Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, internette bu cihazın her sürücüsünü ve programını bu sayfalarda verilen linkler sayesinde buldum. Ama hiçbir yerde Acer eRocovery yazılımına rastlamadım. Acaba içinizden bu programa ulaşabilen var mı? Eğer varsa bir link verirseniz sevinirim. (Bilgisayarımda bulunan eRecovery yardımıyla bir DVD'ye program ve sürücülerin yedeğini oluşturdum ama onun dahi içinde çıkmadı.)
  • ben de bulamadım yok galiba
    eğer recovery yapmak istiyorsan şu linke bi göz at
    http://forum.donanimhaber.com/m_22825899/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar, internette bu cihazın her sürücüsünü ve programını bu sayfalarda verilen linkler sayesinde buldum. Ama hiçbir yerde Acer eRocovery yazılımına rastlamadım. Acaba içinizden bu programa ulaşabilen var mı? Eğer varsa bir link verirseniz sevinirim. (Bilgisayarımda bulunan eRecovery yardımıyla bir DVD'ye program ve sürücülerin yedeğini oluşturdum ama onun dahi içinde çıkmadı.)

• ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5920/vista/Applications/Acer eRecovery 2.5.4012.zip

buradan yükleyebilirsin arkadaşım..

linki komple kopyala yapıştır.. arada boşluklar olduğu için tıklayınca açmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 30 Nisan 2008; 21:07:06 >
  • @motanyeri
    Dostum çok teşekkür ederim. Ayrıca Turbo Memory'i nereden bulduğunuzu belirtirseniz sevinirim.
    @mendux
    İlginiz için teşekkür ederim. Dokümanı inceliyorum. Bir gün mutlaka işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 30 Nisan 2008; 21:41:07 >
  • Turbo Memory i gitti gidiyordan aldım 81 YTL ye normalde 70-75 arası fiyat ama benim kadar isteyen biri daha varmış ve peşin fiyatına 3 taksit

bugün kendim taktım.. çok kolay yaa.. önce arka kapaktaki görünen 7 ve üzerinde siyah küçük yuvarlak etiket olan 2 yıldız vidayı üzerine kçük pamuk parçası koyarak açtım.. çıkarmaya çalışmayın vidaları alttan sabitlenmiş kapağa.. kapağın kenarlarında tırnaklar var kibarca tek tek tırnaklardan kurtararak önce ortadan başlayarak açın... bu aşamada ilk defa bir laptop içine baktığım için çok heyacanlandım ve hayran kaldım.. intel turbo memory i yerleştirdikten sonra mendux un tavsiyesi ve parçanın arkasını havaya dikmesi sonucunda wireless kartın vidalarından birini söküp memory i sabitledim.. ve kapağı kenardan başlayarak önce tırnakları yerleştirip vidalayarak kapattım.. öncelikle vista donanımı kendi kurdu ama İntel Turbo Memory Console olmayınca acerın sitesinden robson sp1 driverını yükledim.. ve hiç bir ayar yapmadan mendux un gönderdiği ayarları kontrol ettim hepsi doğruydu.. şu anda etkin durumda..

• hayırlıolsun Turbo Memory artık Turboya takarsınız hızınıza kimse yetişemez 3DMark06 Skorum deyişiklik varmı varsa yazın skoru
  • Arkadaşlar topiğimizi biraz renklendireyim istedim kapağı açtığım zaman bende hayranlık uyandıran görüntüyü sizlerle paylaşıyorum... intel turbo memory i subwooferın hemen sağındaki girişe taktım.. sisteme uyum sağlayarak tam performans göstermesi için bir hafta beklemek gerekiyor sonrasında testleri sizlerle paylaşırım...

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 1 Mayıs 2008; 22:45:37 >

• Evet bu manzarayı göreli 1 ay oldu benim için .. ama katılıyorum.. motanyeri ben bi de ekran kartının chipine termal macun sürdüm gpu sıcaklıklarım ortalama 58 gösteriyor artık acaba ortalama 55 mi olacaktı..
    Bir de MXM teknolojiyi araştırmaya başlayalım arkadaşlar.. bir süre sonra bu ekran kartı bize yetmeyecek..
    8700m GT veya 8800M GTX kartları kesmeye başlayalım ,e-bay dan neyin getirtebiliriz ..
    8700m GT 3dmark06 = 4500-5500 lerde , saat hızları: 525@700
    8800m GTX = 8000-9000 lerde geziyor.. , saat hızları: 625@800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 1 Mayıs 2008; 22:50:28 >
  • oooo dedin kartları takarsak heralde sıcaklık 150bulur sıcaklıkları bizde oyun oynamayız üzerinde kestane kanat sucuk yaparız arkadaşlar gelişmelerden haberdar edin birde formu biraz canlandırın bakıyorum hic yorum yok herkez oyunmu oynuyor ney anlamadım

• birde 800 Mhz ram destekliyormu bizim makina ve takan varmı RAM--- 2X2+4GB--800Mhz varmı takan böyle ben düşünüyorum takmayı nedersiniz performası anında etkilicek tahminim herşeyde oyun+vista+ekrankartı+ yani herşeyi etkiler
  • ARKADAŞLAR HARİCİ EKRANKARTI VARKEN NOTEBOOK SICAKTAN BUNALTMAYA GEREK YOK BUYRUN BAKIN MASA ÜSTÜNDEKİ EKRANKARTI PERFORMASIhttp://www.chip.com.tr/forum/Laptop-icin-harici-ekran-karti_t55092.html

• Kardeş eğer öyle olsaydı şu an benim imzamda OCZ 800Mhz 4GB Ram olacaktı.. malesef 667mhz üstüne çıkamıyoruz santa-rosa platformu..boşuna para vermeye gerek yok..
    Harici EKRANKARTI HABERİ SÜPER Bİ İCAT YAW

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

birde 800 Mhz ram destekliyormu bizim makina ve takan varmı RAM--- 2X2+4GB--800Mhz varmı takan böyle ben düşünüyorum takmayı nedersiniz performası anında etkilicek tahminim herşeyde oyun+vista+ekrankartı+ yani herşeyi etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendux -- 2 Mayıs 2008; 13:04:41 >

• KARDEŞ SENİN BİR YANLIŞIN OLMASIN 800Mhz RAM NASIL DESTEKLEMEZ ANLAMADIM ŞU ANDA EN ÜSTDÜZEY NOTEBOK SENİN BİR YANLIŞIN VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

KARDEŞ SENİN BİR YANLIŞIN OLMASIN 800Mhz RAM NASIL DESTEKLEMEZ ANLAMADIM ŞU ANDA EN ÜSTDÜZEY NOTEBOK SENİN BİR YANLIŞIN VAR

mendux un bi yanlışı yok dostum burdaki topiği incelersen görürsün orda da mesajları var zaten mendux un

http://forum.donanimhaber.com/m_22648730/tm.htm

• olayabak olayabak yeni modelin ekrankartı NVIDIA® GeForce® 9650M-GS olay olayhttp://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/acer_aspire_8920g934g64bn tabi fiyata hic bakmayın moral bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 3 Mayıs 2008; 13:45:47 >

• Ekran kartı iyi de .. o ekran ne abi 18.4 inch, yanında tv taşımak gibi bişey ..
    15.4 üzeri laptopluktan çıkıyor hadi bilemedin 16" (6920 modeli)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Evet bu manzarayı göreli 1 ay oldu benim için .. ama katılıyorum.. motanyeri ben bi de ekran kartının chipine termal macun sürdüm gpu sıcaklıklarım ortalama 58 gösteriyor artık acaba ortalama 55 mi olacaktı..

bn birşey sorucam şuanki ekran kartında macun yokmu yoksa sen gümüş felan mı sürüyim dedin birde kolay bi işlemmidir yani ark.ın gönderdiği arka fotoya baktım fan pek kolay çıkar gibi durmuyor.öylemidir???
  • fanla bi alakası yok, ekran kartını vidalarını çıkararak kaldırılıyor, termel macun sürdüm gümüş değil
  • quote:

fanla bi alakası yok, ekran kartını vidalarını çıkararak kaldırılıyor, termel macun sürdüm gümüş değil

o zmn resimde fanın sol alt çaprazında kalan yeri mi diyorsun ortasından bakır geçen ? o mudur ekran kartı
  • Hayır, fanın tam altındaki kare biçiminde olan kart MXM II uyumlu ekran kartı

quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

quote:

fanla bi alakası yok, ekran kartını vidalarını çıkararak kaldırılıyor, termel macun sürdüm gümüş değil

o zmn resimde fanın sol alt çaprazında kalan yeri mi diyorsun ortasından bakır geçen ? o mudur ekran kartı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.