Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben everest ile vermiştim ayrıntı yukarıya bakarsanız bulabilirsiniz..
  • Evet baktım fakat sayfanın alt kısmı gözükmüyor malesef...
    quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Ben everest ile vermiştim ayrıntı yukarıya bakarsanız bulabilirsiniz..
  • Şimdi baktım Pc Wizard dan
    Core Speed 500
    Memory Speed 700
    Sanırım bu farkın da etkisi büyük...
    Herneyse önemli değil zaten...
    Arkadaşlar sormak istediğim birşey var size...Anneme bi acer aldık fakat ben Vistayı silip yani format atıp Xp kurdum fakat bazı driverları bulamadığım için vistaya dönmek istiyorum...Recovery bölümüde silindi tabi yada yoktu bile öyle birşey,ben yapmayı unuttum ;)) Şimdi Vista cd si beraberinde geldi fakat kendi yazılım cd sinin bile içinde mesala 3 tane webcam driverı war...Yani en mantıklısı recovery yapmak fakat tabii şimdilik böyle bir şansım yok...Peki aynı makineyıi kullanan başka birisi recovery yapsa cd yi bana verse aynı şekilde kullanabiliyormuyum?...
    Anneme aldığımız Acerda Vista cd side var fakat etkinleştirme anahtarı yok bunu nasıl hallediceğiz peki? ki sizde durum biraz daha farklı çünkü herhangi bir cd falanda yok...Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 10 Mart 2008; 14:03:00 >

• Burası 933G25Mn ile ilgili yeni bir bölüm sadece bu pc ile ilgili bilgiler var şimdilik.. 5920 kullanıcıları derneğinde daha geniş açıklamalar ve yardım bulabilirsin arkadaşım.. sana kolay gelsin keşke recovery yapsaydın empowering içerisinde çok faydalı programlar vr bunlardan biri de eRecovery herşeyin yedeklemesini yapabiliyorsun..

8600M GS GDDR3 olunca tabi veri yolu özellikleri nedeniyle LG yi uçuruyor.. Turbo memory özelliği anladığım kadarıyla Santa Rosa ya has birşey.. Özelliklerine baktım şimdi gerçekten güzel makine fiyatta iii.. güle güle kullan.. crysis max ayarlarda oynanabiliyor mu??

HP Pavillion DV6189 vardı bende daha önce ve onun Wireless %20 çektiği yerde acer %93 çekiyor.. ( genel bilgi )
  • Hazır burda yazmışken sorıyım dedim,belki bilen birisi çıkar diye..Dediğin gibi keşke eRecovery ile recovery yapsaydım artık geçti tabi.Umarım aynı cihazdan olan başkası recovery Cd si yaptığı zaman, bende kullanabilirim.Bu arada etkinleştirme olayı nasıl olucak anlamadım zaten..
    Herneyse
    Turbo Memory benim bildiğim kadarıyla her Santa Rosa işlemcili makinelerde olmuyor,ama yanlış hatırlamıyorsam Acer ın t7700 modelindede vardı.
    Crysis e gelince henüz daha oynama fırsatı bulamadım ama Max. ayarlarda oynatması imkansız tabii.Birkaç optimizasyon,Omega Driver ları ile high da oynayabiliceğimi düşünüyorum.Bu arada aranızda hiç son Omega driverlarını deneyen varmı acaba? Ben fark ediceğini düşünüyorum...
    Acerın wireless performansına gelince evet gerçekten bende başarılı buldum...dediğin gibii dağlar kadar bir fark göremedim amaa fark var evet...
    Saygılar...

quote:

Burası 933G25Mn ile ilgili yeni bir bölüm sadece bu pc ile ilgili bilgiler var şimdilik.. 5920 kullanıcıları derneğinde daha geniş açıklamalar ve yardım bulabilirsin arkadaşım.. sana kolay gelsin keşke recovery yapsaydın empowering içerisinde çok faydalı programlar vr bunlardan biri de eRecovery herşeyin yedeklemesini yapabiliyorsun..

8600M GS GDDR3 olunca tabi veri yolu özellikleri nedeniyle LG yi uçuruyor.. Turbo memory özelliği anladığım kadarıyla Santa Rosa ya has birşey.. Özelliklerine baktım şimdi gerçekten güzel makine fiyatta iii.. güle güle kullan.. crysis max ayarlarda oynanabiliyor mu??

HP Pavillion DV6189 vardı bende daha önce ve onun Wireless %20 çektiği yerde acer %93 çekiyor.. ( genel bilgi )

• omega drivers mı bilmiyorum ama mendux arkadaşım 174.20 driverı denemişti..
  • Arkadaşlar benim kafam şu İntel Turbo Memory olayına takıldı.. Anladığım kadarıyla ram girişine takılan bir ürün..

http://www.amazon.com/Intel-Turbo-Memory-Card-1GB/dp/B000Q82V1W

bunun için 3. bir slot var mı bu laptopta.. yoksa ramlardan birini feda edip mi takacağız..

Bilgisayarımız İntel Turbo Memory i destekliyormuş ya ondan soruyorum..

Bir de bazı yerlerde nTune 5.05.54 diye bir programdan söz ediliyor bizim pc de var mı acaba.. yoksa yükleyim mi iii midir?..
  • Ya arkadaşlar ben 2 laptop arasında kaldım
    1-Asus M50
    2-Acer 5920 T9300
    Hangisini önerirsiniz?Ekran kartı ve sorunsuzluk benim için önemli.M50 piyasada var mı?
  • M50 sanırım ereyon.com da olacaktı.. m51, m50 ve 933G25m birçok yerde karşılaştırıldı tartışıldı.. sırf bunun için başlık açıldı..
  • omega driver yükledim 3DMark06 yaptım .. (bilgisayar 6 saattir çalışır haldeydi)

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • bu arada mesajı yeni gördüm. teşekkür ederim kardeşim. ama ufak bi dip not, ben hp kullanmadım hiç. sadece hp almaya karar vererek yola çıkıp ASUS F3SA da karar kılıp ACER 5920G T9300 almış biriyim ama iyi bir seçip yapmışım onun farkındayım...

quote:

Mendux dostum bu bilgisayarı almamda bana en çok yardımcı olan kişi sensin.. ancakhttp://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166324 adresinde dell kullanıcıları arasındaki gddr2 gddr3 sohbeti var ve sonuçta gddr2 olduğu sonucuna varılmış.. neyse öyle bile olsa sen o bilgisayarı da kullanmış biri olarak acer almışsın..

174.20 driver i doğrudan mı yükledin.. yani herhangi bir şeyi silmek ve ya belirli bir konuma yüklemek gerekir mi.. eticet06 nın imzasındaki vista 174.20 yi mi yükleyeceğiz??

Cehennemli hayırlı olsun.. hp den sonra iii gelir umarım bana iii geldi..

norton u kaldırdım hp kullanırken sadece windows defender vardı ve hiç problem yaşamadım.. şu anda açılması yaklaşık olarak 1 dk... Acer empowering çok kullanışlı bir sistem.. kasa üstü parlak olmasına rağmen öyle yağlı parmak izi tutmuyor.. değişik bir malzeme sanırım.. hp 15.4 lere göre kasa 1 cm kadar daha geniş.. ekran ve acerın ekran koruyucusu çok hoş..

Vista Home Pre DVD sini isteyemez miyim acaba.. sonuçta parasını vermedik mi??

• bnm bi sorunum var arkadaşlar.
    simcity societies oyununu yükledim bi süre oynadım ve daha sonra silmek istedim ama silemedim.
    oyun hata verio silinmiyor. nete araştırdım.önce sistem geri yükleme yaptım ama sistem geri yükleme hata verdi farklı farklı noktalar denememe rağmen. tek yol olarak tek tek oyun dosyalarını ve registery anahtarlarını silmek olduğunu anladım ve yaptım. oyunla ilgili herşeyi sildim. ama bilgisayar ilk ankine göre daha yawaş çalışıyor ve daha geç açılıyor. gene oyunu yüklemeden önceki bi tarihi sistem geri yükleme ile yüklemeye çalıştım ama gene hata verdi.
    bilg.ı ilk aldığımda backup dvd si olarak 3 seçeneğide yedekledim.
    default factory, driver vede diğer seçeneği. 7 DVD tuttu. sorum şu, şimdi sistemi geri yüklediğimde acer programları,ms office, ms oyunları acer oyunları vs vs vs yani bilg.ı ilk aldığımda içinde ne varsa hepsi geri gelir mi yükleyince yoksa vista mı yükleniyor sadece???
    teşekkürler...

• Acer da hiç denemedim ama pavilionda ilk günkü gibi oluyordu.. sadece süreli programlar (norton vb) kaldığı yerden devam ediyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

omega driver yükledim 3DMark06 yaptım .. (bilgisayar 6 saattir çalışır haldeydi)

Omega driver ne oluyor.. 174.31 olur mu?? bir de bu skorda overclock yoktur umarım..

Dün 17.00 da açtım laptopu.. harici hdd den 100GB kadar veri yükledim.. oyun, program vs.. yükledim.. netten 3dmark06 yı download ettim.. bu süre zarfında hiç kapatmadım ve saat 23.30 gibi süper pi 1M 17 sn.. driver ve overclocksuz 3dmark06 3616 çıktı.. 174.31 driver yükledim 3961 çıktı.. Bu akşam overclock yapacağım bakalım sonuç ne olacak.. Bütün resimleri akşam yüklerim...

Mendux bu driver nereye yüklendi anlamadım ben.. yenisini yüklemek için bunu silmem gerekecek ya ondan soruyorum..

• Orjinalden alıntı: mendux

Vista puanı 4.8 ama bunun çok önemi olduğunu sanmıyorum.. 3dMark06 yaptım overclocksuz 3885 gibi bir değer elde ettim .. nTune edinip overclock la deneyeceğim..ama daha yüksek bir değer beklerdim penryn işlemci olduğu için

Mendux sen bu değeri driver yükleyince elde ettin değil mi? benim fabrika çıkışı 3616 çıktı da..
  • 174.31 yeterli bence motanyeri. Yaptığın skor da iyi ama omegadrivers.net(169.25) yükledim demiştim ya aslında 174.20 ile yaptığım skormuş o (3922) ..uninstall etmemişim..
    Bugün hafif overclock ile yaptığım skoru da göndereyim..
    Driver uninstalleri normal program ekle/kaldır dan yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 11 Mart 2008; 10:37:15 >

• bende almak üzereyim nisan ayı içinde alacam sizce bekleyim mi? yeni modeller gelecekmı:)
    birde kullananlar oyun performanslarını gösterirse süper olur
  • Arkadaşlar 933G25Mn' min saf haliyle ulaştığı 3DMark06 skoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 11 Mart 2008; 19:30:51 >
  • Bu da eticet06 nın imzasındaki 174.31 driver yüklendikten sonraki 3DMark06 skoru (bu bana yeter overclock yapmayı düşünmüyorum)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.