Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2aydan fazladır kullanıyorum 2423.fıstık gibi bi makina dell i biliyorum.acer alın daha iyi çok işimi gördü cidden.ekranına hastayım.14.1" mükemmel bi seçim laptopta bence.Kısacası çok ii.

Arkadaşlar ya bi batarya almak istiyorum yok hiç bir yerde.Aranızda bulabilen varmı?2.30 saat yetöiyo.Bu arada hız düşürme muhabbeti olmuş.Dostum o zaman programdan düşürünce neden oyunlarda kasıyo,yükseltince süper.Bi de hızı düşükte 2.30 saat,son hızda 2saat
    ???????????????????*
    dene deneyebildiğin kadar..anını yaşa demiş özlemciğim.Bencede öle.
  • kankys arkadaşım sana bir tüyo!ben de ürünü hepsi burada dan aldım linux li olarak.formatlayıp xp kurduğunda usb portlarını görmediğini göreceksin.o yüzden hemence service pack 2kurarsan sorun kalmaz.acer in sitesinden de empğowering tec. i indirebilrsin.3 aydır kullanıyorum 1 tane de toshibs laptop um var.toshibayı aldığıma çok pişman oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

kankys arkadaşım sana bir tüyo!ben de ürünü hepsi burada dan aldım linux li olarak.formatlayıp xp kurduğunda usb portlarını görmediğini göreceksin.o yüzden hemence service pack 2kurarsan sorun kalmaz.acer in sitesinden de empğowering tec. i indirebilrsin.3 aydır kullanıyorum 1 tane de toshibs laptop um var.toshibayı aldığıma çok pişman oldum

katılıyorum
  • arakdasalr bunu 40 doalra nerde takıyorlar hos 40 doalr verilmez cok fazla ama meraak ettim ayrıca belki toplanıp takıtırırsak indirim olur yada yurt dısından getirtme sansızmız var mı? en kotu ihtimal 10 dolarlıklardan kullancaz ama yeri falan hazırkende kullanamk isterim mavi ışıgı cok şık ayrıca :)
    quote:

Orjinalden alıntı: EuRoBoY

Arkadaşlar 40usd+kdv bluetooth ekliyorlar entegre olarakbilginize
  • Ekran temiliği için bugün teknosadan sprey aldım tek kelimeyle mükemel sonuç verdi.Ekran ilk günkünden daha temiz oldu diyebilirim.Kesinlikle başka bişeyle silmeyin,spreyin klavuzunda ölü piksellerin oluşma sebebinin diğer kimyasallar olduğu yazıyo.Öyle olmasa bile kesinlikle alınması gereken bir ürün tüm dizüstü kullanıcılarına tavsiye ediyorum.Ürünün fiyatı 14.95 ytl markası "hama" mavi kutulu bir ürün içerisinde özel silme bezi de mevcut kesinlikle alın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

Ekran temiliği için bugün teknosadan sprey aldım tek kelimeyle mükemel sonuç verdi.Ekran ilk günkünden daha temiz oldu diyebilirim.Kesinlikle başka bişeyle silmeyin,spreyin klavuzunda ölü piksellerin oluşma sebebinin diğer kimyasallar olduğu yazıyo.Öyle olmasa bile kesinlikle alınması gereken bir ürün tüm dizüstü kullanıcılarına tavsiye ediyorum.Ürünün fiyatı 14.95 ytl markası "hama" mavi kutulu bir ürün içerisinde özel silme bezi de mevcut kesinlikle alın derim.

böyle bir cevap arıyordum çok teşekkürler borntobewild..

Acer 2423'ü maksimum kaç saat kullanan var arkadaşlar ben akşam yatmadan bilgisayarı açık bırakıp sabaha kadar download yapmak istiyorum ama sorun çıkar mı? diye korkuyorum maksimum ikibuçuk saat kullandım şu ana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 24 Mayıs 2006; 23:41:12 >

• Gayet iyi. Oyun hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsengul

quote:

Ekran temiliği için bugün teknosadan sprey aldım tek kelimeyle mükemel sonuç verdi.Ekran ilk günkünden daha temiz oldu diyebilirim.Kesinlikle başka bişeyle silmeyin,spreyin klavuzunda ölü piksellerin oluşma sebebinin diğer kimyasallar olduğu yazıyo.Öyle olmasa bile kesinlikle alınması gereken bir ürün tüm dizüstü kullanıcılarına tavsiye ediyorum.Ürünün fiyatı 14.95 ytl markası "hama" mavi kutulu bir ürün içerisinde özel silme bezi de mevcut kesinlikle alın derim.

böyle bir cevap arıyordum çok teşekkürler borntobewild..

Acer 2423'ü maksimum kaç saat kullanan var arkadaşlar ben akşam yatmadan bilgisayarı açık bırakıp sabaha kadar download yapmak istiyorum ama sorun çıkar mı? diye korkuyorum maksimum ikibuçuk saat kullandım şu ana kadar..

hiç bişi olmaz rahat ol...
    kanıttır cihazI:)

• quote:

Bu ürüne bakalım.
  • arkadaşlar,
    ekranı en iyi saf alkol ve kağıt ile temizlersiniz. malum alkol yağı çözer ve ekrandaki kirlerin büyük çoğunluğu yağdır aslında.diğer temizleyicilerin hepsinde kimyasal vardır. saf alkol ve kağıdı deneyin, başka birşeyle silmek istemiyeceksiniz:)
    bluetooth cihazını acer getirmiyo, zamanında ben kont'a sormuştum bunu.
    2423'ü 8 saat aralıksız çalıştırdım. bişey olmadı, olmaz da merak etmeyin. yalnız havalar sıcak şimdi, fazla ısınmamasına dikkat edin yeter.
  • quote:

ürün için link

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130110066&CS_Category=_AKSESUAR631&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

• quote:

Orjinalden alıntı: wind06

arkadaşlar,
    ekranı en iyi saf alkol ve kağıt ile temizlersiniz. malum alkol yağı çözer ve ekrandaki kirlerin büyük çoğunluğu yağdır aslında.diğer temizleyicilerin hepsinde kimyasal vardır. saf alkol ve kağıdı deneyin, başka birşeyle silmek istemiyeceksiniz:)
    bluetooth cihazını acer getirmiyo, zamanında ben kont'a sormuştum bunu.
    2423'ü 8 saat aralıksız çalıştırdım. bişey olmadı, olmaz da merak etmeyin. yalnız havalar sıcak şimdi, fazla ısınmamasına dikkat edin yeter.
    Saf alkolü bulmak biraz zor. Eczaneden zar zor istiyorsun.
  • arkadaşlar ürün pc depo da 639$+kdv ye inmiş ama 1198ytl yapıyor(dolar fırladı tabi)çanta,bluetooth ve optik moıuse hediyeli.Bn alamıyacam galiba bu gidişle

• Bazen yazmıyorlar ama çok küçük bir farkla 5-6 taksit yapıyorlar. Ben peşin fiyatına 12 taksitle almıştım. $ artmadan önce.
  • ya bide şuna sinir oluyorum her yerde bir tek kredi kartına taksit yapıyorlar bizdede o yok.Olsa çoktan alırdım zaten.ama yok işte
  • Öğrencilere kefilsiz veriyorlar. Adventage kart bir çok kişde var. Ne çalışıyor nede bir iş sahibi yani böyle bir durumda değil. Bende böyleydim. Tanıdığım vasıtasıyla aldım.
  • 2-3 gun acık duruyor bazen, bi sorunla karsilasmadim.

zaten sicaklik belli bi dereceyi gecince kendisini kapatmais lazim
  • Sürekli açık durması şarj piline zarar verebiliyor. Toshiba notebook'um bu yüzden pili gitti.
  • arkadaşlar, bende niyetlendim bir notebook almaya.. benim baya güçlü bir destopum var zaten (P4 3.00 işlemci, 1 GHz RAM, DVD-RW, 128 MB PCI-Express ekran kartı,...), hertürlü oyun ve kastıran işlerimi onda yaparım, benim niyetim elimde taşınabilir bir bilgisayar olsun... oyun oynamak filan gibi bir niyetim yok.. laptopdan beklentim office işlemleri (office, excell, powerpoint, acrobat reader...) ve belki matlab ve netbeans gibi bikaç program.. ama matlab filan sürekli kullanıcak diilimm bu dönem sadece.. onun haricinde müzik filan dinlerim ve belki fazla ekran kartı gerektirmeyen age of, fm, cm gibi oyunlar oynarım belki.. ama asıl amacım office işlermleri.. aşırı bi beklentim olmadığını düşürsek eğer baan yeter gibi görünüyo bu alet... celeron olması kafama takılmıştı işlk başta.. ama cache belleğinin 1 MB olması çok önemli ve baya güzel olmuş.. tahminimce pentnum 1.5 gibi çalışır.. bloototh la da çok işim olmaz, wirelessı çok kullanabilirim ve farklı sitelerdeki yorumları okuduğum kadarıyla oldukça güçlü bu konuda.. pil ömrünede 2-3 saat arası deniyor.. yalnız bu noktada kafama takılan şey sanırım yedek batarya arayan ve bulamayn olmuş.. ya batarya göçers nolcak??? ben araştırmadım sadece yorumlara göre diyorum bu batarya konusunu... paralel ve seri porunun olmaması kötü ama en azından PCMIA var... yalnız hdd in ATA-100 olması kafamı karıştırdı.. bu model normal ATA dan daha iyi , S-ATA dan daha kötü diye biliyorum... yanılıyomuyum??? bilen varmı bu konuyu??

sonuç olarak kafamda oturmakla birlikte son yorumları bekliyorum... birde mavi bilgisayarda bu laet 256 RAM li olarak 1.199 ytl ve aynı yerde 256 lık ram 20$ + KDV.. pcdepo da 512 li şekilde 1.228 ytl... yani mavide ram ekletirsem aynı fiyata geliyor... ama pcdepo "Notebook çantası+Bluetooth+Optik Mouse" hediyeli.. ben ank da yaşıyorum.. bu hediyeler için ist dan sipariş vermek mantıklımıki sizce?? bi sorun olursa ilerde elden maviye götürmek var, yada ist a göndermek var... siz ne dersiniz???

tşkkrler şimdiden...

@ edit :

her ne kadar kafamda oturdu desemde ama aklımın bi köşesinde hala Acer Notebook Aspire 3005 WLMi AMD Sempron 3300+ XP Home TR var... linki burda bi inceleyin..

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=%20LSATAS3005WTXH

bu pc de kafamı karıştıran şey, herşey çok ii gibi duruyor ama işlemcisini cache belleğinin 128 KB olduğunu okumuştum bi yorumda ama ve araştırdımhttp://tomsharware den buldum özelliklerini gerçekten L2 si 128 KB...

bu ikisinide yukarda belirttiğim beklentilerimi göz önüne alarak kıyaslarsanız sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros_1983 -- 29 Mayıs 2006; 16:05:14 >

• Ben şu ara notebook,pc alanlara biraz sabretmelerini tavsiye ediyorum. Öyleki donanım üreticileri İntel,Amd,Invidia,Ati yeni teknoloji ürünlerini peşi peşine tanıtıyorlar. Hepsi Vista ve directx 10 göre şekilleniyor. Şu an alınacak her bilgisayar 1 sene içinde çok anormal ucuzlayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.