Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Yeni ekran kartı driverı sunuldu gerçekten performansı 4x4 şeklinde artırıyor. Oyun kalitesindeki fps artışını rahatlıkla görebilirsiniz.

Acaba daha ayrıntılı bahsedebilirmisiniz? ne zamana çıktı çift ekran kartında sorun çıkarıyormu?
  • arkadaslar bu tirrr sesi artti ve beni rahatsiz ediyor ne yapmam gerek ?
  • SAVATE
    Dediğin gibi yeni driver aynen şu:
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2
    Yüklemede herhangi bir sorun çıkarmıyor.

FearMachine
    Ayrıntılı bahsedecek birşey yok. İki ekran kartında sorun çıkarmıyor.
  • bu notebook alt kasasini acan var mi
  • Cevap geliyor Wingsaber...
  • quote:

Cevap geliyor Wingsaber...

gelsin bakalim
  • hocam simdi o vida direk alt kapagi cikarttigimizda karsimiza cikan mi cunku dediklerini yaptim ve o ses artiyor.anca sola dogru dik yaptigimda ses kesiliyor sol tarafi hafif kaldirdigimda artiyor.normal kasalarin seyleri ugrasmisligim var,eski asus notebook altinida aciyordum ama onda ki alt kismi tamamiyla cikartmiyordum.simdi bartinda oldugum ve acer servisi olmadigi icin kendim bakmam gerekicek saniyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

hocam simdi o vida direk alt kapagi cikarttigimizda karsimiza cikan mi cunku dediklerini yaptim ve o ses artiyor.anca sola dogru dik yaptigimda ses kesiliyor sol tarafi hafif kaldirdigimda artiyor.normal kasalarin seyleri ugrasmisligim var,eski asus notebook altinida aciyordum ama onda ki alt kismi tamamiyla cikartmiyordum.simdi bartinda oldugum ve acer servisi olmadigi icin kendim bakmam gerekicek saniyorum.

Dostum o vida direkt kapağı açtığında karşına çıkmıyor. O vidayı görene kadar tüm kasayı dağıtman gerekli. O yüzden bulaşma diyorum. İlk aşamada laptopun her ne kadar arka kapağı açsan da klavyeyi ve klavyenin altındaki paneli kaldırmadan fanın ön kısmına ulaşamıyorsun. Cihazı açmak baya bi teferruatlı bu modelde. Daha önce çok laptop açmışlığım olduğu için kendim sorunu çözmeye çalıştım. Yoksa ben de direkt garantiye yollardım.

agliyorum o zaman

• hizliala mesaj attim urunu yollama mi istiyorlar bende boyle garantiye yollayip beklemeyi hic sevmem daha oncede garantiye notebook veya pcyi verdigimi hatirlamiyorum.cunku kendi gozumle ne yaptiklarini gormek isterim
  • Aynı şekilde dostum. Ben de garantiye ürün göndermeyi sevmem. Resmen işkence ediyorlar millete, doğru düzgün yasal düzenleme de olmadığı için paranla rezil oluyorsun açıkcası. O yüzden sorunu kendim çözdüm...
  • Ayrıca hızlıal'dan felan aldıysan bence hızlıal'a değil de ürün kutusunun içerisinden cıkan firmaya gönder. Hızlıal'ın da yapacağı ürünü aldıkları firmaya göndermek. Direkt ürünün ihracatçı firması kimse sitesinden garanti sorgulaması yap derim. Ardından pazartesi günü arayıp üründe olan sorunu aktar ve kendilerine yollayıp yollayamayacağını sor bence. Firmayla birebir iletişim içerisinde olman garantide olan cihazın daha çabuk dönmesini sağlar emin ol...
  • oyle yapmayi deneyecegim olmadi artik kendimiz
  • Hayırlısı olsun şimdiden umarım en kısa sürede çözersin sorunu. Öteki türlü cihazı parçalayası geliyor insanın Arttığı taktirde çok gıcık bir ses çünkü.
  • quote:

Hayırlısı olsun şimdiden umarım en kısa sürede çözersin sorunu. Öteki türlü cihazı parçalayası geliyor insanın Arttığı taktirde çok gıcık bir ses çünkü.

mesela suan kirasim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Hayırlısı olsun şimdiden umarım en kısa sürede çözersin sorunu. Öteki türlü cihazı parçalayası geliyor insanın Arttığı taktirde çok gıcık bir ses çünkü.

mesela suan kirasim geliyor

Kırmadan önce açmayı dene:D Açarken çok sinirlenirsen o zaman kır:)) En azından denedim olmadı dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q2ID -- 6 Şubat 2011; 18:24:48 >

• arkadaşlar elinde bu cıhazdan olup trabzonda şuan yaşıyan var mı ben hala çözemedim şu recovry bölümü olan varsa özel mesaj atabilirmi rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaftman

arkadaşlar elinde bu cıhazdan olup trabzonda şuan yaşıyan var mı ben hala çözemedim şu recovry bölümü olan varsa özel mesaj atabilirmi rica etsem

Dostum ethoscuların hepsi kendine musluman pek fazla bisey bekleme bence Geçmiş mesajlarda da bahsetmiştin aynı durum hakkında. Modeller farklı aynı model kullanıyor olsak yardımcı olmaya çalışırdım. Bu yüzden, direkt servisi ara... kullandığın makinanın modelini belirt recovery dvdsi rica et. Emin ol sana yardımcı olacaklardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shaftman

arkadaşlar elinde bu cıhazdan olup trabzonda şuan yaşıyan var mı ben hala çözemedim şu recovry bölümü olan varsa özel mesaj atabilirmi rica etsem

Dostum ethoscuların hepsi kendine musluman pek fazla bisey bekleme bence Geçmiş mesajlarda da bahsetmiştin aynı durum hakkında. Modeller farklı aynı model kullanıyor olsak yardımcı olmaya çalışırdım. Bu yüzden, direkt servisi ara... kullandığın makinanın modelini belirt recovery dvdsi rica et. Emin ol sana yardımcı olacaklardır.

marcuse bu cıhazdan ben iki tane satın almıştım sonra bir tanesini iade ettim ama recovery dvd'leri bende şuan kullandığımında recovry bölümü bende benim sıkımtım şu bu makine kendi mbr lerini sildiği için arcade bölümünde bilgisyaarı açmadan çalışmıyor artık ve düzelmiyorda servisi aradım servis üründen kaynaklanan bu problemden dolayı geri istedi makineyi ama gönderecek vaktim yok üstüne üstlük şuan bu makineyide acil kullanmam gerek 5454 serisi olan makine bendeki ha bu arada ram kapağını sökeyim dedim vidaları yalama çıkmıyor 0 makinenin vidaları yalama olurmu arkadaş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaftman -- 10 Şubat 2011; 14:29:59 >

• bugün müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ürünümün kaskolu olduğunuda belirttim bana sorunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler(!) aldığımdan beri recovery çekmediğim bilgisayara recovery çekiyorum bilgisayar işlem anında kapandı tekrardan başlattım işlem sonucunda bilgisayar üzerinde ki recovery bölümünün silindiğini söyledim serap hanıma , hanım efendi farklı bir işletim sistemi kurarsanız elbette silersiniz demesin mi !!! 20 $ karşılığında sorunun çözülebileceğinide utanmadan ekledi neyse kasko karşılyor kaskoya gönderiyore
  • quote:

Dostum o kapak vidaları yalama değil. Yerlerinden çıkmıyo sadece o kadar. Hepsini tam açtıktan sonra ram kapagını kaldırabilirsin. Kilitleri var vidaların alt kısmında yerinden cıkmayan vidalar yani... Kapagı acmak biraz sorun ama acarken dikkat et...

valla benim aklimada bu geldi etrafinda donup duruyr acip bakicam bi kere kendim merak ediyorum niye cikmyr diyordum kendi kendime bunlar
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.