Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5920G T7700 Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
529
Cevap
5
Favori
63.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bu bilgisayarı alanlara 3 çeşit çantadan birini seçme şansı veriyor.
    Ben HP marka olanını aldım gayet iyi sayılır...
    finans karta 12 ay da yapıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: TaL

Arkadaşlar, bu notebookla beraber taşıma çantasını da hediye veren nereler var?
  • Bugün acer 5920 için ankamall de inceleme yaptım,
    bazı arkadaşlar menteşeler ile ekran arasında boşluk olduğunu ve bunun ileride probblem olabileceği yönünde endişelerini gördüm.

KESİNLİKLE ENDİŞE ETMESİNLER.

Baktığım ve incelediğim 5920G ler de gerçekten hafif bir esneme payı bırakılmış ama bu ileride sorun oluşturabilecek anlamına gelmiyor çünkü elimle dahi zorlayıp acaba en son ne olur diye baktığımda bunun çokda abartılacak bi durum olmadığını gördüm. Sorun olarak algılanmasının sebebi ise acer ın lcd ekranın alt kısımdaki plastiğin et kalınlığının ince yapılması, kalın olsa imiş böle bi esnemenin olduğu fark dahi edilemezdi.

Sonuç itibari ile bunu bi sorun olarak algılamanın yersiz olduğunu, onun haricinde ürünün tasarım ve kalitesinin çok iyi olduğunu gördüm.
    Saygılar.
  • evet haklısın bencede sorun teşkil edeceğini sanmıyorum..bendekilerde yok yani çok ama çok az farkedilmicek şekilde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

Bugün acer 5920 için ankamall de inceleme yaptım,
    bazı arkadaşlar menteşeler ile ekran arasında boşluk olduğunu ve bunun ileride probblem olabileceği yönünde endişelerini gördüm.

Baktığım ve incelediğim 5920G ler de gerçekten hafif bir esneme payı bırakılmış ama bu ileride sorun oluşturabilecek anlamına gelmiyor çünkü elimle dahi zorlayıp acaba en son ne olur diye baktığımda bunun çokda abartılacak bi durum olmadığını gördüm. Sorun olarak algılanmasının sebebi ise acer ın lcd ekranın alt kısımdaki plastiğin et kalınlığının ince yapılması, kalın olsa imiş böle bi esnemenin olduğu fark dahi edilemezdi.

Sonuç itibari ile bunu bi sorun olarak algılamanın yersiz olduğunu, onun haricinde ürünün tasarım ve kalitesinin çok iyi olduğunu gördüm.
    Saygılar.

güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

Saygılar.

güzel

Selam

Bu ekran ile ekran çerçevesi arsındaki açıklık Acer Aspire 5920G modellerinin hepsinde yok
    Bu sadece normal bir hata degil çünkü
    Ekranı açarken biraz eğilip bakalırsa menteşeden kaynaklanan açıklıgın daha çok oldugu görülmekte
    bunun uzun vadede negibi sonuç oluşturacagının garantisini kimse veremez
    .açıklık daha büyüyebilir
    .menteşe kırılabilir
    bu açıklık hepsinde olmadıgına göre bu satılan ürünlerin hatalı ürünler oldugunu satıcıların müşterilerine
    satarken bildirmesi lazım.
    sanki acer bilmiyormu sanıyorsunuz bunların hatalı oldugunu
    çünkü hepsinde yok.

vakit geç olamadan satıcıya müracat etmek herhalde birşey kayıp ettirmez

hatanın sorumlusu satıcılar degil üretci olduguna göre
    Satıcı hiçbirşey kayıp etmez daha çok kazanır

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07 s.o.s -- 13 Kasım 2007; 0:42:33 >

• arkadaşlar bu sıralar laptop almaya niyetlendim ama baktiığım modeller sürekli değişiyor.Şimdide aklımda 5920 t7700 asus f3sa ve g1s var.Ancak g1s nin fiyatı biraz fazla.Bu üçü arasında en makul olanı acer gözüküyor.Ancak izlenimime göre biraz ısınma sorunu var.Acaba gidip direk 5920yi mi alsam yoksa g1s nin fiyatının düşmesi için biraz beklesem mi?
  • haftasonu vatanbilgisayar'dan 12 taksitle cardfinans ile aldım, 2353e geldi..
  • Arkadaşlar acer 5920g t700 olan notebook almaya karar verdim fakat bi sorum olucak
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561 -bundan bahsediyorum

fiyat 2300 denilmiş ama sanki bi önceki sayfada yada başka biyerde bunun kampanya fiyatı oldugu gibi bişey okumuştum böyle bişey var mıdır?
  • quote:

Saygılar.

ben buna bu kadar para veriyorum ve bazılarında yok ama bende var.. bu nasıl iş?
    böyle kullanmayı ben kabullenemem sizleri bilemem tabi ama.. içime hiç sinmedi. Bu ufak tefek bir alet değil bir sürü para verdik buna.

yarın sabah hemen servise vericem ve bu problemin halledilmesini talep edicem.

Telefonla görüştüm ve teknik servis bunun halledilebilir birşey olduğunu söyledi ve yeni alınan laptoplara öncelik tanıdıklarını, 1 hafta içerisinde tekrar geri alabileceğimi söylediler.

eğer yapamazlarsa zaten iade talep edeceğim.

şimdi yatıyorum sabah hemen gidicem ve vericem burdan neler söylediklerini yazarım.

sonuç aldığım takdirde bu sorunu olanlarda götürüp yaptırırlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: zaen

Arkadaşlar acer 5920g t700 olan notebook almaya karar verdim fakat bi sorum olucak
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561 -bundan bahsediyorum

fiyat 2300 denilmiş ama sanki bi önceki sayfada yada başka biyerde bunun kampanya fiyatı oldugu gibi bişey okumuştum böyle bişey var mıdır?

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=14979 bugünün dolar kuru ile 2.267,17 ytl. nakit daha da düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 14 Kasım 2007; 11:02:11 >

• ya ekran kartı 8600 gt diil mi bgn bi bilgisayarcıya sordum acer 5920g yi ekran kartı 8600 gs gözüküomuş onda

ama bu sitede 8600 gt gözküo

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561
  • sizce bu bilgisayar 2000 ytl vermeye deger mi yoksa beklemelimiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

sanırım kampanya peki kampanya ne zaman bitiyor.

kampanya 1 hafta sürüyordu,geçtiğimiz pazar günü bitecekti bitmedi,1 hafta daha uzatıldı,bu hafta pazar günü biter heralde.

bundan bahsediyorum kampanya derken ne kampanyası bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaen -- 14 Kasım 2007; 12:57:35 >
  • servise götürdüm ve lcd'nin açıklığının düzeltileceğini söyledier.. 2-3 güne alabilirmişim.
  • Aldık bakalım yüklemelerini yapıyorum alet çok güzel tipi felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

servise götürdüm ve lcd'nin açıklığının düzeltileceğini söyledier.. 2-3 güne alabilirmişim.

Selam Quentin86

Ben merak ediyorum nasıl düzelteceklerini
    -ilk aklıma gelen yapıştırcı bu bir çözüm olabilir fakat ekranı kapatıp açarken ekran camını altan öne dogru
    çekecektir bunun menteşeye vercegi kasılma gibi bir durum sözkonusu olabilir.
    ben açıp bakmadım ama tahminimce menteşe ekran çerçevesine degil ekran camına monta edilmiş olması lazım
    -ikincisi Ekran degiştirmek bu bence acerin pek işine gelmeye bilir çünkü maliyeti çok....
    -üçüncüsü ise en uygun çözüm yeni hatasız bir alet vermesi bence bu en uygun çözüm

eger yapıştırmak isterlerse alet hatalı üretim (ikici sınıf )olur budurumda fiyatında indirim yaptıra bilirsin
    benim kanımca ekran tutarı neredeyse aletin tutarının yarısı kadar

Önemli : Bazı satıcılar bu tür aletleri bilerek alır .Bazıları sonradan çıkan sorunlarda aldıgı üretci fabrikaya
    olayı bildirir ve fiyat indirimi yapmasını ister ancak bu şekilde sata bilecegini söyler kendisi %25 veya %50
    alır fakat bunu önceden satın alan müşteriye yansıtmaz

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: 07 s.o.s

quote:

Orjinalden alıntı: Quentin86

servise götürdüm ve lcd'nin açıklığının düzeltileceğini söyledier.. 2-3 güne alabilirmişim.

Selam Quentin86

Ben merak ediyorum nasıl düzelteceklerini
    -ilk aklıma gelen yapıştırcı bu bir çözüm olabilir fakat ekranı kapatıp açarken ekran camını altan öne dogru
    çekecektir bunun menteşeye vercegi kasılma gibi bir durum sözkonusu olabilir.
    ben açıp bakmadım ama tahminimce menteşe ekran çerçevesine degil ekran camına monta edilmiş olması lazım
    -ikincisi Ekran degiştirmek bu bence acerin pek işine gelmeye bilir çünkü maliyeti çok....
    -üçüncüsü ise en uygun çözüm yeni hatasız bir alet vermesi bence bu en uygun çözüm

eger yapıştırmak isterlerse alet hatalı üretim (ikici sınıf )olur budurumda fiyatında indirim yaptıra bilirsin
    benim kanımca ekran tutarı neredeyse aletin tutarının yarısı kadar

Önemli : Bazı satıcılar bu tür aletleri bilerek alır .Bazıları sonradan çıkan sorunlarda aldıgı üretci fabrikaya
    olayı bildirir ve fiyat indirimi yapmasını ister ancak bu şekilde sata bilecegini söyler kendisi %25 veya %50
    alır fakat bunu önceden satın alan müşteriye yansıtmaz

Saygılarımla

merhabalar,
    ürün 1 aydır bende olduğundan ve yeni farkettiğimden değişim yapamıyorum ancak biliyorsunuz ki Türkiye'de böyle şeyler sadece tamir ediliyor yani yurtdışı gibi müşteri memnuniyeti önemsenmiyor.

onlara şu anda böyle bir sorun için gelen olmamış yani bu forumda bende bu sorun var diye yazıpta götüren olmamış.

bunun dışında ordaki teknik servise çok direttim bu bir sorun diye halledilir mi kolay diye ... çok emin bir şekilde halledilir dendi.

Hatta 2 güne kadar ararız dedi.

• Quentin86 gelişmelerden bizede haber verirsen birçok arkadaşımız yararlanabilir..teşekkürler
  • Arkadaşlar merhabalar, 13 gün önce bu ürünü aldım gayet güzel kullanıyordum fakat bugün şöyle bir problem oldu. Bilgisayar bi türlü açılmadığından dolayı power'a basılı tutup kapatmak zorunda kalmıştım sonra da yattım uyudum. Uyandım bilgisayarı açmaya çalışıyorum, fakat açmıyor bilgisayarı. Windows ekranı bir türlü çıkmıyor. Safe mode'da başlatmaya çalışıyorum. Loaded: \windows\system32\drivers\crcdisc.sys diyor ve ekren öyle kalıyor. Altta please wait yazıyor ama bekle bekle biz de insanız canım:) Velhasıl sizce problem nedir arkadaşlar? Tahmin edersiniz ki inanılmaz kötü hissediyor insan kendini böyle durumlarda. Umarım yardımcı olabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaba -- 14 Kasım 2007; 21:55:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesaba

Arkadaşlar merhabalar, 13 gün önce bu ürünü aldım gayet güzel kullanıyordum fakat bugün şöyle bir problem oldu. Bilgisayar bi türlü açılmadığından dolayı power'a basılı tutup kapatmak zorunda kalmıştım sonra da yattım uyudum. Uyandım bilgisayarı açmaya çalışıyorum, fakat açmıyor bilgisayarı. Windows ekranı bir türlü çıkmıyor. Safe mode'da başlatmaya çalışıyorum. Loaded: \windows\system32\drivers\crcdisc.sys diyor ve ekren öyle kalıyor. Altta please wait yazıyor ama bekle bekle biz de insanız canım:) Velhasıl sizce problem nedir arkadaşlar? Tahmin edersiniz ki inanılmaz kötü hissediyor insan kendini böyle durumlarda. Umarım yardımcı olabilrsiniz.

Selam

DvD veya CD içinde varsa çıkart
    sonradan bir aygıt takmışisen (USB) onları çıkartıp tekrar dene

saygılar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.