Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun ilede 80 derece altinda k sogutucu olmadan dead space 2 de denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 19 Şubat 2011; 1:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

SAVATE
    Dediğin gibi yeni driver aynen şu:
    http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2
    Yüklemede herhangi bir sorun çıkarmıyor.

FearMachine
    Ayrıntılı bahsedecek birşey yok. İki ekran kartında sorun çıkarmıyor.

Evet driver da sorun yok ikisi de çalışıyor ama ben oyuncu olmadığım için açıkçası pek bir performans farkı göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

@shaftman

Makinenin ısı değerleri piyasaya göre süper. Artık sen makineye her ne yaptıysan ısınmaya başlamıştır Corei7 işlemcili modeli evet biraz ısınıyor ama piyasaya göre iyi olduğunu belirttim. Corei5 işlemcili modelinin ısı değerleri muazzam. Senin ısınma dediğin şey ne acaba anlamış değilim. Elektriğin geçtiği her devre ısınır? Eğer bunu kastediyorsan silikon anakartları beklemelisin. 10 15 yıl sonra sorununa kökten çözüm gelecek.

Lucas yaklaşık olarak bilgisayarla tanışmamız kafa kafaya bu makine evet bir hp'ye göre ısınma değeri düşük evet fan seside fazla yok ama anlık olarak bir ısınma söz konusu bu makinada ve 3 ay içinde bir hp'den farkı kalmadı elimde. merak ediyorum sen hala kullanıyormusun ?

• @shaftman

Sorunsuz. Hiçbir sorun yok. Bu arada benim cihaz imzamdaki 6930. Ev arkadaşımın cihazı 5943 model. Her gün aralıksız 6 7 saat World of Warcraft oynuyor. WOW diyip geçmeyin. 1080P çözünürlükte (Harici ekran) bütün grafik ayarları üst seviyede oynamasına rağmen sorun yaşamadık. Cihazı alalı 6 ay oldu. En yeni bios yüklü. Intel ekran kartı son 1 aydır devre dışı, sürücü ise amd nin sitesinden yüklendi.
  • beyler bendeki 5943g 5464g64 intel İ 5 460m 2gb 5850 ekran kartlı ethos satılıktır. uygun fiyat veren olursa ankarada elden satacağım haberiniz olsun, pc de hiç bir yıpranma ve sorun vs yok.
  • @Mehmet_1255
    bilgisayara ne kadar istiyorsunuz?
  • arkadaşlar lütfen bakın lütfen bu acer as5943g yi nerde bulabilirim sıfır bi şekilde ? lütfen yardım edin aramadığım yer kalmadı. Lütfen bi cevap. bu pc yi nerde bulurum. sadece telefon numarasını verin o bile yeter. Anlayışınıza Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_1255

beyler bendeki 5943g 5464g64 intel İ 5 460m 2gb 5850 ekran kartlı ethos satılıktır. uygun fiyat veren olursa ankarada elden satacağım haberiniz olsun, pc de hiç bir yıpranma ve sorun vs yok.

Mehmet erken pes etmişsin:) Hayrola neden satılığa çıkardın makinayı, daha yeni yeni ısınıyodun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik_123

arkadaşlar lütfen bakın lütfen bu acer as5943g yi nerde bulabilirim sıfır bi şekilde ? lütfen yardım edin aramadığım yer kalmadı. Lütfen bi cevap. bu pc yi nerde bulurum. sadece telefon numarasını verin o bile yeter. Anlayışınıza Teşekkürler.

Dostum, Bimeks'te bulabilirsin ama şu an fiyatı fırlamış durumda... ve 1 gb ekran kartlı modeli mevcut... Bu model geçtiğimiz aylarda 1650 liralara kadar düşmüştü şimdiki fiyatı ise 2300 küsür... Bunların dışında 18 inch lik modeller var ki onlara ise hiç yaklaşılacak gibi değil 3000 liraya kadar yükselmiş fiyatlar.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115476/acer-as5943g-464g50mnss-lx-pzy02-080-.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115980/acer-as8950g-2634g75-lx-rcr02-001-.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112711/acer-as8943g-5454g1t-lx-puj02-154-.aspx

• Ben 2000 liraya verebilirim 1.5 aylık cihazım. En ufak bir toz çiziği bile yok kutusunun dışında yanında verilmeyen recoveery dvdleri de mevcut. Sıfırdan tek farkı bir hevesle almak apple kullanıcısı oldugum için alışamadım pc ye. :S
  • Bimeks tekrardan %25 indirim yapıyor fiyatlar düşmüş biraz. Alacak arkadaşların bilgisine sunulur:)
  • Selam Arkdaşlar

Bende aspire 5943g var.Home premiumdan Ultimate 32 bite gecis yaptım fakat ramlerde sorun cıktı 4.00 gb ram icin kullanılabilir belek 2.30 gb yazıyor , eski sisteme dönsem sorun çözülür mü ?
  • İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz 6,5
    Bellek (RAM) 4,00 GB 5,5
    Grafikler ATI Mobility Radeon HD 5850 6,8
    Oyun grafikleri 2971 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 6,8
    Birincil sabit disk 477GB Boş (Toplam 579GB) 5,9

Performans bilgileri bunlar normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivere

Selam Arkdaşlar

Bende aspire 5943g var.Home premiumdan Ultimate 32 bite gecis yaptım fakat ramlerde sorun cıktı 4.00 gb ram icin kullanılabilir belek 2.30 gb yazıyor , eski sisteme dönsem sorun çözülür mü ?

Arkadaşım 32 bitte ramin tamamının gorunmemesi gibi sorunlar çıkıyor. Ultimate in 64 bit olanını yukle. İlle de 32 kullanacağım diyorsan da bildiğim kadarıyla service packleri var 32 bit sürümünün onları kurunca ram'in tamamını görebilirsin. Ama 4 gb rami tam performansıyla kullanamazsın diye biliyorum... Sen yine de bir araştır. Ya da hiç vakit harcamadan 64 bit sürümüne gec

• quote:

Orijinalden alıntı: vivere

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz 6,5
    Bellek (RAM) 4,00 GB 5,5
    Grafikler ATI Mobility Radeon HD 5850 6,8
    Oyun grafikleri 2971 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 6,8
    Birincil sabit disk 477GB Boş (Toplam 579GB) 5,9

Performans bilgileri bunlar normal mi ?

İşlemci ve Ram puanın düşük. İşlemci bende 6.8, Ram 5.9, bu da 32 bit işletim sisteminden kaynaklansa gerek.
  • millet biraz once ustune soda dokuldu g harfine kadar pad kismida daghil direk fislerden cektim ve ters tuttum icne bir sey gitmesin diye.suan pad kismi dusgmesi ve harfler calsiyor fakat alt taki ses acma kapama calismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

millet biraz once ustune soda dokuldu g harfine kadar pad kismida daghil direk fislerden cektim ve ters tuttum icne bir sey gitmesin diye.suan pad kismi dusgmesi ve harfler calsiyor fakat alt taki ses acma kapama calismiyor

kuruttum oda calisiyor mutluyum umarim bir sorun olmaz sonra

space tusu sanki basarken sertlesti ne yapbilirim?
    space tusunu nasil sokebilirim cikiyormu yada alt kasaya bir sey yapmadan zorlamakta istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 15 Mart 2011; 18:23:53 >
  • H harfi yerinden cikti nasil takabilirim? takamadim bir turlu

tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 23 Mart 2011; 18:13:51 >
  • Küçük tuşları fazla çıkarıp takma derim
  • Arkadaşlar biri bana bu bilgisayarın neden bu kadar ısındığını söyleyebilirmi yük altında 98 derece olması beni korkutuyor makinayı alalı 4 ay olduki bu kışa denk gelmekte yazın 30 35 derecelerde sıcaklık değerlerinin 3 haneli sayılara ulaşması icten değil tek çare soğutma gibi duruyo normal şartlarda sıcaklığın 55 60 arasında gidip gelmesi normalmidir biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
    NOT: güneyde yaşayanların laptobu almalarını tefsiye etmem dizüstü kullanımda sıcaklığa bağlı kısırlık riski düşünüldüğünde yanlış seçim olucağı kesin
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.