Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre bu ürün malzeme ve işçilik açısından çok kötü. Ürünü aldım 2 gün sonra iade ettim. Kasası çok kalitesizdi ve hoparlörlerin ses kalitesi yüksek seste bozuluodu. Şimdi Lg R500 aldım ve kalitesi gerçekten farkedio. Ekran , tuş takımı , ekran kartı , kasa , ses vs. bu kaliteyi gösterio. Özellikle ısınma problemi olmaması gözardı edilemez .Acer alırken bence iki kere düşünün
  • bugün aldım bu notebooktan harika bişeye benzior
    şimdi xp ye çevirmeye çalışacağım...
  • baktımki 1800 e alan var bende bugün bimeksten aldım ama 2500 ytl ye 6 taksit
    yalnız 250ytl ye yakın kredi kartına bonus verdi + 502 milyonda hediye çeki verdiler... :D
  • Hayırlı olsun,
    Yalnız zaten performans olarak vasat olduğu için ısınma beklemen de gereksiz.. 8600GS ekran kartı yetersiz kardeş
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3941
    quote:

Orjinalden alıntı: nepal0783

Bana göre bu ürün malzeme ve işçilik açısından çok kötü. Ürünü aldım 2 gün sonra iade ettim. Kasası çok kalitesizdi ve hoparlörlerin ses kalitesi yüksek seste bozuluodu. Şimdi Lg R500 aldım ve kalitesi gerçekten farkedio. Ekran , tuş takımı , ekran kartı , kasa , ses vs. bu kaliteyi gösterio. Özellikle ısınma problemi olmaması gözardı edilemez .Acer alırken bence iki kere düşünün

• Mendux dostum bu bilgisayarı almamda bana en çok yardımcı olan kişi sensin.. ancakhttp://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166324 adresinde dell kullanıcıları arasındaki gddr2 gddr3 sohbeti var ve sonuçta gddr2 olduğu sonucuna varılmış.. neyse öyle bile olsa sen o bilgisayarı da kullanmış biri olarak acer almışsın..

174.20 driver i doğrudan mı yükledin.. yani herhangi bir şeyi silmek ve ya belirli bir konuma yüklemek gerekir mi.. eticet06 nın imzasındaki vista 174.20 yi mi yükleyeceğiz??

Cehennemli hayırlı olsun.. hp den sonra iii gelir umarım bana iii geldi..

norton u kaldırdım hp kullanırken sadece windows defender vardı ve hiç problem yaşamadım.. şu anda açılması yaklaşık olarak 1 dk... Acer empowering çok kullanışlı bir sistem.. kasa üstü parlak olmasına rağmen öyle yağlı parmak izi tutmuyor.. değişik bir malzeme sanırım.. hp 15.4 lere göre kasa 1 cm kadar daha geniş.. ekran ve acerın ekran koruyucusu çok hoş..

Vista Home Pre DVD sini isteyemez miyim acaba.. sonuçta parasını vermedik mi??

• Arkadaşlar crysis orta seviyelerde 1 saat oynadım gpu ısısı 72 derece oldu.. gpu ısısının sınırı nedir?

Super Pi diye bir test varmış kardeşim söyledi yaptık ve 17 saniye çıktı....
  • Kardeş, yılan hikayesine dönmiş bu GDDR3 olayı her bilgisayarda, ben kapatıyorum artık ..
    174.20 yi bana arkadaş tavsiye etmişti ..şimdi bide 174.31 çıkmış galiba onu da deneyebilirsin,
    Bunlar ekran kartının ana sürücüleri değil ,karıştırma o zaten kurulurken yükleniyor, dokunma,
    Bu 174.20 forceware diye geçiyor..ekran kartının son güncellemelerini içeriyor. sadece başka bir forceware e geçerken silip diğerini yüklersin..
    Ayrıca bir de RivaTune 2.07 kullan overclock için performansını artır..
    Endişeye gerek yok ,makina gayet iyi fiyat/performans/özellik bakımından
  • 72 derece gayet iyi, sınırı galiba 99
    Süperpi sadece işlemci performansını ölçer ki bizim işlemci T9300 ki ben de 16 çıkmıştı , T7500 işlemcilerde 22-23 sn çıkıyor
    Ama total performans için Futuremarks.com dan 3DMark06 indirip onu dene performans için ve overclock sonucundaki durumun için

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar crysis orta seviyelerde 1 saat oynadım gpu ısısı 72 derece oldu.. gpu ısısının sınırı nedir?

Super Pi diye bir test varmış kardeşim söyledi yaptık ve 17 saniye çıktı....
  • Teşekkür ederim dostum akşam eve gidince deneyeceğim... Ben batarya ile ölçmüştüm süper pi yi farkeder mi? peki aslında çok fazla kurcalamakta istemiyorum hp dağılmıştı.. ama 30 gün değiştirme süresi geçmeden zorlamak lazım sanırım..
  • Performans testlerinde pil ayarlarını "yüksek performans " seçersen fiş takılı veya değil fark etmez..ama fiş takılı olursa daha garanti olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Hayırlı olsun,
    Yalnız zaten performans olarak vasat olduğu için ısınma beklemen de gereksiz.. 8600GS ekran kartı yetersiz kardeş
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3941
    quote:

Bana göre bu ürün malzeme ve işçilik açısından çok kötü. Ürünü aldım 2 gün sonra iade ettim. Kasası çok kalitesizdi ve hoparlörlerin ses kalitesi yüksek seste bozuluodu. Şimdi Lg R500 aldım ve kalitesi gerçekten farkedio. Ekran , tuş takımı , ekran kartı , kasa , ses vs. bu kaliteyi gösterio. Özellikle ısınma problemi olmaması gözardı edilemez .Acer alırken bence iki kere düşünün

Kardeş yalnız LG R500 ün ekran kartı DDR3 ve vista puanların da Acer i eziyo. Fanı sürekli çalışıp ses çıkaran acer. Bataryası 6 cell olmasına rağmen 3 saat 48 dakika kullandım Lg yi. Yani kardeş ben iki makineyide kullandığım için söylüyorum acer çok başarısız bi makine . Lg R500 ün 3d mark 2006 , vista puanlarnı aşağıda görebilirsiniz.Bunlar benim makinenin sonuçları. Tamamı defaul oc siz.Bu arada bendeki, LG R500 ün T7700 olan modeli.
    http://img214.imageshack.us/img214/4946/09032008lgr500bp8.jpg
    http://img214.imageshack.us/img214/4206/vstawf1.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/1037/adszga8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 10 Mart 2008; 11:11:25 >

• öncelikle 1800 ytl ye alan arkadaşlara ve diğer arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.bnm böyle bi kampanyadan haberim olmadı.olsaydı hiç kaçırmazdım.asus un m 50 - m 51 bi de acer in bu modeli var aklımda.sürekli takip ediyorum,dolar şuan cok yüksek düşmesini beklemekten baska şansım da yok sanırım..
    açıkçası bu bilgisayarlar arasında seçim olarak çok zorlanıcam,bu kampanyadan vatan asus içinde yapsa ne gzel olur :)
  • Evet DDR3 müş ama ne vista puanında ne de 3DMark06 da ezemiyor üzgünüm..
    Benim de Vista Puanı:4.8 ki vista puanı o kadar önemli değil
    3DMark06 skorum driversiz:3650
    174.20 driver sonrası: 3897
    overclock sonrası:4198
    inanmıyorum diyorsan resimleri de gönderiym

60 puan için mi eziyor diyorsun.. ayrıca bi de süper pi yap bakalım kaç sn çıkacak ...1M için Acer 16 sn de hesaplıyor..
    Sen sadece GDDR3 lü 8600GT modelini almışsın şansın o ..
    Herşey ekran kartında bitmiyor

Ha birde XPS 1530 (GDDR3 var) un sade 3DMark06 puanı 4332 , keşke XPS alsaydın
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4135

Ayrıca ben ne fan gürültüsü duyuyorum ne de batarya sorunu, ben de biçok makine denedim (XPS 1530 dahil) Acer fiyatına göre gayet başarılı..
    Sen kendi makinanın hayrını gör..

quote:

Kardeş yalnız LG R500 ün ekran kartı DDR3 ve vista puanların da Acer i eziyo. Fanı sürekli çalışıp ses çıkaran acer. Bataryası 6 cell olmasına rağmen 3 saat 48 dakika kullandım Lg yi. Yani kardeş ben iki makineyide kullandığım için söylüyorum acer çok başarısız bi makine . Lg R500 ün 3d mark 2006 , vista puanlarnı aşağıda görebilirsiniz.Bunlar benim makinenin sonuçları. Tamamı defaul oc siz.Bu arada bendeki, LG R500 ün T7700 olan modeli.
    http://img214.imageshack.us/img214/4946/09032008lgr500bp8.jpg
    http://img214.imageshack.us/img214/4206/vstawf1.jpg
    http://img119.imageshack.us/img119/1037/adszga8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 10 Mart 2008; 12:11:20 >

• Arkadaşlar bende Acer t9300 alanlardan birisiyim fakat bende Nepal gibi iade ettim ve LG R500 aldım.Neden diye soracak olursanız başta donanım özellikleri olarak Acer daha üstün gibi gözükmesine rağmen durumun hiçde öyle olmayışı.Öncelikle 2 ürün arasında bana kalırsa büyük bir işcilik ve kalite farkı var.Acer ın kasasını biraz sıkın gacur gucur ettiğini görüceksiniz oynamalar olduğunu farkediceksiniz,Lg nin kasasında ise böyle bir durum yok,zaten kasanın sağlamlığı işcilik kalitesi hemen farkediliyor.Bir diğer nokta Acer ın fanının çok sık çalışması ve belki çok rahatsız edici bir ses olmamasına rağmen devamlı hissedilebilir bir düzeyde olması ve buna rağmen hissedilebilir bir sıcaklıkda olması yani ısınması.Lg de ise kararlılık testleri yaptığınızda bile makine ılık.Şimdi tercih edilebilir olmasını sağlayan özelliklere gelince Acer ınki ki öyle olmadığını şimdi açıklayacağım...2 ürünü ayrıntılı olarak kullandım Everest de olsun 3dmark 2006 olsun vista puanlamaları olsun elimden geldiğince test ettim 2 makineyide...Yukarıda Nepalin verdiği puanlar tamamen doğru...Yanlız ben 3dmark da 3800 gibi bir puan alıyorum sanırım oda tekrarlarsa 3dmarkı aynı neticeleri alıcaktır.Ki herhangi bir overclock vs yok,ekstra hiçbirşey yok.Omega driverları sistem optimizasyonu Xp ve riva tuner la biraz overclock yapılırsa 4700 gibi bir puan alıcağını düşünüyorum.ki oldukça yeterli.Acerda ise 3dmark da yine hiçbir ayar yapmadan 3550 gibi bir puan almıştım bunuda belirtmek isterim.Lg nin bukadar yüsek puan almasının sebebi GDDR3 olması.Acer daki kart GT olmasına ragmen GDDR2 ram kullanılması sanırım istenilen beklenilen performansı vermiyor.Tabi çok çok iyi puan alan arkadaşlar vardır elbette.Vista puanlamalarına gelince zaten nasıl bir fark olduğunu zaten görüyorsunuz Nepal in verdiği linklerde Özellikle grafik ve aero puanlamasında.Wireless konusunda Acer evet daha başarılı bu bir gerçek.Ama ekran konusunda yine çok bariz bir fark war.Sony Vaio larda bile böyle ekran gerçekten zor bulunur neredeyse 0 dan görüntü kaybı yaşanmıyor LG de ama Acer da durum böyle değil ben şahsen memnun kalmamıştım.Acer ın kamerası çok başarılı 10/9 Lg ninkide çok başarılı ama Acer kadar değil 10/7.5...Ses olayına gelincee benim yine büyük hayal kırıklıklarımdan birisi,Acerda Subwoofer vs olması beni çok çekmişti amaa ses son seviyelerde resmen çatlıyor sizde nasıl durum bilmiyorum amaa zaten sub dan kaynaklı değil hoparlörlerden tiz ve çatlak bir ses geliyor ve beklediğim gibi sub da performanslı değil kesinlikle.Lg de ise 3 farklı mod var Srs Wow HD - Srs TruSurround XT ve Srs Off olma üzere.24 bit ses kartı var üzerinde...Özellikle kulaklıkla(Cx400) ve iyi bir sistemle(bende z-2300 var mesela) inanılmaz bir performans alıyorsunuz. Bir X-Fi performansı beklemek elbette yersiz ama bir notebook için gerçekten müthiş,acerın performansı ise kulaklık ve sistemle bence vasat.kendi üzerlerindeki sistemle performansları hemen hemen aynı diyebilirim.Lg de parmak izi okuyucusu olması tabiki bir +...Bu arada Lg de Turbo memory özelliği var Sanırım Acer dada var(emin değilim olmayadabilir) ama zaten nasıl kullanıldığını nasıl aktif edildiğini bilmiyorum :D Bu arada tasarım tamamen zevke göre değişicektir elbette ama bana kalırsa Lg çok daha karizmatik duruyor zaten bakınca nekadar kaliteli olduğu anlaşılıyor.Acer ise tasarım ödüllü enteresan bir model fakat bana biraz oyuncak gibi geldi kusura bakmayın ama.Onun dışında batarya ömrüne gelicek olursak 2 makinede yaklaşık olarak 3.5-4 saati görüyor.2 makineyide tabi çok çok fazla kullanma şansı bulamadığım için henüz net birşey söyliyemiyeceğim.Lg de 6 cell batarya olmasına rağmenn şarjının bukadar gitmesi gerçekten çok iyi.Dediğim gibi bazı kağıt üstündeki + lar aslında göründüğü gibi olmuyor...Amacım kesinlikle Acer ı kötülemek değil,o fiyata alınabilicek en iyi makinelerden birisi ama demekki daha iyi leride olabiliyormuş(kağıt üstünde olmasa bile)bana kalırsa.Bu arada annemede bi acer aldık,o yüzden kimse çıkıpda ne bu acer düşmanlığı falan demesin.O makinedende oldukça memnunuz...Ama aynı klasmanda Bir Lg olsaydı yine Lg yi tercih ederdim.Lg aynı çizgisini korursa bundan sonraki makinemde yine Lg olucak,herkesede şiddetle tavsiye ederim! Amacım ortamı germek vs değildi lütfen yanlış anlaşılmasın,sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim,Acer alan arkadaşlarada hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar...
    Hepinize Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 10 Mart 2008; 12:43:12 >

• Valla söylediklerinle o kadar yazıp uğraşmana değecek şeyler yok..
    Herkesin kendi tercihi 3 aşağı 5 yukarı..
    Kasa kırılabilirmiş ,yok pili 10 dk fazla gidiyormuş , dağda operasyonlarda kullanmayacaz heralde makineyi
    Bu arada sitelerde R500 hep 8600mGS ile satılıyor ,bana 8600mGT(GDDR3) nerde satılıyor bi link atabilirmisiniz.. inceleyim

Yaw bide bu ses problemine son kez açıklama getirecem . e tuşu ile eAudio managemente giriyoruz ...oradan müzik bölümüne giriyoruz ..Rock veya varsayılanı seçiyorsunz ..Normalde movie ayarlarında olduğu için ses güzel gelmiyor..
    Ama seçin bi Rock ayarını hangi laptoptan aşağı kalırmış ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 10 Mart 2008; 13:05:25 >
  • Arkadaşım tabiki herkesin kendi tercihi ben zaten aksini iddaa etmedimki
    Ki ben kasa kırılabilir yada 10dk fazla gidiyorda demedim.
    Bu arada R500-UPC1T modeli heryerde standart ve üzerinde 8600GS GDDR3 vardır.
    Bu arada sana zahmet kendi makinendeki gpu nun core ve memory speed lerine bakabilirmisin? Bunlarda bir farklılık olabiliceğini düşünüyorum.
    Saygılar...
    quote:

Valla söylediklerinle o kadar yazıp uğraşmana değecek şeyler yok..
    Herkesin kendi tercihi 3 aşağı 5 yukarı..
    Kasa kırılabilirmiş ,yok pili 10 dk fazla gidiyormuş , dağda operasyonlarda kullanmayacaz heralde makineyi
    Bu arada sitelerde R500 hep 8600mGS ile satılıyor ,bana 8600mGT(GDDR3) nerde satılıyor bi link atabilirmisiniz.. inceleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 10 Mart 2008; 13:08:09 >

• Normal fabrika ayarları;
    GPU 3D performans
    Core speed: 475 Mhz
    Mem speed: 400 Mhz
  • Arkadaşım Everest varsa bir Gpu ayrıntısı gösterebilirmisin?
    quote:

Normal fabrika ayarları;
    GPU 3D performans

• Everest yok ama PCwizard08 ile göndereyim (anlık)

quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

Arkadaşım Everest varsa bir Gpu ayrıntısı gösterebilirmisin?
    quote:

Normal fabrika ayarları;
    GPU 3D performans

• Bende PcWizard indiriyim o zaman,bi bakalım...
    quote:

Everest yok ama PCwizard08 ile göndereyim (anlık)

quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

Arkadaşım Everest varsa bir Gpu ayrıntısı gösterebilirmisin?
    quote:

Normal fabrika ayarları;
    GPU 3D performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 10 Mart 2008; 14:01:32 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.