Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizlettirin makinayi 6 ayda 90 derece oluyordu temizledittim bu sicaklik dustu ve sogutucu kullanin

burde bunun microphone yeri nerde
  • sağ panel altta ama tafsiye etmem biosu güncellememe rağmen hala ince bi ses geliyoki büyük ihtimal herhangi bir yerinde kaçak var aynı problemi toshibadada yaşamıştım inşallah sende yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

temizlettirin makinayi 6 ayda 90 derece oluyordu temizledittim bu sicaklik dustu ve sogutucu kullanin

Üzerine soda dökmeden temizlettirin ama:)

• Bu batarya biraz çabuk aşınıyor gibi geldi bana 8 hücreli falan ama, %12 lik bir aşınma olmuş 4 aylık süre içerisinde. Fazla gibi geldi bana.
  • yahu bu klavye bazi tuslar bir sure calismiyor acildiginda daha sonra islev gormeye basliyor ayvayi yedi kesi klavye
  • Merhaba arkadaşlar, elinde Acer AS5943G-464G50MNSS olan ve satmak isteyen varsa pm atsın, iyi forumlar.
  • evet ethosumla cuma günü vedalaşarak teknokask'a gönderdim bilgisayar dandikmiş arkadaşlar taşındım format atam dedim yeni ev yeni bir os muhabbeti önce makine kendiliğinden kapandı neyse uğraşalaım bakalım derken dolap için yardım isteyen arkadaşa bir koşuda yardım edeyim derken ayağım şarj kablosuna takılmasıyla cıhazın gümmmmm diye bir sesle mermer yüzeye çarpması bir oldu zaten çarpar çarpmaz parçalandıda :) sağlam değilmiş vesselam ... ah ah DELL DELL şimdi bilgisayarsız kaldım teknokask'a güvenmiyorum kesin birşey bulup bir bahane bulup cıhazımı bana geri gönderecekler olan verdiğim paraya olacak cıhaza verdiğim paraya yanmam kaskoya verdiğim paraya yanarım o zaman....
  • millet cok fazla isinmadan dolayi kendini kapatabilir mi 3 kere yapti bc2 multi oynarken de bununla ilgisi olabilir mi
  • Isınmadan da kapatabilir başka bir nedenden de. Ama genelde kapanma olayları ısınmadan çok donanımdaki çakışmalardan özellikle ramler'deki bazı problemlerden meydana gelir. Kurduğun oyun crackli ise oyun bile restart attırabilir.
  • Ethos cihazıma 80 gb ocz vertex2 aldım bir de ddr3 1333mhz ram taktım 8 gb windows deneyim dizini puanı 6.9 oldu sizce nasıl?
  • Puan derece falan süper de:) O cihazla ne yapıyorsun merak ettim doğrusu:)
  • klavyede artik tutuksuzluk yapiyor istanbula gidince vermek gerekicek servise bunu
  • Klavye sorunlu... Ben de en cok klavyeyi beğenmistim. Ama arada Shift tuşlarının ikisi birden sorun çıkarıyor. Yazılımsal birşey de değil. Taa klavyeyi içten fln sokup tekrar takıyorum oyle duzeliyor.
  • Arkadaşlar acer arcade deluxe'yi işletim sistemini açmadan çalıştırınca acer logosundan sonra sadece siyah ekran geliyor ve kalıyor.Sanırsam güncellemelerden sonra çalışmamaya başladı.Bunun çözümünü bilen var mı?
  • Recovery dizinini silmediysen recovery yap... Oteki turlu düzeltmen çok daha zor.
  • basimiza is acip duruyor alet
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=115662

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=115476

hangi acer sizce fiyatları yakın.Fazla bi oyun merakım yok,uzun süre kullanıyım fazla ısınmasın derdim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar Acer AS5943G-464G50MN veya Hp pavilion dv6-3113 st almak istiyorum.sizce hangisini alıyım? Linkleri aşağıda
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117369/hp-pavilion-dv6-3113st-xr566ea-.aspx#dealers
    http://www.bimeks.com.tr/urun/115476/acer-as5943g-464g50mnss-lx-pzy02-080-.aspx#dealers

• mecidiyekoyde ki servise veren oldu mu hic notebook'u?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

yahu bu klavye bazi tuslar bir sure calismiyor acildiginda daha sonra islev gormeye basliyor ayvayi yedi kesi klavye

Aynı sorunu yaklaşık 1- 1,5 aydır bende yaşıyorum. Bilgisayar açıldıktan (aslında ısındıktan) bir süre sonra tuşlar normale dönüyor. Eğer soğumasına izin vermezsem sorun yaşamıyorum ama kısa bir süre bile kapalı kalırsa belirli tuşlar çalışmamaya başlıyor.

Sorunlu tuşlar: caps lock, s, d, g, h, m.

İlk başta statik elektrikten kaynaklanabileceğini düşündüm ve bilgisayarın pilini ve adaptörünü çıkartıp power tuşuna basılı tuttuktan sonra biraz bekledim. Değişen birşey olmadı.

Sonra klavye bağlantısında bir temazsızlık olduğunu düşündüm ve bilgisayarın klavyesini sökmeye çalıştım fakat beceremedim , vidaları geri taktıktan sonra tuşlar düzeldi fakat bilgisayar ısınınca tekrar gitti, bilgisayarı tam güçte çalıştırıp biraz daha ısıtınca tekrar düzeldi.

Kısaca sorun büyük ihtimal temazsızlık fakat aynı zaman aralığında 3 kişide birden (forumda) ortaya çıkması acaba üretim hatası mı var diye düşündürtüyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.