Arkadaşlar cod2'nin demosunu indiremedim ama tomb raider legend'ı indirdim ve kurdum. 800x600'de herhangi bir efekt kısıtlaması yapmadan gayet güzel grafiklerle ve takılmadan yaklaşık bi 20 dakika oynadım. sorun yok ve performası gayet iyi. bu arada oyunu bilmeyenler içinhttp://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1748&frm=
ofisteki p4 3Ghz 512 Mb ramli 128 paylaşımlı ekran kartlı bilgisayarım bile 2423 kadar iyi performans sunamadı.
photoshopda sorun olmuyor merak etme cok rahat bicimde kullanabilirsin
bios icin update bulan warmi diye sormustum ama kimseden link gelmedi, tekrar sorayim dedim, bios icin update bulan war mi ??? :)
f klawye olayina gelince, klawyenin tuslarini sok, f klawye deki gibi sirala, denetim masasindan da klawyeni f klawye olarak goster, bu isi kolayca hallet :)
gerci bunun tuslarini hic sokmedim ama cok da zor olacagini sanmiyorm, toshibaninkiler cok kolay cikarilip takilabiliyordu
quote:
Orjinalden alıntı: sinnan
photoshopda sorun olmuyor merak etme cok rahat bicimde kullanabilirsin
bios icin update bulan warmi diye sormustum ama kimseden link gelmedi, tekrar sorayim dedim, bios icin update bulan war mi ??? :)
f klawye olayina gelince, klawyenin tuslarini sok, f klawye deki gibi sirala, denetim masasindan da klawyeni f klawye olarak goster, bu isi kolayca hallet :)
gerci bunun tuslarini hic sokmedim ama cok da zor olacagini sanmiyorm, toshibaninkiler cok kolay cikarilip takilabiliyordu
ben aldığım(iki üç hafta önce) bakmıştım ve bios update'i yoktu. klavye tuşları sanırım sökülebilir değil. ben olsam çok güzel çıkartmalı harfler var. alırdım onlardan yapıştırırdım güzelde. sonra olaki q isteniyo, ya da satacaksın, rahatlıkla q'ya geri dönüş yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: hidden
Acaba 3613 alan veya kullanan arkadaşlar yokmu, dvd yazıcı olayına netlik bulamadım hala ancak hdd en azından 60 giga, ve 15.4" ekran. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar,
ve daha ağır! 15.4 ekran kesinlikle görsel olarak daha güzel ama kesinlikle daha da ağır. laptop'ı eğer belli bir sıklıkta taşıyacaksanız önce bi (pili ve çantası ile beraber) omuzunuza yüklenin arkadaşlar.
Başlığın altında birkaç tane foto olsaydı hiç de fena olmazdı bence...
quote:
Orjinalden alıntı: wind06
ben olsam çok güzel çıkartmalı harfler var. alırdım onlardan yapıştırırdım güzelde. sonra olaki q isteniyo, ya da satacaksın, rahatlıkla q'ya geri dönüş yapılır.
doğru bariz bir şekilde sırıtmıyorsa yapılabilir, bunları nerede görmüştünüz?
syg.
Çok samimi bir arkadaşım 1 hafta önce aldı.KDV dahil 1049 YTL verdi ama alet 256 mb ddr2-533 ram ile geldi.Çok büyük hevesle MICROSOFT USB mouse aldı ama LINUX'da bir türlü tanıtamadı.Hafif ve kullanışlı bir laptop.
Beyler bir de arakdaşım için soruyorum.Bu model 2 gb ram destekliyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
hayır desteklemiyor , zaten ne gerek var , ben 1 GB kullanıyorum
quote:
alet 256 mb ddr2-533 ram ile geldi
normalde 256 mb ram'le satılıyor zaten, bir tek pcdepo'nun kampanyasında 512 ile veriliyordu bildiğim kadarıyla..
quote:
2 gb desteği var diye biliyorum ben. önceki mesajlara bir bakın isterseniz, bir şeyler yazılmıştı sanki bununla ilgili..
Ya arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ancak hiç büyük resmi yok,size zahmet olmazsa değişik açılardan bir kaç farklı resmini çekip koyabilir misiniz?
benimkinin fanından rahatsız edici bir ses gelmeye beşladı bugün,sadece fan devreye girdiğinde geliyor fakat ac güçte kullandığım zaman fanı sürekli devrede olduğundan rahatsız ediyor.İçini açıp fanına bi baksam mı diyorum ama cesaret edemiyorum siz ne önerirsiniz?
toz pislik falan olmasın? bi toz parçası için dağıtmş olma aleti sonra.. bence bir süre bekle, ses geçmezse servise götür, zaten garanti kapsamı falan derken para almazlar, hem eğer kirlendiyse bir güzel temizlerler içini..
@sharpenter doğru diyosun en iyisi bekleyip devam ederse servise götürmek vazgeçtim açmaktan
tomb raider legend'ı bitirdim. demosunu tabi. yaklaşık 1-1,5 saat sürdü (demoya save koymamışlar, uğraştırdı biraz). velhasıl hiç takılmadan, kilitlenmeden oynadım. hoşuma gitti. şimdi sıra cod2'de. demosunu veren dergi bulursam alıp deneyeceğim. çıkarmalı harfler yazıcıoğlu'nda var. internette hiç denk gelmedim ama gittigidiyor'da kesin vardır.kullanan arkadaşlar var ve emin ol hiç sırıtmıyor. fanı ses yapan arkadaşa tavsiyem keinlikle servise götür. biliyosunuz kont getirdi bunları. dudullu'da modoko'nun yanında yeri, ya da aldığınız yere götürün.
quote:
Orjinalden alıntı: wind06 velhasıl hiç takılmadan, kilitlenmeden oynadım.
hocam kaç ram vardı sende? bi 512mb twinmos sipariş ettim ben de, 768'le birkaç tane oyun deneyeyim diyorum..
İstanbullu arkadaslar! bu alete guzel bi sırt cantası almak istiyorum ama simdiye kadar buldugum en ucuzu 70 milyondu, sizce nasıl bi fiyat? carsamba eminonune(polonya pazarı) gidiyorum ama ben gittim orda yok iyi bişey diyorsanız gitmem tabi :) canta konusunda ciddi ve acil tavsiyelere ihtiyacım war.
70 milyona güzel arkası kalın bir nike çanta al sırlarında silikon destek var
kadıköy'de 35 milyondan 70 milyona kadar çantaların olduğu bir yerden 55 milyonluk bir çantayı pazarlıkla 37 milyona aldım markası dandik bir şey ama yeterli koruma-taşıma işlevini yerine getiriyor..
quote:
Orjinalden alıntı: toshiro
İstanbullu arkadaslar! bu alete guzel bi sırt cantası almak istiyorum ama simdiye kadar buldugum en ucuzu 70 milyondu, sizce nasıl bi fiyat? carsamba eminonune(polonya pazarı) gidiyorum ama ben gittim orda yok iyi bişey diyorsanız gitmem tabi :) canta konusunda ciddi ve acil tavsiyelere ihtiyacım war.
quote:
Orjinalden alıntı: sharpenter
quote:
Orjinalden alıntı: wind06 velhasıl hiç takılmadan, kilitlenmeden oynadım.
hocam kaç ram vardı sende? bi 512mb twinmos sipariş ettim ben de, 768'le birkaç tane oyun deneyeyim diyorum..