Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgisayarını testten geçirdinmi?
    Hangi oyunları ve programları çalıştırabiliyorsun?
    özellikle cod2 çalışıyormu?Oyunu oynayacağımdan değilde bilgisayarın performansını merak ettiğim için ,
    ben oyunu kurdum directX hatası veriyor. Benim sürücülerde problem olabilir. Normalde oyuna tam oynayamasam bile açması gerekmezmiydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hburak

windo6
    bilgisayarını testten geçirdinmi?
    Hangi oyunları ve programları çalıştırabiliyorsun?
    özellikle cod2 çalışıyormu?Oyunu oynayacağımdan değilde bilgisayarın performansını merak ettiğim için ,
    ben oyunu kurdum directX hatası veriyor. Benim sürücülerde problem olabilir. Normalde oyuna tam oynayamasam bile açması gerekmezmiydi?

yukarıda bahsi geçen ramlerin 100 mhzde çalışması ile ilgli olarak cpu-z ve pc wizard ile test etmiştim. bencmark testi de yapmıştım. test edeğerleri laptopta kaldı (evde) ama herhangi bir hata vermemişti testlerde ya da sırıtan çok düşük bir değer yoktu.
    ben pek oyun oynamıyorum, o yüzden test amaçlı moh, movies, battle for m.earth gibi oyunları kurdum. hepsini sorunsuz çalıştırdı.
    cod2'nin demo linki varsa ver, indirip evde bi bakayım.
    bi de nfs most wanted'I denemek istiyorum ama demosu bile 530 mb mı ne. indirmeye üşeniyorum:)
    belki hafta sonu oyun dergileri verir, alır denerim:)

• valla bende 2 tane ram slotu var seninkinde bir gariplik var dostum
  • cod2 demosunu indireceğin adres
    http://www.oynasana.com/dosyalar/47

kolay gelsin
  • quote:

cod2 demosunu indireceğin adres
    http://www.oynasana.com/dosyalar/47

kolay gelsin

kardeş bunun da demosu 670 mb yaw. bi cdlik demo mu olur yaw

çok zor bunu çekmem, en iyisi ben dergilerde arayayım

artık nfs-mw veya cod2, hangisini bulursam...

• bu ayki bilgisayar dergilerinde cod2 demosu var
  • quote:

bu ayki bilgisayar dergilerinde cod2 demosu var

hah tamam işte. yarın alır, inşallah denerim.
    ben asıl tomb raider legend'ı merak ediyorum. gençliğimin oyunu:)
    bi de nfs most wanted tabi. zamanında az oynamadık ağdan nfs...
    bakalım 2423 oynatacak mı bu oyunları?
  • nfsmw ben kurdum , iyi bir performansla olmasa bile oynanabiliyor.
  • beyler aldım ya aldım sonunda ohh bea ne güzel iştee 2423...çok ii beyker tipi ekran güzel,pil denedim 2,5 saati geçio....NfsU2 yi kurdum çok güsel çalışıo.Bu arada ben pcgold dan aldım 512 yaptırdım rami hiç celerona benzemio çok güzel performansı.Kaçırmayın bu fiyata aldım kurtuldum çok şükür.Tavsiye ediyorum kesinlikler
  • gercektende 2 tane ram slotu varmis :D
    merdiven seklinde oldugundan gorememisin yani ust usteler
  • bilgisayarı yeni alan arkadaşlar
    mutlaka empowering tec. kullanın, acer internet sayfasından indirin ve kurun,
    muhteşem bir şey .
  • beyler çok iyi ya çok sevdim laptopumu.gold dan aldım 512 yaptırdım rami çok güzel çalışıo gerçekten.wireless de ii salondan yazıorum şuan empowering yüklü geldi o da çok ii bi program 2saat gidio pili ortalama.
    Bi sorum var
    ya lisanssız windows var üstünde şu an lisans parası vermeyeyim die linux aldım,üstünde windows vardı lisanssız,adama kalsın dedim bu;bi süre sonra kayıt ister dedi.Bunu nasıl önleyebilirim ya..Böle güzel kullanıyorum ama ya kayıt falan isterse napıcam.bi cevap yazın lütfen ya.Bi de laptop ın klavyede yazı yazarken klavyenin yanındaki sol metal kısım takır tutur edio az bişe.sizde varmı böle bişe.Gevşek biraz yani.Bu arada klavye gerçekten ergonomik ya mükemmel bi aletmiş iki aldım,inş.sorun çıkarmaz şu windowsu halledebilsem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

beyler çok iyi ya çok sevdim laptopumu.gold dan aldım 512 yaptırdım rami çok güzel çalışıo gerçekten.wireless de ii salondan yazıorum şuan empowering yüklü geldi o da çok ii bi program 2saat gidio pili ortalama.
    Bi sorum var
    ya lisanssız windows var üstünde şu an lisans parası vermeyeyim die linux aldım,üstünde windows vardı lisanssız,adama kalsın dedim bu;bi süre sonra kayıt ister dedi.Bunu nasıl önleyebilirim ya..Böle güzel kullanıyorum ama ya kayıt falan isterse napıcam.bi cevap yazın lütfen ya.Bi de laptop ın klavyede yazı yazarken klavyenin yanındaki sol metal kısım takır tutur edio az bişe.sizde varmı böle bişe.Gevşek biraz yani.Bu arada klavye gerçekten ergonomik ya mükemmel bi aletmiş iki aldım,inş.sorun çıkarmaz şu windowsu halledebilsem...

bana sorarsan winXP temin edip tekrar kurman , temin etmen çoook kolay.
    Bilgisayarın her açıldığında kayıt yaptırmanı istiyormu? İstemiyorsa zaten böyle bir problemin sözkonusu değil, ayrıca bilgisayarı aldığın yerin böyle bir şey yapması mantıklı değil,

• aga bilgisayarı linux olarak alıodum adamlar denemek için xp yüklemişler kopya versiyon.lisansa para vermedim.açılışta da kayıt hakkında birşey demiyor.Ne yapsam üstüne mi yüklesem windowsu
  • açılışta activasyon işlemi istemiyorsa bir problem yok, sanırım.
  • Bende alıcaktım bu laptopdan ama chipseti yüzünden vazgeçtim
    chipseti 910gml bu çipset sadece mobile celeronları destekliyo götürüp buna sonoma takamıyosunuz sonradan maximum fsb 400mhz ekrankartı max 128mb 915 de 256mb onun dışında her şeyi aynı sayılır 915te firewire desteğide var sanırsam bunda yok.

bunun yerine datronun 750 dolarlık modeli var acaba ondan mı alsam 15.4 ekran 915 gm chipsetli oda celeron ama cpu değişiyo pilde 5.5 saat gidiyo
  • bir ayi gecti sanirim bu bilgisayari alali we acikcasi cokda memnun degildim, taaaki bugune kadar

dun gece empowering programlarini yukledim we bu sabah gidip king 512 mb 533 ram taktirdim, 512 + 256 oldu, 64 e dusurdugum ekran kartini da tekrar 128 yaptim

weeeeee muhtesem birsey oldu, makina resmen ucuyor. kasa kasa oynadiim oyunlari canawar gibi oynatmaya basladi

hersey mukemmel, iyi ki almisim diyorum

bide ustadlara birsey sormak istiyorum, chipset yazilimi icin bana link werebilir misiniz? intelin sitesine girdim ama bir suru sey wardi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 3 Nisan 2006; 0:02:08 >
  • beyler biraz da bu aletin temizliğine değinelim,ekranı daha hiç silmedim sanırım özel spreyler varmış onlardan alabilirim.Klavyeyi nasıl çıkarıcaz K harfinde biraz çatırdı oluyo sanırım altına bişe girdi.Siz temizlik işini nası yapıyosunuz?
  • selam beyler tekrardan.3gündür kullanıyorum şu an çok memnunum.Alete konan tozlara bile uyuz oluom.Benim ilk dizüstüm bu çok seviyorum ya iyiki almışım.Bende golddan aldım 256 eklettim keşke 512 ekletseydim der gibi oluyorum ama bu haliyle de gayet iyi.Acer ın programı çok ii ya.Bu arada bi anımı anlatayım dün istanbul-konya tren yolculugumda bozhoyuk un orda klip izliodum trende laptoptan,bi de baktım kablosuz ağ buldu bi girdim 4tane bağlantı var bitanesinin kalitesi iiydi ve bedavaydı girdim,bi 5-10dakka takıldım.tren yavaş yavaş hareket ediyordu.Hayret ettim valla keşke hep olsa:) oralardan geçerseniz trenle kablosuz ağınızı açmanızı tavsiye ederim.Bu arada dün 2buçuk saat gitti pil trende.Ekran parlaklıgı sıfır,Cpu orta hızdaydı.Underground2,age of2 oynadım,film izledim az bişe falan filan.Ya ek pil alsak ne kadardır fiyatı.Yolculukta önünde duran canavarı elektrik olmadığı için kullanamaman koyuyo adama..Bi de bende 8310 var tel.Bu bilgisayara bağlayıp nasıl nete girebilirim?com portlar yok bildiğiniz gibi.Usb den bağlama imkanı varmı kaça patlar?eyw

• ben de daha hiç silmedim ama baktım ekran epey tozlanmış, nemli yumuşak bez düşünüyorum.. bilgisayarcılarda var lcd temizliği için spreyler.. teknosa'da mikrofiber bezle beraber 15 milyona satılan bi sprey olduğunu yazmıştı biri forumda, ona bakcam bi ara, hem mikrofibere hem spreye ayrı para vermeyeyim diyorum..

ben epey gezdirmek zorunda kalıyorum, iş de sürekli pc başında olmamı gerektiriyor diye klavye zamanla dolacak.. keşke klavye temizlemenin pratik bi çözümü olsa ama sanırım yok..

quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild
    beyler biraz da bu aletin temizliğine değinelim,ekranı daha hiç silmedim sanırım özel spreyler varmış onlardan alabilirim.Klavyeyi nasıl çıkarıcaz K harfinde biraz çatırdı oluyo sanırım altına bişe girdi.Siz temizlik işini nası yapıyosunuz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.