Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o doğru, soranlara 1900 ytl ye aldım notebook u diyorum, way salak o kadar para mı verilir notebook a diyorlar. özelliklerini söylüyorum milletin ağzı açık kalıyor. harbiden notebook mu, masaüstü olmasın diyorlar... dediğin gibi verilen paranın son kuruşuna kadar değiyor...
    umarım hiç birimiz cehenneme düşmeyiz umarım... nickimin mizahi bir yanıda var aslında....

quote:

Orjinalden alıntı: soulsirius

merhaba cehennemli(ilginç bir nick! cehennemin neresinden? :) )
    soruna jackbuilt cevap vermiş aslında.modüllerin yerini değiştirmek bişeyi değiştirmez.sonuçta her iki slot da aynı görevi görüyor.bu aslında bir sorundan çok sistemin tam olarak gücünü kullanmayla alakalı.üreticilerin 3 gb tercih etmesinin sebebi ise 32bit vistanın ram kısıtlaması.64bit vistada bu nerdeyse limitsiz(teoride 128gb!! bu pratik olrakak belki 5 yıl sonra kullanılır)

sonuçta 3gb devasa bir hafızadır ve kaldıramayacağı bir yükde yoktur.bilgisayarınız günümüzde kullanılan bir çok masaüstü bilgisayardan bile daha güçlü bir yapıya sahip.çok uzun vadeli bir sistem ve verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar hakkediyor.güle güle kullanın:)

• Az önce 3dMark06 ile tekrar bir test yaptım. Yine orada GeForce Go 8600 GS diye görünüyor (3dMark demo olduğu için belki cinslik yapıyordur.). Everest Ultimate, HWInfo32, Windows'un kendisi ise 8600 M GT diyor. Ayrıca Everest, Piksel pipelines=8, Unified Shaders=32 (V4.0) diyor. 8600 GS'lerde Unified Shaders 16 tanedir. Yani açıp içini bakamayacağıma göre birine güveneceğiz. Everest daha önce de kabul görmüştü. Ben de kartın 8600 GT olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
  • install dan önce *.INF dosyasını ekledin umarım..

quote:

Orjinalden alıntı: nkaymak

ya bu ekran kartı driverını bir ben yükleyemedim heralde. donanımınızla uyumlu bir sürücü değildir diyor hemen hemen hepsini denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Az önce 3dMark06 ile tekrar bir test yaptım. Yine orada GeForce Go 8600 GS diye görünüyor (3dMark demo olduğu için belki cinslik yapıyordur.). Everest Ultimate, HWInfo32, Windows'un kendisi ise 8600 M GT diyor. Ayrıca Everest, Piksel pipelines=8, Unified Shaders=32 (V4.0) diyor. 8600 GS'lerde Unified Shaders 16 tanedir. Yani açıp içini bakamayacağıma göre birine güveneceğiz. Everest daha önce de kabul görmüştü. Ben de kartın 8600 GT olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

yok ya bende de ayni uyuzlugu yapiyor 3d mark ama 3d mark da detail sa gir orda 8600m gt yazicak zaten bilgisayarin heryerindede 8600 gt yaziyor bence 3d markin bi uyuzlugu ben boyle dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Benim yaptığım testte 8600GT diye gözüküyordu, sende niye öyle çıkmış anlamadım.. Bi açıp bak bence GS olmasın..
    gerçi bi performans farkı yok ama

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

@mendux

bak senin kinin yaninda da get it yaziyor jackbuilt ve benimkinin yaninda get it falan yok dikkat edersen de get it yazdiginda bilgisayarinda o kart yok demek bak kendi kartinin yanindakilerde de get it yaziyor yani 3d mark ka gore sana 8600 gt al demeye getiriyor bu dusunceminde sebebi bendede jackbuilt dede 8600 gs yaziyor ama yaninda get it yok ya bence tamamen demo oldugu icin bana oyle geliyor

• Kardeşler,
    Haticeyi boşwerin neticeye bakın ... Ekran kartı GS olan rami GDDR3 olan bir kart GDDR2 li GT karta basar.. çünkü önemli olan çalışma frekansları..
    Bizim (en azından benim) 8600GT kart core:475 mem: 400 mhz fabrika ayarlarıyla çalışıyor.. ama GDDR3 ramli kartın mem:700 çalıştığını okudum.. 3dMark06 testlerde ise 4200 den başlıyorlar.. (Dell XPS1530 , LG R500, Asus g1s )
    o yüzden çok kurcalamayın aletin keyfini çıkarın.. GT yazsa ne değişir GS yazsa ne değişir

Ayrıca oradaki get it sırf tester için değil ..bir çeşit reklam .. fastest sistemin işlemcisi ve ekran kartına da get it yazmış ..yani o sisteme de onları mı tavsiye ediyor?
    Bak resimde Core2 için de get it demiş yani o zaman bende Core2 de yok..

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 27 Mart 2008; 9:24:36 >

• arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. vatan bilgisayardaki iki notebook dikkatimi çektim. iki bilgisayarda aynı özellijkler de . ikisi de acer. sadece biri 320 gb harddisk . diğeri ise 250gb. ama saçma olan şey ise 320 gb hardiskiş olan daha ucuz linkleri koyuyorum. farklılık varsa da bn göremediysem açıklarsanız sevinirim

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32972 AS5920G-933G32MN

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32352 AS5920G-933G25MN

ayrıca bu AS5920G-933G32MN modeline netten biraz baktım. fazla bi yerde de yok .acaba yazım hatası falan olabilir mi?? siz de araştırıp cvp verirseniz sevinirim. sizin aranıza katılmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 27 Mart 2008; 10:48:26 >

• kardeş nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim.
    çünkü anlamadım

quote:

install dan önce *.INF dosyasını ekledin umarım..

quote:

ya bu ekran kartı driverını bir ben yükleyemedim heralde. donanımınızla uyumlu bir sürücü değildir diyor hemen hemen hepsini denedim

• laptopvideo2go dan driverla beraber bir de inf dosyası (Modded INF) var yanında onu da indirecen.. extrtact yaptıktan sonra kurmadan önce o INF dosyasını da klasöre atacan.. sonra setup yapacan

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=19cad9682c5b9b102e159376d5ee3549&showtopic=18051

quote:

kardeş nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim.
    çünkü anlamadım

quote:

install dan önce *.INF dosyasını ekledin umarım..

quote:

Muhtemelen 320GB olanın hızı 4200rpm dir
    250 MB olanın HDD hızı 5400 (bilgi)

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. vatan bilgisayardaki iki notebook dikkatimi çektim. iki bilgisayarda aynı özellijkler de . ikisi de acer. sadece biri 320 gb harddisk . diğeri ise 250gb. ama saçma olan şey ise 320 gb hardiskiş olan daha ucuz linkleri koyuyorum. farklılık varsa da bn göremediysem açıklarsanız sevinirim

ayrıca bu AS5920G-933G32MN modeline netten biraz baktım. fazla bi yerde de yok .acaba yazım hatası falan olabilir mi?? siz de araştırıp cvp verirseniz sevinirim. sizin aranıza katılmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 27 Mart 2008; 13:08:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. vatan bilgisayardaki iki notebook dikkatimi çektim. iki bilgisayarda aynı özellijkler de . ikisi de acer. sadece biri 320 gb harddisk . diğeri ise 250gb. ama saçma olan şey ise 320 gb hardiskiş olan daha ucuz linkleri koyuyorum. farklılık varsa da bn göremediysem açıklarsanız sevinirim

320GB olanın hızı 4200rpm dir. Vatandan nakit veya 12 taksitle almayı düşünüyorsan fiyatları yüksek,bir de buranın fiyatlarına bak karşılaştır istersen.

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=55703#.

• Arkadaşlar ben bugün vatan'dan 320 gb lık modelini iade ettiğim bi ürün karşılığında aldım. Fiyat ucuzluğunu stoklara çok fazla ürün çekmelerine bağladılar. Ankara şubesi 300 tane stoklamış. 250gb lık modeli penry işlemciler ilk zamanlar tanınmadığı için az stoklamışlar ve fiyat yükselmiş.
    Şimdi esas meseleye geleyim.Aldığım bu ürünü satmak istiyorum. Kutusu kontrol amaçlı bile açılmadı ve bugün aldım.İlgilenenler msj atıp, Ankara 'da gelip görebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 27 Mart 2008; 16:08:17 >
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK YARDIMCI OLDUN

laptopvideo2go dan driverla beraber bir de inf dosyası (Modded INF) var yanında onu da indirecen.. extrtact yaptıktan sonra kurmadan önce o INF dosyasını da klasöre atacan.. sonra setup yapacan

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=19cad9682c5b9b102e159376d5ee3549&showtopic=18051
  • merhaba arkadaşlar bende bu yeni modelden satın aldım akşam 64 bit vista kuracam makinaya fakat wireless için intel 4965 64 bit vista driveri bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: altiparmak1982

merhaba arkadaşlar bende bu yeni modelden satın aldım akşam 64 bit vista kuracam makinaya fakat wireless için intel 4965 64 bit vista driveri bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Sen de BURADAN mı baktın bilmiyorum ama Acer'in sitesinde bu wireless'in 64 bit sürücüsü bulunmuyor maalesef. Şansınızı 32 bit sürücüsüyle deneyebilirsiniz.
  • 933g32BN modelini avrupada almanya da satıyolar.ve cihazda blue ray-dahili tv turner kumanda felan var.,aylardır arastrıyoruz bize en uygun modeli ülkemize sokmuyolar ,dalga gecr gibi hala dw dual yazıcı koyuyolar.nedir bu ambargonun sebebi anlayamadım,yok böyle bişy ya...!!!

LAPTOP DEDİĞİN BÖLE OLUR Bİ KERE ALIRSIN..
    imkanım olsa da yurt dısından getirtsem..

http://www.t-online-shop.de/tonline/product.do?action=getProductDetail&tab=Description&product=41034&ref=toip_topbxvert_7b

• Bu laptop ile COD4 ü iyi bir şekilde oynamak mümkün mü?
  • arkadaşlar t9300 modelini aldım akşam vista ultimate 64 bit kurdum toplamda 2+2 4gb ram taktım herşeyi kurdum bütün driverleri felan mükemmel çalışıyor çok hızlı bir cihaz yannız vista 64 bit türkçe sp1 çıktımı bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

quote:

merhaba arkadaşlar bende bu yeni modelden satın aldım akşam 64 bit vista kuracam makinaya fakat wireless için intel 4965 64 bit vista driveri bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Sen de BURADAN mı baktın bilmiyorum ama Acer'in sitesinde bu wireless'in 64 bit sürücüsü bulunmuyor maalesef. Şansınızı 32 bit sürücüsüyle deneyebilirsiniz.

merhaba vista 32bit wireless sürücüsü ile 64 bit vista sorunsuz çalışıyor bilginize ayrıca card readerlerinde 32 bit sürücüleri 64 bitte çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 28 Mart 2008; 11:59:38 >

• Sanırım 320 GB'lık modelin hdd ki WD 5400rpm. Bildiğim kadarıyla ilk 320 gb lık 5400 rpm hdd bu.Sonra hitachi ve samsung çıkardı. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
  • Kardeş hayırlı olsun aramıza hoşgeldin..
    Nvidia sürücülerini de güncelledikten sonra bizahmet 3DMark06 yapabilirmisin? çünkü benim de planlarımda olan 64bit vista ve 4gb800Mhz DDR ram var. .. dual channel 800Mhz ne kadar fark ettirecek merak ediyorum..
    Bizim alet saf hali ve 174.31 sürücüsü yüklenmiş halde 3955 küsür skor yapıyor..(vista 32 bitte tabi)

Vista SP1 turkçe beta var ..(250 küsür mB) ben yüklemiştim ama tam sürümün var mı bilmiyorum

quote:

arkadaşlar t9300 modelini aldım akşam vista ultimate 64 bit kurdum toplamda 2+2 4gb ram taktım herşeyi kurdum bütün driverleri felan mükemmel çalışıyor çok hızlı bir cihaz yannız vista 64 bit türkçe sp1 çıktımı bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 28 Mart 2008; 13:14:17 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.