Şimdi Ara

ACER ETHOS(İ5)5943G-5850--SONY VAİO F13M1E/H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkeze keyifli forumla diliyorum.uzun zamandan bu yana kendime dizüstü bilgisayar almak için araştırma yaptım.yukarıda belirttiğim acer ve sony vaio arasında gidip geliyorum.yapacağım şeyler oyun oynamak,internette gezinmek. ve film izlemek.bana bu iki modelden hangisini önerirsiniz?ACER ekran kartı güçlü ati 5850,çözünürlük 1366x768,tasarımı çok güzel ve yakışıklı.sony de ise usb 3,0,1920x1080 çözünürlük,16,4 ekran,ekran kartı nvidia geforce gt 425m biraz vasat acer'a göre.ama sony vaio'nun dizaynı da mükemmel kasa tasarımı yani.kampanyaları takip ediyorum.indirimleri anlayacağınız.sony şu anda en uygun 2400 tl civarlarında.acer ise 2000 tl civarlarında.arada 400 tl fark var.sizce değer mi bu fark sony için.her iki laptopta da oyun oynarken ısınma sorunları,ekran kalitesi,oyun oynarken kasma, bu iki markanın olumlu ve olumsuz yönlerini profesyonel dizüstü kullanıcıları bana açıklarlarsa çok memnun olurum.genelde evde kullanacağım laptopumu.ağırlık hiç önemli değil. SONY VAİO F13M1E/H'mı ACER ETHOS 5943g'mi

• Cevap verecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Git sony al. Ben acer aldığıma pişman değilim ama bugünkü aklım olsa giderim güvenilir bir marka alırım. 400tl lik farka kesin değer sony bence hiç daha fazla kafa yorma.
  • acerda var mı bilmiyorum ama vaioda 3 tuş sıkıntısı var, hala devam ediyorsa bu seride almadan önce düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

acerda var mı bilmiyorum ama vaioda 3 tuş sıkıntısı var, hala devam ediyorsa bu seride almadan önce düşün derim.

Acerda da aynı sorun var.
  • ekran kalitesi olarak Sony VAIO' nun ekranı acer 5943g modelinin ekranından çok mu kaliteli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit
    ekran kalitesi olarak Sony VAIO' nun ekranı acer 5943g modelinin ekranından çok mu kaliteli?

Birçok insan vaio yu ekran kalitesi için alıyor ama ben ethosun da ekranının çok iyi olduğunu düşünüyorum karar senin ama bence Sony VAIO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,Sony VAIO f13m1e/h ve acer ethos 5943g ati 5850 modellerinden kullanan yorumlarını yazarlarsa memnun olurum.bu arada VATAN bilgisayarda %25 kampanya oluyor ve Sony' nin fiyatı 2150 liraya kadar düşüyor.
  • 5943g kullanıyorum.almanı şiddetle tavsiye ederim.
  • Senin söylediğin Acer 5943g'den kullanıyorum fakat üzerinde Ati 5850 değil 5650 var. Ama o da hiç fena bir erkan kartı değil. Üstelik üzerinde güç tasarrufu için ikincil bir ekran kartı da bulunmakta. Bu sayede kullanım süresi 7 saate kadar çıkıyor. Oyun performansı gayet iyi. Crysis, Gta 4, Mafia 2, Nfs Hot Pursuit, Fifa 11 , AC2 sorunsuz çalışıyor. Ekran kalitesi gayet iyi. Birazcık ısınma sorunu var o da sadece fanın olduğu yerde. Sony alacağına bunu öneririm gayet iyi bir makine. Kalite olarak Acer bu sefer Sony'den daha iyi bir iş çıkarmış. Touchpad de çok kullanışlı doğrusu. Tabi sana kalmış, istediğini al.
  • Arkadaşlar,başka Sony ve acer kullanan yok mu?sadece 4-5 kişi mi var?önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modesit
    Arkadaşlar,başka Sony ve acer kullanan yok mu?sadece 4-5 kişi mi var?önerilerinizi bekliyorum.

Arkadasim iki bilgisayar da cok iyi.Sony ekraniyla bir adim onde ama acer 5943g ile kendini asmis sonyden daha iyi bir tasarimi var ve ozellikleri cok iyi isinma sorunu yok ben olsam acer alirdim ama ekran sizin icin onemliyse sony alin.
  • Ben Acer da kullandım, şuan Sony kullanıyorum, bir kere ekran açısında sony kesinlikle. Acer ın bu modelinin tasarımı çok güzel gerçekten ama, Acer dan ısınma konusunda çok sıkıntı çektim eski laptopumda, o yüzden Acer a hiç içim ısınmadı, bu model de ısınma sorunu yoktur belki ama ben yinede Sony diyorum.
  • Ethos kullanıyorum tavsiye ederim.ekran çok önemli mi acaba sonuçta fazla fark etmiyor ama hdmi çıkışlı bir kartla birbaşka monitör ile kullanırsan farkı göreceksin.sonuçta film izlemek için alıyorsan sony diyorum oyun içiin diyorsan ethos derim sana.kasa kaliteleri zaten belli ortada.işlemci olarakta acer bi adım önde.
  • tercih yaptınmı iki ürün arasından bilmiyorum ama acer ethos piyasada kalmadı istanbul kazan ben kepçe 2 hafadır arıyorum yok

dolayısı ile tek tercih kalıyor sony yada benim gibi monster gx660 siparişi verin servis açısından performans ve ful hd ekranı ile bu iki ürünü ezip geçer

tek dezavantajı pil süresi 2.5 saat ethos ta 7 saati gördüğü söyleniyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.