Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: azazil17

lütfen recovery cd nasıl yapıcam biri anlatsın

lütfen önceki sayfalara bi bakıver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asercanbasak

İyi Bayramlar..

Öncelikli olarak benim sorunumla ilgilenen herkese bir kez daha teşekkür ederim.. Sorumu hallettim

Problemimi çözdüm; bilgisayarı onar bölümünden Command Prompt bölümünden şuan tam olarak hatırlamadığım "d" harfi ile başlayan dosyayı (dosyanın ismini hatırlamadığım için tam bilgi vermek için bilgisayarda baya araştırdım ama ismini bulamadım Command Prompt penceresi zaten X: bölümünde açılıyor orda iki adet d harfi ile başlayan dosya vardı) açarak sistem geri yüklemeye başladı ve recovery dvdleri ile geri yüklemeyi açtı ve Type Mismatch hatası vermeden vista yı yeniden yükledim ve sabahki işimi hallettim..

çok sevindim senin adına...bilgisayar kapalıyken kullandığımız deluxe özelliği güzel bişey de pek kullanışlı gelmedi bana sanki..onu açana kadar bilgisayarı açar ne istiyorsam yaparım yani..

• arkadaşlar biraz saçma bi soru olacak galiba ama kumandası varmı bu modelin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orodreth Elanesse

arkadaşlar biraz saçma bi soru olacak galiba ama kumandası varmı bu modelin ?

malesef,varsa da ben bilmiyorum.aletin sol tarafında expresscard yuvası var,bazı hp lerde bu yuva hem kumanda için hem de expresscard yuvası olarak kullanılıyor.keşke acer da bu expresscard yuvasına dandik bi plastik yerine bi kumanda koysaydı....

arkadaşlar aletin sağ yanında dvdromun sağında bi kilit yeri gibi bişey var,kitapçığından baktığım kadarıyla kullanılabilmesi için bi kit veriliyormuş filan da bana öyle bişey verilmedi ..bilgisi olan var mı??
  • selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 5920 aldım dha dün kurulumu fln yaptım ama bluetooth düğmesine basınca aygıt yok diyor ne yapmalıyım?tam modeli acer aspire 5920 101G16Mİ şimdiden saolun.
  • aleti izmirden alan arkadaşlar varsa izmirden nerden bulabilirim acaba bir çok yere sordum ama yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholme -- 22 Aralık 2007; 13:12:02 >
  • ben bu ürünle logitech x530 ses sistemini baglayarak 5.1 ses alamıyorum.. daha dogrusu şöyle sorayım; s/pdif girişi dışında bunun çözümü yok mu? arkadaşın lg notebookuna girişlere sag sol ve merkez kablolarını takınca alet otomatik algılayıp 5.1 moda geçiyormuş, anladıgım kadarıyla bunda manuel seçmek gerekiyor ama ben o ayarı bulamıyorum.. kısacası harici hoparlörle 5.1 ses alan var mı?
  • Bende 5920g ile Dell 1510 arasında kaldım.Hemen üstte arkadaş belirtmiş mesela 5+1 kullanımı sorun yaratıyormuş bende Logitech X-540 var gerçi Matrix özelliği sayesinde normalde 2+1 çıkan sesi 5 kanala yayabilyorum ama ama bunu da laptopta donanımsal oalrak nasıl halledebilirim?
    Eğer bütçem çıkışmazsa T7500'ü alırsam performansta gözel görülür bir azalma hissedilir mi?
  • ben de aynı ikilemdeydim..
    ama ben sorun yaşadıgımı söylemedim, muhakkak kullanabilmemin bir yolu var fakat ben bulamıyorum.. onun dısında bilgisayar cok kaliteli.. bende o hoparlörler masaüstüne baglı, masaüstünden tamamen kurtulmak istedigim için bunu denemek istedim.. aynı olay masaüstünde de vardı.. ses kartındaki line out, mikrofon, s/pdif girişleri, manuel olarak 5.1 hoparlör seçildigi zaman sağ sol ve merkez hoparlör girişleri niteliği kazanıyordu.. o şekilde çalışıyordu.. hoparlörü bagladıgımda da 5.1 sesimi alıyorum mis gibi..
    aynı olay muhtemelen acerda da var fakat ben bulamadım.. dedigim gibi lg'de bu otomatik görünüyormuş muhtemelen acerda da manuel yapmam gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragesoul -- 22 Aralık 2007; 22:44:25 >
  • Arkadaşlar merhaba

Düne kadar As5920 T7700 kullanıcısı olmayı planlıyordum ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Asus'un f3sa modeline göz attım ve kafam karıştı.

Öncelikle Acer hakkında duyduğum bazı sorunların doğru olup olmadığını sormak istiyorum.Acer da ısınma problemi tuşların içe çökmesi ve menteşe probleminin olduğunu söylüyorlar.Sizin böyle bir sorununuz var mı veya böyle birşey duydunuz mu?

Ayrıca oyun oynamayı sevdiğim için oyun performansı da önemli.Acer ın oyunlardaki performansı nasıl ve ekran kartını f3sa ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi?---ATI HD 2600 512 MB Paylaşımsız, 1280 MB HyperMemory

Ve en önemli konu dayanıklılık.Şimdiye kadar kime sorduysam Asus en dayanıklısı dediler.Acer en fazla 1-2 seneye dağılmaya başlar dediler.

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre86

Arkadaşlar merhaba

Düne kadar As5920 T7700 kullanıcısı olmayı planlıyordum ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Asus'un f3sa modeline göz attım ve kafam karıştı.

Öncelikle Acer hakkında duyduğum bazı sorunların doğru olup olmadığını sormak istiyorum.Acer da ısınma problemi tuşların içe çökmesi ve menteşe probleminin olduğunu söylüyorlar.Sizin böyle bir sorununuz var mı veya böyle birşey duydunuz mu?

Ayrıca oyun oynamayı sevdiğim için oyun performansı da önemli.Acer ın oyunlardaki performansı nasıl ve ekran kartını f3sa ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi?---ATI HD 2600 512 MB Paylaşımsız, 1280 MB HyperMemory

Ve en önemli konu dayanıklılık.Şimdiye kadar kime sorduysam Asus en dayanıklısı dediler.Acer en fazla 1-2 seneye dağılmaya başlar dediler.

Yardımlarınızı bekliyorum.

quote:

Ben boyle bir problem duymadim kimseden ama bu laptop u uzun sure kullanmis degilim...
    quote:

Acer 5290 t7700 GE Force 8600 Gt 512 Mb 1280 turbo cache ejran karti kullanilmis.HD 2600 la kiyaslarsan performans olarak 8600 Gt daha iyidir.(8600 GT 3d mark 2006:3300+ /// HD 26003d mark 2006 : 3000+ )

• * arkadaşlar 5920g t7700 almak istiyoruz fakat izmitte hiçbiryerde bulamıyoruz. yardım edebilecek yada istanbulda mağazaya yönlendirecek biri var mı? (internetten almak istemiyoruz)

* yardım ederseniz çok sevinirim çok acil... !!!
  • dayanıklılık biraz kullanımla alakalı.. ne kadar insan gibi kullanırsan o kadar uzun dayanır, bu her ürün için böyledir. 2500liralık bir ürün için de malzemeden feragat edileceğini sanmıyorum, ki acer bu modelle sınıf atladı bu bi gerçek. bunun yanında asusların dayanıklı olduğunu söylemek de mümkün fakat yapılacak kıyaslama ne derece doğru olur orası tartışılır..

ısınma problemine gelince, laptoplarda genellikle bi ısınma sözkonusudur zaten, bu kullanırken hissedilebilir fakat normaldir. abartılı anlamda bir ısınmayla karşılaşmadım ben..
  • Arkadaşlar bende Acer 5920 aldım ama vista cd si çıkmadı arkadaşım C ve D sürücüsü dışında Recovery Sürücüsü vardır dedi o da yok? Bu sürücü gizli bi yerde mi? Örneğin ben bilgisayarıma nasıl format attığımda vistayı ve driverları kurcam? Acer ın sitesinden driverları indirdim ama yeterli olur um bilmiyorum? Okuduklarıma göre bazı arkadaşlar Recovery Cd si oluşturmaktan bahsetmiş ama nasıl yapıldığını anlatmamış. Ben bu konuda acemiyim bana sırayla naısl yapacağımı söleyebilirmisiniz tabiki öle bişey varsa? Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibutun

Arkadaşlar bende Acer 5920 aldım ama vista cd si çıkmadı arkadaşım C ve D sürücüsü dışında Recovery Sürücüsü vardır dedi o da yok? Bu sürücü gizli bi yerde mi? Örneğin ben bilgisayarıma nasıl format attığımda vistayı ve driverları kurcam? Acer ın sitesinden driverları indirdim ama yeterli olur um bilmiyorum? Okuduklarıma göre bazı arkadaşlar Recovery Cd si oluşturmaktan bahsetmiş ama nasıl yapıldığını anlatmamış. Ben bu konuda acemiyim bana sırayla naısl yapacağımı söleyebilirmisiniz tabiki öle bişey varsa? Saygılar

Başlık altında bahsediliyor nasıl recovery cd'si oluşturulacağı, hemde birkaç kez. Acer Empowering programı aracılığıyla yapılabiliyor, kalan detaylar başlıkta var.

Gizli bir bölüm var Harddiskte, Windows altından ek bir program olmadan göremiyoruz. Kitapçıktada sistem kurma hakkında bilgi var, nasıl vista kuracağınıza dair.

• Peki benim bilgisayarda şu an oyunlar yuklu bunlarda cd nin içine kaydedilmiyor değil mi?:))) Ben bi yerden siparişle getirttim ama içersinde kitapçık falan çıkmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibutun -- 27 Aralık 2007; 18:21:57 >
  • walla yaklaşık 1 aydır netten bilgisayar araştırıyorum ve bu bilgisayar üstünde resmen yoğunlaştım.

malesef şu nada para durumum birazcık el vermiyor ancak en yakın sürede bende bu bilgisayara sahip olmak istiyorum.

aslında T7500 araştırıken , 2.4 ghz hız ve 512 lik ekran kartı beni resmen T7700 e kiltledi.

alcak olan arkadaşlar varsa inanın 1 sn. bile düşünmeden bu bilgisayarı alın derim.

inşallah en yakın sürede bende alıp, bu aileye katılmak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

walla yaklaşık 1 aydır netten bilgisayar araştırıyorum ve bu bilgisayar üstünde resmen yoğunlaştım.

malesef şu nada para durumum birazcık el vermiyor ancak en yakın sürede bende bu bilgisayara sahip olmak istiyorum.

aslında T7500 araştırıken , 2.4 ghz hız ve 512 lik ekran kartı beni resmen T7700 e kiltledi.

alcak olan arkadaşlar varsa inanın 1 sn. bile düşünmeden bu bilgisayarı alın derim.

inşallah en yakın sürede bende alıp, bu aileye katılmak istiyorum..

• Arkadaşlar merhaba.2 gün önce ben de ACER ASPIRE 5920G T7700 aldım ve aranıza katıldım.Harika bir makine.Herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum :)
  • arkadaşlar webcam im bozuldu :( birkaç gün önce msn de sorun çıkarıyodu.görüntülü görüşmeye davet edince msn kapanıyodu. geri yükleme yaptım düzeldi. sonra tümden bozuldu. şimdi kamerayı tanımıyo??? acaba nasıl düzeltebilirim.driver ini tekrardan sisteme nasıl yükleyebilirim???yardımcı olursanız çok sevinicem.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.