bu urunu hepsiburada dan alan var mı? ordan gelen pakette de xp driverları mevcut mu ? Bide hangi distribütör firma garantisi var acaba.
şimdiden teşekkürler...
@e_zeytin in sorusuna ek olarak eğer hepsiburada.com dan bu ürünü alırsak garanti kapsamında bir olay olduğunda hepsiburadaya geri göndermek mi gerekiyor yoksa İnfronic in bursadaki teknik servisine götürsem olur mu?
valla bız bıladere aldık hepsıburadadan bakalım kac gunde gelecek... kardesım bur yerde okumus hepsı buradadan alanlara 6 aylık ınternet paketı beleşmiş..
Bu celerom m' lerdede speedstep varmı, yani hızını 1.5 GHz'den aşşağıya düşürebiliyormu? Triller, makinanın fanı kullanmayınca hiç dönmüyormu?
Fan kullanmadığın zaman dönmüyor evet.Empowering technology var ordan cpu speed ayarlanabilior.Low High Max diye seçenekler var.
triller son dusuncelerın ne...alet cıdden tatmınkar mı? bu arada bu aletın drıver felan sayfası nerde... acer sıtesınde bulamadım
İzlenimlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler triller. Gerçekten çok bilgilendirdin bizi
evet triller çok sağol bilgilendirdiğin için,tabi arada yine başka özelliklerini de belirtirsen kullandıkça iyi olur
eğer ben oyun oynamam internette takılırım diyorsanız,3d max gibi ağır grafikler programları kullanmayacaksınız alınabilir bir alet.Fiyatı oldukça uygun.PES 5 yükledim bi denemek için 640*480 low detailde oynanabilir bir şekilde çalıştırıyor.Driverlar dediğim gibi paketin içinden çıkıor.Zaten yanında verdikleri cd nin içinde sadece windows xp driverları var.Empowering technology i kullanabilmek için sitesinden indirmek gerekiyor bunla ilgili şeyleri.TravelMate 2400 serisine bakarsanız bulabilirsiniz. kendi görüşüm fiyat/performans olarak oldukça uygun bir bilgisayar.
verdigin bilgiler için tşk ederim ustad.bakalım hepsiburada dan kac gunde gelecek
pc depoda aynı makina 512 ramla satılıyor die biliyorum. tabi aynı fiyat
malesef pcdepo ank yok
triller arkadasim cihazın hdd performansı nasıl masa üstünde takılma yapıyormu? internet, office ve programlama için almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla sessiz demişsin peki ısınma sorunu varmı? birde ses kalitesi nasıl ses kartı 6 kanal destekliyormu? ekran olarak 14.1" olması ve hafif olması gayet hoşuma gitti buna birde 256 ddr2 ramda takınca çok hoş olur. haftaya almayı düşünüyorum sen sisoft sandra kurup bir test edermisin acaba cpu ve hdd performansını? hepimiz bilgilenmiş olurduk ...
merhaba arkadaslar ben bahsettigimiz bilgisayarı aldım gercekten guzel bır ürün yanlız tek sorunum su anda bluetooth unu yuklememe ramen bır turu calısmaması not driver hatası verıyor acer ın kendi sitesinden suruculere baktım yeni surucude bulamadım bilen varsa yardım ederse sevınırım blue dısında herseyı super
sanirim cihazda bluetooth yok...
tirller sen bluetooth calıstırabılmısıtn sanırım..sende durum nedir.... sen sanslısın sanırım
triler sende blue yuklerken sorun cıktımı arkadasım
ARKADASLAR UYARI BU NOTEBOOK UN BLUETOOTH U YOK KARDESIM DISTİRİBİTÖR LE DE KONUSTUM HEPSI BURADA SITEIS YANLIS YAZMIS BLUE YOK AYRICA ONDEKI DUGMEDE KASA SITANDAR OLDUGU ICIN GELIYOR BİLGİLERİNİZE BU YANLIZLIK BENIM GECENIN 1.5 UNA KADAR UGRASMAMA VE SINIR OLAMA SEBEB OLDU :)
selam arkadaşlar,
bu model laptopu bizde hepsiburadadan aldık... persembe aksamı siparis etmiştik.ctesi sabah urun elimize ulastı... uzerınde linux ile geliyor ama nasil bir linux ise dos modunda su bildigimiz knoppix tarzi gorselligi olan bir sey degil... neyse hemen winXP yukledik... hdd yi ikiye bolduk.... performansı cidden cok iyi... yanlız bazı arkadasların dedigi gibi Bluetooth yok.... ayrıca hepsiburada.com da yazdıgı gibi seri yada paralel portutda yok... sadece vga cıkısı bulunuyor... onun dısında 3 usb ve pcmcı slotu bulunuyor. alet cok kucuk ve cok ince ..gercekten celeron bir makina bu kadar ince olurmu diyeceksiniz ve efet cok ince..
ve bataryada 3 saate yakın gidiyor.... buda cok enterasan.... pcmcıa tv kartı taktık sorunsuzca calısıyor.... kasacak oyun yuklemedik bır ara bir oyun ile performansını deneyecegiz....şimdilik bu kadar aleti oneririm
hepsiburada.com da seri ve paralel port da var yazmış ama yok.Bluetooth da yoksa pek iyi olmadı bu ama napalım artık.Hepsiburadaya dava açsak kazanırız herhalde.