Şimdi Ara

acer laptop ve sony trv-60e sorunu çok garip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum şöyle bende bir acer 5920g var üzerinde IEEE 1394 kablo giriş yeri var işletim sistemim xp driver dan yana sorunum yok aygıt yöneticisinde IEEE 1394 görüyor tanıyor ama sony takınca kamerayı görmüyor pc yi yeni aldım 3 4 ay oldu her hangi bir sıkıntı olcagını sanmıyorum ve sony de sıkıntısı yok çünkü daha önceki pc de yani 3 4 ay önce satmış olduğum pc de gayet güzel kaydediyodum laptop aldım kaydedemiyorum acaba sorun nedir arkadaşlar bu acer in dv için driver falanmı lazım lazımsa nerden bulurum veya sony nin acer de çalışması için mi driver lazım anlamadım her programı denedım görmüyor windows movie makerde bile denedim yine olmuyor görmüyor usb kameramı görüyor onu görmüyor gerçekten elim ayağım bağlandı aldığım yere götürdüm aceri onlarda dv de bir problem yok diyolar sanırım kamera ile acer laptopu ayarlayamadım pek anlayamadım sorunumu çözecek bilgiler veya driverler verirseniz sevinirim. teşekkürler arkadaşlar.

unutmuşum arkadaşlar bu arada kablom da sağlam 3 kablo var 3 ünüde denedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam61 -- 11 Ocak 2009; 17:56:29 >

• kamera menüsünden firewire çıkışını aktif etmenmi gerekiyor aceba... bilgisayardan donanımı otomatik tanıma yıda kapatmış olabilirmisin... kolay gelsin.
  • cevabın için saol kardeş ama menude öyle bişe yok bana galiba şu lazım ama bulamadım ben :( eğer bulan olursa rapide upload yaparsanız sevinirim Sony DV Camcorder 5.1.2600.0 bunu bulamadım bulduklarım hep windows sitesine yönlendiriyor ama link yok :(
  • sanırım konuyla ilgilenen yok konuyu sık kullanırlarımdan siiyorum arkadaşlar eğer cevaplayan olursa pm veya mail atarsaniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.