< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 8 Nisan 2019; 0:25:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 8 Nisan 2019; 0:25:27 > |
Hocam sanırım reel hayatınızda problemleriniz var.Çünkü haftalar geçmiş makul bir şekilde iki tarafta kendi görüşlerini belirtmiş iken,kaç hafta sonra kurup kurup " Nasıl ben kendi fikirlerimi kabul ettiririm,haklı çıkmam lazım " gibi düşünüp sürekli bir bastırma çabası Tamam siz haklısınız,gerek konu sahibi,gerek ben,gerekse kullanıcılar tamamen uyduruyor bunları.Bizler çılgın bir amd fanboyuyuz.Engin bilgileriniz ile benim tezlerimi çürüttüğünüz,beni ve kullanıcıları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
|
Değerlendirme için teşekkürler. Ryzen laptop kullanıcı sayısı az sanırım. Halbuki fiyat performans oranı yüksek cihazlar. Fazla yaygın olmadığı için insanlar çekiniyor sanırım almaya.
Ben de ryzen 2500u olanını alacağım sanırım, karar aşamasındayım. Acer Swift 3 almıştım iptal oldu. Zaten kararsız kalmıştım swift 3 ve nitro ryzen 2500u arasında. Kullanıcı yorumu da yok internette. Youtube'da izlediğim kadarıyla performansı iyi. Acer'in resmi forumunda bazı sorunlardan bahsedilmiş ama genelde tecrübesizlikten kaynaklanan sorunlar. @sorceress |
Bilgilendirmeler için teşekkürler.
Gerçekten aldığı cihaz hakkında yorumda bulunanların sayısı az. Bu sebeple verdiğin bilgiler çok değerli. Bu bilgisayara amd'nin kendi sürücülerini kurmayı denediniz mi? Bu şekilde daha güncel olacağı kanaatindeyim. Son olarak; bu modelin Ryzen 5 2500u versiyonuna bakıyorum ancak, Ryzen 3000 serisinin çıkma arefesinde almamak için kendimi tutuyorum. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 8 Nisan 2019; 23:41:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 24 Nisan 2019; 0:6:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 24 Nisan 2019; 0:15:40 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 27 Nisan 2019; 19:6:8 > |
|