Bu bilgisayarı alıpta, ekranı hakkında yorum yapabilecek arkadaş varmı ? ayrıca bir kaç sitede Bluetooth olduğu söyleniyor doğruöu ? bir tek eksiği zannedersem tv çıkışı yok... ayrıca seri ve paralel portu varmı oda ayrı bir konu ?
bu makine giriş seviyesi için iyi bir iş bilgisayarı...ne tür işler bunlar: internetten araştırma...office kullanımı küçük oyunlar...hem işini yap hem tv izle veya müzik dinle....ben grafik tasarımcıyım programcıyım oyuncuyum (her türlü) demiyosan al kullan...işini görür...bence.........
Arkadaşlar makineyi gören, kullanan biri varsa ekranı, fan sesi, pili konusunda bizi aydınlatabilirmi?
bende merak ediyorum kullanlar varsa yorumlarını yazabilirse bizde ona göre karar versek...
bahsettiğiniz modelden bugün bi tane alıyorum.1-2 saate elimde olur.Kendi izlenimlerimi sizlerle paylaşacam.Akşama notebook hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap verebilirim.
ustad cok ıyı olacak ya ..eger cıdden tatmınkar sa kardesıme alacagız..yorumlarını beklıyorum
arkadaşlar laptop ı aldım.İlk açılışta Linux geliyor ama dos gibi bişey.Tabii ben sildim linux ü xp yükledim.Zaten laptop ile birlikte gelen cd de xp için bütün driver lar mevcut.Bu arada cihazın bluetooth u var.maximum ekran çözünürlüğü 1280*800 oldukça güzel görüntüsü var ekranın bu çözünürlükte.Üzerinde mikrofonuda mevcut.Aletin çok şık bir görüntüsü var , ufak bişey zaten.. Daha yeni yeni aldığım için şimdilik ilk gözlemlediklerim bunlar.Biraz performans testi yapacam onları yazarım 2-3 saate.Aklıma gelenler bunlar.
ekran kartı hiç bir ayarlama yapmadan default olarak 128mb olarak çalışıor.Geriye 248 ram kalıor özelliklerden bakınca
ustad sen nerden aldın.....ben ankaradayım nerden alabılırız kardesıme..
ekran cozunurlugunun 1280*800 olduguna emınsın degıl mı? bluetooth kesınlık var bundan de emınsın.... wıreless zaten var.... ram ve ekran kartı olayı sasırttı paylasımlı ıse 128mb ram 128mb ekran gostermesı gerekırken gostermıyor sankı paylasımsız der gıbısın...... yanılıyormuyum... performans testlerınıde beklıyorum ona gore alcaz artık ama nerden alalım ona kestıremedım ankarada nerde vardır..hepsiburadadan alanlara telsım 6 ay boyunca ucretsız net ımkanı verıyormus
quote:
Orjinalden alıntı: triller
ekran kartı hiç bir ayarlama yapmadan default olarak 128mb olarak çalışıor.Geriye 248 ram kalıor özelliklerden bakınca
bunun ekran kartının paylaşımlı olmasıyla alakası yok sanırım.Aletin rami kaçsa bilgisayarıma sağ tıklayınca da onu göstermesi gerekmiyor mu?
hayir ..bildigim kadari ne kadar kullaniyorsa ona gostermesi gerekiyor
triller durum ne?
TRILLER KARDESIM,SU SUALLERIME BIR CEVAP VERSENDE BIZDE DUSSEK YOLLARA
ekran çözünürlüğünden ve bluetooth u olduğundan tabiiki eminim.Kesinlikle doğru.Ekran kartı paylaşımlı 128mb.Buna bir çok notebookta bakarsanız eğer ramden sadece 8 mb düştüğünü göreceksiniz.Arkadaşımda Dell notebook var o da o şekilde gösterior.Herhangi bir programla bilg. test etme fırsatı bulamadım henüz.Deneme amaçla Max Payne yükledim(ilk çıkanı)1024*768 32 bit anistosropic(tam olarak bilmiyorum nasıl yazıldığını) öyle bir ayarda hiç bir takılma olmadan oynadım. Normal kullanım açısından bir masaüstü celeron 2.4 ve 256 mb ddr ram li bir bilgisayarla hemen hemen aynı performansı veriyor.Daha fazlasını bence beklemeyin. Acer GridVista diye bir özelliği var.Bununla pencereleri transparan yapabiliyorsunuz.Bi de ekranı istediğiniz gibi 2-3 veya 4 çerçeveye ayırabiliyorsunuz.
Bu arada Adana'dan aldım ben.669$+KDV Üzerinde tv out,seri ve paralel port yok.Arkasında bi monitör çıkışı var sadece.
selam, verdigin bilgiler için tşk ederim.. bizde su siteden alacagiz. yanlız burda seri ve paralel portunu oldugunu belirtiyorlar.....
sol tarafında laptop un dvd rom u ve kart okuma yuvası var.Sağ tarafında 3 tane usb var.Arkada da sadece monitör çıkışı var.Başka bir çıkış yok.
@triller peki pil ömrünü test etme imkanın oldumu,bir de alet sessiz mi çalışıyor?
Pili 2,5 saat götürüyor.Aynen özelliklerinde yazdığı gibi.dün 1 saat 20 dakika kadar şarj etmiştim %92 si dolmuştu.Şarj sırasında kullanıodum ama bilgisayarı.Ses konusunda bi problemi yok oldukça sessiz,ama belirtim ben henüz makinayı fazla kasmadım.Yani internete girerken filn sessiz.
bluetooth ve card reader olması güzel ama seri ve paralel port olmaması kötü olmuş.