Şimdi Ara

ACER NETTOP HTPC SONU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acelesi olmayan arkadaşlar için aşağıdaki "NETTOP" tüm sorunlarımızı çözecek aynı fiyata bilgisayar alabileceğiz. performansı da cabası bence beklemeye değer

http://www.pclabs.com.tr/2009/04/08/ion-tabanli-ilk-nettop-acerden-geldi-aspirerevo/

The NVIDIA ION graphics processor in the AspireRevo supports:

• Windows Vista Home Premium
    • Outstanding 1080p HD video with true-fidelity 7.1 audio
    • Popular games including Spore, Call of Duty 4, and Sim City 5
    • DirectX 10 graphics with advanced digital display connectivity
    • Accelerated video enhancement and transcoding using NVIDIA® CUDA™ technology

• Youtube linkinde hakikatende 1080p videoyu takılmadan oynatıyor. Fiyatı nedir bunun? Uygun fiyat olursa HTPC sona erebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 9 Nisan 2009; 17:26:08 >
  • Güzel bir ürüne benziyor baya...
    Ama ben açıkçası artık sıkıldım şu "Windows" logosunu görmekten...

İşim gereği günde 10 saat masabaşında Windows... Akşam eve gel notebookda windows...
    7 gün 24 saat cepte "Windows" (PDA)

Sırf bu yüzden WD TV aldım daha yeni :)
    Hakkaten bi süre sonra insan yoruluyor.. Yok şu programı kurayım, yok rami ubgrade yapayım, yok antivirüs, yok torrent zart zurt derken asıl işi yapmaya.. yani oturup ailemle film izlemeye zaman kalmıyor :)

Yaşlanmaya başlıyorum galiba artık... :)
  • h.264 standartlarında bir filmi oynatmada sorun yok, popcorn ve wdtv de bunu yapabiliyor. Esas sorun x.264 denen değişik seçeneklerle encode edilmiş internetten indirilen 1080p filmleri çözmekte. Bunun içinde GPU kullanılmıyor, CPU gücü gerekiyor. Bu cihazdaki cpu'da bu iş için yetersiz. Eğer blueray standartlarında izlerim, internetten her çektiğimi izleyemesemde olur diyorsanız, nmt'lere alternatif. %100 çekilen herşeyi izlemek için 1000 lira civarı htpc toplamanız gerekiyor. Zotac'ın ülkemizde yeni satılmaya başlayan
    mini-itx 9300 gpu'lu ana kartı bu iş için ideal. Üzerine e7500 işlemci takınca herşeyi gösterir.
  • Artık şu tvye entegre pctv ler çıksada kurtulsak şu ikilemden. Herkes internetten indirdiği videoları tvde izlemek istiyor. Tv üreticileri hala bunu anlamadı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.