Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
22.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recooz

Ryzen 5 li olan 4200 ryzen 7 li olan 4579

Evde oyun ve sketchup render için kullanmayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Ya da hiçbiri masa üstü mü? Genellikle 55'tv bağlayarak kullanmayı düşünüyorum?
    Hocam ekstra 100tl indirimi nasıl sağladınız??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6

• iadeyi kabul etmedi hb kullanıyorum şuan cihazı. şimdide bir ölü pikselini gördüm ekranın sağ üstünde. açılırken gri ekranda net belli oluyor. ama cihazı tavsiye ederim ben kendi kararsızlığımdan dolayı uğraşıp duruyorum, aklım masaüstünde kalıyor. bu paraya ısınan intel alacağınıza alın serin serin kullanın. . thh ye de başvurdum ama duruyor öyle. birşey çıkmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Ryzen 5 li olan 4200 ryzen 7 li olan 4579

Evde oyun ve sketchup render için kullanmayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Ya da hiçbiri masa üstü mü? Genellikle 55'tv bağlayarak kullanmayı düşünüyorum?
    Hocam ben ryzen 7 kullanıyorum ve çok iyi performans elde ediyorum. Ryzen 5 veya Ryzen 7 olması sizin bütçenize kalmış birşey. Masaüstü veya laptop olması ise yine sizin isteklerinize bağlı. Taşınabilir olsun yer yerde cayır.cayır kullanayım derseniz bu bilgisayar size göre.Ama geçenlerde bu fiyata bir arkadaşa canavar gibi bir masaüstü topladım ve malum laptopa göre daha fazla güç alıyorsunuz.

• andac14 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bu cihazı kullanan biri olarak tercihiniz ne olurdu. Rx 590 lı ryzen 5 2600x li pc mi? Acer nitro 5 mi?

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Aynı isimli parçalarla masaüstü vs notebook karşılaştırmasında performans olarak her zaman masaüstü alır, kaldı ki siz üst seviye işlemci ve ekran kartından bahsediyorsunuz.

Cihazı taşımak gibi bir derdiniz yoksa, sürekli evde kullanacaksınız her zaman masaüstü. 2600x + 590 lı birssistemin notebook muadili en iyi ihtimalle 1060 li bir sistem olur malesef.

• eXteras kullanıcısına yanıt
    Masaüstü ne yakın performansı labtop tan alabilecek olsam tercihim kesinlikle laptop olurdu ama dağlar kadar fark olacaksa tabikii masaüstü olacak sanırım.

• Hocam bunun 2500u modelini almayı düşünüyorum arada çok fark olur mu ? Bir de kimse söylememiş bu ryzen7 ve ryzen5 in ekran tepki süresi kaç hz ? 30hz diye bir yorum gördüm youtube da doğru mudur acaba?

Ryzen 5in 2 modeli var biri 1tb-128gb diğeri sadece 512gb ssd. Ben 512 ssd olanı alsam windows programlar filan kurulunca bana ne kadar yer kalır ? Veya 512 ssd üzerine hdd takabilir miyim bana kaça patlar 512 gb hdd taksam? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    win 10 kuracaksanız aşağı yukarı 400gb kalıyor hocam size
    Ne demek yardımcı olmak için buradayız. Benim için taşıma problemi olmadığından kesinlikle masaüstü alırdım. Dediğim gibi kişinin ihtiyacına göre şekilleniyor. Eğer ben bilgisayarı dışarıda da kullanacağım, tatillere, görüşmelere, okula götüreceğim diyorsanız laptop tercih edebilirsiniz. Evde kullanacaksanız ise masaüstü daha iyi bir tercih olur.

• hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun hocam. Ben bir süre hdd siz kullansam ileride hdd takınca ssd yi de format atmam gerekir mi ?

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Gerekmez.
    teşekkür ederim cevabınız için. takip eden almak isteyen arkadaşlar için şu an gitti gidiyor da 200 tl indirim var Acer AN515-42 Ryzen 7 2700U lu versiyon 4379 tl ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recooz -- 3 Temmuz 2019; 10:29:52 >
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.

• Merhabalar. Bugün r7 8gb 256 ssd'li modelin siparişini verdim. 8gb ram ve Nvme ssd takviyesi yapmayı düşünüyordum.Ancak yurtdışı forumlarda nvme desteği yok deniliyor. Bilgisi olan var mı acaba?

• Bir de ram 4+4 mü yoksa tek slot 8 mi upgrade için ne yapılmalı?

• bu bilgisayarı almayı düşünen olursa ryzen 7 256 gb + 1tb 16gb ram modelini 500 tl zararla, 5 bin tl ye bırakıcam. kendim daha yeni 5500'e aldım. beğenmezsem iade ederim dedim ama windows kuruldu diye iade almadılar. almayı düşünen iletişime geçebilir. yeni farkettiğim 1 ölü pikseli var o kadar. hepsiburadadan 5511 tl'ye alındı. masaüstü istiyorum. 5 bin tl'nin altına kesinlikle vermeyeceğim bilginize. iade istememin sebebi pc'den kaynaklı değil tamamen benden kaynaklıdır. büyük bir kararsızlık içindeyim sadece. şikayet edilecek bir durum yok, msi gf 63 lenovo legion y530 (2 kez) iade ettim bu süreçte. ki onlarda çıkan sorunlar bu pc'de yok.

edit: hatta hepsiburada ürünü arena bilgisayar'a göndererek doa raporu istedi, onlarda hiçbir donanımsal ve yazılımsal probleme rastlanmadı diye rapor verdiler. bunu ben arena bilgisayara mail atarak öğrendim.

Edit2: soran arkadaşlar oluyor, istte ikamet ediyorum, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 6 Temmuz 2019; 0:2:59 >

Kardeşim merhaba sanırım hepsiburada dan aldın laptopu peki hangi satıcıdan aldın bende aynısından alıcam ama satıcı teknorya isimli birisi ve internetten okuduğuma göre dolandırıcı diyorlar(bozuk ürün gönderip iade almama vb) sen hangi satıcıdan aldın acaba veya aldığın kişi teknoryaysa herhangi bir sıkıntı var mı pc de?

Görüntüyü hangi siteden aldınız?

• Kendi sorularımı kendim yanıtlayayım (Almayı düşünen arkadaşlara yardımı olabilir) HDD yeri boş ister SSD isterseniz de HDD takabilirsiniz. Ben 1 Tb wd 7200 rpm taktım gayet iyi oldu. Ram slotu 2 adet max 32gb destekliyor.Mevcut 4+4 şeklinde geliyor..Ben 16 GB yapmayı planlıyorum. Ürünü Hepsiburada üzerinden Tenorya satıcısından aldım, 4 günlük kullanım sonucunda (tüm testlerini yaptım) bir sorun ile karşılaşmadım. 0 etiketi açılmamış şekilde gönderildi.Almayı düşünen arkadaşların soruları olur ise yanıtlamaya hazırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.