bilgisayarımla ilgili bir sıkıntım için yardım almak istiyorum. yakın zaman içerisinde ACER ASPİRE 9300 MODEL AMD TURİON işlemcili bir laptop aldım daha düne kadar sıkıntısısz çalışıyordu ama akşam saatlerinde ekrana görüntü gelmemeye başladı sorun ekrandamı ? diyerek harici monitöre bağladığımda yine görüntü gelmedi.Fakat ekran aydınlatmasını kontrol edebiliyorum bilgisayar açılyor win. başlatılıyor ekran hiç yok değil karartı var ışık var görüntü yok sebebi neler olabilir ? şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim ...
ekrana giden iki kablo vardır bir tanesi o aydınlanmayı sağlıyor teknik terimlerini hatırlamıyorum. ama sorun ondan kaynaklanıyor o kısmı açıp bi dürtmeniz gerekiyor büyük ihtimal =). değişik sebeblerden gevşemiş olabilir.
çok teşekkür ederim deneyip haber vereceğim...
selamlar denemeyi yaptım sorun kısmen giderildi fakat akşam geldiğimde tekrar oldu ekrana giden üç adet kablo mevcur biri beyaz birisi siyah diğeri ise kalın ve sanırım ince bir bant var üzerinde onlarla uğraştım ancak yine aynı oldu yarın servisin yolunu tutucam :(
selamlar servise gittim ekran kartı sorun çıkartmış :( çok yüksek bir fiyata tamir ediliyormuş (130 tl cik) ....