Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wind06
    diğer taraftan alette oyunlarda yani çok işlem gerektiren programlarda ısınma sorunu var bence. ya da ısınıyor ama çok sıcak havayı dışarıya iyi üfleyip, soğutuyor (inşallah ikincisidir). laptop'ın havalandırma yaptığı yer çok ısınıyor, belki ben kucağıma alıp oynuyorum yatakta, hava alamıyor ama acer logosu da çabuk sınıyor. hoş şu ana kadar hiç dizlerimi yakmadı ama yinde oda sıcaklı 20 derece ve bu kadar ısınmaması lazım diye düşünüyorum. yazın nasıl oyun oynayacağız bu laptopta:)

ilginçtir, bende hiç ısınmıyor, şaşırdım hatta ısınmıyor diye, fan çalıştığında bile (bir laptop için "fan çalıştığında bile" diyebilmek güzel bir şey ) rahatsız etmiyor.. çoğunlukla iş için elektriğe bağlı olmak üzere günde 20 saat falan maximum performansta kullanıyorum, kalan saatlerde de ya hibernate'te ya da download için açık duruyor.. (nazar değmesin )

bu arada pc'ye uzanıp, söküp, bağlayıp denemeye üşendim, ses kartının 5.1 desteği var mı? çıkışlara bakarsak var gibi ama ac97'den ümidim yok pek..

• quote:

Orjinalden alıntı: sharpenter

ilginçtir, bende hiç ısınmıyor, şaşırdım hatta ısınmıyor diye, fan çalıştığında bile (bir laptop için "fan çalıştığında bile" diyebilmek güzel bir şey ) rahatsız etmiyor.. çoğunlukla iş için elektriğe bağlı olmak üzere günde 20 saat falan maximum performansta kullanıyorum, kalan saatlerde de ya hibernate'te ya da download için açık duruyor.. (nazar değmesin )

alla alla. bi de şöyle performanslı bi oyun oynayıp baksana. sonuçta internette veya world-excel'de bende de çok sınma yok ama işlemciyi yoran programlarda ısınıyor.

• oyun oynamadım da, hdd'ye dvd'den data kopyalarken, audio cd ripledim, winamp, word+trados+acrobat, everest çalıştırdım aynı anda.. kapasite belli, üstün performans vermedi tabii; ama takılma da olmadı, işlemci sıcaklığı yükseldi biraz ama fan uzun süre çalışmadı ya da laptopta ısınma olmadı.. oyunla deneyeyim bir ara da..

tabii bunları sadece pilden yapsam takılmadan ne kadar devam ederdi bilmiyorum, elektriğe takılıydı o esnada..
  • ürünü 21.03.2006 tarihinde pcdepo dan 512 ramli olarak aldım ( 256 ram hediye ediyorlar )

hemen formatlayıp xp sp2 tr kurdum içinden çıkan cd ile xp sürücülerini yükledim. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    genel olarak makinanın hızı gayet tatminkar.
    makinada bluetooth tuşu var ama içine aygıt takılı değil.
    wireless bağlantısı sorunsuz ve çekiş gücü iyi
    makinaya counter 1.6 kurup test ettim oyunda yavaşlama falan yok ( başka oyun kurmadım bulursam deneyeceğim )
    makinanın pili tamamen kullanımınıza göre değişiyor ( Yani 1 saatte de bitebiliyor )
    ekran görüntüsüde normal ( bazı arkadaşların dediği gibi koyuluk ve parlaklık görmedim )
    tasarımı şık ve estetik

sonuç olarak bence fiyatına göre performansı çok güzel

zaten bu fiyatada notebook yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredy2

makinanın pili tamamen kullanımınıza göre değişiyor ( Yani 1 saatte de bitebiliyor )

1 saatte bitmesi beni tedirgin etti şimdi. attın mı? yoksa hakkatten mi?
    atıyorum, 2 saatlik bir dvd film takıp izlesem yarısında biter mi?
    yada oyun oynasam?
  • valla benim notebookun pili en az 2 saat gidiyor , tabii kullandığın programlara göre değişiyor.
    Ama sıkıntı yok bence, dert etmeyin. Tek sıkıntı ram lar, yeterli değil , takviye gerekli.
    Bilgisi olan varsa şu soruma cevap versin, kinston ve hi-level arasında performans farkı varmıdır?
  • ben de bişey sorayım ben de 2 X 256 ram takılı bu dual channel olayı ne oluyor ve nasıl aktif ediliyor eğer böyle bir olay varsa tabi,aletin üstünde support dual channel yazıyor belki performans artışı olur bilgisi olan var mı?
  • dual kanal destegi varsa eyer tabiki performans artısı saglayabilir.
    bir an aklım amd turıon lara gitti valla destek yok dicektim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_ist -- 22 Mart 2006; 22:07:29 >
  • arkadaslar ACER 2423NWXCI LINX alacagım. daha önce laptop kullanmadım. cok uzun ses kayıtları yapacagım, soundforge programını kullanacagım, ses kayıt kalitesi beni tatmin eder mi? eger iyi ses kartı iyi degilse bosuna almıs olurum. süper ses kalitesi beklemiyorum, cızırtı yapmasın yeter..

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkSaKaL -- 23 Mart 2006; 2:06:15 >
  • bugün 2*512 ddr2 ramlarim geliyor. Ramlari takınca ilk işim
    nfs most wanted ve call of duty 2 oyunlarını kurup test etmek.
    Test sonuçlarıı sizinle paylaşırım,
  • quote:

Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe

pek bi zorluk yok benim merak ettiğim cpu-z de memory kısmında mhz e ne diyo :)

www.cpuid.com dan indirebilirsin :)

bugün test ettim cpu-z ile. ram'i ddr2 512 mb gördü ama dediğin gibi clocklar 3 3 3 9 ve çalışma frekansı 99.8 Mhz.sanırım bios update gerekecek.acer'ın sayfasına baktım ama güncel bios yok. kont'a durumu telefonla bildireyim bakim bi çözüm gelecek mi?
    öte taraftan işlemcide, anakartta bi anormallik yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roman

pcdepo da kampanya bitmemiş hala ürünü 512 ramli teslim ediyorlar

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354NLNX

bu linkte ram 256 MB gözüküyor ve fiyatı da 1049 tl. ben 512 MB ramlisini 1023 ytlye almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind06

bugün test ettim cpu-z ile. ram'i ddr2 512 mb gördü ama dediğin gibi clocklar 3 3 3 9 ve çalışma frekansı 99.8 Mhz.sanırım bios update gerekecek.acer'ın sayfasına baktım ama güncel bios yok. kont'a durumu telefonla bildireyim bakim bi çözüm gelecek mi?
    öte taraftan işlemcide, anakartta bi anormallik yok.

kont'u aradım, işlemci frekansı 400MHz olduğu için ramler 100 MHzde çalışır diyolar.
    ayrıca bluetooth cihaz sipariş edip, taktırabilir miyiz diye sordum. bu konuda onlara çok talep varmış ama acer satış politikası gereği (sanırım üst modelleri öldürmemek için) bluetooth cihazları göndermiyormuş.
  • hburak usta callofduty 2 yi oynatırmıki bu makina?? sonuçta intel
  • ya ben bu bilgisayarın ufak yazısına alışamadı bu şekilde kullanamıyorum gözlerim bozulacak alalı bir hafta oldu almak isteyen varsa duyurulur tek sorunu yazıları çok ufak.512 ram ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 24 Mart 2006; 14:21:36 >
  • laptap geldi.
    hemen xp kurdum.
    sp2, office falan..
    bahsedildiği gibi sadece 1200*800 çözünürlükte kullanmak için yapılmış.
    onunda yazılar ufak ama o kadar da değil tabi..şimdilik beni yormadı.
    oyun oynama amaçlı almadım ama deneme amaçlı NFS most wantedı kurdum. çalıştı ve en düşük res. de gayet güzel oynadım.
    tahminim en düşük res.de çoğu oyun oynanır. ama özellikle oyun içinse uzak durun.
    küçük, hafif ve şık..
    wireless gayet iyi çekiyor..
    piyasada epey 2. el baktım.
    artık en dandikleri bile( wi-fi falan yok) 500-700 arası.
    biraz eli yüzü düzgünler 900-1100 arasıydı.
    tam alayım dedim, sonra optik okuyucu,pil ve temizlik faktörleri aslında sadece işlemci ve ekran kartının önemli olmadığını aklıma getirdi..
    bende gayet huzurlu bişekilde sip. verdim..
    sesi fazla güçlü değil. ama 100 laptopun 80 i böyle.
    14.1 yani geniş ekran olması, hemde küçük olması etrafta epey ilgi topluyor.(şık ve pahallı duruyor)

slm.

• merhaba arkadaşlar ,
    NFS Most Wanted kurdum ve oynadım. Oyun performansı istediğim gibi değil ,
    takılmalar oluyor, ama yine de oynanabiliyor. Zaten daha fazlasını beklemek doğru olmaz.
    Call of dutty 2 daha kuramadım, en kısa zamanda kuracağım , inşallah çalıştırır.
    acer internet sayfasından empower programını yükledim, harika bir şey, ekran
    çok parlak ve net gözüküyor. Kurmayanlar mutlaka indirsin.
  • ACİL CEVAP

bu makinaya 533 mhz lik ddr2 ram takılırsa bir problem olur mu?
  • bu cihaz zaten 533 mhz ddr2 kullanıyor 512 ram li geldiği için yeterli olur fazladan ram almana gerek yok

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 6:13:14 >

• arkadaşlar bu nakina dx9c desteklemiyor herhalde , kuramadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.