Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de vatancomputer'den bu laptoptan aldım. xp kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ama vista kalsın istemiyorum sadece xp olsun istiyorum. mümkün mü böle bişiy. lütfen yardım.
  • Satılık çok temiz T7700 ilgilenen mesaj atsın
  • bu arada almak isteyen arkadaşlar biraz önbilgi oluşturalım. hoş, gerçi 3D mark 2006 skorları yeterince bilgi veriyor,montayeri ve mendux arkadaşlara çok teşekkürler. onun haricinde gerçekten aldığınızda çok memnun kalacağınız bir cihazz. T7700 de ekran yanında açıklık öndeki ses ızgarassında kalkıklık vs gibi problemlerden bahsediliyordu. öyle bir olay yok 9300 de. ayrıca ses olayına gelirsek gerçketen son derece kaliteli ve çızırtısız ses çıkıyor aletten. denetim masanından audio ayarlarından ses efektine girilip, ortam efekleri seçildiği zaman evet son sesde biraz çızırtı oluyor ama o efekleri açtığınızda da son sese gerek duymuyorsunuz.buda bi gerçek. hız olarak gerçekten süper hızlı, ekran görntüsü gerçekten süper. vs vs vs... aklıma gelenler şimdilik bunlar. almak isteyenlere minik bir tavsiye..bnm acelem yok diyorsanız eğer ASUS M50SV nin fiyatının düşmesini bekleyin. yeter artık alacağım diyorsanız T9300 ü kaçırmayın.... benden söylemesi...

• Bir 5520g kullanıcısı olarak gıptayla baktığım acer modeli paraslızğın gözü kör olsun :)
  • bu modeli olanlar resim eklerseler süper olur..içimiz açılır
  • Ürün gelse söküp bakıp içini de açıp resim ekleyeyeceğim ama, gelmedi henüz. Dün vatan müşteri hizmetleri ile konuştum. bonusa indirim gününde 7000 internet siparişi almışlar (tüm siparişler). Hatta server dayanamamıştı kapanmıştı. Müşteri hizmetlerinin söylediği en geç 10 gün içinde teslimat olacak edi. Şimdilik 5 gün geçti. Gerçi geçmekte bilmiyor.
  • arkadaşlar ben dokunmatik tuşlardaki en altta bulunan kırmızı ışığı yakamadım bi türlü

resimlerinde gördüğüm kadar orda kırmızı ışık yanıyor ancak bende diğer mavi ışıkları yanarken o yanmıyor. tıklayıncada cd yazma programı açılıyor ...

walla sevabına nasıl yandığını söyleseniz şu ışığın.
  • Bİkaç resim yükleyelim..de yükleyemiyorum sitede bi sorun var gibi
  • Arkadaşım sağ tuşların en altında record tuşu var ve media media yürütürken basınca record ederken yanıyor olması lazım denemedim ama record yaparken yanması gerekir.

Bu arada ben arcade programını kaldırdım sağ en üst tuşa basınca media center açılıyor.

Resimler için rapid linki vermiştim ama madem öyle küçültüp buraya da koyalım..

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşım sağ tuşların en altında record tuşu var ve media media yürütürken basınca record ederken yanıyor olması lazım denemedim ama record yaparken yanması gerekir.

Bu arada ben arcade programını kaldırdım sağ en üst tuşa basınca media center açılıyor.

ilk başta bende öyle düşünüp ses kaydedicisi açtım ama yanmadı bende başka bişeydir diye düşündüm

• Hiç uğraşmadım eve gidince kurcalamam gerek.. çalıştırabilirsem yazarımm..

Arkadaşlar driver güncellemesini nasıl yapacağız bu laptopta hp kullanırekn hp nin sitesinden takip edebiliyordum... Acer da yok herhalde böyle bir olay..

Resimlerin birini aldı artık almıyor 60Kb ye büyük diyor..
  • resimlerin devamı..

• Resimler şimdilik bu kadar..

• bende kutusunun resmini yollayayım

kutusu bile çok karizmatik yaww

• Arkadaşlar driver güncelleme işini nasıl yapacağız?? Bir de bu laptop ile HDMI çıkışından TV ye bağlanan olduysa nasıl yapıldığını anlatırsa sevinirim.. Yani kabloyu takıpta ekranı klonla deyince olmuyor anladığım kadarıyla başka ne yapılacak?? forumlarda 50-60Hz ve çözünürlük ayarından bahsediyor ama bizde nerede o ayarlar??
  • Şu an piyasada en ucuza bu ürünü nerede bulabiliyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

quote:

Arkadaşım sağ tuşların en altında record tuşu var ve media media yürütürken basınca record ederken yanıyor olması lazım denemedim ama record yaparken yanması gerekir.

ilk başta bende öyle düşünüp ses kaydedicisi açtım ama yanmadı bende başka bişeydir diye düşündüm

O tuş Arcade'de Video Kayıt yaparken Yanıyor. Altta Kırmızı olan.

• quote:

Orjinalden alıntı: byzihh™

quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

quote:

O tuş Arcade'de Video Kayıt yaparken Yanıyor. Altta Kırmızı olan.

sağolasın teşekkürler

• quote:

acer.com adresindeki kullanma kılavuzunda sağ tarafta tv anten girişi olan modellerden bahsediyor bu modelde olmadığına göre demekki yurtdışında dahili tv kartlı 5920 ler var iii olurdu olsaydı.. zaten kılavuzdaki resimde klavyenin solundaki tuşların en altında tv tuşu yer alıyor..

kılavuzu upload ettim aşağıdaki linkten alabilirsiniz.. genel olarak fikir sahibi olabilirsiniz.. bence kılavuz ürün alınmadan önce okunmalıdır.. maalesef ingilizce..

http://r....share.com/files/96562986/AS_5920_Chapala_Eng_OLM.pdf.html

bende hem bluetooth hem kumanda hemde acer tv tuner digital + anten . bu anten hem tv icin hemde wirelees icin ,antensizde wirelees baglaniyor zaten. vista puani 4.8 fakat benimki T7700 olani. fritzbox wireles modem ile fritzbox usb aldim sadece fritzboxta calisan EasyUPnP programinida kurdum mausla bir tik IP numarasi aninda degisiyor. rapid share'de sinir minir yok. :) non-stop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skurunc -- 12 Mart 2008; 17:22:17 >

• arkadaşlar bende de 5920-933 var eDatasecurity yazılımının kurulumunda sorunlarla karşılandı yazılımını tekrar yükleyin diyodu ve daha sonra eDataSecuritysystem loader(load and prepare enviroment) çalımayı durdurdu diye bi uyarı geldi ve hatayı temizle ve programı kapat secenegi vardı hatayı temizleyi denedim bulamadı ve programı kapat var kapatırsam nerden venasıl yükleyebilirim yardımcı olusanız sevinirim sanırım bilgisayar konusunda pek bişey bilmedigimi anlaışsınızdır yardımlarınızı bekliyorum yedelemeyide yapmamıştım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman08 -- 12 Mart 2008; 20:55:34 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.