Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cebor

quote:

Orjinalden alıntı: hburak

Özellikler
    Ürün Kodu : 21.019.031
    Marka ACER AS5502ZWXMİ 14.1 -1 7-512-80-ATI-DRW-HOME
    Agirlik: 2.25kg
    Bellek: 512MB DDR2
    Diger: 915GM Chipset, 3xUSB 2.0,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Acer Arcade, Aspire Cinemavision, Aspire ClearVision, Acer Gridvista, Mikrofon, 6 cell, 2.5 saat pil ömrü
    Ekran: 14.1" WXGA 1280x800 CrystalBrite 16.7M
    Ekran Karti: Intel Media Accelerator 900 (512 Ram ile Max:128MB) paylasimli DirectX9.0
    Ethernet: Gigabit Ethernet WOL
    Islemci: Intel Centrino Pentium M 735A (1.7GHz) / 2MB/400)
    Isletim Sistemi: Windows XP Home TR
    Optik: DVD double-layer DVD+RW
    Sabit Disk: 80 GB
    Wireless: Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    Yonga seti: 915GM Chipset

bahsi geçen model bu ise
    1.089,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 1.770,76 YTL ciddi bir fiyat farkı var. pcdepo dan alıntı.

benim bahsettiğim 60 GB olanı onda ekran kartı paylaşımlı değil peşin ytl 1.500 cıvarında. dolayısıyla ytl 400 gibi bir fark oluşuyor değer mi ???

syg.

pcdepo dan baktım , bencede ağırlığı , işlemcisi , dvd-r ile öne çıkan bir model.
    fakat fiyatı 1,600 ytl civarında ,
    küçük , hafif ve 2423 göre işlemcisi daha iyi olduğu için
    gönül rahatlığı ile alabilirsin. acer den pişman olmazsın ,
    şimdiden güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 8 Mayıs 2006; 17:19:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

ACER AS5502WXMİ 14.1 -1 7-512-60-GMA-DRW-HOME
    Agirlik: 2.25kg
    Bellek: 512MB (1*512) DDR2 MAX: 2GB
    Diger: 915GM Chipset, 3xUSB 2.0,1xPC Card, RJ11,RJ45, Ext VGA, Built in Spk, Acer Arcade, Aspire Cinemavision, Aspire ClearVision, Acer Gridvista, Mikrofon, 6 cell, 2.5 saat pil ömrü
    Ekran: 14.1" WXGA 1280x800 CrystalBrite 16.7M
    Ekran Karti: Intel Media Accelerator 900 (512 Ram ile Max:128MB) paylasimli DirectX9.0
    Ethernet: Gigabit Ethernet WOL
    Islemci: Intel Centrino Pentium M 735A (1.7GHz) / 2MB/400)
    Isletim Sistemi: Windows XP Home TR
    Optik: DVD double-layer DVD+RW
    Sabit Disk: 60GB
    Wireless: Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    Yonga seti: 915GM Chipset
    Fiyatı : 995,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 1.617,91 YTL

dostum sanırım bu model , başka yok. 2,25 kg ağırlık çoook iyi ,
    işlemci iyi , paran varsa al vallahi, ama dikkat ekran kartı paylaşımlı
    eğer oyun oynamayı düşünüyorsan paylaşımzız ekran kartı düşün ,
    TAM TAŞINABİLİR , FİYATINA GÖRE BENCE ÇOK UYGUN

oyun düşünmüyorum ama ekran kartının paylaşımlı olmadığını biliyordum. yoksa yanlış mı aktardılar paylaşımlı - paylaşımsız ekran kartlarını avantaj dezavatajlarını biraz açabilirmisiniz.

syg.

• paylaşımlı ekran kartları yeni oyunlarda iyi performans vermiyor ,
    oyun için alacaksan uzak dur , bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağını söylersen yardımcı olabilirim.
    çünkü oyun düşünüyorsan başka modeller önerebilirm.
  • 2423 benim için şu an ideal görünüyor ancak desktobumda olmakla birlikte bazen pinacle ile video işlemlerine girermiyim diye düşünüyorum. !!!

Çok ayrıntılı düşünüyoruz belki ama bir işi labtobumda sırf o gün için yapmanın bedeli (belki de hiç bir zaman gerçekleşmeyecektir) bugünün 400ytl si mi?

syg.
  • arkadaşlar şu ekran temizleme ile ilgili siz ne yapıyosunuz lütfen fikirlerinizi yazarsanız sevinirim yavaş yavaş ekran tozlanmaya başladı..
  • ellerimizi bi guzel sabunlu suyla yikayip, ilacli su ile dezenfekte ettikten sonra, eczaneden aldigimiz gazli bez ile ekrani bastirmadan hafif hafif temizliyoruz

Isengul, mesajima kizma lutfen :)

ekran alti ustu, herhangi temiz bir bezle sil iste, cok leke war diyosan hafif nemlendir de sil, bisi olmaz, en azindan 9 yildir bisi olmadi benim ekranlara. aralarinda kolonyali bez ile silinmisler de war
  • Bu nasıl?

fiyatına göre bence iyi ,
    tabii kişiden kişiye bazı özellikler değişebilir.
    Benim yorumum ;
    işlemci fiyatına göre çook iyi ,
    ram ddr2 olması iyi fakat takviye ister ,
    hdd 60 gb gayet iyi ,
    ekran kartı paylaşımlı ve 64mb kötü ,
    geniş ekran olmaması yine kötü bir özellik çünkü yeni nesil laptoplarda artık geniş ekran kullanılıyor.
    kasa yüksekliği ve ağırlık olması gereknden bence büyük ,

sonuç olarak bu bilgisayarla yapacağın herşeyi ve hatta daha fazlasını
    acer 2423 ile yapabilirsin. hemde daha taşınabilir

Geniş ekrandan kasıt ne ?
  • ankara dan da alamadım artık oldugum yerden alacam
  • hepsiburada`dan alsana, ben ordan aldim...
  • arkadaşlar acer tm2423nwxci notbook almayı düşünüyorum.. bu bilgisayarın yanında kurulum cd leri driver cdleri geliyor mu acaba ? linux kurulu geliyormuş sanırım format atıp xp kurmak istiyorum.. ama yanında driver cd leri geliyor mu bu bilgisayarın onu bilmiyorum..

bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

arkadaşlar acer tm2423nwxci notbook almayı düşünüyorum.. bu bilgisayarın yanında kurulum cd leri driver cdleri geliyor mu acaba ? linux kurulu geliyormuş sanırım format atıp xp kurmak istiyorum.. ama yanında driver cd leri geliyor mu bu bilgisayarın onu bilmiyorum..

bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..

geliyo sıkıntı yapma:) eger pcdepo haricinde almak istiyorsan alırken yardımcıda olmaya calışırım...
  • teşekkürler hull.. ben hepsiburada.com sitesinden linux yüklü olanını almayı düşünüyorum.. xp ile arasında çok fiyat farkı var.. bende xp var zaten onu kurcam...

yardımcı olcağın alabilceğim bir yer varsa yazabilirsin..

herhangi bir sorun yaşarsam umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz arkadaşlar..
  • ya dolar fırladı 1038 ytl olan pc oldu 1088 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinnan

ellerimizi bi guzel sabunlu suyla yikayip, ilacli su ile dezenfekte ettikten sonra, eczaneden aldigimiz gazli bez ile ekrani bastirmadan hafif hafif temizliyoruz

ekran alti ustu, herhangi temiz bir bezle sil iste, cok leke war diyosan hafif nemlendir de sil, bisi olmaz, en azindan 9 yildir bisi olmadi benim ekranlara. aralarinda kolonyali bez ile silinmisler de war

CRT monitoru siler gibi silersen LCD yi fazla ömürlü olacağını sanmıyorum,en azından LCD lerde özel temizleme spreylerinin neden yapıldığını bi düşün derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

quote:

ellerimizi bi guzel sabunlu suyla yikayip, ilacli su ile dezenfekte ettikten sonra, eczaneden aldigimiz gazli bez ile ekrani bastirmadan hafif hafif temizliyoruz

CRT monitoru siler gibi silersen LCD yi fazla ömürlü olacağını sanmıyorum,en azından LCD lerde özel temizleme spreylerinin neden yapıldığını bi düşün derim.

teşekkürler borntobewild ustam ben internette bir kaç adet temizleyici buldum hepsiburda.com'da lcdtemizlemek için mendil falan diyor ne kadar doğrudur bilmiyorum birde siberstore.com'da 28 ytl gibi bir fiyata temizleyici var linkleri aşağıda veriyorum

Lcd Temizleyici Sprey

Lcd Temizleyici Mendil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 13 Mayıs 2006; 17:40:38 >

• ilk diz ustu bilgisayarimi 97 de aldim, o gunlerde bu ozel spreylerden kullaniyordum, spreyini sIkip ozel mendiliyle temizliyordum, sonra baktim bu is fazla masrafli olmaya basladi, hafif nemli selpakla silmeye basladim, bu 3. bilgisayarim bunuda ayni sekilde temizliyorum ara sira...

gecen gun bi mail geldi, hani bu camasir makinasini kirecten koruyan kalgon warya, 1 yilda ona odenen parayla 2 kere rezistansi serwise degistirte biliyormusuz, yani calgon kullanmaktansa bozulmasini beklemek daha karli :)

yani ole seyler para tuzagi (baya bi annemwari konustum ) eheheh
  • arkdaşlar hepsiburdada 1.180 ytl oldu birde bu konuyu düşürmiyelim forumdan
  • arkadaşlar bunun devri kapandı artık dell 1300 piyasaya geldi çünkü
  • sağolasın ya eline sağlık resimler için.bende alacağım araştırıyorum ve kararım bu laptop
  • quote:

ilk diz ustu bilgisayarimi 97 de aldim, o gunlerde bu ozel spreylerden kullaniyordum, spreyini sIkip ozel mendiliyle temizliyordum, sonra baktim bu is fazla masrafli olmaya basladi, hafif nemli selpakla silmeye basladim, bu 3. bilgisayarim bunuda ayni sekilde temizliyorum ara sira...

gecen gun bi mail geldi, hani bu camasir makinasini kirecten koruyan kalgon warya, 1 yilda ona odenen parayla 2 kere rezistansi serwise degistirte biliyormusuz, yani calgon kullanmaktansa bozulmasini beklemek daha karli :)

yani ole seyler para tuzagi (baya bi annemwari konustum ) eheheh

ama dikkatini çekerim reziztansı değiştirebilirsin ama ya diğer parçaları
    kireç bütün makineye dağılıyor unutma :)
    güldüğüme bakma sen gerçek bu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.