Şimdi Ara

Acer InsydeH2O BIOS kurtarma nasıl yapilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Acer nitro an16-41 r1pr modeline sahibim ve geçtiğimiz gün gizli BIOS ayarlarindan overclock desteklemeyen islemcime overclock denememin sonucunda cihaz siyah ekranda kaldi. BIOS'a dahi giremiyor. CMOS pilini sökmek etki etmedi. Ben de FN + ESC ile BIOS kurtarma menüsünden reset atmak istiyorum. Elimde 32GB'lık USB 2.0 FAT32 flash bellek var. İçine Acer'in sitesinden indirdiğim BIOS dosyalarını attım. Exe'yi arsivden cikarinca çıkan bütün dosyalari flasha attım. Ama BIOS kurtarma başlamıyor çünkü dosya adı hatalı. ZGU2r.fd ve ZGUr.fd çıkmıştı BIOS dosyalarının icerisinden. Platform.ini'yi incelediğimde ZGU id'ye sahip cihazlarin ZGUr.fd'yi kullanmasi gerektiği ve ZGU2 id'ye sahip cihazlarin da ZGU2r.fd'yi kullanmasi gerektiği yaziyordu. Ben yine de BIOS dosyalarını ve Platform.ini'yi sizinle paylaşacağım.

https://global-download.acer.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_Acer_1.25_A_A.zip?acerid=638654337003384712&Step1=&Step2=&Step3=NITRO%20AN16-41&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 Acer InsydeH2O BIOS kurtarma nasıl yapilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.