaya çıkar

Acer 5920g t7700 olan modeli Vatan'ın sitesinde gözükmüyor,siz nasıl buldunuz?
    Ayrıca ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak hala fiyatının düşmesini beklemekteyim,ucuza alabileceğim bir yeri bilen varsa beri gelsin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.