Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mendux

ula yakacaz makinayı o olacak sonna

cidden walla sınırları zorlayalım tavan yapalım derken taban yapmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendux

ula yakacaz makinayı o olacak sonna

dün 650 480(458 de uyarı felan vermedi nvidia cp le yapıorm) de çalıştırdım crysis zorladık biraz soutma tam ama 10 dk sora hızlı gidip gelmeler oldu ekran kartı driver yanıt vermiyor kısacası kurtarmaz kardeş tarzı
    uyarı aldım fazla çoşmaya gerek yok hepsi high imkansız medium-high aa sız idare etcez lm:aa la çalıştıran var mı bu makinede??

bu arada soutucuda yazdıım en fazla 76 değeri yalan oldu soutucu ve macun olmasına rağmen 83 gördüm crysis baya hardcore....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebil_77 -- 10 Mayıs 2008; 16:24:47 >

• Karakteristik ACER AS5920G-933G32MN C2D 2.5GHZ 3GB 320GB VHP
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Core 2 Duo T9300 (2.5Ghz 6MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük 8ms
    Ekran Kartı 512 MB NVIDIA® GeForce 8600M GT Harici VGA (1GB TC)
    Bellek(MB) 3GB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Bellek Tipi DDR2 667Mhz MAX: 4GB
    Sabit Disk 320GB SATA
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Faks-modem 56K
    Ses Intel® High-Definition ses desteği
    Network Gigabit Ethernet, Intel Pro Wireless 4965 802.11a/b/g/n
    Port ExpressCard�/54 slot,4x USB 2.0 port,HDMI� port HDCP desteği ile ,IEEE 1394 port,Consumer infrared (CIR) port,External display (VGA) port,Headphone/speaker/line-out jack S/PDIF desteği ile,Microphone-in jack,Line-in jack,Ethernet (RJ-45) port,Modem (RJ-11) port
    Pil Ömrü 8 Hücreli Li-Ion pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 3kg
    Yazılım Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ek Özellikler Chipset Intel® PM965 Express
    Bluetooth Bluetooth 2.0+EDR
    Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS Dahili Webcam
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Boyutlar : 364x 270x 30/43 mm

http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=63&MARK=ACER&tip=1

bu laptop su anda kdv dahil 1977ytl ,neredemi gold bilgisayar subelerinde.gold bilgisayarda tüm laptoplarda yüzde 20 indirim var.isterseniz kendiniz acerın bu modelini yazın ve googleda arayın. laptop alışveriş siteleri arasından en ucuz gold bilgisayarda.ben bugün 20 tane bu ürünü satan siteye girdim.en az 2200ytl en fazlada 2600 ytl.www.gold.com.tr adresinde sadece acer değil toshibanın sonynin ve asus falan oteki markalarda bu indirime dahil.
    ben bu ay sonunda acerın bu modelini bu kampanya dahilinde tabi alacağım.ve bu buyuk indirimi sizlerinde görmesini istedim.

Yazdır

• bu topik cortlamış kimse bişey yazmıyor nasıl işyaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

bu topik cortlamış kimse bişey yazmıyor nasıl işyaaa

Hep başkalarından bişey beklememek lazım sendede var aynı ürün yazdıklarına dön bir bak geyikten başka ne yazmışsın. Forumlar bilgilendirici olmak zorundadır. Bilgileneceğimiz bişey varsa yaz. Mesela ben üstlerde xp kuran varmı dedim kimsede ses yok. Xp kurumu açısından acer için artık uzman oldum sayılır yardıma ihtiyacı olan varsa hazırım. Ama tüm arkadaşlar oyun puanı derdinde , demekki laptop neden alınır? Kişiye göre değişir.
  • kardeş ben yeni yeni cözüyorum acer paylaşacak önemli bir gelişmede paylaşacagım tekyer burası birde geyikte olsa ben birşeyler yazıyorum yazmayanlar utansın mesela yeni versiyon bios larda 800ghz ram kulanma imkanı olcakmı yoksa 667 devamı
  • bu topik ölü sana aynen katılıyorum arkdasım..uzun zamandır arasıtırıyorum ve m51 ile acer arasındaydım acer bana daha yakın geliyo.malesef bu form cok yavas. kimse bişey yazmıyo ve paylaşmıyo.m51 in formu ise cosmus durumda adamlar 2 günde 30 lara cıktılar.ben o formda acer i karsılastırıyorum ama olmadık sorunlar oldugunu söyleyip kötülüyorlar bende muallakta kaldım.mendux gibi komandox cehennemli gibi arkadaslar m51 formunda bu bilgisayar hakkında bilgi verebilirlerse cok iyi olur.hiç olmassa ordaki insanlar da yanlıs yönlendirilmemiş olur.teşekkürler..
  • evet banada hak verenler hicde azdeyil benim anladım kardeş benim sana diyeceyim asus m51 öne cıkan özeli NVDIA 9500 GS ekran kartı acer 8600gt daha iyi bir ekran kartı asusun sadece 1 fark var öne cıkan asus geriye kalan herşeyde bence acer acık ara önde derim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 16 Mayıs 2008; 12:22:09 >
  • ve acer notebook almayı düşün meyenede DEL XPS 1530 KESİNLİKLE ALMASINI TAFSİYE EDERİM birde acerin yeni modelerine yani yenikasalara bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 16 Mayıs 2008; 12:19:20 >
  • Bu makine ile ilgili en ufak sorunum olmadı. Gönül rahatlığıyla alınabilir diyorum. Asus M51'i bilmem ama bir arkadaşta F3SR modeli var. Kasanın dizaynı ve giriş-çıkışların dizilimi berbat. DVD okuyucunun solda olması, USB'lerin arkada olması gibi bazı tasarım ve dizayn problemleri var bence. Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, Acer'in kasa yapısı ve giriş-çıkışların kasaya dizilimi kesinlikle mükemmel. Kullanımı kolaylaştırıyor. Yerinizden kımıldamadan her türlü ek alet edevatı, CD-DVD diskleri takıp çıkarabiliyorsunuz. Performans konusunda fazla söze gerek yok. Piyasanın en hızlı notebook'larından biri. Ses kalitesi de benim gördüğüm noteboklar arasında en iyisi. Tasarım konusu da zevklere göre değişiyor ama bence göz alıcı. Bugün notebook bilgisayar alacak olsam yine aynı makineyi ya da Acer Gemstone Blue serisinden bir makine alırım diyorum. Ama zaman beraberinde ne getirir bilinmez tabii ki.

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben acer 5920'yi 23 Nisan günü Vatan Bilgisayar'ın kampanyasından yararlanarak aldım.
    İlk iki hafta herhangi somut bir sorunum olmadı ama sonra kendiliğinden kırmızı bir ölü piksel oluştu ekranda.
    Bunun üzerine ekranı kontrol ettiğimde bir adet daha kusurlu piksele(karanlık nokta) rastladım. Alırken yardımcı olan çalışan bir tane bile çıkarsa değiştiririz demişti, öyle bir garantileri olup olmadığını tekrar sormama rağmen tabi tabi hiç şüpheniz olmasın tarzında klasik satıcı cevapları vermişti. Neyse sonuç olarak vatanı ve sonra acer'in yetkili servisi Tpm'i aradığımda tahmin ettiğim gibi 5 ölü pikselin altına kusurlu raporu vermediklerini ve vatanın da dolayısıyla değişimi onaylamayacağını öğrendim. Daha sonra internette kusurlu piksel standartlarıyla ilgili biraz araştırma yapıp gerçekten standartların ne olduğunu ve firmaların bu konuda ne tür ekstra garantileri olduğunu araştırdım.
    Sonuç olarak acerin avrupa destek sitesinde bulduğum bir raporda kusurlu piksel sayılarına ek olarak kusurlu piksellerin yeri ile de ilgili bir sınırlama olduğunu gördüm. Bu sınırlama sadece acer icin mi yoksa ISO13406-2 'inin içinde mi emin değilim ama belirttiği şey su' ekran 9 eşit dikdörtgene bölündüğünde merkezdeki dikdörtgende birden fazla kusurlu piksel bulunamaz.' benim kusurlu piksellerim bu bölgede yeraldığından hemen TPM'i aradım ve bunu danıştım kendilerine, başta böyle bir garanti olmadığını ama belgeyle başvurmamı istediler bende kendilerine gidip belgeyi gösterdim,başta sıcak davranmadılar ama araştırıcaklarını söylediler. Sonraki gidişimde yanımda faturayı da götürdüm ve sorunsuz bir şekilde kusurlu raporunu aldım. Kendilerine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bugün de vatana giderek cihazın değişimini talep ettim ve aynısıyla değiştirdim. Kendilerine de bu konuda teşekkür etmek isterim hiç bir sorun çıkartmadılar. Ama eve geldiğimde ne göreyim bu sefer de kenarda bir kusurlu piksel. Kenarda ve karanlık oldugu için aslına bakarsanız çok rahatsız etmiyor ama gerçekten enteresan değilmi birbirinden bağımsız iki seçimle laptop alıyorsunuz ve 2side ölü pikselli.

Burdan su sonuc çıkıyor bence, ya acer ölü piksel hassasiyetini standartlara dayanarak genişletiyor, ya kusurlu bir parti türkiyeye giriyor yada ben çok şanssızım.

Paylaşmak istedim,artı sadece benim başıma gelen bir şeymi onu merak ettim gerçekten; başkalarının da başına böyle bir şey geldiyse bir şeyler yapılabileceğini düşünüyorum.

Artı ölü pikseller için genel bir sayı verilemiyor çünkü 3 çeşit kusurlu piksel tipi var,limitler ve ölçekler farklı. Bu konuda wikipedianın defective pixel ve ISO13406-2 kısmını okumanızı tavsiye ederim. Tüketici bilmediğinden standart 5 piksel istiyorlar değişim için ama karanlık 3 nokta varsa da değişim zorunlu ISOya göre.
    Bunun dışında bahsettiğim belgenin linkini veriyorum.

http://support-web.acer-euro.com/app/csd/etkdb.nsf/4b7a708d8dbc41cdc1256bd6003c0165/93972f41ab827006c1256cc6003c1409?OpenDocument

Artık acer alırmıyım bilmiyorum pek sanmıyorum ama Aceri arkadaşlarıma tavsiye etmeyeceğimden eminim en azından bir süre.

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chemako -- 17 Mayıs 2008; 0:14:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: derinmavi_kk

bu topik ölü sana aynen katılıyorum arkdasım..uzun zamandır arasıtırıyorum ve m51 ile acer arasındaydım acer bana daha yakın geliyo.malesef bu form cok yavas. kimse bişey yazmıyo ve paylaşmıyo.m51 in formu ise cosmus durumda adamlar 2 günde 30 lara cıktılar.ben o formda acer i karsılastırıyorum ama olmadık sorunlar oldugunu söyleyip kötülüyorlar bende muallakta kaldım.mendux gibi komandox cehennemli gibi arkadaslar m51 formunda bu bilgisayar hakkında bilgi verebilirlerse cok iyi olur.hiç olmassa ordaki insanlar da yanlıs yönlendirilmemiş olur.teşekkürler..

bende asus la acer arasında kalmıştım ve acer i aldım...23 nisan vatanın kampanyası ile aldım.kasa olarak asus dan çok çok üstün...ekran kartı farkı var ama diğer özelliklerde acer 1 numara...batarya da 8 cell attı 320 gb...ben acer al derim...

• Ben bu makineyi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Hiç bir büyük probleme rastlamadım. Vista kullanıyorum ve hızından da memnunum. Ekran kusursuz, kasa biraz büyük ama şık. Klavye çok güzel. Pili yaklaşık 2.5 saat gidiyor. Wireless bağlantısı oldukça güçlü. Herhangi bir rahatsız edici ısınma problemi yok. Bütün yüklediğim programlar da sorunsuz çalışıyor.

Şu ana dek beni memnun etmeyen tek konu ses kalitesi oldu. Subwoofer olduğu iddia edilmesine rağmen özellikle baslarda ses oldukça yetersiz. Diğer kullanıcıların da bu konudaki deneyimlerini paylaşmalarını isterim.
  • şuan performans, ısı seviyeleri ve stabil çalışma konusundaki en iyi ekran kartı driverı 174.93 müdür?ben t7500 kullanıcısıyım asıl topikte çok uğraştık didindik ama sıktı uzun süredir uğraşmıyorum buralarda...en son 169.25 te kalmıştım bugün yine format sonrası 169.25 i yükliycekken sıkıldım dedim bakalım yeni bişiler varmı169.25 lede gayet güzel crysis oynayabiliyorum...
    buarada recovery ile ilgili bir şey söylemek istiyorum recovery dvd lerinin yanında dvd çizilir bişey olursa diye benim gibi tırsanlar içineğer partitionlarınız hala duruyorsa recovery yaptıktan sonra masaüstünde acer empowering toollarını yüklerken 9/10 yani acer recovery management ı yüklemeden bilgisayarıma girerseniz recpvery bölümleri henüz gizlenmemiş oluyor ve harici harddiske çekip saklayabilirsinizben bunu nasıl buldum???bir keresinde harddiskin bir kısmını biçimlendirmeden recovery yapmıştım 9/10 u bitürlü geçemiyordu cihaz saatler geçse bile sonra biraz karıştırayım dedim bunu buldum karıştırırken biçimlendirdim ve düzeldi çok saçma ama sizinde başınıza gelirse deneyin!
    o/c ve ısı değerleri gerçekten çok güzel bizim topikte bir arkadaş ilk defa 4600 fln yaptığında dünyaca ünlü bi forumda (unuttum) baya bi olay olmuştu fln ama 8600 m gt kart cidden mükemmel!ama bizim biraz ısı sıkıntımız var ekran kartları aynı ama işlemcilerimiz 50-60 arasında çalışıyor sizin sanırım 30-40 boş dururken olsun okadar...kolay gelsin güncel ekran kartı sürümü tavsiyenizi bekliyorum bu arada linkte verirseniz sevinirim!laptopvideo2go dan bi tane indirdim garip şeyler çıktıhepsi öyle değildir heralde??...

• Arkadaşlar merhaba.. ben şu anda 174.93 driver kullanıyorum bir sorun görmedim.. görüntü netliği keskinlik daha iyi 174.31 e göre..

intel turbo memory arayan arkadaşlar... şu anda gittigidiyor da var bi tane artırmada..http://urun.gittigidiyor.com/INTEL-TURBO-MEMORY-ROBSON_W0QQidZZ9939354#aciklama ben de pitmer den almıştım 81 den kapanmıştı artırma.. bu arada cuma günü bimeks ten 45 YTL ye SanDisk Cruzer Titanium 4 GB flash bellek aldım.. ready boost özelliğini destekliyor.. evdeki pc de denedim.. bilgisayarımı hızlandırmak için kullan 2 GB dedim işlemler neredeyse iki kat hızlandı.. üstelik U3 ü desteliyor. yani portable programlar yükleyip digital dünyanızı cebinizde taşıyabiliyorsunuz.. tavsiye ederim.. electro world de 2 GB tı 46 YTL idi.. üstelik mavi ışığı Acerımla acayip uyumlu oldu...

Laptopumdan acayip memnunum... evet seste biraz problem oluyor bazen ama ses ayarları ile oynayınca düzeliyor... bataryası harika 2,5-3 saat gidiyor.. turbo memory den sonra 70-75 sn de msn dahil boot tamamlanıyor.. fan çalışması ve sesi rahatsız edici değil.. hp den çok daha sessiz.. klavyesi çok güzel kasa biraz ağır ve büyük ama çok şık ve dayanıklı.. iç yüzey kesinlikle kirlrnmiyor çizilmiyor.. ekran ve kamera görüntü kalitesi mükemmel.. wireless boot eder etmez nete bağlanıyor signal up ve 4965 sayesinde 3945 ten 2 kat güçlü çekiyor... acer uygulamaları çok kullanışlı.. sony K750 ile media playerı kumanda edebiliyorum...

• arkadaşlar benim 5920 30 sn de kapanıyor. t9300. sizinkiler nasıl. ilk aldığımda 7 sn de kapanıyordu. 2 kez formatladım. şimdi 30 sn de kapanıyor. ne yapabilirim. teşekkürler
  • İntel robson memory hakkında bende windows readydrive seçeneği işaretlenmiyor.. bu olay hakkında bilgisi olan var mı acaba?

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • 174.93 driver bende bu sürümü kulanıyorum daha performaslı arkadaşlar herkeze tavsiye ediyorum kesin

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar merhaba.. ben şu anda 174.93 driver kullanıyorum bir sorun görmedim.. görüntü netliği keskinlik daha iyi 174.31 e göre..

• arkadaşlar bios günceleyen varmı ve tavsiye eden varsa bir tarif edebilirmi ayrıntılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabacakk

arkadaşlar benim 5920 30 sn de kapanıyor. t9300. sizinkiler nasıl. ilk aldığımda 7 sn de kapanıyordu. 2 kez formatladım. şimdi 30 sn de kapanıyor. ne yapabilirim. teşekkürler

Benimkini kapanma süresi de bu kadar. Anormallik olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz kapanma süresini azaltmanın püf noktaları var. Googledan bulunabilir ben hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.