Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
22.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende teknosa dan almayı düşünüyoeum cad programları performansı nasıl ryzen 5 veya ryzen 7 almak cad programlarının çalışmasını etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andac14 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu model hoşuma gitti.Üniversite için yakın zamanda almayı düşünüyorum.
    Ama sistem linux ben windows10 kullanıyorum.Linuxtan win10a geçmek çok uğraştırıyor mu?8 gb ram yeterlı mi sizce?Film dizi izlemeyi seven birisiyim.Ekran kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?Pil süresi oyun oynamadan ne kadar gidiyor onu da merak ediyorum.Fazla şey istedim kusura bakamyın :D

• piratees P kullanıcısına yanıt
    Cad sanırım mühendislik programi ben üniyi yeni kazandim bolum bilgisayar muhendisliği hiç bilmiyorum onu kusura bakma

• andac14 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim diğer yerlerde bulamadım ürünü bir de sürekli vergi türü zam falan geliyor diye alayım dedim şimdi hbye gelse fiyatı kaç olur bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shrlckhlmss

Hocam bu model hoşuma gitti.Üniversite için yakın zamanda almayı düşünüyorum.https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-r27r-amd-ryzen-7-2700u-8gb-256gb-ssd-rx560x-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-008-p-HBV00000J8N5G?magaza=Teknorya&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Ama sistem linux ben windows10 kullanıyorum.Linuxtan win10a geçmek çok uğraştırıyor mu?8 gb ram yeterlı mi sizce?Film dizi izlemeyi seven birisiyim.Ekran kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz?Pil süresi oyun oynamadan ne kadar gidiyor onu da merak ediyorum.Fazla şey istedim kusura bakamyın :D
    Anlattığım tarzda format atarsanız hiçbir zorluk çekmezsiniz. 8gb ram şimdilik yeterli. Ekran yansımasız IPS, şarzda ekran parlaklıgı gayet iyi ama şarzdan çıkarınca biraz kararıyor ama çok büyük bir problem teşkil etmiyor. Pil süresi oyun oynasanız bile uzun gidiyor. Ne demek rica ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 12 Ağustos 2019; 22:58:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: earthking46

Teşekkür ederim diğer yerlerde bulamadım ürünü bir de sürekli vergi türü zam falan geliyor diye alayım dedim şimdi hbye gelse fiyatı kaç olur bilemedim.
    İyi yapmışsınız.Güle güle kullanın hocam.

• arkadaşlar almayı düşünen varsa ben 1 aylık ryzen 7 16gb ram 560rx 256gb ssd 1tb hd olan acer nitro 5 'imi satıyorum. mac almayı düşünüyorum. teknosa'dan 5500 tl ye aldım. faturası ve garantisi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invictus87

arkadaşlar almayı düşünen varsa ben 1 aylık ryzen 7 16gb ram 560rx 256gb ssd 1tb hd olan acer nitro 5 'imi satıyorum. mac almayı düşünüyorum. teknosa'dan 5500 tl ye aldım. faturası ve garantisi mevcut.
    Aynı özelliklere sahip laptopu bende satıyorum, masaüstü toplayacağım. 2 ay oldu alalı bir ayı iade sürecinde geçti.

• 200 tl daha verip 16 gb ram olan modeli almak mantıklı mı arkadaşlar?
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    16 gb kullanıyorum ve gayet iyi. 200TL fazlası değer bence.

• Hep Ryzen 5li model var
    7li olanı nereden bulabilirim?

• 7 li kalmamış sıfır olarak göremedim ben hiç. İkinci el satan arkadaşlar var benim gibi. :) @rvkarakaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 8 Eylül 2019; 6:37:26 >
  • Laptobu aldım bütün oyunlarda sorunsuz iyi fps değerleri alıyorum cs go da her ayarı yapmama rağmen 40 50 fps alıyorum çok kasıyor çözümü nedir ?

• Hocam ben bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl teknik özellikleri iyi gibi duruyor ısınma yapar mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Windows kurarken tüm partitionları siliyor muyuz?

• Merhaba öncelikle arkadaşlar iyi günler bem daha yeni acer nitro 5 aldım 4 gün oldu windows 10 kurdum kendim 64 bit ve sürücülerinide kurdum sürücü versiyonu 17.3001 aa bi türlü oyunlarda iyi fps alamıyorum cs go da düşük ayarlarda bile 40.45 fps alıyorum cidden bana yardım edermisiniz? Beyler lütfen

• Bu bilgisayarın r5 2500u ve radeon 560x olanını ikinci el almayı düşünüyorum.
    Kullananlar memnun mu? Alınır mı? Biraz bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 1 Aralık 2019; 16:21:28 >
  • işlemciden dolayı olduğunu bek zannetmiyorum istersen DDU diye bir program var amd 560x sürücüsünü sil tabi önce driveri indir sonra tekrar kur bir dene (genelde win10 kendi internete bağlandığında otomatik kuruyor sorun oluyor diyorlar)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.