Şimdi Ara

Acer Laptop Parçalayacağım. (Kapanma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta öncesine yakın inanılmaz derecede ısınma problemi vardı makinede.Bilgisayar kendiliğinden kapanmaya çok nadir olarakta mavi ekran vermeye başlamıştı. Tırnaklarını sökemediğimden direkt olarak içini açamadım. Soğuk hava üfleyen makine ile biraz içine tuttum. Az bir şey çıktı. Sonra format attım makineyi. Fan sesi azalmıştı sıcaklıktan eser yoktu yani en azından sıcaklığı hiç hissetmiyordum. Daha sonra yine kapanmaya başladı. Normal internette gezerken. Bu konuyla ilgili çok şikayet var sanırım. Sıcaklık değerlerini paylaşacağım altta. İçini açmaya çalışırken vidalarla oldukça haşir neşir oldum. O yüzden garanti kabul etmeyebilir. Cevap yazan arkadaşların dikkatine

Edit: Az önce denedim bilgisayarı hafif sallayınca ya da yerinden oynatınca her zaman olmamak üzere kapandığı oluyor. Bir yerinde temassızlık mı var acaba ? Açarken makineyi nikahıma aldım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahabb -- 12 Ocak 2013; 6:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahabb

1 Hafta öncesine yakın inanılmaz derecede ısınma problemi vardı makinede.Bilgisayar kendiliğinden kapanmaya çok nadir olarakta mavi ekran vermeye başlamıştı. Tırnaklarını sökemediğimden direkt olarak içini açamadım. Soğuk hava üfleyen makine ile biraz içine tuttum. Az bir şey çıktı. Sonra format attım makineyi. Fan sesi azalmıştı sıcaklıktan eser yoktu yani en azından sıcaklığı hiç hissetmiyordum. Daha sonra yine kapanmaya başladı. Normal internette gezerken. Bu konuyla ilgili çok şikayet var sanırım. Sıcaklık değerlerini paylaşacağım altta. İçini açmaya çalışırken vidalarla oldukça haşir neşir oldum. O yüzden garanti kabul etmeyebilir. Cevap yazan arkadaşların dikkatine

Edit: Az önce denedim bilgisayarı hafif sallayınca ya da yerinden oynatınca her zaman olmamak üzere kapandığı oluyor. Bir yerinde temassızlık mı var acaba ? Açarken makineyi nikahıma aldım sanırım

Sıcaklıklardan kaynaklanan birsey değil acer 5920g laptop kullaniyorum ekran kartini 110 derece gördüm ama baktimki termali değmiyor bende termal pad aldim acerlerde isinma sorunu çok bilgisayar birden mi kapaniyor yoksa bozuk karincalanma gibi sekiller cikariyormu ?garantisi varsa uğraşma yolla halletsinler birde zalmanin sogutucularindan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantiye götür sen yinede macun sürsünler
  • İçini açmak bana bir laptopa mal oldu, garanti kabul etmedi. Tamamen açmadıysanız bir garantiyi deneyin. Kabul etmezlerse işlemci fanını iyice temizleyip termal macun sürün. Bios piline kadar tüm parçaları söküp tekrar takın. Ancak sorunun sıcaklık ya da donanımsal olduğunu olduğunu sanmıyorum, verdiğiniz değerlerde bir aksilik gözükmüyor. Yazılımsal bir problem gibi geldi bana. Denemediyseniz hepsinden önce yeni bir sistem kurun.
  • @CsKinqMerT
    bilgisayar elektriği kesilmiş gibi birden kapanıyor hiçbir hata gelmedi yani. Bir an da kapanıveriyor. Ayriyeten soğutucum var bundan önce ısındığı için kullanıyordum ama şimdi gördüğünüz üzere ısınmadan şikayetim yok çok ilginç. Garantide bakacaklarını sanmıyorum yani konya'da da yetkili servisi yok. Kargo sürecine de girmek istemiyorum.

@flashabu
    tam açamadım makinenin içini. Acer 5742G nin tırnaklarına kadar söktüm ama bir türlü klavyesini çıkartamayınca içini tam olarak temizleyemedim.
  • klasik acer. haha aynı serii birde ya ayda en az 10 başlık açılıyor hiçmi girip bakmadınız. hiçmi laptop alırken araştırmıyorsunuz pazardan elmamı alıyorsunuz. bu seriinin ekran kartları sorunlu sorunlu sorunlu ! kronik sorunu var arkadaşım ısınır bozulur ekran kare kare olur pc kapanır hangisi sana denk gelirse işte garantiye göndereceksin düzelttik diyecekler gene gelecek 1-2 ay sonra gene aynı şeyler. hadi geçmiş olsun.
  • quote:

@CsKinqMerT
    bilgisayar elektriği kesilmiş gibi birden kapanıyor hiçbir hata gelmedi yani. Bir an da kapanıveriyor. Ayriyeten soğutucum var bundan önce ısındığı için kullanıyordum ama şimdi gördüğünüz üzere ısınmadan şikayetim yok çok ilginç. Garantide bakacaklarını sanmıyorum yani konya'da da yetkili servisi yok. Kargo sürecine de girmek istemiyorum.

@flashabu
    tam açamadım makinenin içini. Acer 5742G nin tırnaklarına kadar söktüm ama bir türlü klavyesini çıkartamayınca içini tam olarak temizleyemedim.

Garanti varken bosuna deneme derim yolla kargoyla ...ne uğraşıncan garanti varken belkı kargo parasını karsılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu garanti de ankaradaki yetkili servisemi yollayayim.

• quote:

peki bu garanti de ankaradaki yetkili servisemi yollayayim.

en yakın neresiyse oraya yolla ama ilk başta ara söyle durumu kargoyla göndericem felan de yoksa kapıdan geri döndürürler
  • tesekkurler ilgilendiginiz icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

klasik acer. haha aynı serii birde ya ayda en az 10 başlık açılıyor hiçmi girip bakmadınız. hiçmi laptop alırken araştırmıyorsunuz pazardan elmamı alıyorsunuz. bu seriinin ekran kartları sorunlu sorunlu sorunlu ! kronik sorunu var arkadaşım ısınır bozulur ekran kare kare olur pc kapanır hangisi sana denk gelirse işte garantiye göndereceksin düzelttik diyecekler gene gelecek 1-2 ay sonra gene aynı şeyler. hadi geçmiş olsun.

Üslubunuza daha önem vermenizi rica ederim. Ayrıca bu bilgisayarıda yeni almadım. 2 sene geçmek üzere. Sorunu çözme odaklı olsaydınız böyle bir mesaj atmazdınız. Neyse.

• quote:

1 Hafta öncesine yakın inanılmaz derecede ısınma problemi vardı makinede.Bilgisayar kendiliğinden kapanmaya çok nadir olarakta mavi ekran vermeye başlamıştı. Tırnaklarını sökemediğimden direkt olarak içini açamadım. Soğuk hava üfleyen makine ile biraz içine tuttum. Az bir şey çıktı. Sonra format attım makineyi. Fan sesi azalmıştı sıcaklıktan eser yoktu yani en azından sıcaklığı hiç hissetmiyordum. Daha sonra yine kapanmaya başladı. Normal internette gezerken. Bu konuyla ilgili çok şikayet var sanırım. Sıcaklık değerlerini paylaşacağım altta. İçini açmaya çalışırken vidalarla oldukça haşir neşir oldum. O yüzden garanti kabul etmeyebilir. Cevap yazan arkadaşların dikkatine

bayağı güldürdün son paragrafta bence garantiye yollamayı dene sonra diğer seçenekleri düşün

• Öyle görünüyor garanti yolu var Sanırım konyalısınız ? Burada güvendiğiniz bir bilgisayarcı var mı
  • quote:

Öyle görünüyor garanti yolu var Sanırım konyalısınız ? Burada güvendiğiniz bir bilgisayarcı var mı

yok yok konyalı değilim basketbol takımında forma numaram 42 o yüzden onu kullanıyorum hep mi aynı tepkiyi alır bir insan İstanbul'da güvendiğim bilgisayarcı var siz nerede yaşıyorsunuz? ^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.