Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
22.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eksileri: Cihazda y530 u iade etmeme sebep olan fan sürtünmesi benzeri sesler var, çerçeveler inanılmaz kalın, tasarım daha sade olabilirdi, amd adrenalin programında bile bazı şeylerin bulanık olması can sıkıyor, klavye ışık şiddeti tek seviye. Kaç saattir uğraşıyorum driverlarla ciddi sıkıntı. Intel & nvidia daha rahat bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 18 Mayıs 2019; 21:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flypow3r

hocam bende aldım bu cihazdan şmdi win 10 kurmaya çalışıyorum ama, boot mode uefi olmasına rağmen usb nin yanında uefi yazısı çıkmadı. daha önce yapmışlığım var usb'yi yanlış hazırladığımı sanmıyorum. sizce nedendir.

edit: galiba tek boot seçeneği UEFI olduğu için ekstra belirtmiyor listede. Çünkü kurduktan sonra baktım UEFI mı diye UEFI olarak kurulmuş.
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Sadece UEFI olarak kurabiliyor diğer yöntemler işe yaramıyor. Eğer kurulduysa güle güle kullanın hocam.

• Cimeria kullanıcısına yanıt
    Youtubedan bulduğunuz ne idüğü belirsiz resmi olmayan testlerle insanların aklını bulandırmaya devam edin,

Buyrun laptoplar arası güvenilir bir karşılaştırmaya buradan bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 19 Mayıs 2019; 16:52:16 >

• gen2 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım reel hayatınızda problemleriniz var.Çünkü haftalar geçmiş makul bir şekilde iki tarafta kendi görüşlerini belirtmiş iken,kaç hafta sonra kurup kurup " Nasıl ben kendi fikirlerimi kabul ettiririm,haklı çıkmam lazım " gibi düşünüp sürekli bir bastırma çabası Tamam siz haklısınız,gerek konu sahibi,gerek ben,gerekse kullanıcılar tamamen uyduruyor bunları.Bizler çılgın bir amd fanboyuyuz.Engin bilgileriniz ile benim tezlerimi çürüttüğünüz,beni ve kullanıcıları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimeria -- 22 Mayıs 2019; 16:7:5 >
  • quote:

İlk izlenimlerim,
    Eksileri: Cihazda y530 u iade etmeme sebep olan fan sürtünmesi benzeri sesler var, çerçeveler inanılmaz kalın, tasarım daha sade olabilirdi, amd adrenalin programında bile bazı şeylerin bulanık olması can sıkıyor, klavye ışık şiddeti tek seviye. Kaç saattir uğraşıyorum driverlarla ciddi sıkıntı. Intel & nvidia daha rahat bu konuda.
    Tasarımı sade diye eleştilen bir ürünün tasarımı daha ne kadar sade olabilir? Fan sürtünme sesi veya hdd cızırtısı gibi sesler yok.Aldığınız ürünün arızalı olması muhtemel.Driverlar saatlerce uğraş gerektirecek kadar nasıl bir problem çıkardı? Eğer takıldığınız yer neresi ise yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.Ancak fan sürtünme sesi vs iade edin veya servis ile görüşün.

• Ben aldığımda 5.800 civarı idi.1 Hafta sonra 5.399 tlye düştü.Şuan bu dolar kuruna rağmen fiyatı hala bu.Acer Nitro serisinin gerek intel,gerek amd fark etmeksizin 5100-5.399 bandında F/P ürünü olarak gerek kasa kalitesi,gerek soğutma konusunda başarısı,gerekse bu fiyata ram kapasitesi,ssd,ekran kartı (1050ti/rx560x) sunması gayet güzel.Sanırım insanlara birazda rahatlık batı veriyor.Evet size kalitesiz menteşeleri olan,soğutması berbat,sürekli problem çıkaran,kasası üflesen kırılacak,fiyatı aşırı yüksek olmasına rağmen sunduğu donanım yetersiz olan,ancak popüler olduğu için " Tercih sebebi " gösterilen ürünler lazım haklısınız.Bir zamanlar teknoloji konusunda Xiaomi ürünleride böyle eleştiriliyordu.Ben Xiaomi'nin telefonlarını kullanmaya başladığım vakit insanların bir çoğu bırak adını duymayı " İphone yağğğ " " Çin malı bu dandik .s.s " diye geziyordu.Şu konuyu ciddi anlamda salın artık gına geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cimeria

Tasarımı sade diye eleştilen bir ürünün tasarımı daha ne kadar sade olabilir? Fan sürtünme sesi veya hdd cızırtısı gibi sesler yok.Aldığınız ürünün arızalı olması muhtemel.Driverlar saatlerce uğraş gerektirecek kadar nasıl bir problem çıkardı? Eğer takıldığınız yer neresi ise yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.Ancak fan sürtünme sesi vs iade edin veya servis ile görüşün.

Alıntıları Göster
    Ben sade diye eleştirdiğimi hatırlamıyorum da heryere uygulanan mikrofiber deseni, kalın çerçeve, tek kademeli klavye aydınlatma, kullanılan kırmızının tonu vs. beni bu düşünceye itti sadece. Ama hala f/p seçeneği olarak alınabilir gözüyle bakıyorum. Bu sefer sadece 256gb ssd lisini alırım alırsam, depolamayla işim olmuyor. Fan sesi sebebiyle iade ettim önceki ürünü. Ama legion y530 un tasarımı gördükten sonra bu çok ilkel geldi şahsen bana. Zevk meselesi tabi.

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    " tasarım daha sade olabilirdi " Dediğiniz için sordum.Yoksa tabi ki zevk meselesi.Bende şahsen kalın çerçeve,kırmızı siyah tasarımını çok hoş bulmuştum." Mikrofiber " den kastınız karbon kaplaması sanırım.Otomobilde karbon detaylar hoşuma gittiği için laptopta böyle bir tasarıma gidilmesi benim zevkim açısından nimet tabi :D Şuan bayağı indirimde,tabi mevcut dolar kuruna göre - Umarım gönlünüzce dilediğiniz ürünü bulursunuz.Yaşadığınız kullanıcı deneyimi için üzüldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cimeria

" tasarım daha sade olabilirdi " Dediğiniz için sordum.Yoksa tabi ki zevk meselesi.Bende şahsen kalın çerçeve,kırmızı siyah tasarımını çok hoş bulmuştum." Mikrofiber " den kastınız karbon kaplaması sanırım.Otomobilde karbon detaylar hoşuma gittiği için laptopta böyle bir tasarıma gidilmesi benim zevkim açısından nimet tabi :D Şuan bayağı indirimde,tabi mevcut dolar kuruna görehttps://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-52-intel-core-i5-8300h-16gb-1tb-gtx1050-ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3ley-004-p-HBV00000H1SEJ -https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-r9g6-amd-ryzen-7-2700u-16gb-1tb-256gb-ssd-radeon-rx560x-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-003-p-HBV00000GU427?magaza=Hepsiburada Umarım gönlünüzce dilediğiniz ürünü bulursunuz.Yaşadığınız kullanıcı deneyimi için üzüldüm.
    Pm nize cevap verirken tel onayı istedi burdan cevaplıyım hocam, evet hb üzerinden yaptım iadeyi, daha sonuçlanmadı ama gf63 üde aynı şekilde iade etmiştim sorun çıkarmadılar bunda da çıkarmazlar inş, şimdi siz öyle deyince :) dediğin gibi karbonfiber olacaktı yanlış yazmışım. Tavsiyeler için teşekkürler, gittigidiyor da 200 tl indirimle 4800 e düşüyor amd 8gb ram 256 ssd li versiyonu onu alırım bir daha alırsam.

• Tüm sorularım genel olarak soruyorum cevaplarsanız sevinirim :)

Amd li modelde, intelde oldugu gibi kısa zamanda macun yenileme gibi bir problem var mı? Evet cok az ısınan bir laptop fakat bazı incelemelerde iki fanın yan yana olması bir dezavantaj diyorlardı.

Driverlar ile ilgili problemler var mıdır? Güncel ekran kartı driverı mesela ? Memnunmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveHentai

Tüm sorularım genel olarak soruyorum cevaplarsanız sevinirim :)

Amd li modelde, intelde oldugu gibi kısa zamanda macun yenileme gibi bir problem var mı? Evet cok az ısınan bir laptop fakat bazı incelemelerde iki fanın yan yana olması bir dezavantaj diyorlardı.

Driverlar ile ilgili problemler var mıdır? Güncel ekran kartı driverı mesela ? Memnunmusunuz
    Macun ve fan konusunda bir fikrim yok.
    Driverlarıyla ilgili bir problem.yok. Bilgisayarımdan son derece memnunum.

• klavye ışıklarını sürekli yakmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr-atlantis

klavye ışıklarını sürekli yakmanın bir yolu var mı?
    Sanırsam yok, klavyeye bastıkça ışıklar yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 25 Mayıs 2019; 1:18:0 >
  • Hb ürünü kabul etmeyip geri gönderdi pc yi. Şimdi bişey daha farkettim kullanan arkadaşlar deneyebilir mi. Bi zeminin üstünde dururken kapağı açtığınızda ses yok ama, bir elimde laptop diğer elimde kapağı açtığımda kasma ve kurtulma benzeri "lok" diye bir ses geliyor. Az buz bi ses değil. Bendeki ürüne özgü mü acaba, deneme şansı olan deneyebilirse merak ettim bunu da rapor edicem. @Cimeria @andac14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 26 Mayıs 2019; 21:55:12 >
  • quote:

Hb ürünü kabul etmeyip geri gönderdi pc yi. Şimdi bişey daha farkettim kullanan arkadaşlar deneyebilir mi. Bi zeminin üstünde dururken kapağı açtığınızda ses yok ama, bir elimde laptop diğer elimde kapağı açtığımda kasma ve kurtulma benzeri "lok" diye bir ses geliyor. Az buz bi ses değil. Bendeki ürüne özgü mü acaba, deneme şansı olan deneyebilirse merak ettim bunu da rapor edicem. @Cimeria @andac14
    Hocam kusura bakmayın geç gördüm. Şuan dediginizi denemem pek mümkün değil. Size bir şanssızlık olduğuna inanıyorum. Umarım çözüme kavuşur.

• Selam kardeş bildiğim kadarıyla bilgisayardan memnunsun size cevap yazmam bir kaç önerin yada bekle dersen acelem yok şimdi çok güncel oyunlar çıkıyor burada takılan yeni oyunlar ama en çok (GTA 6) çıktığında açarmı oo muamma yeni duyurduğu ryzen işlemci 3 nesil olanları beklemek gerekmi tasarım konusunda detaycıyım acer çerçeve daha ince yapsa tadından yenmez 2020 ne gibi özellikler gelir bunla arasında kaldım

Monster Abra A5 V15.1

(https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487480&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR) Fiyatı 5.700

(Ram eklersem 16GB (1x16GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM) Ram :398 TL
    (Hardisk eklersem 1TB Seagate Barracuda Pro 7200RPM HDD SATA-3 7mm 128MB) Hardisk :399 TL

Toplam :6.639,46 TL

(https://www.teknosa.com/acer-nitro-an51542-amd-ryzen-7-16gb-1tb256ssd-4gb-rx560x-156-w10-nhq3rey005-notebook-p-125033925)

senin kullandığın bunu alsam kafam karışık intelde amd ryzen aynı performans'damı gidiyor yoksa (Monster i7 alsam ekleme vs toplam 7.140 çıkıyor buda çok kardeş ya ryzen 3 nesili beklemek istiyorum. ama türkiye gelirmi oo teşkil neyse kardeş baya uzattım kusura b. kolay gelsin saygılar

• md ryzen 2700u intel i7 u larla aynıoyun oynayacaksan monster daha iyi seçim olur
  • ibico kullanıcısına yanıt
    3. nesili beklemek daha akıllıca amaç oyunlardan iyi performans almaksa ulv bir işlemci tavsiye edilemez ayrıca bu durumda performans intel ulv lerin daha gerisinde iken.
    ayrıca 6400 tl bu makina için çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 12 Haziran 2019; 13:22:0 >
  • andac14 kullanıcısına yanıt
    Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6
    Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6

Ryzen 5 li olan 4200 ryzen 7 li olan 4579

Evde oyun ve sketchup render için kullanmayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Ya da hiçbiri masa üstü mü? Genellikle 55'tv bağlayarak kullanmayı düşünüyorum?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.