Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki 320 gb lık olan hem hafıza fazlasıyla , hem de fiyat ucuzluğuyla daha avantajlı oluyor. tabi 4200rpm değilse. bazı arkadaşlar 4200 bazıları ise 5400 demiş. gerçeğini nasıl öğrenebiliriz . arkadaşın bir tanesi aldım kutuyu açmadım satıcam dior. acaba kutunun üstünde yazıyorsa bakabilir mi kaç olduğuna . bn biraz araştırdım 5400 gösteriyor bi sitede
  • İki kat kutu ile kaplandığı için fazla bişey göremiyorum. Görünenleri aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Tekrar belirteyim 320 gb lık versiyonuna ülkemizden daha fazla talep olduğu için sayı fazla olunca fiyatta düşüyor.Bende okudum biyerlerde hdd 5400 rpm ama kesin bişey söyleyemiyorum.

http://img255.imageshack.us/img255/8569/cimg1559te9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 28 Mart 2008; 15:52:53 >
  • arkadaşlar bende yüksek çözünürlüklü değil de diğer resimler ve çözünürlüğü düşük videolar normal crt monitörle oranla çok bozuk çıkıyor. bunun nedenini bilen var mı??
  • Yurtdışında satılan ve incelediğim 320 gb lık acer modelleri 5400 rpm hdd içermekte. Ülkemizdeki modelde de kullanılan hdd muhtemelen 5400rpm
    Yurt dışında satılan ve incelediğim modeller;
    Acer Aspire 5920G-934G32Bn
    Acer Aspire AS7720-6604
    Acer Aspire 9920G-933G64HN Bu model 320x2 5400rpm içermekte
  • Öncelikle doğru dvd'yi taktığınızdan emin olun. Yani recovery DVD'lerinden 1. sini taktığınızdan emin olun. Eğer eminseniz ve recovery hata veriyorsa DVD'leri yazarken bir problem oluşmuştur. Recovery bölümünü de sildiyseniz maalesef (benim düşünceme göre) recovery yapamayacaksınız. Ama Acer servisini arayıp durumu anlatın. Belirli bir ücret karşılığında size recovery dvd'lerini temin edebilirler belki.

* Alternatif çözüm: Eğer şu anda bilgisayarınız sorunsuz çalışıyorsa Norton Ghost yada Acronis True Image ile sisteminizin yedeğini alın. Bundan sonrası için bu yedeği kullanın. Bu da aynı işi görür.
  • Sisteminiz çalışıyorsa alternatif çözüm olarak yazdığım şey işinizi görecektir. Aksi taktirde servisle bağlantı kurmalısınız. Umarım problemi kolay yoldan çözebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben acer 5920 t9300 ile ve asusun m51sn ile arada kaldım sizce hangisini almalıyım?aralarında pek bir fark yok asusun ekran kartı cok az daha iyi acer ın da ram i daha iyi..oyun da oynacağım bu notebook da crysis i falan hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..peki xp ye dönenler kullandıkları driverları link verirlerse sevinirim(mümkünse rapid olsun)..bu pc gibi özellikleri olan notebook varsa adını yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 30 Mart 2008; 0:29:44 >
  • hepsiburada.com da 320gb'lık modelin harddisk inin 5400rpm olduğu yazmakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

arkadaşlar ben acer 5920 t9300 ile ve asusun m51sn ile arada kaldım sizce hangisini almalıyım?aralarında pek bir fark yok asusun ekran kartı cok az daha iyi acer ın da ram i daha iyi..oyun da oynacağım bu notebook da crysis i falan hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..peki xp ye dönenler kullandıkları driverları link verirlerse sevinirim(mümkünse rapid olsun)..bu pc gibi özellikleri olan notebook varsa adını yazarsanız sevinirim...

Birkaç mesaj yukarıda 'Shadow'un verdiğilinkten XP sürücülerine ulaşabilirsiniz. Linke buradaki boşlukları silerek ulaşabilirsiniz.http://www. notebook .gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5920-hakkinda-hersey-burada-t103.html

Bu Asus M51 mi yoksa Acer 5920G'mi sorusuna bir cevap bulamazsınız. Bana sorsanız Acer, başkasına göre ise Asus. Asus'un ekran kartı konusunda yanılıyorsunuz. Acer'in ekran kartı daha iyi, ayrıca Ram'ı da daha fazla. Bir çok yönden Acer, Asus'tan daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 30 Mart 2008; 13:58:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

quote:

arkadaşlar ben acer 5920 t9300 ile ve asusun m51sn ile arada kaldım sizce hangisini almalıyım?aralarında pek bir fark yok asusun ekran kartı cok az daha iyi acer ın da ram i daha iyi..oyun da oynacağım bu notebook da crysis i falan hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..peki xp ye dönenler kullandıkları driverları link verirlerse sevinirim(mümkünse rapid olsun)..bu pc gibi özellikleri olan notebook varsa adını yazarsanız sevinirim...

Birkaç mesaj yukarıda 'Shadow'un verdiğilinkten XP sürücülerine ulaşabilirsiniz. Linke buradaki boşlukları silerek ulaşabilirsiniz.http://www. notebook .gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5920-hakkinda-hersey-burada-t103.html

Bu Asus M51 mi yoksa Acer 5920G'mi sorusuna bir cevap bulamazsınız. Bana sorsanız Acer, başkasına göre ise Asus. Asus'un ekran kartı konusunda yanılıyorsunuz. Acer'in ekran kartı daha iyi, ayrıca Ram'ı da daha fazla. Bir çok yönden Acer, Asus'tan daha üstün.

ilginiz için teşekkürler.vatanda 2 tür acer 5920 T9300 işlemcili satılıyor.tekinin harddiski 250gb 8600 GF.diğeri ise 320gb harddisk ekran kartı ise 8600 M GT
    harddiski 250gb 8600 GFhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32352
    320gb harddisk ekran kartı ise 8600 M GThttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32972 bu ürün diğerinden ucuz..ve bu ürün diğerinden daha iyi değilmi?(harddisk ve ekran kartı)

• Aslına bakarsan 320 GB olan modeli daha mantıklı görünüyor. Ama dikkat etmek gerekir. Eğer makineleri görüp alman mümkünse önce bir test edip aralarında harddiskten başka fark olup olmadığından emin olmalısın. Eğer yoksa doğal olarak 320 GB modeli almak daha doğrudur. Ama ben araştırırken bir yerde 320 GB olan modeldeki harddiskin 4200 rpm olduğunu görmüştüm. Eğer 4200 rpm ise bence 250 GB olsun en azından 5400 rpm olsun derim. Mutlaka iyi araştırıp sonra karar vermek lazım. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Aslına bakarsan 320 GB olan modeli daha mantıklı görünüyor. Ama dikkat etmek gerekir. Eğer makineleri görüp alman mümkünse önce bir test edip aralarında harddiskten başka fark olup olmadığından emin olmalısın. Eğer yoksa doğal olarak 320 GB modeli almak daha doğrudur. Ama ben araştırırken bir yerde 320 GB olan modeldeki harddiskin 4200 rpm olduğunu görmüştüm. Eğer 4200 rpm ise bence 250 GB olsun en azından 5400 rpm olsun derim. Mutlaka iyi araştırıp sonra karar vermek lazım. Kolay gelsin.

ekran kartı farkı da var:S:S320gb olanın ekran kartı daha ii değil mi şimdi?
  • Dostum tek fark HDD bence ,onun da kaç hızda olduğu belli değil

GF 8600 dediği Geforce 8600 diyor yani .. o modelin (933g25Mn ) ekran kartı 512MB 8600m GT dir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Dostum tek fark HDD bence ,onun da kaç hızda olduğu belli değil

GF 8600 dediği Geforce 8600 diyor yani .. o modelin (933g25Mn ) ekran kartı 512MB 8600m GT dir..

cevabınız için tesekkürler.o zaman sanırım 250gb 5400 olan o yüzden daha pahalı..2-3 ay içinde fiyatlar biraz daha düşünce bu modeli alacağım..alacağım günü iple çekiyorum..bu laptop a benzer özellikte olan laptop varsa modelini verirmisiniz?bide bu model de ısınma var mı oyun oynarken falan..sistem sadece açıkken ısınıyormu?ve de fan sesi rahatsız ediyormu?ve hangi oyunları hangi grafik düzeyinde çalıştırdığını yazarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 30 Mart 2008; 22:32:20 >

• Normalde ısınma sorunu yaşamadım.. ama yüksek grafikli oyun oynarken haliyle ısınıyor biraz ve fan sesi artıyor.. e olur o kadar..
    fan sesi rahatsız etmiyor. ben işi garantiye alıp notebook soğutucusu aldım ..şimdi gayet rahatım ..desktop gibi oldu yani
    imzamda belirttiğim gibi zalman soğutucu

quote:

cevabınız için tesekkürler.o zaman sanırım 250gb 5400 olan o yüzden daha pahalı..2-3 ay içinde fiyatlar biraz daha düşünce bu modeli alacağım..alacağım günü iple çekiyorum..bu laptop a benzer özellikte olan laptop varsa modelini verirmisiniz?bide bu model de ısınma var mı oyun oynarken falan..sistem sadece açıkken ısınıyormu?ve de fan sesi rahatsız ediyormu?ve hangi oyunları hangi grafik düzeyinde çalıştırdığını yazarsanız sevinirim..

• quote:

Normalde ısınma sorunu yaşamadım.. ama yüksek grafikli oyun oynarken haliyle ısınıyor biraz ve fan sesi artıyor.. e olur o kadar..
    fan sesi rahatsız etmiyor. ben işi garantiye alıp notebook soğutucusu aldım ..şimdi gayet rahatım ..desktop gibi oldu yani

quote:

siz ekran kartı overclock yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz_?ve ne tür oyunları hangi grafiklerde oynuyorsunuz?ve de örneğin bir oyunu max detail da oynuyoruz.normalde oyun 512 isteyince max yapınca ekran kartı paylaşım olayını mı kullanıyor?kısaca paylaşım ne zaman kullanılıyor_?

• overclockda bugüne dek çıkabildiğim en üst nokta 4671

ya resimi koyamıyorum, biri pm atarsa sevinirim,nasıl resim koyacağım buraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 30 Mart 2008; 23:55:38 >
  • quote:

Normalde ısınma sorunu yaşamadım.. ama yüksek grafikli oyun oynarken haliyle ısınıyor biraz ve fan sesi artıyor.. e olur o kadar..

zalman soğutucuyu internettenmi aldınız internetten aldıysanız site adresi verirseniz sevinirim :) vatanda 113ytl
  • valla ben aldım zalman'ı, vatan bilg.dan maximum a %10 indirim 5 taksitle aldım...

quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

zalman soğutucuyu internettenmi aldınız internetten aldıysanız site adresi verirseniz sevinirim :) vatanda 113ytl
  • quote:

siz ekran kartı overclock yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz_?ve ne tür oyunları hangi grafiklerde oynuyorsunuz?ve de örneğin bir oyunu max detail da oynuyoruz.normalde oyun 512 isteyince max yapınca ekran kartı paylaşım olayını mı kullanıyor?kısaca paylaşım ne zaman kullanılıyor_?

Ben Crysis'i Antialiasing kapalı 1024x768 çözünürlükte "Yüksek" grafik ayarlarında akıcı sayılabilecek şekilde oynayabiliyorum. Overclock yapmadım. Çözünürlüğü 800x600 yapıp, 2xAA açıkken yine yüksek ayarlarda rahat oynayabiliyorum. Eğer sisteminde 2 GB ve üzeri ram varsa, ekran kartı ihtiyaç duyarsa sistemindeki ram'ların bir kısmını da kullanabiliyor. Ama bence ihtiyaç duymuyordur. 1GB grafik belleği isteyecek oyun olduğundan emin değilim. Ekran kartı ihtiyaç duymadığı zamanlarda normal, kendi üzerindeki 512 MB ram'i kullanıyor. Asasin's Creed oyununu da Bazı ayarları yüksek, bazılarını normal olarak ayarlayarak akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Ama Crysis'i beklediğimden daha iyi oynatıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.