Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem 64 bit mi 32 mi? 64 bit sp1 ise atheros driverı sorun çıkarıyor boardlinki (doğru yazılışı neyse o işte ) dene. Ve laptopun bluetoothu çalışıyorsa farklı cihazları denedin mi aktarım için? Ayrıca virüs falan yemiş olman gibi bir durum söz konusu mu?
  • @Marju

1) klavyedeki sorunlar ( harfler makine soğukken basmıyor shift hiç basmıyor)
    2) ses açma düğmesi işlev görmüyor
    3) Fan temizliği

Dostum cihazın tipik sorunlarını güzel tespit etmişsin. Aynen dediğin gibi bazen makine soğukken shift tuşu çalışmıyor. Bazen ses ruler'ı fonksiyon dışı kalıyor. Ve fanı çok çabuk kirleniyor. Kirlenince de zır zır ses yapıyor. Eğer dediğin gibi değişim yapıyorlarsa direkt ben de ilk seferde şu klavye için garantiye göndericem makinayı. Gerçi içini baya bi açıp kapattım ama açıldığı belli olmuyor. Sadece kendi içerisinde zamanında çıkan deforme olmuş vida var bir tane onu değiştirmem lazım

Eğer ethos formuna garanti servisinden birisi girip çıkmıyorsa sorun olmaz Ama takip eden varsa zıctık demektir. 10'a yakın caps var cihazın içinden, seri numaraları fln görünüyo bazılarının. Garanti pert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q2ID -- 4 Eylül 2011; 12:17:30 >

• Fanlarını acaba servistemi temizletiyorsunuz?
  • Ben kendim temizliyorum Ethosculardan birtek @Wingsaber serviste temizletiyor
  • acabileydim bende temizlerdim ama acilmadi.sana getiricektim bi yoktun ortalikta ben ne yapiyim hala teknisyede yazyior araya bayram girmesi kotu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Ben kendim temizliyorum Ethosculardan birtek @Wingsaber serviste temizletiyor

Bizimkinide temizliyiver hocam o zaman temiz oluyorsa :D
  • 5850i5in 3dmark ı dusuk geldi GT540ım ile defaultda 200puanfark var Az oc yağınca 5850+i7yi geçiyo bu arada yerşey defaultda tabi 5850nin dx9 performnasımı dusuk yoksa Normal gucumu budur
  • Tam puan kaç oc'siz? Ve dx9 ile?
  • quote:

Tam puan kaç oc'siz? Ve dx9 ile?

ocsiz puan 8850 yada 8870 olması lazım 300puan varmış ozur ben 9050 gordum ama Kanımca Bu farkın en az 500-600gibi bir fark olması lazım O.cli ise (sadece ekran kartı o.cli ekran kartı max 74 dereceyi gordu) 9556 Ama ben Yarın 3Dmark06yi Tekrarındırcem 78derece ile 10.000 i gorcem%99.99 ya 5850+İ5 In default 9500-9700 Olması gerekmezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Tam puan kaç oc'siz? Ve dx9 ile?

ocsiz puan 8850 yada 8870 olması lazım 300puan varmış ozur ben 9050 gordum ama Kanımca Bu farkın en az 500-600gibi bir fark olması lazım O.cli ise (sadece ekran kartı o.cli ekran kartı max 74 dereceyi gordu) 9556 Ama ben Yarın 3Dmark06yi Tekrarındırcem 78derece ile 10.000 i gorcem%99.99 ya 5850+İ5 In default 9500-9700 Olması gerekmezmi

I7 işlemci olsa oc'siz 9500'ü zor alırsın, gerçi ram optimizasyonu veya hdd değişimi falan yaptıysan bir ihtimal alırsın.
    I5'te 9150-9200 puan veriyor 3DM. Oc'li olarak olsa olsa 9500-9650 falan olur herhalde.
    Oc'siz olarak 8850 falan diyorsan düşük gelmiş. Sistemi iyi yapılandırıp tekrar test et bence. 4gb ram ve normal hdd'si ile en düşük 9100 falan gelir.

• Baktım da eski derecelendirmelere benim testte 9150 çıkmış, en fazla 9200 görmüştüm zaten Oc'siz. Overclock fln hiç denemedim zaten. Sen dene bi bakalım:) Paylaştığın değerler iyi çıkarsa ben de bi kastırıym makinayı
  • 3DMark06, Nvidia kartlara tolerans tanıyor yani aynı güçte olan bir AMD, daha düşük puan alır.Artık önemli olan 3DMark11 puanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

3DMark06, Nvidia kartlara tolerans tanıyor yani aynı güçte olan bir AMD, daha düşük puan alır.Artık önemli olan 3DMark11 puanıdır

Yalanını yıyem Ozmn 3Dmark06da GTX590nın ustun olması gerekirdi Ama HD6990 Dhayuksek Hocam yalannını Yesinler 3Dmark06 ayrıca Nvdiaya tolerenans verse Butun 3DMarklarda nvdia ya tolerans Verir Allaha aşkına Bu arada 3DMark06değerlerini alamamın sebebi Bu Bench Suanki 2011 Oyunalrının Fps değerlerni vermesidir 3dmark11 De Farkı analayamazsın Zaten 8-9fPS Gorcen delirtmeyim Adamı ya Amd Fanalrından bıktım artık.SonucaGelince 3DMARK06IN Toelrans verdiği yok Fanlık yapmanız dan ozelikle SeninAMD VE HP FANLIĞI YAPMANDAN BIKTIM USANDIM

• Sakin
  • quote:

Sakin

: Nedense Aslanemre adlıkişiye Bir neden çok sinir oluomha fak etim Bua rada bu kişi O.c ile 6850m sini 580sınırna taşımıs Guldurdu beni580M 6990M Seviyesinde hatta daha iyi bir kart GPu yu hesaba katmıo Firek Phenom2 =İ5 2500K Duz matıgı vargaliba

Edit:Yazıekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 4 Eylül 2011; 20:47:40 >

• Ne yazikki istanbul :S
  • Ben sana bayılıyordum dünkü çocuk bana fan diyen kişi forumun her yerine oc yaptım diye geziniyor
    6990 yapısı gereği daha iyi overclock oluyor GTX590 ucundan dokunsan yanan bi kart.O testte kullanılan kart OC'lu
    İşte burdan dengesiz bir test olduğunu anlarsın zaten GTX590 ilk çıktığında testlere göre 6990'dan %5 daha iyi bir karttı
    Hadi onu geçtim 3DMark11'de GTX480M'le aynı puan almama karşın 3DMark06'da 500 puan Nvidia lehine fark var buna ne diyeceksin bakalım
    Okuma yazma öğrenmedin herhalde GTX480M yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 4 Eylül 2011; 21:02:38 >

• Fiyatı ne oluyor hocam haberin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

Fiyatı ne oluyor hocam haberin varmı?

Garanti kapsamında bir ücret talep edemezler. Ama garanti dışına çıkacak birşeyler varsa genel bakım ücreti falan alırlar muhtemelen. Fiyat olarak da ne kadar bilmiyorum açıkcası ama 40-50 liradan aşağı olmaz kanımca.
  • benimki garantiden cikmis oyle yaziyor para almadilar bi sorunda bulamamislar ben mi hayalden sesler duyuyorum gerci suan icin bisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.