Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
22.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım peki garanti belgesi ve fişi içinde geliyor mu ayrıca free doss olarak mı geliyor linux olarak mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umityakuphan U kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda oyunlar konusunda nasıl fps değerleri falan

• Benim aldığım satıcı hepsiburada. Fişi vs. Tabiki içinde geliyor. İlgilenen olursa satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura e-fatura olarak geliyor. Garanti belgesi kutu.içerisinde.Linux ile geliyor. Usb ile kolayca Windows 10 kurulabilir. Oem olarak 29 TL ye Windows alabilirsiniz. Oyunlarda Fps değerlerine gelince Shadow of the tomb raider denedim High ayarlarda akıcı olarak oynanıyor. Piyasadaki tüm oyunları oynayabilirsiniz,bazı oyunları ultra bazılarını low olarak . Ama açmayacağı oyun yok.

• Bu arada hepsiburada da ryzen 7'li versiyon stokları tükenmiş. Sadece ryzen 5 olanı mevcut. Trendyol da hala bulmak mümkün.

• gittigidiyor üzerinden satıcı teknorya olan ryzen 7li cihazı 4379 tl ye aldım. kutu etiketi açıktı ama sorduğumda kontrol amaçlı açtıklarını belirttiler ki kullanıldığına hatta ellendiğine dair hiçbir emare olmadığı için kendilerine inanarak kullanmaya devam ediyorum. ithalatcı olarak aldığım note 8 de de benzer durum ile karşılaşmıştım.

cihaza gelince beraberinde gelen linux açılmıyor bile. wimdows yüklemek içinde baya uğraştım. defalarca ntfs formatında kurulum diski oluşturmama rağmen olmadı en son sanırım büyük parçalı fat32 li idi kurulum diski oluşturarak bios boot ayarlarından diski sçerek windows 10 yükleyebildim. (win10pro x64 lisansını epttavm den 30tl ye aldım ve çalışıyor.

ilk olarak starcraft legacy of void yükledim ve full ayarlarda gayet başarılı bir şekilde oynatıyor.

bu cihazı alacak olduğum sırada hepsiburada da msi%20 indirim kampanyası vardı ve rx590 ryzen7 2600 li pc yi +500 600 tlye toplayabiliyordum fakat tercihim bu cihazdan yana oldu. şimdilik doğru tercih gibi görünüyor zira ekranın olması ve taşınabilir olması büyük avantaj.

• malijuanaa M kullanıcısına yanıt
    görüntü gittigidiyordan. ara ara indirim dediğin anında olur kampanyası oluyor ona denk gelirseniz yaklaşık 200 tl avantajınız olur.
  • umityakuphan U kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• Rica ederim indirim yakalayınca daha uygun fiyata almış arkadaşlar. Ben 4599 TL'ye aldım 8 gb modelini.

• GittiGidiyor
    Acer An515-42 Ryzen 7 2700u 8gb 256 Ssd 4 Gb Radeon Pro 560x Linux 15.6 Nh.q3rey.008 Gaming Notebook - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-an515-42-ryzen-7-2700u-8gb-256-ssd-4-gb-radeon-pro-560x-linux-15-6-nh-q3rey-008-gaming-notebook-444880608

Almak isteyen var ise tekrar 4379tl

• hocam Nitro AN515-42'nin 8gb ram 512 gb ssd olan modelini yeğenim için almayı düşünüyorum, cihaz free dos gelecek, win 10'u rufus ile usb'den kuracağım, sormak istediğim kurulumdan sonra acer'ın sitesinden hangi driver'ları kuralım, çoğunu win10 otomatik kuruyordur herhalde, bios update'i nasıl yapıyoruz birde acer'ın sitesinde grafik sürücüsü yazılımı eski
    https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500x-series/radeon-rx-560x

burdan indirip direk güncellesek sorun olur mu? ilk defa amd kullanacağım

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    sürücüler için snappy driver installer programını kullanabilirsin mevcut en yeni sürücüleri bulup kurar.
    Direk o linkten güncelleyebilirsin.
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, peki bios update'i nasıl yapıyoruz, acer'ın sitesinden indirdiğimiz dosyayı direk kurmak yeterli mi?
    Evet, direk kurmak yeterli. Ancak önce kendi bios sürümünüze bakın. Sizdeki eskiyse yenisini kurun. Son olarak indirdiğiniz bios dosyasının sizin bilgisayarınızın modeli ile aynı olduğundan emin olun. Farklı olsa büyük ihtimalle kurmaz diye düşünüyorum ama siz işinizi şansa bırakmayın. Aksi halde bilgisayarınız açılmaz hale gelebilir.
  • kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, dikkatimi çekmeye başladı, bu ekran arada bir kararıp geri geliyor bunun sebebi nedir?
    saniyelik bir olay.
    Selam, cihaza windows kurarken icerisindeki tum alanlari formatlamayin. Bilgisayarin icerisinde zaten windows driverlarini koymuslar, windows sonrasi iceridekileri kursaniz yeterli

• Hocam aradan 2 3 ay gecmis son durum nedir memnunmusunuz 4500lira olan 8gblik ryzen5 serisini alicam tavsiye eder misiniz ilk gun ki memnuniyet aynen devam ediyor mu

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaşmadım suana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

Hocam aradan 2 3 ay gecmis son durum nedir memnunmusunuz 4500lira olan 8gblik ryzen5 serisini alicam tavsiye eder misiniz ilk gun ki memnuniyet aynen devam ediyor mu
    Memnunum hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.