Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı fanın altındaki parça olmalı...
  • 3DMARK06 DA SON NOKTA ... 4743
    BUYRUN..

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • 3DMARK06 DA SON NOKTA ... 4743 cok güzel sıkor kardeş herkeze hayırlı olsun devamını bekleriz ve gelişmeleri yazın arkadaşlar formo canlandırın habire okuyorsunuz yazmıyorsunuz

• fanın altında değil, e.kartı fan ile hdd arasında kalan kart...

mendux,bu skoru nasıl elde ettin,değerleri verebilir misin? bide sen işlemci ve bellek hızlarını değiştirdikten sonra voltajlarla da oynuyor musun? yoksa sadece frekanslarımı değiştiriyorsun??

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

ekran kartı fanın altındaki parça olmalı...
  • mendux u görünce canım çekti, durmadan rekoru kırmaya çalıştım ve oldu :D
    frekanslar 660/458
    e.kartı driver 174.93

düzeltme sebebi,frekansı yanlış yazmışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 6 Mayıs 2008; 12:50:03 >
  • kardeş helalsize sıkoru 5000 yaparsınız sizde bu azim oldukca ve birde e.kartı driver 174.93 bu sürümün o.c siz yani normal haliyle aldın sıkor nedir yazarmısın cehennemli
  • walla o/c siz neredeyse eski driver a göre pekk bi fark yaratmadı,2-5 puan o kadarcık...
    5000 bnmde amacım ama e.kartı bellek hızını 458 üstüne çıkaramıyoruz, hatta eskiden 450 üzerine çıkamıyorduk.. en büyük sorun ooo... 458 üzerine çıkınca e.kartı stabil çalışmıyor,hata veriyor...

bi'de sanırım harddisk in durumuda etkiliyor,,bnm c.de 35 gb boş yer var, 9 oyun kurulu alete, bi dünya program var... çok yoğun alet yani, belki o da etki ediyordur.. çünkü bnm cpu skoru menduxdan baya bi düşük...

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

kardeş helalsize sıkoru 5000 yaparsınız sizde bu azim oldukca ve birde e.kartı driver 174.93 bu sürümün o.c siz yani normal haliyle aldın sıkor nedir yazarmısın cehennemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 6 Mayıs 2008; 13:17:29 >

• anladım kardeş bu sıkorlarda yeter bizi gelişmelerden haberdar edin kolaygelsin
  • Laptop una xp kurup sp3 yükleyen oldumu?
  • herkesin bu makinede 283 gb kullanılabilir harddisk war dimi 40 gb de yenmezki yuh ya :(
  • ben anlamadım ne demek istediğini.. ama bende 250 gb hdd var, ki o aslında byte olduğunda ve teorikde 250 gb olduğundan reel de gizli bölmeleri de çıkınca 219 gb kullanılabilir hdd var. 111gb c, 108 gb d

ya mendux, abi sen o/c olayını devam et valla,sen rekor kırdıkça bende hırsalanıyorum, ne zaman sen buraya skor koysan bende o/c yapmak istiyorum.mendux yapıyorsa ben niye yapamayayım, makine aynı makine diyorum kendi kendime, (aslında bir nevi sidik yarıştırıyorum :) ) ondan sen devam et, ki bende hırslanayım devammlı yukarı çıkalım :)

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

herkesin bu makinede 283 gb kullanılabilir harddisk war dimi 40 gb de yenmezki yuh ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 7 Mayıs 2008; 1:06:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

ben anlamadım ne demek istediğini.. ama bende 250 gb hdd var, ki o aslında byte olduğunda ve teorikde 250 gb olduğundan reel de gizli bölmeleri de çıkınca 219 gb kullanılabilir hdd var. 111gb c, 108 gb d

tamam snnki 25 mn heralde 32 den bahsediorm da kullanılabilir 283 bnm ondan bahsettim sendede bölme oranı aynı bi problem yok yani...
  • ula yakacaz makinayı o olacak sonna
  • mendux kardeş burda yazan lara nediyorsun
    Test ettiğimiz OCZ DDR2-800 modüllerinin eski sistemlerle uyumluluk açısından hiçbir problemi olmadı, DDR2-667 hızında da tüm notebooklarda sorunsuz şekilde çalışan ürün uyumluluk testlerimizden tam puan aldı." -cdrinfo.com

Yeni Santa Rosa Platformu ile 4GB Gücü
    Yeni Santa Rosa destekli notebook platformları sağladıkları 4GB bellek desteği sayesinde dizüstü bilgisayar kullanıcılarına masaüstündeki kadar akıcı bir bilgisayar performansı sunabilmektedir.
    Özel olarak 800MHz işlemci desteği bulunan Santa Rosa notebook platformları için tasarlanan OCZ 2GB DDR2-800 Notebook belleği, önceki nesil DDR2''li notebook sistemleri ile de %100 uyumludur.

2+2GB kombinasyonda takabileceğiniz 800MHz DDR2 belleğinizle yani dizüstünüzde bilgisayar keyfinizi ikiye katlayın.

Uyarı: Kullanılabilir 4GB bellek kapasitesi sisteminizin konfigürasyonuna ve kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

• o yazıları ezberledim zaten..
    malesef case closed
  • Bir Sorum olacak...Laptop da oyun oynarken görüntünün bir anda gittigi ve ksıa süre sonra geldigi,windows a döndügünüzde ise sistem driver kurtardı gibi bir hata ile karşılasan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kendem

Bir Sorum olacak...Laptop da oyun oynarken görüntünün bir anda gittigi ve ksıa süre sonra geldigi,windows a döndügünüzde ise sistem driver kurtardı gibi bir hata ile karşılasan var mı?

oyun oynarken değilde ekran kartının oc sini biraz fazla abartıp vista puanı hesaplamaya çalıştığımda görüntü driver ı yanıt vermeyi durdurdu ve vista bu sorundan başarıyla kurtuldu gibi bişe demişti ekran yanıp sönmüştü falan hangi oyunda karşılaştınız bununla driverınız güncelmi
  • Allah korusun ya.... 7 sene sonra ancak makineyi yeniledim, bi yanarsa var ya... oturup ağlarım abi...

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

ula yakacaz makinayı o olacak sonna

• Neyse rekor yine de bende olsun..

• savaş kızıştı 3dmark06 savaşı final 5000 sıkor yapan kazanır

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.