Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp driverları yok mu arkadaşlar?ve de vista yavaslatıyormu?
  • arkadaşlar acerın sitesindeydim az önce yeni modeller gelecek yakında 6920g ve 8920g modelleri bu teknolojiye ayak uydurmak zor oldukça ama 1 sene sonra 5920 ler demode olacak bence ne yazıkki
  • ya birde birşey soracağım benim wireless 3945 ne yazıkki malzemeden çalıyorlar ayıp bu yaptıkları en fazla 50 ytl fark vardır 3945 le 4965 draft n arasında ama kimse uyarmıyor acaba gerçekten 4965 i olan arkadaşlar daha mı iyi çekim gücü daha uzak mesafelerde mi çekim yapılabiliyor
  • arkadaşlar bu modelin wi-fi adaptörü draft-n mi a/b/g mi oda değilse ne biri kesin ve net sonucu yazarsa???Bir de sıkıntılı problemli eksek yanlıları varmı kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa ???
  • intel 4965 agn draft n arkadaşım.
    ve canavar gibi de bağlanıyor nete... yan apartmanda kuzenim oturuyor. bnm evde wireless modem var. kuzen evden wireless i görmekte zorlanırken ben kuzenin evden en az %60 verimle nete bağlanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: bilmuhfk

arkadaşlar bu modelin wi-fi adaptörü draft-n mi a/b/g mi oda değilse ne biri kesin ve net sonucu yazarsa???Bir de sıkıntılı problemli eksek yanlıları varmı kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 19 Mart 2008; 0:32:53 >
  • abi 5920.ler demode olmazsa teknolojide bir sorun vardır zaten. teknolojinin yaradılışı bu, herşey çıkar moda olur ve demode olur bir süre sonra. asla en iyi cihazı alamazsın. yapman gereken. bütçene bakmak ve bütçe en uygun olan en iyi cihazı almaktır. modelini unuttum ama şu an yeni bir acer var. görüntüsü ve özellikleri gerçekten iyi üzerinde asus m50 gibi 9500 GS e.kartı var. yani 5920.lerin pabucu yavaş yavaş dama atılıyor zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: sevrensel

arkadaşlar acerın sitesindeydim az önce yeni modeller gelecek yakında 6920g ve 8920g modelleri bu teknolojiye ayak uydurmak zor oldukça ama 1 sene sonra 5920 ler demode olacak bence ne yazıkki

• Naptın abi.. Santa rosa devri kapandı artık (65nm) T7xxx serisi
    T9300 Penryn işlemcidir (45nm)
    fakat notebook da 800Mhz FSB

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

mesela şöle bi soru sorayım . bu işlemci yani t9300 santarosa platformunda mı. 800 mhz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 18 Mart 2008; 23:40:32 >
  • resimi nasıl ekliyoruz bilmiyorum. makina 4 saattir açıkken ve msn+6 konuşma penceresi, 2 pdf, bi sürü iexplorer açıkken yaptığım 3D mark 2006 skoru 3925. sadece 174.31 driver ı yükledim o kadar. paylaşmak istedim
  • Biraz overclock yapıyım dedim

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Naptın abi.. Santa rosa devri kapandı artık (65nm) T7xxx serisi
    T9300 Penryn işlemcidir (45nm)
    fakat notebook da 800Mhz FSB

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

mesela şöle bi soru sorayım . bu işlemci yani t9300 santarosa platformunda mı. 800 mhz mi?

penry olunca ne oluyor? ne farkı var ısınma dışında. mhz hızı kaç?
  • overclock çalışmalarım devam ediyor .. hehe

• merhabba arkadaslar bende 3 model arasında kaldım. bugun kadıkoyde bı satıcı arkadas acer yerıne kesınlıkle asus almamın daha ıyı olucagını soyledı benımde kafam karıstı. Aralarında Firewire ve ekran kartı farkları var sadece sanırım. Resim ekliyorum daha ıyı anlasılır

Fiyar olarak acer 1500$+KDV
    X52 de 1570$+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuCuKaFaCaN -- 19 Mart 2008; 16:45:01 >
  • Arkadaşım listeye LG R500 üde eklemeni öneririm.Gerekli topicte yeterince bilgi bulabilirsin.Bende oc ile 4500 i gördüm fakat daha fazla yıpratmak istemediğim için makineyi daha fazla oc yapmadım.Bu arada mendux hocam yakacan vallaa gpu yu Aman diiim,daha zorlama barii,skor canawar zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeRi_aFaCaN

merhabba arkadaslar bende 3 model arasında kaldım. bugun kadıkoyde bı satıcı arkadas acer yerıne kesınlıkle asus almamın daha ıyı olucagını soyledı benımde kafam karıstı. Aralarında Firewire ve ekran kartı farkları var sadece sanırım. Resim ekliyorum daha ıyı anlasılır

Fiyar olarak acer 1500$+KDV
    X52 de 1570$+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 19 Mart 2008; 20:23:52 >

• Sen bu modelleri boşwer Dell XPS 1530 al bence...Oyun oynayacaksan

Bu arada overclock çalışmalarımda 4628 elde ettim, daha da artırılabilir.. alet iyi dayanıyor, gözü kesmediği ayarda kapatıyor kendini .. sigortalı ama yinede dikkat etmek lazım tabe
    Notebook soğutucu almak bu işi rahatlatacak gibi geldi .. ne kadar az ısınma = o kadar performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 19 Mart 2008; 19:00:27 >
  • ilk overclock deneyimim... ve sonuç.................

walla o kadar uğraştım resimleri koyamadım. biri pm atarsa nasıl yapıldığını sewinirim walla...
    bu arada skor 4401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 20 Mart 2008; 2:24:50 >
  • S.a arkadaşlar bende aranıza katılanlardanım dün bimeksten aldım 2395 ytl'ye maal oldu.Arkadaşlar bu pc ye Xp kuran üstadlardan yardım bekliyorum driverlarını nereden bulabiliriz ve çalışmayan donanımsal hata varmı acil olarak yardımlarınızı beklemekteyim...
  • arkadaşım driver.ları acer 5920g derneği.nde bulabilirsin. oraya bak. ayrıca bu konu hakkında da baya bi tartışma mevcut orada. o topic işini görür senin..

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbabax

S.a arkadaşlar bende aranıza katılanlardanım dün bimeksten aldım 2395 ytl'ye maal oldu.Arkadaşlar bu pc ye Xp kuran üstadlardan yardım bekliyorum driverlarını nereden bulabiliriz ve çalışmayan donanımsal hata varmı acil olarak yardımlarınızı beklemekteyim...
  • mendux bende zalman ın notebook cooler ı var, ısınmada büyük etki gösteriyor aleti güzel soğutuyor ama yinede yetersiz kaldığı oluyor. ayrıca overclock da benim yaşadığım bi sorun var. overclock ayarını fazla kaçırınca alet hiç kapanmadı ama eekran gidip geliyor ve driver hatası verip overclock u iptal ediyor. 4401 i daha geçemedim :( 4628 i elde ettiğin oc ayarlarını bizlerle paylaşırsan seviniriz...

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Sen bu modelleri boşwer Dell XPS 1530 al bence...Oyun oynayacaksan

Bu arada overclock çalışmalarımda 4628 elde ettim, daha da artırılabilir.. alet iyi dayanıyor, gözü kesmediği ayarda kapatıyor kendini .. sigortalı ama yinede dikkat etmek lazım tabe
    Notebook soğutucu almak bu işi rahatlatacak gibi geldi .. ne kadar az ısınma = o kadar performans

• Merhaba;
    Ben de buradaki yazılanlar doğrultusunda Vatan Bilgisayar kampanyasından faydalanarak bir Acer 5920G-932G25MN sahibi oldum. Ben de diğer kullanıcılara yardımcı olabilmek için izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

* Bilgisayarın monitör ve klavye kısmı sanıldığı gibi beyaz değil. Grimsi bir rengi var. Bence kötü sayılmaz.
    * Klavyenin yazılıarı öyle dandik gibi görünmüyor. Silinecek gibi değil bence.
    * Kesinlikle çok sesli çalışmıyor. Oyun oynarken dahil olmak üzere fan sesi rahatsız edici boyutlarda değil.
    * Ekran kartının fazla ısındığı bir gerçek. Ama sanırım o da bu kart için normal olsa gerek.
    * "Bataryası 6 cell mi yoksa 8 cell mi nasıl anlayacağım?" diyenler, bataryayı çıkarsınlar üzerinde eğer 4800 mAh yazıyorsa 8 cell, 4000 mAh yazıyorsa 6 cell'dir.
    * Ses kalitesi benim gördüklerimin en iyisi. Ama son ses açılırsa hoparlörden cızırtı geliyor. Ben bunun bir arıza olmadığını düşünüyorum. Daha kaliteli hoparlör kullanılsaydı bu sorun çıkmazdı.
    * Kullanım kılavuzunda ekran kartının DDR2 ram'li olduğu zaten yazıyor.
    * Batarya performansı "Dengeli" mod seçiliyken normal kullanımda 2 saati buluyor.
    * Asus M50 mi yoksa bu bilgisayar mı diye düşünmenin bir anlamı yok. Ben Vatan Bilgisayar'dan 1864 YTL'ye aldım. Fazladan 1200 YTL param olmadığı için M50 almayı aklımın ucundan bile geçirmedim. Eğer maddi anlamda sarsmayacaksa M50 de düşünülebilir ama bu makine de yabana atılacak bir performans sergilemiyor.
    * Açılışı biraz uzun sürüyor ama bu da ilk açılıştaki programlardan kaynaklanıyor. Mesela ben Norton'u kaldırıp yerine Eset Smart Security kurdum ve bariz bir performans artışı sağladım.
    * Intel Turbo Memory desteğinin bulunduğu kullanım klavuzunda yazıyor. Ama bu kartı Türkiye'de bulup alabileceğiniz bir yer yok sanırım. Bulursanız bana da haber verin arkadaşlar.
    * Yedekleme programında Full yedek yaparsanız o yedeği yaptığınız anda C: sürücüsünün tam anlamıyla bir kopyası oluşturuluyor. (Aynen Norton Ghost yada Acronis True Image gibi.) Fabrika ayarlarını seçerek yedek alırsanız, bilgisayarınız ilk geldiği anda nasılsa aynen o şekilde geri yükleniyor. Siz ister yedek alın ister almayın, harddiskinizde gizli bir bölümde (Aslında bende 2 tane gizli bölüm var) fabrika ayarları yedeği bulunuyor. Eğer bu gizli bölümleri silmezseniz, istediğiniz zaman yeniden yükleyebilirsiniz. Fabrika ayarlarını DVD'ye yedeklerseniz 2 tane tek katmanlı yada 1 tane çift katmanlı DVD yeterli oluyor.
    * Harddisk performansı beklediğimden daha yüksek. 5400 rpm olması çok dezavantaj sağlamamış gibi görünüyor. Benim makinemde Western Digital marka bir harddisk kullanılmış. Bir sitede gödüğümde içinden Toshiba disk çıkarıyorlardı.
    * Kablosuz ağ kartı 802.11 a/b/g/N-Draft destekli. Performansı ise oldukça iyi. Ama bir arkadaş daha iyisini gördüğünü söylüyor. (Ama bu benim aklıma yatmadı pek.)

Benim ilk izlenimlerim ve aklıma gelenler bunlar. Ama benim de merak ettiklerim var:

? Bu model notebook'a Windows XP kuran arkadaşlar var. XP sürücülerini ben bulamadım. Bulan arkadaşlar link verirlerse sevinirim.

?? eticet06'nın imzasındaki sürücüyü indirdim ama onu kurmak için diğerini kaldıramadım. "Sürücüyü güncelle" diyerek işlemi yaptım bu sefer de bir hata mesajı verdi. Bu sürücüleri tamamen kaldırıp yenisini kurmanın bir yolu var mı?

Resim isteyen arkadaşlar için kendi çektiğim resimlerin linkini veriyorum:
    http://*****share.com/files/101567127/Acer.rar.html

rar şifresi: acer
    Linke sağ tıklayıp "Bağlantı konumunu kopyala" yada "Kısayolu kopyala"diyoruz. Adres çubuğuna yapıştırıp *****'ı malum harflerle değiştiriyoruz. (Malum harfleri bilmeyen ÖM atabilir. )

Edit: Link değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 22 Mart 2008; 23:19:08 >

• S.a Herkese tekrardan arkadaşlar önceki sayfada xp kurmak istiyorum diye msj atmıştım driverları felan kendim buldum sata olayını xp cdsine entegre ettim sonra kurdum gizli bölümü silmedim hardiski üçe böldüm 2 gün boyunca yani dün ve bugün :d full uğraştım bi kaç sorun çıkardı ses çalışmadı ilk baş onu hallettim sonra windows kapanıyor yazarken kapanmıyodu reset atmıyordu uğraştım bişekilde hallettim oldu sonunda xp kurmak bu makineye xp kurmak isteyen arkadaş olursa driverları upload eder gerekirse buraya tek tek nası sırayla sağlıklı kurulacağını anlatırım şimdilik makinada sorun yok gözüküyor ve umarım herhangi bi sorun olmaz herkese saygılar selametle...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.