Şimdi Ara

Acer servis iade isteme, tecrübeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

acer 5520g notebook tam 4 kez arizalandi ve su an 4 nci kez seviste 30 is gunü coktan doldu ve ben 18/02/2010 para iadesi istedim.

26/02/10 tekrar aradığımda bu kez bana telefondaki kisi siz adaptoru servise verdinizmi dedi? Bende hayır ben bundan önce 2 3 kere aradım iadeyi sormak için hiç böyle birşeyden bahsetmediniz dedim, "ben size en iyi bilgiyi vermek zorundayim" dedi.
    Siz adaptoru Pazartesi teslim ederseniz çünkü ben buraya acil iade istegi diyerek not aldım Cuma gunü size tekrar donerler dedi?

Adaptoru neden diğer çalışanlar hiç söylemedi 1 hafta sonra bu adaptor scmaligi çıktı?

Tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

• Yapma etme bi adaptorun lafini yapmayin yolla gitsin parani pasa pasa al
  • Sorum o değil yane bu sadece işlemi uzatmak icin bir bahane mı yoksa gercekten adaptor verildikten sonra işlem hizlandiriliyormu

adaptoru ben ne yapayım alsınlar baslarına calsinlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatR015
    Sorum o değil yane bu sadece işlemi uzatmak icin bir bahane mı yoksa gercekten adaptor verildikten sonra işlem hizlandiriliyormu

adaptoru ben ne yapayım alsınlar baslarına calsinlar :)

Butun bislnler eksiksiz teslim edilmek zorunda kimi markalar icin sadece notebook yeterli olsada kimi markalar icin kullanim kitapcigi bile onemli
  • Pazartesi vericem adaptoru hayırlısı olsun ben bu acerdan bıktım inşallah alırız iadesini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatR015
    Pazartesi vericem adaptoru hayırlısı olsun ben bu acerdan bıktım inşallah alırız iadesini...

bu saatten sonra problem cıkaracaklarını dusunmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.