Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hburak

bilgisayarı yeni alan arkadaşlar
    mutlaka empowering tec. kullanın, acer internet sayfasından indirin ve kurun,
    muhteşem bir şey .

empowering tec
    NEDİR ABİ
    NEYE YARIYOR BİLEN SÖLERSE SEVİNİRİM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • Tabiki

Bu programla bilgisayarını tamamen tek programla yönetiyorsun. işlemci hızını, ekran kartını kullanımı, wireless, bluetooh açıp kapama vs. herşeyi yapıyorsun. Çok güzel bir program

quote:

Orjinalden alıntı: hull

quote:

Orjinalden alıntı: hburak

bilgisayarı yeni alan arkadaşlar
    mutlaka empowering tec. kullanın, acer internet sayfasından indirin ve kurun,
    muhteşem bir şey .

empowering tec
    NEDİR ABİ
    NEYE YARIYOR BİLEN SÖLERSE SEVİNİRİM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • LİNK VERİRMİSİN ARKADASIM DÜN ALDIM DA NOTE BOOK U Bİ KURİYİM
    ARTI NASIL KULLANILIYOR PÜF NOKTALARI NELER YARDIM CI OLURSAN SEVİNRİM
    SUANA KADR COK COK SEVDİGİM ÖZELLİK WİRELESS İ MÜKEMMEL
  • abi indirdim fakat bomboş liste cıkıyor anlamadım hiç birsey
  • herşeyi yaptım fakat yinede olmuyor bomboş liste var programda e yide tıklayınca sitesi acılıyor ne yapmam lazım program için
  • empowering framework'un kurduktan sonra çalıştırmak istediğiniz programları da ayrıca kurmalısınız. şu adresten tüm sürücülere ve programlara ulaşabilirsiniz:

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2420.html

Acer emPowering Framework 2.1.21.41 bunu kurmuşsunuz anladığım kadarıyla

Acer ePerformance Management 1.0.10.21
    Acer ePower Management 1.6.8.280
    Acer eSettings Management 1.2.14.27 öncelikle ayarlara müdahale etmek için bu üçünü kurun, işinize yararsa diğerlerini de kurabilirsiniz

Acer eDataSecurity Management 1.0.0.21 [veri şifreleme]
    Acer eLock Management 1.7.9.21 [cd-rw, vs. kilitleme]
    Acer ePresentation Management 1.1.4.819 [projeksiyon cihazıyla vs kolayca sunum yapma]

ayrıca, işinize yararsa şunları da indirebilirsiniz.. empower framework'u içerisinden çalışmıyorlar..

Acer GridVista 2.29.0728 [ekranı 4'e kadar farklı pencereye bölerek dosyalar arası geçiş gerektiren işleri kolaylaştırıyor.. acer'ın çok övündüğü hadise.. ayrıca pencereleri transparent yapıyor]
    Launch Manager 1.0.9.3 [klavyenin üstündeki düğmeleri tanımlama]

• abi yükledim cidden süper
    arkadaşın dedgi gibi 3 ünü yükledim
    digerlerini kullanan varmı ne işe yarıyor
    bu ayarlar türkceleştirilirmi abi
    artı bide sunu sorucam size
    stabilize ayarlar neler dir sölermisiniz...
  • slm arkadaslar bende yeni aldım ama linüx lüsünü aldım dos ortamındamı calıyor ne siyah ekran yazılar var baska bişey yok yardım bilen varsa
  • O kadarıyla sınırlı zateb x yüklü değil sadece çekirdek yüklü geliyor arayüz yüklemen gerekiyor KDE - GNOME vs. yada hangi arayüzü istiyorsan onu kurup devam edeceksin yada formatlayıp yeniden bir dağıtım kuracaksın ki daha mantıklı gibi kolay en azından .

Allaha emanet ..
  • yada format atıp xp yi kurucaksın cd içinde driverler var:)
    onlarıda atarsın...
  • buraya oyun testlerini yazacağımı söylemiştim. ancak test edebildim.işte sonuçlar:

cod2: maalesef directx hatası verdi. troubleshouting okudum biraz ve ekran kartı sürücünüzü güncelleyin diyo. evde internet olmadığı için uğraşamadım.
    nfs most wanted: 640x480'de oynattı.
    pes 5: 1024x768 de gayet güzel oynattı. bu arada oyun süper, fifa'ya oynanabilirlik açısından beş basar.
    quake 4: 640x480'de oynattı.
    serious sam II: 800x600'de oynattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 17 Nisan 2006; 11:04:27 >
  • bide sizdede ilk geldiginde dos ortamında geliyor klavyede bazı harfleri basmıyor ğüöi gibi baska imleçler çıkıyor sizdede oluyormuydu bilgi lütfen bide arayüz olayını bi açıklasanız nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanıma

bide sizdede ilk geldiginde dos ortamında geliyor klavyede bazı harfleri basmıyor ğüöi gibi baska imleçler çıkıyor sizdede oluyormuydu bilgi lütfen bide arayüz olayını bi açıklasanız nasıl oluyor

tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama eğer linux işletim sistemli olanı aldıysan bu normal. çünkü içindeki linux versiyonu grafiksel değil, komutla çalışan bir sistem, aynen dos gibi. dolayısı ile türkçe karakterleri basmaması da normal.
    istersen linux öğrenmek yerine xp kurabilirsin driverları yanında gelen cd'de var.
  • BUrdaki yorumlara da güvenerek, dün bir tane aldım kız arkadaşım için, valla o daha üst model istedi ama ben yeterli paranı boşuna harcama diyerek ikna ettim onu. Korkuyordum bayağı ya iyi çıkmazsa, ekran yazıları gerçekten çok küçükse falan diye ama makina bence bu fiyata mükemmel. Çok şık, ekran kalitesi yüksek, yazılar o kadar da küçük değil. 256 ram var şu anda, onu da bir ara 512 yaptık mı bu makina süper olur.
  • Acer TM2423 piyasada kesinlikle Fiyat/peformans konusunda yarmış aletdir, kesinlikle vasat bir makine değil.

1280x800 14.1" widescreen ekran çok başarılı. Quickcharge denen özellik pek iyi ve aletin ağırlığı gerçekten az, kolayca taşınabiliyor, ebatları ufakça. bu arada az detayla da olsa fifa2006'nın demosunu takılmadan oynayabiliyorsunuz.

Bir de pc depo'dan alındığında ek para almaksızın 512 ram'le veriyorlar.
  • Dün akşam NFS MostWanted ve Toca Rice Driver 3 oyunlarını düşük detaylarla
    rahat bir şekilde oynadım. Oynanabilirlik fena değildi, bence bu makinanın
    oyun performansı da gayet iyi , oyun performansı bu özelliğe sahip bir
    bilgisayar için çoook iyi , arkadaşımdaki bilgisayarda 1.5 celeron olmasına rağmen
    bu bahsettiğim oyunlar açılmadı bile
  • 2 aya yakin oldu heralde bilgisayari alali, daha kurupta oynayamadigim oyun olmadi (bi kac eski oyun haric)

condition zero`yu arkadasin masaustunden daha hizli acti ws ws

oyun olayinda da gayet ii

512 + 256 yaptim ama ram`i, ekran kartini da 128 e cikardim, daha ne olsun :)
  • Hocalar bu cihaza sonradan parlak LCD ekran takılabilirmi ? Yani farzedelimki (Allah göstermesin) ekran kırıldı mürekkep dağıldı yeni bir ekran almamız gerekiyor acaba cihazımıza uygun parlak LCD ekran varmıdır bulabilirmiyiz ? Şayet varsa fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?

Teşekkürler Allaha emanet ..
  • arkadaşlar şu anda kadıköyde galiba bir tek pcdepo +256 MB ram veriyordu oda internet sitesinde baktım "stokta kalmadı" diyor tavsiye edeceğiniz bir yer varmı kadıköy dolaylarında özellikle +256 MB olsa çok da iyi olur tüm bilgiler için herkese teşekkürler laptop'u almadan bir sürü bilgim oldu valla
  • ben watana gıttım, 256 olan rami, 512 + 256 yaptim, 110 milyon mu ne tuttu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.