Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Data Execution Prevention olsa gerek dedigin, ben de ilki secili, yan, Turn on DEP for essential windows programs and services only

Bi de benim aletin pili hep %95de ya, dun gece kapalıyken sarjda bıraktım yine de acınca 95deydi, acaba pili bosaltıp yeniden mi sarj etmem lazım? sizde de durum bu mudur arkadaslar??
  • bende de ac durumdayken %96 da hep.
  • ben bimeksten kdv dahil 63$a hi level 512ddr2 aldım gayet iyi.performansından çok memnunum.centrino hissi veriyo şuan cihaz.tavsiye ederim.
  • yahu ben bilgisayar aldıgımda ddr yeni teknolojiydi, ddr2 cıkmıs, neyse meselem o deilde bu hi level ddr 2 normalinden daha mı degisik bişii? ddr2de dikkat etmem gereken degiskenler nelerdir??

bu arada pili %100e cıkarmak icin bosaltıp bi kere daha dodurucam, bakalım bi degisiklik olacak mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetenes

ben bimeksten kdv dahil 63$a hi level 512ddr2 aldım gayet iyi.performansından çok memnunum.centrino hissi veriyo şuan cihaz.tavsiye ederim.

ben 256 kingston ddr2 yi 46 $ a almıştım toplam kaç ram slotu oluyo bu aletlerde 2 den fazla olma ihtimali olabilir mi?
  • arkadaşlar 3 mart itibariyle hepsi burada dan sipariş verdim.dün siparişi kardoya vermişler herhalde en geç salı gelir.hepsi burada bu işte ekol oldu.başka yerlere yönelmeyin hepsi burada dan iyisini bulamazsınız.bir kaç arkadaş empowering technology i internetten indirdiğini söylemiş.birisi hayrına şunun tam linkini verebilir mi?2 gündür aradım bulamadım kendimden şüpheye düştüm valla!ayrıca ben buna ram almak istediğimde notebook ramı mı yoksa ddr2 mi alacağım yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 5 Mart 2006; 13:03:15 >
  • ram 512 geliyor zaten neden 256 aldınki
  • ben golddan aldım 256 takılıydı 256 ilave ettirdim.
  • para aldılarmı ilave için

quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

ben golddan aldım 256 takılıydı 256 ilave ettirdim.
  • evet dostum yukarda yazdım 46 $ 'a aldım.
  • hdd degısıyormu yani 7200 rpm felan takılırmı bu cihaza...
  • Ender 7200 rpm notebook için inanılmaz bir değer, bulsan bile çok para vermen gerekecek, bir de elindeki harddiski ne yapacaksın? Üzerindeki harddisk 5400rpm ise öp başının üstüne koy. Bence aletin fiyatı uygun ama oyun veya ağır işlem yapacaklar için değil. Ben alacaktım ama 14" ekran ve 40hdd canımı sıktı. Biraz daha para koyup 1300 ytlye centrinolusunu almayı düşünüyorum.
  • 7200 rpm hdd biraz ısınmasına neden olabilir cihazın
  • bu arada bizim arkadaş aldı gercektende 256 ram ilave etmişler 512 ramli yani
  • arkadaşlar bilgisayar bugün elime geçti.linux kurulu geldi am pek hoş bir versiyon değil.hemen kaldırıp xp yükledim.driver cd den xp driverları çıkıyor.her şey şıkır şıkır!dizayn muhteşem ve çok hafif.sadece 3 usb sağda bu can sıkıcı.ayrıca bu alette blutooth var.bazı arkadaşlar yok dediler ama var.ucuz fiyata çok şık bir bilgisayar.şu 4200 rpm hdd meselesine de fazla takmayın.seagete harddisk oldukça performanslı
  • aletteki bluetooth şu an için bir muamma,çalıştırabilen görmedim buradaki arkadaşlar da olmadığını söylüyorlar sen olduğuna nasıl kanaat getirdin bizi de aydınlatsan da çalıştırsak iyi olur.
  • arkadaşlar pardon bu alette bluetooth yok imiş.kurulum cd den programı çıkıyor ve kasa üzerinde düğmesi var,ben var zannetmiştim.ayrıca win xp yüklerken usb driverlarında usbehci.sys adlı dosya yok.dolayısıyla usb driverlarını yüklemiyor.ancak xp service pack 1 veya 2 yüklerseniz bu sorun ortadan kalkar.ayrıca empowering tecnology programı acerin sayfasında travelmate3300 serisi notebooklar için programı indirirseniz sorunsuz çalışıyor.bilgisayar çok sessiz ve ısınma problemi yok.oyun performansını denemedim.harrdisk 4200 rpm ama performansı fena değil.başka sorularınız varsa cevaplayabilirim
  • Arkadaşlar 40usd+kdv bluetooth ekliyorlar entegre olarakbilginize
  • 40 dolar verilmez 10 dolar usb bulutut varken gereksiz masraf olur bence yinede haber ıcın tesekkurler
  • beyler bu veri yürütme engellemesinin ne olduğu hakkında fikri olan var mı?Disable ediyorum bu sefer tüm programları teker teker listeye eklemek gerekiyo,enable edince kaspersky filan çalışmıyo bela oldu başıma.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.