Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce acer ımla pes 2008 oynadım zerre takılma olmaksızın:) ve mükemmeldi
  • acer 5920g t7700 kullanıcısıyım. bilgisayarı fabrika ayarlarına geri yüklemek istiyorum,hala nasıl yapacağımı bulamadım. bende daha önce dell vardı.başlangıçta ctrl-f11 tuşuna basıp restore yaparak hallediyordum. acer da nasıl yapılıyor.empowering manegement içinde fabrika ayarlarına geri yükle seceneği var ondada şifre istiyor. şifreyide bilmiyorum.ipucu olarak acer yazıyor,ama şifreyi bulamadım.kullanma kılavuzunda şifreyi sıfırlamanız lazım diyor,ama öyle bir seçenek yok. bana yol gösterirseniz sevinecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemirer2005

acer 5920g t7700 kullanıcısıyım. bilgisayarı fabrika ayarlarına geri yüklemek istiyorum,hala nasıl yapacağımı bulamadım. bende daha önce dell vardı.başlangıçta ctrl-f11 tuşuna basıp restore yaparak hallediyordum. acer da nasıl yapılıyor.empowering manegement içinde fabrika ayarlarına geri yükle seceneği var ondada şifre istiyor. şifreyide bilmiyorum.ipucu olarak acer yazıyor,ama şifreyi bulamadım.kullanma kılavuzunda şifreyi sıfırlamanız lazım diyor,ama öyle bir seçenek yok. bana yol gösterirseniz sevinecem

Dostum o şifreyi hatırlaman lazım hatırlayamazsan olmaz. Mutlaka hatırla. Pc başlarken de Alt F10 a basabilirsin aynı şey ama o sifreni hatırlaman lazım...
  • Arkadaşlar üzücü bi haber sölicem kendim için en azından acer ım arızalandı ve alalı sadece 22 gün olmuştu. Bilgisayar çalışmasına ramen ekran aydınlatması çalışmıyor. Işıklar yanmıor. Ekrana ışık tutunca ekran görülebilior. Yarın aldıım yere teslim edicem allah bilir bilgisayarımdan ne kadar uzak kalıcam.Daha önce böle bi hata duyan bilen varsa bilgilendir me amaçlı yazarsa çok sevinirim.............

Edit: Acer Aspire 5920g-7700 işlemcili olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turhany_ -- 13 Ocak 2008; 19:20:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _turhany_

Arkadaşlar üzücü bi haber sölicem kendim için en azından acer ım arızalandı ve alalı sadece 22 gün olmuştu. Bilgisayar çalışmasına ramen ekran aydınlatması çalışmıyor. Işıklar yanmıor. Ekrana ışık tutunca ekran görülebilior. Yarın aldıım yere teslim edicem allah bilir bilgisayarımdan ne kadar uzak kalıcam.Daha önce böle bi hata duyan bilen varsa bilgilendir me amaçlı yazarsa çok sevinirim.............

Edit: Acer Aspire 5920g-7700 işlemcili olan

30 günlük süre dolmamış.Türkiye den garantili aldınsa donanımsal hatadır bu..Bire bir değişim yapılır yenisi verilir.Tüketici kanunu böyle diyor çünkü...

• aynı sorun bendede var şuanda fabrika ayarlarına dönüyorum olmazsa garantiye vericem bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

aynı sorun bendede var şuanda fabrika ayarlarına dönüyorum olmazsa garantiye vericem bende

denedikten sonra haver verirsen çok sevinirim bekliorum mrkla

• valla vista falan kuruldu kullanıcı adı vs. yazdım hala aynı ne yazıkki kaderimizde var bu demekki :)
  • offfff napalım yarın servisi gidip teslim edicem artık sanada geçmiş olsun kardeş inşlh kısa zamanda yapılırlar
  • bu model neden türkiyede bu kadar sorun ve ariza cikartiyor anlamis degilim... insan almaya korkuyor
  • yaw arkadaşlar şu ekrandaki açıklığın bir fotosunu filan ekleseniz de biz de görsek alırken tufaya düşmeyelim
  • 5+1 e çözüm bulan yok mu arkadaşlar yaw??
  • slm 770 ler için acerin en son kaça aldınız,ne fiyat verdiler
  • sanırım 2100 ytl peşin fiyat dı en son..
    kadıköy yazıcıoglundan alınan fiyat..
  • merhaba arkadaşlar. az önce farkettim ki laptopumun sağ menteşesinin sağ tarafında çatlak var. acaba neden olmuştur. moralim çok bozuk. garanti kapsamına girer mi? ekleyebilirsem resimide eklicem arkadaşlar.
  • Resmide koydum arkadaşlar acaba sizinde böle bi sorununuz olan var mı? bundan dolayı garantiye vereniniz var mı? acele cevap bekliyorum. lütfen yardım edin. ilerde o çatlağın daha fazla sorun çıkarmasını istemem.

• walla kardeş bende öyle bişey yok.Bende de ısınma sorunu war.makine normalde bile çok ısınıyor.windows ortamında:(
  • Arkadaşlar...son bir-iki gündür bir sorun kafamı kurcalıyor..
    acer 5920 7700 var bende..xp pro kurulu
    açıyorum masa üstü herşey tamam..ekran donuyor hiçbir işlem yapamıyorum..imleç aktif olmuyor.hiçbir şeyi yapamıyorum..
    açıp kapatma düğmesinden mecburen kapatıyorum..5-6 defa böyle yaptıktan sonra eski haline gelip normale dönüyor..
    neden ??ne yapmalıyım ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Arkadaşlar...son bir-iki gündür bir sorun kafamı kurcalıyor..
    acer 5920 7700 var bende..xp pro kurulu
    açıyorum masa üstü herşey tamam..ekran donuyor hiçbir işlem yapamıyorum..imleç aktif olmuyor.hiçbir şeyi yapamıyorum..
    açıp kapatma düğmesinden mecburen kapatıyorum..5-6 defa böyle yaptıktan sonra eski haline gelip normale dönüyor..
    neden ??ne yapmalıyım ??

Bu pc lere satıcı firmadaki teknisyenler aldığımda xp yada başka bir işletim sistemi kurmayın demişti. Mutlaka xp yi kurarken bir yerde hata yaptınız yada driverları yanlış yüklediniz... Umarım xp yi yüklerken pc nin kendi gizli partiton kısmını da silmediniz. Gerçi fabrika ayarları cd sini yedeklediyseniz sorun olmaz ama bunu da bir dip not olarak yazmak istedim...

• XP yi ben kurmadım..bu işi profesyonel yapan biri kurdu..hata olması imkansız..yedeklemem var zaten..
    bu hatayı daima yapmıyor..haftada n az 2-3 defa ilk açılmada yapıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.