Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı için overclock olarak siz hangi programı kullanıyorsunuz?
    etiket arkadaşımız imzasındaki ekran kartı driver larını direk kuruyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 31 Mart 2008; 7:32:13 >
  • Kardeş hepsiburada.com sitesinde 320 gb lık modelin 5400 rpm hdd içerdiği yazıo. Daha öncede açıkladım ama kimse okumuyor sanırım. 320 gb'lık modeli almak daha mantıklı çünkü bu model ülkemizdeki firmalar tarafından daha fazla talep gördüğü için çok fazla ithal edilmiş bu yüzdende fiyatta düşüş yaşanmış. Bizzat gidip araştırdım.Tüm özellikleri aynı ve hdd daha iyi
    Orjinalden alıntı: blacksnake03

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

arkadaşlar ben acer 5920 t9300 ile ve asusun m51sn ile arada kaldım sizce hangisini almalıyım?aralarında pek bir fark yok asusun ekran kartı cok az daha iyi acer ın da ram i daha iyi..oyun da oynacağım bu notebook da crysis i falan hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum..peki xp ye dönenler kullandıkları driverları link verirlerse sevinirim(mümkünse rapid olsun)..bu pc gibi özellikleri olan notebook varsa adını yazarsanız sevinirim...

Birkaç mesaj yukarıda 'Shadow'un verdiğilinkten XP sürücülerine ulaşabilirsiniz. Linke buradaki boşlukları silerek ulaşabilirsiniz.http://www. notebook .gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5920-hakkinda-hersey-burada-t103.html

Bu Asus M51 mi yoksa Acer 5920G'mi sorusuna bir cevap bulamazsınız. Bana sorsanız Acer, başkasına göre ise Asus. Asus'un ekran kartı konusunda yanılıyorsunuz. Acer'in ekran kartı daha iyi, ayrıca Ram'ı da daha fazla. Bir çok yönden Acer, Asus'tan daha üstün.

ilginiz için teşekkürler.vatanda 2 tür acer 5920 T9300 işlemcili satılıyor.tekinin harddiski 250gb 8600 GF.diğeri ise 320gb harddisk ekran kartı ise 8600 M GT
    harddiski 250gb 8600 GFhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32352
    320gb harddisk ekran kartı ise 8600 M GThttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32972 bu ürün diğerinden ucuz..ve bu ürün diğerinden daha iyi değilmi?(harddisk ve ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 31 Mart 2008; 10:59:24 >

• arkadaşlar ben acer 5920 t9300 320gb hdd 5400 rpm modelini aldım buraya son noktayı koyalım diyer özelikleri sizinki ileaynıdır aldım fiyat vatanbilgisayardan 1793ytl+5 taksit ideal kartla aldım saygılarrrr
  • ARKADAŞLAR 174.31 driver YÜKLEME EKRAN KARTI DRİVER NASIL YÜKLİCEM RESİMLİ BİR ANLATIM YAPABİLRMİSİNİZ VE LİN VEREREK YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM VE YAPANLAR PERFORMAS FARKLARINI YAZMIŞ PİŞMAN OLAN YADA SORUN YAŞIYAN VARMI SAYGILARRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

arkadaşlar ben acer 5920 t9300 320gb hdd 5400 rpm modelini aldım buraya son noktayı koyalım diyer özelikleri sizinki ileaynıdır aldım fiyat vatanbilgisayardan 1793ytl+5 taksit ideal kartla aldım saygılarrrr

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

• Kardeş o fiyata ne zaman aldın ? Ayrıca internet üzerinden mi yoksa direk mağazadan mı aldın yazarsan sevinirim?

Pazarlık olayını anlatırsan sevinim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziya13

Kardeş o fiyata ne zaman aldın ? Ayrıca internet üzerinden mi yoksa direk mağazadan mı aldın yazarsan sevinirim?

Pazarlık olayını anlatırsan sevinim :D

Birkaç gün önce Vatan Bilgisayar'da İdeal Kart sahiplerine peşin fiyatına %28 indirim vardı.
  • COKSAGOLUN ARKADAŞLAR BİRŞEY KACIRDINIZI SANMAYIN LEPTAP VATANDAN ALINIR GERCEK FİYATLARLA SAHİP OLUN TAKİP EDİN VATANI AYDA 2YADA 3KERE CİDİ İNDİRİMLER YAPIYORLAR ARKADAŞLAR DİYER FİRMALARIN İNDİRİMLERİ GENELDE ALDATMACA VATANI SABIRLA TAKİPEDİN VE UCUZA DOLU BİR LEPTAP ALMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN
  • CUMAGÜNÜ ALDIM ETİKET FİYATI 2400YTL %28 indirimli 1794YTL
  • quote:

ARKADAŞLAR 174.31 driver YÜKLEME EKRAN KARTI DRİVER NASIL YÜKLİCEM RESİMLİ BİR ANLATIM YAPABİLRMİSİNİZ VE LİN VEREREK YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM VE YAPANLAR PERFORMAS FARKLARINI YAZMIŞ PİŞMAN OLAN YADA SORUN YAŞIYAN VARMI SAYGILARRR

anlatacak biri var mı?
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR 174.31 driver YÜKLEME EKRAN KARTI DRİVER NASIL YÜKLİCEM RESİMLİ BİR ANLATIM YAPABİLRMİSİNİZ VE LİN VEREREK YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM VE YAPANLAR PERFORMAS FARKLARINI YAZMIŞ PİŞMAN OLAN YADA SORUN YAŞIYAN VARMI SAYGILARRR

anlatacak biri var mı?

Daha önce arkadaşlar defalarca anlatmış aslında ama ben de sormuştum araştırma yapmadan. Kimse cevap vermedi ve ben de araştırıp buldum. Şimdi sana anlatayım ki benim gibi sayfalarca yazı okumak zorunda kalma:
    1)http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=89 bu adrese gir.
    2) Oradan mesela 174.31 Acer, Dell, Lenovo Vista 32 bit (Bilgisayarının markasına ve işletim sistemine göre driverler ayrlmış durumda.) olanı tıkla.
    3) Açılan sayfada sol üstte "Driver" yazısına tıkla. Sürücüyü istediğin bir yere indir.
    4) Ardından az önce tıkladığın "driver" in yanındaki "Modded INF" e tıkla ve onu da istediğin bir yere indir.
    5) Sürücü ve INF dosyası indikten sonra (Bilgisayarında Winrar kurulu olarak kabul ediyorum). Sürücüye sağ tıkla ve Winrar menüsünden "Buraya Çıkart" ı seç. Bunun üzerine Winrar, sürücünün içerisindeki her şeyi indirdiğin sürücüyle aynı adda bir klasöre açacak.
    6) İndirdiğin INF dosyasını az önce açtığın sürücü klasörünün içine kopyala. Sana dosyayı değiştirmek isteyip istemediğini soracak. Sen de değiştirmesini söyle.
    Böylece sürücün hazırlanmış oldu. Şimdi öncelikle eski sürücünü kaldırmalısın. Bunun için:
    7) Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Özellikler"i seç. Açılan pencerede sol taraftaki menüden "Aygıt Yöneticisini" seç.
    8) Burada açılan şeylerden "Görüntü Bağdaştırıcısı" nın yanındaki + işaretine bas ve açılınca oradaki ekran kartının modelini belirten kısma (NVIDIA GeForce 8600M GT yazıyor olsa gerek.) sağ tıkla ve "Kaldır" a bas.
    9) Eski sürücün böylece kaldırılmış olacak. Bundan sonra bilgisayarının yeniden başlatılmasını sağla.
    Bilgisayarın yeniden başlayınca görüntü ayarların bozuk olacak. Çünkü ekran kartının sürücüsü yüklü değil. Yani şimdi daha önce indirip hazırladığımız sürücüyü kuracağız. Bunun için:
    10) Sürücüyü açtığın klasöre girip içindeki "Setup.exe" yi çalıştır.
    11) Sana sürücünün dijital olarak imzalanmamış bir sürücü olduğunu ve yükleyip isteyip istemediğini sorarsa yüklemek istediğini belirtecek şekilde cevap ver.
    12) Kurulum bitince bilgisayarını yeniden başlat.
    Hayırlı olsun...

Bu aralar en çok kabul gören sürücü 174.31 sürümü olduğu için ben de bu sürümü tavsiye ediyorum. Zaten bu sürücüyü yükledikten sonra neredeyse herkes 3dMark06 test sonuçlarını göndermiş. Dolayısıyla performans farklarını gösteren bir şey belirtmeye gerek duymuyorum.

Edit: Ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 31 Mart 2008; 22:52:24 >

• JaCkBuiLt kardeşim cok sagol aydınlatın icin bukonuda kardeş bişeydaha sorcam ekran görüntüsü nasılsence biraz soluk gibi duruyor yaaa sendede öylemi acaba ve sen bu 174.31 sürümü yükledinmi kardeş ne farketi yüklediysen performasta saygılar
  • ben cevap vereyim, ekran gayet ne ve parlak, ama istersen bide sen aç ekranın ışığını....
    eğer bu forumda 3.sayfaya bakarsan eğer orada 174.31 ekran driverı yüklenmeden yapılan 3dmark200 skoru var, 3600 lerde...
    174.31 i yükleyince 3dmark2006 skoru 3955 oluyor... yani manyak bi fark var...

bu arada ben overclock için rivaturner 2.08 kulanıyorum. ama bellek hızını 450 mhz nin üstüne çıkarmamanız tavsiye olunur. 460larda sapıtıyor görüntü... max 450 yapın üstüne çıkmayın...

yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın,iyi oyunlar...kıskandım wallahi... 1800 ytl ye aldınız ya,süper.. ben 1900 e aldım 250gb harddisk var :(((

ben call of duty4 ü 1024x800 pxlde full grafik ayarları ile rahatlıkla oynayabiliyorum, biraz ısınma problemi oluyor ama.. ne de olsa GDDR2.
    nfs most wanted ı aldım, onu aynen 1024x800 de full oynayabiliyorum. crysis elimde olmadığı için daha deneme fırsatım olmadı... ama zaten o oyunu full ayarlarda oynatmasını pek beklemeyin.. oyun zaten e.kartını zorlamak için yapılmış(hangi e.kartıydı hatırlamadım ama nvidia 9500 mı 9600 mı öyle bişiydi galiba)

quote:

JaCkBuiLt kardeşim cok sagol aydınlatın icin bukonuda kardeş bişeydaha sorcam ekran görüntüsü nasılsence biraz soluk gibi duruyor yaaa sendede öylemi acaba ve sen bu 174.31 sürümü yükledinmi kardeş ne farketi yüklediysen performasta saygılar

• kardeş aydılatın icin saol formu seviyorum
  • bu notebook u almama sadece 68 gün kaldıo zaman a kadar yeni modeller çıkarsa artık onlarak bakarız
  • @KOMANDOXXX
    Eğer ekran görüntünüz soluksa belki ekran parlaklığı azdır. Güç seçeneklerinden ayarlara bakabilirsin. Yüksek performans ayarı seçiliyken dahi eğer ekran parlaklığı azaltılmışsa görüntü ve renkler mat olur. Normalde sürücüden sonra görüntü kalitesinde bir değişim olmadı. Gayet iyi görünüyor.

Bilen yada farkeden arkadaş varsa diye önemli bir sorunumu belirtmek istiyorum:
    Crysis ve Asassin's Creed oynarken mesela elim yanlışlıkla Caps Lock tuşuna değerse yada öndeki ses artırıp azaltma tekerleğini kullanırsam, oyun tam ekrandan çıkıyor ve pencerede oynamaya devam ediyor. Bir daha da oyunu kapatıp açana kadar düzelmiyor. Ama NFS Carbon yada Juiced2 oynarken olmuyor. Sizde de böyle bir problem var mı acaba? çözümü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • JaCkBuiLt
    o kadar oyun oynadım ama bu dediğin problem ile hiç karşılaşmadım daha.... ama diğer oyunlarda yapmıyorsa bu sorunu, o zaman oyundan kaynaklanıyor demektir sorun....
  • Sadece Asasin's Creed ve Crysis'te yapıyor. Ama oyun problemi değil de sanki sürücü problemi gibi duruyor. Belki de oyunları güncellemek sorunu çözer. Vaktim olursa bir de oyunları güncellemeyi deneyeyim.
    Benden başka bu problemi yaşayan var mı acaba?
  • Değerli arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum. Evde sinema sistemim mevcut projeksiyon tv ye s video kablosu ile görüntü , 5.1 sistem ampliyede optik çıkıştan sesleri göndererek sitelerde bolca olan blue ray filmleri ( mkv 264 ) seyretmek istiyorum. Acer'ı aldığımda bu işlemi yapabilirmiyim ses olarak optic veya coaxial çıkışı varmıdır. Amfiye bağlanınca bu filmlerin seslerini 5.1 veya dts olarak duyabilirmiyim. Teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR BANA BU İKİ ÜRÜNÜ BASİTCE KARŞILAŞTIRIMISINIZ.2 SİNDEN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BÜTÇEM SINIRLI ASLINDA MERAK ETTİGİM EKRAN KARTININ PAYLAŞIMLI OLUP OLMAMASI .PAYLAŞIMLININ DAHA İYİ OLDUGUNU SÖYLEDİLER SATAN FİRMADAN... ACER AS5920G-933G32MN---------CER AS5920G-933G25MN

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32352
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32972

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.