Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşla acer ex5620 t770 den farkı nedir

hangisini tavsi edersiniz

bu bilgisayarın şarjı ne kadar gidiyor

memnun olmadığınız yönleri nedir mesela
  • valla acerin en yüksek en performanslı modeli bu sanırsam 702g25mn serisi.gerçi üretimi durdurulmuş duyduğum kadarıyla ama bulabilirsen kaçırma derim ben.benim farkettiğim şu an biraz ısınma sorunu var bi de hoparlörden az bişi cızırtı geliyor ama bi süre sonra hiç dikkatini bile çekmiyor.şimdilik bu kadar.İnşallah daha fazla sorun çıkarmaz.
  • HDMI çıkışını hiç deneyen oldu mu arkadaşalr

ses ve görüntü aynı anda aktarışıyormu acaba bu çıkıştan..............
  • benim plazmam var.HDMI çıkışşıyla baglanıp dvd-vcd seyrediyorum..herşey güzel..
    tam senkronize...sorun yok..
  • cevap için teşekür ederim
    ama şunu tam anlamak istiyorum sesi de HDMI dan alıyorsun (yani taşıyorsun) değil mi
  • evet..
  • Arkadaşlar ben yeni aldım 5920 T7700'ü. Recover yapmadım. Ve linux yüklemem gerekiyordu yükeledim yükledikten sonra orjinal vistayı göremiyordu. ben de başka bir vista yükledim ama fabrika ayarlarına geri dönmek istiyorum. Recovery DVD si olan arkadaş var mı acaba Alt+F10 tuşlarını da denedim ama recovery açılıp soprun veriyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybe1day

Arkadaşlar ben yeni aldım 5920 T7700'ü. Recover yapmadım. Ve linux yüklemem gerekiyordu yükeledim yükledikten sonra orjinal vistayı göremiyordu. ben de başka bir vista yükledim ama fabrika ayarlarına geri dönmek istiyorum. Recovery DVD si olan arkadaş var mı acaba Alt+F10 tuşlarını da denedim ama recovery açılıp soprun veriyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Partiton kısımlarını bozduğun için yükleyememişsindir. Mutlaka yedek almalıydın. Yani cd leri oluşturmalıydın. Cd ler de yaklaşık 9 GB ı buluyor. Oturduğun il de bu pc y, kullanan biri varsa onunla temasa geç. Yada servise götür ve kullanıcı hatasından dolayı servise para ödemeye hazırlan. Tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

benim plazmam var.HDMI çıkışşıyla baglanıp dvd-vcd seyrediyorum..herşey güzel..
    tam senkronize...sorun yok..

Peki görüntü ekrana tam oturuyormu? bende taşmalar oluyor bir türlü tam oturtamadım, bildiğiniz bir ayar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanger -- 19 Ocak 2008; 14:39:32 >
  • Arkadaşlar bugün yarın laptop alınacak arkadaşıma acil yardım gerek acer aspire 5920g-302g16mi ile asus f3sc-200dr arasında kaldım hangisini önerirsiniz acaba??? 5920g kullanıcısı olarak ne gibi sorunları var şimdi topiğin tamamını okuyacak kadar vaktım yok zaman kısıtlı kısaca bilgi verirseniz sevinirim. iyi günler.

acer:http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14617
    asus:http://www.homev.com.tr/Default.aspx?pageID=53&PID=9766

• selam arakdaşlar. ben ASUS F3SA ile ACER 5920G T7700 arasında kaldım. özellikleri karşılaştırınca ACER 5920G T7700 daha üstün görünüyor. ama ACER nasıl bir moodeldir,iyi midir? servisi nasıldır? birde, forumda okuduğum kadarıyla ACER 5920G T7700 modelinde ekran yanında açıklık vs.den bahsetmiş arkadaşlar. her modelde var mı bu sorun?
  • Selam arkadaşlar. ben de dün vatan dan %25 indirim +5 taksit e aldım aleti. Toplam 1500 YTL ye geldi.Sanırım fiyat fena değil. İşlemci 2.2 HDD de 160 sanırım diğer 5920 modellerinden tek farkı bu.

Aletin performansı güzel.YAni ben beğendim açıkçası aleti.
    Şimdi sizlere sorum olacak ben bu alete XP kurmak istiyorum fakakt bunun XP driverlerini nereden bulurum.Sitesindekileri sanırım Vista driverleri.XP yükleyince driverlerde falan herhangi bir sorun yaratır mı?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
  • Teşekkürler Taxable. Peki benwww.tpmteknoloji.com.tr'den bunların recover cdlerini satın alsam orjinal kısmına ulaşıp yenidene yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

selam arakdaşlar. ben ASUS F3SA ile ACER 5920G T7700 arasında kaldım. özellikleri karşılaştırınca ACER 5920G T7700 daha üstün görünüyor. ama ACER nasıl bir moodeldir,iyi midir? servisi nasıldır? birde, forumda okuduğum kadarıyla ACER 5920G T7700 modelinde ekran yanında açıklık vs.den bahsetmiş arkadaşlar. her modelde var mı bu sorun?

Bence bak ayrı kurulum cd si veriyorsa asus al. Ben de epey kararsız kaldım ikisi arasında Acer aldım. Bir hata pahalıya patladı ve sanırım Asus ayrı installation paketi veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_a

Selam arkadaşlar. ben de dün vatan dan %25 indirim +5 taksit e aldım aleti. Toplam 1500 YTL ye geldi.Sanırım fiyat fena değil. İşlemci 2.2 HDD de 160 sanırım diğer 5920 modellerinden tek farkı bu.

Aletin performansı güzel.YAni ben beğendim açıkçası aleti.
    Şimdi sizlere sorum olacak ben bu alete XP kurmak istiyorum fakakt bunun XP driverlerini nereden bulurum.Sitesindekileri sanırım Vista driverleri.XP yükleyince driverlerde falan herhangi bir sorun yaratır mı?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.

T7700'ü mü 1500'e aldın vatan'dan 2.2 olan?? 7700 2000ytl civarında vatan'da... Senin ki 7500 heralde...
  • Ewet 7500

Nası fiyat iyi mi sizce?
  • 7700leri en uygun nerden alabiliriz?ne fiyat veriyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

quote:

Arkadaşlar ben yeni aldım 5920 T7700'ü. Recover yapmadım. Ve linux yüklemem gerekiyordu yükeledim yükledikten sonra orjinal vistayı göremiyordu. ben de başka bir vista yükledim ama fabrika ayarlarına geri dönmek istiyorum. Recovery DVD si olan arkadaş var mı acaba Alt+F10 tuşlarını da denedim ama recovery açılıp soprun veriyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Partiton kısımlarını bozduğun için yükleyememişsindir. Mutlaka yedek almalıydın. Yani cd leri oluşturmalıydın. Cd ler de yaklaşık 9 GB ı buluyor. Oturduğun il de bu pc y, kullanan biri varsa onunla temasa geç. Yada servise götür ve kullanıcı hatasından dolayı servise para ödemeye hazırlan. Tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar Recovery Disk bulsam partitiona rağmen fabrika ayarlarına dönebilir miyim?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

selam arakdaşlar. ben ASUS F3SA ile ACER 5920G T7700 arasında kaldım. özellikleri karşılaştırınca ACER 5920G T7700 daha üstün görünüyor. ama ACER nasıl bir moodeldir,iyi midir? servisi nasıldır? birde, forumda okuduğum kadarıyla ACER 5920G T7700 modelinde ekran yanında açıklık vs.den bahsetmiş arkadaşlar. her modelde var mı bu sorun?

Bence bak ayrı kurulum cd si veriyorsa asus al. Ben de epey kararsız kaldım ikisi arasında Acer aldım. Bir hata pahalıya patladı ve sanırım Asus ayrı installation paketi veriyor.

peki kurulum cd sini bi kenara koyup cihazlara bakarsak... ACER için konuşalım.
    bazı arkadaşlar,tuşlarda ekran kenarında açıklık vs gibi sorunlar olduğunu yazmış.. bu hemen hemen hepsinde mevcut bir sorun mu? yoksa şans mı?

birde ACER 5920G T7700 kullanan arkadaşlara bir sorum var. cihazın artılarını ve eksilerini yazabilirlerse çok iyi olur...
    teşekkürler...

• arkadaşlar bu pc yi yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım ve çook memnunum. fakat 2 aydır hiç denemediğim bişeye ihtiyacım var şu anda ve bunu size sormak istedim. bu laptop 5.1 hoparlör detseklermi. yani aslında laptop a 5.1 mi takılır diceksiniz ama masaüstü sistemim bozulduğu için mecburum buna:D. sizden şunu öğrenmek istiyorum elimdeki z5500 hoparlörü buna bağlasam 5.1 ses alabilirmiyim bide hangi girişe hangisini takacağımı söylerseniz çok sevinirim.
    teşekkürler........
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.