Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinnan teşekkürler 110 ytl verdikmi aslında oldukça iyi performans artar herhalde arkadaşlar peki ekrandaki harfler nasıl bu topicte sorun var falan deniyor kullanan arkadaşlar ne diyor ben 2 derece gözlük kullanıyorum o nedenle bazen rahatsız oluyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 21 Nisan 2006; 8:36:59 >
  • arkadaşlar bu arada birşeyi tespit ettim; bu cihazdan daha önce alıp ram takviyesi yapan birkaç kişi gittigidiyor.com da çıkan ramlerini ucuz yollu satıyorlar.denk gelirseniz kaçırmayın derim.özellikle +256 takacaklar için!
  • şu an gelmiş pcdepoya 512 ramli
  • ram alacak arkadaşlar fiat konusunda dikkatli olun ,
    ben 1 GB DDR2 533 ram 143 YTL ye aldım , tabii eski 256 arkadaşıma verdim.
    Uram fiatları çok değişebiliyor , iyi araştırmada fayda var , saygılar
  • arkadaşlar yukarıda küçük bir düzeltme yapıyorum , bilgiler eksik olmasın

2*512 MB DDR2 533 HI-LEVEL 143 YTL ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsengul
    peki ekrandaki harfler nasıl bu topicte sorun var falan deniyor kullanan arkadaşlar ne diyor ben 2 derece gözlük kullanıyorum o nedenle bazen rahatsız oluyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

benim gözler 4.5-3.5, gayet memnunum
  • arkadaşlar güzel bi haberim var.Kont a mail attım batarya ile ilgili bana gol.d pc lerde oldugunu söylediler ama fiyata 30$+kdv demişler.Bu ne iş ya adaptörü anlamış falan olmasın salatalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar güzel bi haberim var.Kont a mail attım batarya ile ilgili bana gol.d pc lerde oldugunu söylediler ama fiyata 30$+kdv demişler.Bu ne iş ya adaptörü anlamış falan olmasın salatalar.

batarya 30$+kdv ise mükemmel , ama sanmıyor.
    Arkadaşım sana zahmet olayı bir netliğe kavuştursan , ağer seni doğru anladıylarsa
    gerçekten güzel bir haber , yine de bataryanın bu kadar ucuz olacağını sanmıyorum ,
  • artık bunun devri kapandı çünkü dell 1300 geldi
  • 30 dolar ise çok iyi, gold'dan teyit ettirmek lazım ama..

yalnız 6 cell almaktansa 9 cell de araştırılmalı bence.. alışveriş sitelerinden 75 dolar civarına bulmuştum ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharpenter

30 dolar ise çok iyi, gold'dan teyit ettirmek lazım ama..

yalnız 6 cell almaktansa 9 cell de araştırılmalı bence.. alışveriş sitelerinden 75 dolar civarına bulmuştum ben..
    70$ lık 9 cel batarya nereden bulabiliriz , ayrıca acer uygunmu?
  • 1 hafta önce aldım 620$+kdv.256mb ram +a4 mouse +1gb twinmos flash+ çantayla 695$+kdv 6 taksit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fokus

artık bunun devri kapandı çünkü dell 1300 geldi

dostum Dell 1300 le pek kıyaslayamazsın ekran boyutu ve ağırlık avantajı mevcut 2423 'ün ben yine acer tercih ederdim.
  • arkadaşlar bende bu urunden alabilirim ama acer sitesinde göremedim bu ürünü niye yok acaba.birde bu yazı olayı kafama takılıyor.
  • yazilarin ufakligi ile ilgili olan sorunu hala anlayabilmis degilim, boyle bir sorun warda ben mi farkedemedim hala ? birde hersey bizim kontrolumuz altinda, font ayarlari ile oynariz, yazilari yine buyuturuz, illaki buyuturuz

143 ytl ye 2x512 ram alan arkadasi kutluyorum, ben tek ram`i 110 ytl ye aldim, nerden aldigini soyler misin lutfen, yeni alicak arkadaslar ucuza alsin
  • dell 1300 daha iyi ancak acer 24 23ün yerini tutamaz
  • arkadaşlar şu ürünü o kdar kişi var burda biriniz birkaç resimni çekip koyun şuraya da tam anlamıyla bi her tarafını görelim.
    lütfen...
  • www.acer.com adresinde ürünü 3 boyutlu olarak inceleyebilirsiniz !
  • Akşama doğru tüm açıdan resimleri çeker koyarım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Akşama doğru tüm açıdan resimleri çeker koyarım ..

çok sevinirim arkadaşım.çok hayırlı birşey yapmış olursun.bekliyourm resimleri..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.