Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ryzen 7 İzlenimler Ve Tavsiyeler Acer Nitro AN515-42-R9G6 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
22.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andac14

Hocam karşılaşmadım suana kadar.
    aman karşılaşmayın zaten. :)
    bakalım varmı başka başına gelen. takipteyim.
  • hocam merhaba. yeni aldım bu bilgisayarı. lol oynuyorum yüksek ayarda max fps 100 çıkarıyor. ve ani düşüşler yaşıyor. internette araştırdım yardımcı olabilecek birşey bulamadım. nasıl ayarlar yapılması gerek yardımcı olursanız sevinirm.
  • invictus87 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun oynarken bilgisayarı şarza takın Acer Sense programından yüksek performans seçin. Bir diğeri ise AMD Ekran Katı progranından oyununuzu yüksek kalite seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam oyun oynarken bilgisayarı şarza takın Acer Sense programından yüksek performans seçin. Bir diğeri ise AMD Ekran Katı progranından oyununuzu yüksek kalite seçin.
    Hepsini denedim yine de tam performans alamadım. Bir de sense uygulamasında gpu fanı hep 0 değer gösteriyor. Cpu ganı 4000 5000 rpm cıkarırken cpu 0 rpm. Bunun nedeni nedir?

• Hicam merhabalar, hangi mühendislik uygulamalarını kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? 8gb ramli modelini almayı düşünüyorum ama CAD/CAM ve Photoshop ile Illustrator gibi programlarda kullanacağım daha çok. Ayrıca en az 3-4 sene götürmesi önemli. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: invictus87

Hepsini denedim yine de tam performans alamadım. Bir de sense uygulamasında gpu fanı hep 0 değer gösteriyor. Cpu ganı 4000 5000 rpm cıkarırken cpu 0 rpm. Bunun nedeni nedir?

Alıntıları Göster
    Bilgisayarı şarza takarak başlatırsanız performansı artıyor. Bu şekilde yaptığımda bir problem olmuyor.
    Fan konusunda bir fikrim yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fil Yutmus Boa Yılanı

Hicam merhabalar, hangi mühendislik uygulamalarını kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? 8gb ramli modelini almayı düşünüyorum ama CAD/CAM ve Photoshop ile Illustrator gibi programlarda kullanacağım daha çok. Ayrıca en az 3-4 sene götürmesi önemli. Teşekkürler.
    Mühendislik programlarında sıkıntı yaşamadım. Karşılaştığım 1 program NVIDIA desteği istiyordu. Onu kullanamadım ama zaten derslerle alakalı bir program değildi.Keyfine kullanacağım bir programdı. 3-4 sene iyi bir kullanımla götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: invictus87

hocam merhaba. yeni aldım bu bilgisayarı. lol oynuyorum yüksek ayarda max fps 100 çıkarıyor. ve ani düşüşler yaşıyor. internette araştırdım yardımcı olabilecek birşey bulamadım. nasıl ayarlar yapılması gerek yardımcı olursanız sevinirm.
    Şu an nereye baksam stok yok diyor. Siz nereden aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: flypow3r

bu bilgisayarı almayı düşünen olursa ryzen 7 256 gb + 1tb 16gb ram modelini 500 tl zararla, 5 bin tl ye bırakıcam. kendim daha yeni 5500'e aldım. beğenmezsem iade ederim dedim ama windows kuruldu diye iade almadılar. almayı düşünen iletişime geçebilir. yeni farkettiğim 1 ölü pikseli var o kadar. hepsiburadadan 5511 tl'ye alındı. masaüstü istiyorum. 5 bin tl'nin altına kesinlikle vermeyeceğim bilginize. iade istememin sebebi pc'den kaynaklı değil tamamen benden kaynaklıdır. büyük bir kararsızlık içindeyim sadece. şikayet edilecek bir durum yok, msi gf 63 lenovo legion y530 (2 kez) iade ettim bu süreçte. ki onlarda çıkan sorunlar bu pc'de yok.

edit: hatta hepsiburada ürünü arena bilgisayar'a göndererek doa raporu istedi, onlarda hiçbir donanımsal ve yazılımsal probleme rastlanmadı diye rapor verdiler. bunu ben arena bilgisayara mail atarak öğrendim.

Edit2: soran arkadaşlar oluyor, istte ikamet ediyorum, bilginize.
    düşünen varsa ürün hala satılık.

• Hocam öncelikle merhaba. Böyle bir bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Ben de Acer Nitro AN515-42-R27R olan modelini almak istiyorum, sadece 8GB ram ve HDD yok geri kalan her şeyi aynı. Siz tam olarak hangi siteden veya satıcıdan aldınız? Trendyol olsun, hepsiburada veya gittigidiyor'da da Teknorya isimli aynı satıcı satıyor. Başka satan bulamadım. Satıcı hakkında çok fazla şikayet var, sorun olursa iade almıyorlarmış. Siz de bu satıcıdan mı aldınız? Ben bu satıcıdan alırsam sorun çıkar mı? Sorun çıkmazsa bile hangi siteden alışveriş yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peripent

Hocam öncelikle merhaba. Böyle bir bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Ben de Acer Nitro AN515-42-R27R olan modelini almak istiyorum, sadece 8GB ram ve HDD yok geri kalan her şeyi aynı. Siz tam olarak hangi siteden veya satıcıdan aldınız? Trendyol olsun, hepsiburada veya gittigidiyor'da da Teknorya isimli aynı satıcı satıyor. Başka satan bulamadım. Satıcı hakkında çok fazla şikayet var, sorun olursa iade almıyorlarmış. Siz de bu satıcıdan mı aldınız? Ben bu satıcıdan alırsam sorun çıkar mı? Sorun çıkmazsa bile hangi siteden alışveriş yapmalıyım?
    Ben Hepsiburada üzerinden kendi stoğundan aldım. Diğer firma olaylarına girmedim hiç. Ben aldıktan ve konuyu açtıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra da Hepsiburada'nın stoğu bitti diye biliyorum. Satıcı hakkında bir bilgim yok, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını isteyeceğim. Hangi siteden alışveriş yapmanız size kalmış birşey, şahsen taksit bakımından ve daha önce aldığım ürünlerin sağlamlığı bakımından Hepsiburada'yı tercih ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: peripent

Hocam öncelikle merhaba. Böyle bir bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Ben de Acer Nitro AN515-42-R27R olan modelini almak istiyorum, sadece 8GB ram ve HDD yok geri kalan her şeyi aynı. Siz tam olarak hangi siteden veya satıcıdan aldınız? Trendyol olsun, hepsiburada veya gittigidiyor'da da Teknorya isimli aynı satıcı satıyor. Başka satan bulamadım. Satıcı hakkında çok fazla şikayet var, sorun olursa iade almıyorlarmış. Siz de bu satıcıdan mı aldınız? Ben bu satıcıdan alırsam sorun çıkar mı? Sorun çıkmazsa bile hangi siteden alışveriş yapmalıyım?
    Biraz düşününce sadece işlemci olarak Ryzen 7 yerine Ryzen 5 içeren + yanında HDD'si de olan şu modelini almaya karar verdim:
    www.teknosa.com
    Acer Nitro AN515-42 Amd Ryzen 5 2500U 8GB  1TB+128SSD 4GB RX560X 15.6'' W10 NH.Q3REY.004 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-nitro-an51542-amd-ryzen-5-2500u-8gb-1tb128ssd-4gb-rx560x-156-w10-nhq3rey004-notebook-p-125033924

Oyunları ultrada oynayıp oynamamam önemli değil, önemli olan güvenli şekilde alabilmem. Bu yüzden Teknosa gibi firmanın sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Yukarıdaki arkadaş da büyük ihtimalle teknorya adlı satıcıdan almış. Şimdilik Teknosa'dan almayı hedefliyorum, alırsam hem hizmet hem de laptop hakkında (Ryzen 5'in ne gibi farklılıklar yarattığını) görüşlerimi buraya yazarım.

• quote:

Ben Hepsiburada üzerinden kendi stoğundan aldım. Diğer firma olaylarına girmedim hiç. Ben aldıktan ve konuyu açtıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra da Hepsiburada'nın stoğu bitti diye biliyorum. Satıcı hakkında bir bilgim yok, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olmasını isteyeceğim. Hangi siteden alışveriş yapmanız size kalmış birşey, şahsen taksit bakımından ve daha önce aldığım ürünlerin sağlamlığı bakımından Hepsiburada'yı tercih ettim.

Alıntıları Göster
    Hemen döndüğünüz için sağ olun. Hepsiburada kendi stoğunu getirmediği sürece oradan almayı düşünmüyorum.

• hocam rica etsem acer nitronun 1050 ti i5 8300h modeliyle karşılaştırır mısınız?

fiyatı çok uygun geldi ryzen 7 ile aralarında sadece 200 tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezmez -- 7 Ağustos 2019; 16:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mezmez

hocam rica etsem acer nitronun 1050 ti i5 8300h modeliyle karşılaştırır mısınız?
    https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-52-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3ley-010-p-HBV00000JT25E?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

fiyatı çok uygun geldi ryzen 7 ile aralarında sadece 200 tl fark var. https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-r27r-amd-ryzen-7-2700u-8gb-256gb-ssd-rx560x-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-008-p-HBV00000J8N5G
    Hocam GTX 1050 TI ile RX 560X arasında çok büyük bir fark yok. Buradaki kararı işlemci tercihinize göre şekillendirebilirsiniz.

• Bugün teknosadan windows 10 yüklu halini 6300 tlye aldım iyi yapmış mıyım?

• earthking46 E kullanıcısına yanıt
    Çok para vermişsin hocam.

• Hocam bu model alınır mı?Bütçem fazla yok.Birde şu model var ssd daha fazla ama işlemci düşük.Fark olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: earthking46

Bugün teknosadan windows 10 yüklu halini 6300 tlye aldım iyi yapmış mıyım?
    Hocam ben aldığım zamanda da Teknosa'da fiyatlar böyleydi. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: shrlckhlmss

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-r27r-amd-ryzen-7-2700u-8gb-256gb-ssd-rx560x-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-008-p-HBV00000J8N5G?magaza=Teknorya&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hocam bu model alınır mı?Bütçem fazla yok.Birde şu model var ssd daha fazla ama işlemci düşük.Fark olur mu?
    https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-42-amd-ryzen-5-2500u-8gb-512gb-ssd-rx560x-freedos15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3rey-013-p-HBV00000L9UWU
    Hocam şahsen Ryzen 7 kullanıyorum ve baya iyi olduğunu söylemeliyim.Ryzen 5 hakkında bilgil yok.
    Depolamayı ileride yükseltmeyi düşünmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.