Şimdi Ara

ACER WİRELESS BAĞLANTI SORUNUM VAR YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer aspire 1362lci notebook kullanıyorum bilgisayarım uzunca bir süreden beri kablosuz ağa bağlanmada güçlük çekiyor evimde olsun işyerimde olsun sıkıntım şu şekilde. bilgisayarı açar açmaz 15-20 kablosuz ağa bağlanabiliyorum daha sonra sinyal gücü kendiliğinden git gide yavaşlayıp bağlantıyı koparıyor ve bir daha bağlanmıyor. bilgisayarımı kapatıp yarımsaat bekledikten sonra açıyorum tekrar bağlanıyor yine bağlantı 15 dakika sonra yavaş yavaş azalarak kopuyor. başka bir arkadaşın dell marka notebook unun içinden wireless kartını söktüm benim acerinkini takıp tanıttım saatlerce çalıtı onunkinide benim bilgisayarıma takıp tanıttık yine saatlerce çalıştı bahsettiğim wireless bu notebookların içinde dahili gelen ağ kartıdır sonradan usb veya başka şekilde yuvalara giren kartlardan değildir. problem nedir veya bunun gibi problemler yaşayan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olursanız sevinirim.

• Problem seninde söylediğin gibi dahili wirless kartından. garantiye yollaman gerekicek.
  • bence de acer servisinin yolunu tutmalısın. Kargo ile göndermek yerine leden götürürsen belki aynı günde geri alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

bence de acer servisinin yolunu tutmalısın. Kargo ile göndermek yerine leden götürürsen belki aynı günde geri alabilirsin.

+1
    Ksinlikl elden götür. "wireless kartında sorun var" diye yollasan hemen bakacaklar bu çalışıyor diye geri gönderecekler. daha önce edimax marka USB wireless aparatında aynı şey başıma geldi, 2 yollamadan sonra değiştirmişlerdi
  • garantim malesef bitti ama ilginiz için teşekkür ediyorum
    belki yazılımsal bişeydir diye dişünmüştüm çünkü başka noteboklarda çalışıyordu
    maalesef yeni driver ıda yok nette baktım kendi sitesine zaten acer genel olarak ürettiği notebooklara üretimdeyken driver üretiyor sonra bir daha yenilemiyor sürücülerini
  • eğer o kart başka bir bilgisayarda çalışıyor ise bilgisayarını format atmayı bir dene bazen windows hatasından dolayıda olabiliyor böyle problemler.
  • Garantin yoksa bi PCMCIA wirless karı al kullan anlatığından anladığım kadarıyla problem donanımsal yoksa windowsda ağar ağrar sinyal düşmez.
  • sinyal seviyesinin ağır ağır düşürmesi garip geldi bana wifi kartındaki alıcı antenlerinin bağlanan bobinlerde sorun var. tamir edilmesi zor yenisi ile değişmesi gerek. pahalıya patlar o yüzden 50 ytlik bi wi fi card al kullan saatlerce
  • Aynı sorun benim 5920G'imde de var yaklaşık 2 hafta önce aldım ama alet bu sorunla karşı karşıya.. Gerçi tek yerden deniyorm kablosuz ağı belki modemde de sorun olabilir ama ark.ın laptopı çok çok daha az kopmalar yapıyo.. garantiye de vermek istemiyorm 1 ayda döner gibime geliyo :/ birisi recover yap demişti ama o ne ki? bir de sorun yazılımsal filansa nası düzeltebilirm? Ya da ağ bağlantı ayarlarında mı bi sorun var acaba?
  • acerde wi fi kartlarda sorun çıkacağını zannetmiyordum sağlam makinlerdir sizin şansızlığa gelmiş. garantin devam etmekte en iyisi servise yolla ama elden yolla hemen bakarlar ertesi gün alırsın. aldığın yerden verirsen oradab servise oradan şuradan 28 gün sürer yani tavsiye etmiyorum en iyisi kendin gönder adamları ikna et baktır.

lenovomda 2 gün önce sorun çıkardı. masaüstü açılınca donuyordu. donanımsal zannettim. annem aldığın yere götür dedi bende kabul etmedim inatla kendim götürcem dedim götürdüm adamlar windowsta sorun var dedi. güvenli kipe alıp doayalarını yedekleyin dediler. eve geldim bunları yaptım ve care tuşa basarak sıfırladım. bak görüyorsunuz 1 günde sorunu hallettim. aldığım yere gönderseydim boşu boşuna 28 gün bekleyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 29 Eylül 2007; 20:44:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.