Şimdi Ara

acer liquid hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer liquid kullanan arkadaslar varmi aceba ?
    BU telefon hakkinda bilgisi olan varmi foto kalitesi kamera kalitesi,turkce dil destegi ve tabii ki kullanim kolayligi hakkinda...

• acer liquid kullanıyorum
    gayet memnunum
    kamerasının çok artısı yok.
    ancak fiyat performans olarak çok iyi.
    modaco tarafından desteği var. (acer yılbaşında çıktı 10619 cevap almış, nexusone daha eski buna rağmen 12059 cevap almış, hero ise 21722 cevap almış (çok enteresan bu cihaz çıkalı çok uzun süreli oldu ama şuana kadar acer cevaplarda yarısına erişmiş)
    http://android.modaco.com/category/418/acer-liquid-liquid-modaco-com/
    root yapılabiliyor. cihaz bozulacak diye hiç dert etmeye gerek yok. sistemi uçuruyorum kuruyorum :) her hafta farklı bir custom rom yüklüyorum :)
    şuan custom 2.1 sürümleri var.
    ayrıca htc ve nexus one arayüzlerinin bazıları entegre ediliyor.
    türkçe dil desteği yok. zaten hiç gerek kalmıyor
    kullanımı rahat.
    şuan en üst smartphonelarda bulunan tüm sensörler mevcut.

• yabanci sitelerin degerlendirmelerinde cok dusuk not aliyor pil omru ve acma kapama dugmesinden.Pil omru nasil?islemcisinden dolayi benimde almayi dusundugum telefonlardan ya bunu yaa sony ericsson vivaz dusunuyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gedavet

yabanci sitelerin degerlendirmelerinde cok dusuk not aliyor pil omru ve acma kapama dugmesinden.Pil omru nasil?islemcisinden dolayi benimde almayi dusundugum telefonlardan ya bunu yaa sony ericsson vivaz dusunuyorm

pil ömrü konusunda nasıl bir değer veriyorlar? bu kullanımdan kullanıma değişir.
    nexus one alan bir arkadaşım pilinin ilk zamanlar 1 gün gittiğini söylemişti.
    ben normal kullanımda (wifi ile internet gezinme dahil) 3 gün kullanabiliyorum
    bazı romlar rami çok yiyiyor. zaten buna göre romları optimize ediyorlar. en son xian ın çıkardığı rom çok güzel ve hızlı. ayrıca llc grubuda yeni 2.1 in 0.010 sürümünün custom romunu yayınladı. en son bunu kurdum gayet hızlı. pil ömrünü henüz test edemedim.

açma kapama tuşu farklı biryerde olabilirmiş. fotograf çekerken ister istemez eliniz oraya değebiliyor. (benim cihaz ile asıl amacım fotograf çekmek değil zaten.)
    fiyat performans değerine göre bakmak gerekir.
    şuan multitouch desteği var. ama her uygulamada bu yok.

dediğim gibi cihazda istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. bu çok güzel birşey.

sony ericcson vivaz ı bilmiyorum. 1-2 hafta sonra yurtdışına çıkacağım. denk gelirse inceler yorumlarımı yazarım.

eğer bütcen daha yukarı çıkabiliyorsa x10 u bekle (eğer root yapılabilecekse alınabilir) yada nexus one yada desire alabilirsin.

beklemede de sınır yok ki :) hergün yeni birşey çıkıyor, insan ne alacağını, neyi bekleyeceğini şaşırıyor.

• acer sanirim belcikada pek tutulmadi ikinci el piyasalarinda baya dustu fiyati.O yuzden xperia x10 aldim bakalim daha tam detayli olarak karistirmadim.Bilgilerin icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.