Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda 5920 7700 modeli yok..onun yerine 7500 modeli var..
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanozcilingir

quote:

Orjinalden alıntı: asercanbasak

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

@asercanbasak

vatandan ne kadara aldınız bi arkadaşımda almayı düşünüyor da bi konuşalım vatanla

vatandan öğretmenler gününe özel %25 indirimli aldım.. kdv dahil 1910 ytl ye aldım.. zaten vatan bilgisayardaki fiyata bakıp hesaplayınca ortaya çıkar

Acer 5920g t7700 olan modeli Vatan'ın sitesinde gözükmüyor,siz nasıl buldunuz?
    Ayrıca ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak hala fiyatının düşmesini beklemekteyim,ucuza alabileceğim bir yeri bilen varsa beri gelsin.

• Kampanyalı hali bile pahalıymış yahu.
  • SELAM ARKADAŞLAR

BU KONFİGÜRASYONA SAHİP TOSHİBA EN AZ 3000 USD BU PARAYA EN İYİ SEÇİM HERKESE TAVSİYE EDERİM. YALNIZ BENCE TEK EKSİĞİ HD DVD YAZAMAYIŞI BU MODELİN AVRUPA VERSİYONLARINDA VAR BİZİMKİLER 702G25MN DİĞER BİR KAÇ ÜLKEDE AYNI ÖZELLİKLERDE 702G25HN SERİSİNDE 1X HD DVD WRITE ÖZELLİĞİDE VAR
  • HD DVD olsaydı sen ce ne kadar olurdu bu laptop dostum onu bi düşün istersen ;)
  • arkadaslar tam 1.5 aydir 5920G T 7700 kullaniyorum. burdaki forumdaki sayfalardan xpyi de kurdum. inanilmaz fark var. xp yi siddetle tavsiye ederim. bir cok program vista da uyum problemi cikartiyor. ozellikle origin felan kullanan varsa aranizda hic vistayla ugrasmayin hemen xp kurun derim.

ayrica device managerdan vistanın hiç bir pencere acık olmadan kullandigi ram alanına bakarsanız tam 1 GB oldugunu goreceksiniz. xp de ise bu 350 MB! inanin bu fark cok yuksek ve bunu hissedebiliyosunuz.

xp kurmanin tek dezavantaji ise su. henuz empowering teknoloji denen zımbırtının acer 5920 G serilerinde xp için kullanılacak driverleri yok. sakın kurmayı da denemeyin diğer lerine uyumlu olanlarını inanılmaz salakça problemler ortaya cıkıyor.

Bu aleti tavsiye ediyomusunuz diye de sormayın gidin nerde gorurseniz alın derim. yok bole bir laptop. canavar gibi. hele xp yi kurun sonra da uçun :)

5920 G kullanıcıları olaganustu paylaşımcı hepsine sonsuz teşekkürler. Bu site olmasa inanın hiç bir seyin içinden çıkamazdım.

her turlu sorunuzda yazin. her konuda tecrubelerimi aktarabilirim.

• eger vista kurulu ise problemin cozumu cok basit. vistanin kendi icinde partition ayirma ozelligi bulunmakta. asagidaki linkten bakabilirsin nasil yapildigina.

http://vistarewired.com/2007/02/16/how-to-resize-a-partition-in-windows-vista/

anlatilanlar ingilizce ama yapacaginizdan suphem yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirsik

eger vista kurulu ise problemin cozumu cok basit. vistanin kendi icinde partition ayirma ozelligi bulunmakta. asagidaki linkten bakabilirsin nasil yapildigina.

http://vistarewired.com/2007/02/16/how-to-resize-a-partition-in-windows-vista/

anlatilanlar ingilizce ama yapacaginizdan suphem yok :)

• quote:

ACİL!!!

bilgisayar açılırken acer arcade deluxe simgesine bastım uygulama normal başladı. yüklerken açma tuşuna basılı tutarak kapattım ve artık bilgisayarım açılmıyor, windows hata gidermeyi açıyor ordan iki secenek çıkıyor karşıma birinde windowsu normal başlat diyor ama bi türlü başlatamıyor önüme mavi ekran geliyr orda kalıyor sonra yeniden başlatıyor.. bir diğerde ise windowsu onar diyor onar dediğine tıkladığımda herhangi bir işlem gerçekleştiremiyor.. bunların üzerine bende recovery cd leriyle fabrika ayarlarına geri döneyim dedim; dil seçimini yaptıktan sonra RECOVERY32 "type mismatch" diye hata veriyor..

arkadaşlar lütfen yardımcı olun yarın sabaha acil olarak bilgisayar lazım!!

kötü olmuş yaa ,walla hiç karşılaşmadığım bişey,xp olsa dos dan halledilir de vista

• ya benzer şey yazılmış ama anlamadım ben şimdi pcyi aldım otomatik kurdu ettti eyvallah şimdi ne yapmam gerekiyo format atmak istediğimde nasıl yapıcam hiç cd yok yanında recovery olayını bilmiyorum ne yapmam lazım bi de ilk başta 12 saat şarjda tutmak şartmı allah aşkına
  • yaw bu bilgisayar acılırken F8 tusuyla konsola da mı giremiyorsun?
    guvenlık kıpınde baslatabılmen gereklı ole ıs mı olur. baslangıc dosyaları mı sılındı kı, hıc bole bır durumla karsılasmadım.

bence acarken F8 tusunda acabılmen gereklı. ordan da en azından konsola veya guvenlık kıpıne ulasabılmen lazım.

quote:

hemde ne kötü ya tam da en fazla ihtiyacım olduğu zamanda arızalanda ya bu kadar olur şimdi ben onu nasıl düzeltecem? recovery dvdlerini de kullanamıyorum bilgisayar kendiside fabrika ayarlarına dönmüyor off off bu kadar olur yaa
  • otomatik kurulumu yaptıysan cok buyuk ihtimalle recovery sini de yapmış olursun.

bunu anlamak için pc açılıken f8 tusuyla pc yi wondowsa gecmeden seceneklere getir. ordaki seceneklerde recovery seceneği varsa recovery kurmussun demektir.

diyelimki bilgisayar da olumsuz bir sey oldu bir seyler ters gitti, hemen ordan recoevry optionına girerek gteri alabiliyosun sistemi.

pil olayında ise 12 saat az bile gelebilir. 15 saatten fazla tutmanı oneririm. cunku pil 8 cell i ve kapasitesi yuksek.

quote:

Orjinalden alıntı: azazil17

ya benzer şey yazılmış ama anlamadım ben şimdi pcyi aldım otomatik kurdu ettti eyvallah şimdi ne yapmam gerekiyo format atmak istediğimde nasıl yapıcam hiç cd yok yanında recovery olayını bilmiyorum ne yapmam lazım bi de ilk başta 12 saat şarjda tutmak şartmı allah aşkına

• ben bu laptop uma açıkçası XP yüklemek istiyorum ve bütün driverlarını nerden bulabilirim sonuçta kendi sitesinde yok acer ın. nefretlik bişey bu vista açıkçası. tirsik sen kurmuşsun sanırım xp yi bana yardımcı olurmusun bu konuda ??? bi şey daha diyelim XP kurduk daha sonra tekrar vista ya geri dönmek istedik. sanırım bu recovery dvd leri ile mumkun deil mi??? şimdiden tşk ederim.
  • başlangıç onarmayı seçemiyomusun onun recovery i ile geri getirme ihtimali var die düşünüyorum gerçi de bu vista saçmalığından da bıktım açıkçası
  • Öncelikle command prompt ekranından CHKDSK /F komutunu vermenizi öneriyorum. Birde Dont send demek yerine bilgi yollayın windowsa, diğer kullanıcılara yardımcı olacaktır. Listeden gördüğüm kadarıyla geri dönüşüm noktası yok bilgisayarınızda dolayısıyla öyle bir şansınızda kalmıyor. Tek yol sistemi komple yeniden yüklemek ki onuda yapamıyoruz maalesef.

Ekleme: Birde bir üst mesajdaki birinci resimdeki komutuda verin Command Prompt ekranında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 20 Aralık 2007; 1:43:14 >
  • xp yuklemek ısteyenler asagıdakı lınkten takıp etsınler. aynen yapın sorun olmayacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_16903732/mpage_1/tm.htm

vıstadan kurtulun, bende iki sistem de beraber yuklu ama kesinlikle vista kullanmıyorum.

recovery dvd si kullanmayı acıkcası bilmiyorum. cunku vista yı silmeyeceğim. ne olur ne olmaz dursun ;)

quote:

Orjinalden alıntı: skaralar

ben bu laptop uma açıkçası XP yüklemek istiyorum ve bütün driverlarını nerden bulabilirim sonuçta kendi sitesinde yok acer ın. nefretlik bişey bu vista açıkçası. tirsik sen kurmuşsun sanırım xp yi bana yardımcı olurmusun bu konuda ??? bi şey daha diyelim XP kurduk daha sonra tekrar vista ya geri dönmek istedik. sanırım bu recovery dvd leri ile mumkun deil mi??? şimdiden tşk ederim.

• Sanırım teknik servisten başka çareniz kalmıyor, elimizdeki tek silahımız burasıydı ama buradanda çözüm bulamadık. Boot dosyasını manuel düzenleyebilirseniz küçükte olsa bir şansınız olabilir ama o konuda bilgi sahibi değilim maalesef.
  • lütfen recovery cd nasıl yapıcam biri anlatsın
  • Bütün arkadaşların kurban bayramını en içten dileklerle kutlarım..iyi bayramlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Bütün arkadaşların kurban bayramını en içten dileklerle kutlarım..iyi bayramlar..

sağol kardeşim senin ve tüm diğer arkadaşlarımızın bayramlarını bende kutlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Bütün arkadaşların kurban bayramını en içten dileklerle kutlarım..iyi bayramlar..

sağol kardeşim senin ve tüm diğer arkadaşlarımızın bayramlarını bende kutlarım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.